Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τωρα που θελει 300 γαι την β επιπεδου τι θα μου δωσει λες???

εγω έδωσα 200 με είχε εκεί 10 με 15 λεπτά και επειδή το μωράκι ηταν λυγισμένο και ήθελε να το μετρήσει ολόκληρο, και μετά μου έδωσε 6 φωτογραφίες μαυρόασπρες

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Vre koritsia gia sas diavazo ta nea sas kathimerina emena i giatros mou me evale gia kampili zaxarou kai xana analisis geniki ematos toxoplasma cmv kai zaxaro se 2 vdomades stis 26 evdomades;)xerete kanena site gia rouxa egkimosinis mpika sto asos kai sto dorothi perkins thelo kolan kai kamia forma tora pou allazi o keros.nikou apo kipro ise k ego piga stin kalika gia b epipedou kai edosa 25oevro

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Γεια σου Αννιτα!!Δεν ξερω κανενα site!Εγω θα βολευτω με φορμιτσες!Ηδη σημερα φοραω μια με κορδονι στη κοιλια, την οποια την πηρα χθες και μια μπλουζα του ανδρα μου!!

Δεν θελω να παρω ρουχα εγκυμοσυνης!Αμα γεννησω, στο ραφι θα μεινουν..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Αννιτα!!Δεν ξερω κανενα site!Εγω θα βολευτω με φορμιτσες!Ηδη σημερα φοραω μια με κορδονι στη κοιλια, την οποια την πηρα χθες και μια μπλουζα του ανδρα μου!!

Δεν θελω να παρω ρουχα εγκυμοσυνης!Αμα γεννησω, στο ραφι θα μεινουν..

εγω αναγκαστηκα θα αγορασω γιατι στην δουλεια πρεπει να ντυνομαι καλα γιατι βλεπω κοσμο!!!

Αυτο ειναι το κακο αμα δεν εχεις δουλεια!!

Τι εφαγες σημερα?Δεν μου ειπες..

σημερα εφαγα χαμπουρκερ με πατατες παραγγειλαμε απο εξω τιποτα δεν μαγειρεψα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω αναγκαστηκα θα αγορασω γιατι στην δουλεια πρεπει να ντυνομαι καλα γιατι βλεπω κοσμο!!!

σημερα εφαγα χαμπουρκερ με πατατες παραγγειλαμε απο εξω τιποτα δεν μαγειρεψα!!!

Αααα εγω ειμαι μεσα στη πολυτελεια!!Ειμαι μονη στο γραφειο..χεχεχ:tongue:

Εγω νομιζα οτι εχετε κυλικειο και κανει και μαγειρευτα φαγητα!!Παιρνεις απο το σπιτι?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Vre koritsia gia sas diavazo ta nea sas kathimerina emena i giatros mou me evale gia kampili zaxarou kai xana analisis geniki ematos toxoplasma cmv kai zaxaro se 2 vdomades stis 26 evdomades;)xerete kanena site gia rouxa egkimosinis mpika sto asos kai sto dorothi perkins thelo kolan kai kamia forma tora pou allazi o keros.nikou apo kipro ise k ego piga stin kalika gia b epipedou kai edosa 25oevro

ναι απο κυπρο.....:P:p:p:p

σου έδωσε σε dvd το μωράκι σου;

κι εγω τώρα θέλω κολαν και φόρμες, γιατι τζιν με τιποτα,,,,και κανένα πουλόβερ, φορέματακια μάλλινα..... θα δούμε τι θα κάνουμε....ρούχα εγκυμοσύνης λεω να μην πάρω, προτιμάω να παρω ρούχα πιο μεγάλα σε size,,,, θα δουμε όμως στη πορεία :rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!!!!!!!!!!!!!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλώς την Αννίτα. Ρούχα εγκυμοσύνης είχα πάρει πριν κανέναν μήνα από dorothyperkins. 2-3 κομμάτια όχι πολλά γιατί έχω και μερικά από την προηγούμενη φορά.

Σε λίγο καιρό δεν θα χωράμε πουθενά!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...