Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Με πηρε η αφεντικινα..Επι 5', μου ελεγε τι να κανω..^*)#)#:mad::mad:

Αντε Θεε,να περασει και σημερα η μερα να παω σπιτακια μου!!

Με πηρε και ο καλος μου και μου ειπε οτι το "εγλυψε" το σπιτι!!Αϊντε να δουμε..:rolleyes:

ωραιααααααααααα

θα εχεις και υπηρετικο προσωπικο σημερα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωραιααααααααααα

θα εχεις και υπηρετικο προσωπικο σημερα!!!

Ναι αμε!!Στις αρχες που μειναμε μαζι εκει να δεις!!Ολα στη πενα τα ειχε!!Αλλα χαλαει ο ανθρωπος..:-)

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Ναι αμε!!Στις αρχες που μειναμε μαζι εκει να δεις!!Ολα στη πενα τα ειχε!!Αλλα χαλαει ο ανθρωπος..:-)

που τετοια μεγαλεια!!!εμενα θελουν συγηρισμα οι ντουλαπες και βαριεμε πολυ!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια εκτός απο τις εξετάσεις που έχουμε κάνει μέχρι τώρα τι άλλο θα χρειαστεί να κάνουμε;

απο οσο ξερω μετα την β επιπεδου δεν κανεις κατι αλλο!!δεν ειμαι και σιγουρη ομως γιατι εχει και 6 χρονια που τα περασα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

απο οσο ξερω μετα την β επιπεδου δεν κανεις κατι αλλο!!δεν ειμαι και σιγουρη ομως γιατι εχει και 6 χρονια που τα περασα!!

νομιζω και κατι σακχαρα κανουμε..μια καμπυλη..πως τα λενε..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

τα κανεις προληπτικα??΄η αν εχεις κατι??

αα δεν ξερω..νομιζω το κανεις οπως και να εχει!αυτο που τρως ζαχαρη και μετα βλεπουν τα αποτελεσματα..και ειτε σου λενε οτι ολα οκ, ειτε να μειωσεις τα γλυκα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

αα δεν ξερω..νομιζω το κανεις οπως και να εχει!αυτο που τρως ζαχαρη και μετα βλεπουν τα αποτελεσματα..και ειτε σου λενε οτι ολα οκ, ειτε να μειωσεις τα γλυκα..

δεν ξερω:confused::confused::confused::confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Ωραία τα είπατε, Βούλα καθένας την γνώμη του λέει εδώ μέσα σύμφωνα με την εμπειρία του. Ούτε είμαι σίγουρη αν αυτό που νιώθεις είναι ή δεν είναι το μωράκι σου, ούτε σου υποδεικνύω ό,τι ο σύζυγος δεν θα πρέπει να είναι μέσα την ώρα του τοκετού, ούτε και υποδείξεις έκανα στην Νίκη για την ζωή της. Μιλάω γενικά και όποια θέλει το κατανοεί αυτό. Και δεν έχω καμιά μα καμιά δουλειά να κρίνω την ζωή και τις αποφάσεις της κοπέλας και της κάθε κοπέλας. Νομίζω πως ήσουν λίγο επιθετική μαζί μου.

Μετά τον β' επιπέδου κάνουμε καμπύλη ζαχάρου, νομίζω περίπου 24-26η εβδομάδα. Άλλοι γιατροί ζητάνε μόνο την μικρή και αν δεν βγει καλή σου ζητούν να κάνεις και την μεγάλη. Μικρή και μεγάλη διαφέρουν στην ποσότητα της γλυκόζης που πίνεις πριν την λήψη αίματος.

Στον 8ο μήνα, περίπου 32η εβδομάδα αν θυμάμαι, κάνουμε τον τρίτο υπέρηχο, το doppler. Αυτό ουσιαστικά δείχνει τον βαθμό γήρατος του πλακούντα, το πάχος του τραχήλου, την θέση του εμβρύου και γενικότερα στοιχεία που μας χρειάζονται για τον τοκετό. Κάποιο γιατροί στον 9ο μήνα ζητούν το NST τεστ (καρδιοτοκογράφος λέγεται). Λεπτομέρειες δεν ξέρω, εγώ δεν έκανα.

Έφη καλή αρχή στο αγόρι σου, καλή σχολική χρονιά! Πρώτη φορά φεύγει από το σπίτι? Παιδικό έχει πάει?

Άννα καλή επιτυχία κοπέλα μου. Να επιστρέψεις με τα καλύτερα νέα σου εύχομαι που σίγουρα θα είναι καλά και με μια κοράκλα να έρχεται:)

Μινάκι όλα καλά θα πάνε, μπράβο που ξέμπλεξες με την αποκόλληση.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...