Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αααα εγω ειμαι μεσα στη πολυτελεια!!Ειμαι μονη στο γραφειο..χεχεχ:tongue:

Εγω νομιζα οτι εχετε κυλικειο και κανει και μαγειρευτα φαγητα!!Παιρνεις απο το σπιτι?

εχουμε μονο για ποτα!!το φαγητο το παιρνω απο το σπιτι αλιος παραγγελουμε οπως εκανα και σημερα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Vre koritsia gia sas diavazo ta nea sas kathimerina emena i giatros mou me evale gia kampili zaxarou kai xana analisis geniki ematos toxoplasma cmv kai zaxaro se 2 vdomades stis 26 evdomades;)xerete kanena site gia rouxa egkimosinis mpika sto asos kai sto dorothi perkins thelo kolan kai kamia forma tora pou allazi o keros.nikou apo kipro ise k ego piga stin kalika gia b epipedou kai edosa 25oevro

http://www.mammawebshop.com/gr/

http://www.omor.gr/

http://www.paidorama.com/eShop.html

ελπιζω να σε βοηθσουν:-):smile::-)

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Βαρεθηκα πολυ τωρα ομως!!!Εκανα χθες μια σαλατα με ντοματα, μαρουλι, λεμονι , λαδι, αλατι και παρμεζανα!!

Το μονο που με χαλασε ηταν η παρμεζανα!!Δεν μου αρεσε η γευση της!Εξω ειναι πιο ωραια!Πρωτη φορα παιρνω σπιτι..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας εγκυουλες!!!Εχω να μπω απο χθες βραδυ κ δεν σας προλαβαινω πολυλογουδες!!!

Σημερα αργησα να ξυπνησω , μετα πηγα ΟΑΕΔ κ οταν γυρισα μαγειρεψα.Εφτιαξα σνιτσελ γαλοπουλας με πατατες τηγανιτες κ κρητικη σαλατα...Εφτιαξα κ μια σως με μουσταρδα-λαδι-λεμονι!!!Σουπερ!!

Αμεσως μετα εφαγα λιγη παστουλα cookies κ καθισα να ξεκουραστω λιγακι...

Το απογευμα εχω ενα μαθηματακι ...κ βαριεμαι..!!

Οσο για τους υπερηχους που λεγατε ειναι αναλογα τον γιατρο κ βεβαια οσο περναει ο καιρος ολο καινουριες εξετασεις εμφανιζονται...Σιγουρα ολα αυτα κοστιζουν αλλα οταν κατι ειναι απαραιτητο τι να κανουμε??Θα τα δωσουμε για να εξασφαλισουμε την υγεια του μπεμπε!!

Εμενα η γιατρος μου εγραψε απο την 10η εβδομαδα σε ενα χαρτι ολους τους μεγαλους υπερηχους που πρεπει να κανω και ποτε ακριβως πρεπει να τα κανω.Δηλαδη πρωτα ηταν η αυχενικη, μετα το αλφα-τεστ (δεν το εκανα λογω τροφοβλαστη), μετα β'επιπεδου, doppler , και τελος υπερηχος καρδιας εμβρυου.Αυτα !!!

Οσο για εξετασεις τελος Αυγουστου εκανα σακχαρο-ουρια-κρεατινινη-γεν.αιματος κ ουρων.Στο τελος του Σεπτεμβρη θα κανω μια απο τα ιδια παλι.Και επειτα θα μου γραψει την καμπυλη σακχαρου.

Αχ βλεπω εκει στα βορεια δροσισε ε?? Αντε να δουμε κ εμεις λιγη δροσουλα...Ανυπομονω οσο δεν φανταζεστε..Θελω βροχη κ κρυο...!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

βρε κοπέλες έτσι στο άσχετο αλλά έχω πεθυμισει πολύ το χειμώνα..... τις βροχούλες.... λατρεύω τη μυρωδιά της βροχής, λατρεύω να κοιτάω τη βροχή από το παράθυρο..... αχ πότε θα δροσίσει έστω λίγο ο καιρός να δούμε και εμείς μια "άσπρη" μέρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

βρε κοπέλες έτσι στο άσχετο αλλά έχω πεθυμισει πολύ το χειμώνα..... τις βροχούλες.... λατρεύω τη μυρωδιά της βροχής, λατρεύω να κοιτάω τη βροχή από το παράθυρο..... αχ πότε θα δροσίσει έστω λίγο ο καιρός να δούμε και εμείς μια "άσπρη" μέρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλο νοεμβριο και αν δουμε εμεις χεμωνα νικη μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

έχεις απόλυτο δίκιο!

είναι τέλεια! εδώ έβρεχε από το πρωί και το κατααπόλαυσα!!!:P:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα και σε σενα!!!!!! εγώ ειμαι η Νίκη...... πρώτη φορά μιλάμε :P:p:p...... είμαστε μια χαρά!!!!!!!!!!!!!

γεια σου νίκη! εγώ είμαι η αναστασία! και είμαι τρελή από τη χαρά μου!!!! χιχιχιιχιχι:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...