Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

προσπαθω να ξεκουραζομαι οσο μπορω γιαυτο δεν μπαινω πολυ

η αυχενικη ηταν καλη η παππ-α ηταν χαμηλη γιαυτο θελουμε να τα δουμε ολα πολυ καλα οποτε στην αναμονη και θα δουμε οτι πουν οι γιατροι θα κανω

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η αυχενικη ηταν καλη η παππ-α ηταν χαμηλη γιαυτο θελουμε να τα δουμε ολα πολυ καλα οποτε στην αναμονη και θα δουμε οτι πουν οι γιατροι θα κανω

Καλά κανεις κοριτσι!!! Ποτε σου εκλεισε Β επιπεδου?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αναμονη τοτε και θα πανε ολα καλα!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλά κανεις κοριτσι!!! Ποτε σου εκλεισε Β επιπεδου?

θα τον παρω τηλ σημερα να κανονισουμε γιατι ο συγκεκριμενος ειναι στο νοσοκομειο και δεν ξερω ποτε θα μου κλεισει ραντεβου ουφ αντε να τελειωνει κι αυτο να ηρεμησω λιγακι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Νικη μου..ψαξτο λιγο αυτο για τη βαφτιση!Εμεις λεμε να κανουμε και θρησκευτικο και βαφτιση μαζι!Εκτος και αν βρουμε εκκλησια που να βαφτιζει μονο με πολιτικο..οποτε εκει θα δουμε αν θα ξανακανουμε γαμο!

Μινακι καλημερα!!!!Παλι κοριτσακι ε???Παει..ο ανδρας σου, σου πηρε ολη τη δοξα!!Ολα καλα να παμε και μακαρι να μην χρειαστεις και την αμνιο...Και εγω σταματησα τα ουτρο..Γιουπι!!!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Νικη μου..ψαξτο λιγο αυτο για τη βαφτιση!Εμεις λεμε να κανουμε και θρησκευτικο και βαφτιση μαζι!Εκτος και αν βρουμε εκκλησια που να βαφτιζει μονο με πολιτικο..οποτε εκει θα δουμε αν θα ξανακανουμε γαμο!

Μινακι καλημερα!!!!Παλι κοριτσακι ε???Παει..ο ανδρας σου, σου πηρε ολη τη δοξα!!Ολα καλα να παμε και μακαρι να μην χρειαστεις και την αμνιο...Και εγω σταματησα τα ουτρο..Γιουπι!!!!

απο οσο γνωριζω τα βαπτιζουν!!!εδω κανουν αρκετοι παιδι και μετα παντρευονται !!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι θα το ψάξω να δούμε τι θα μας πουνε!!!! είναι σημαντικο αυτό.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Στην Κοζανη παντως δεν βρισκεις ευκολα εκκλησια να βαφτισεις αν δεν εχεις θρησκευτικο γαμο...

οταν πατε να βαπτισετε θα σας ζητησουν πιστοποιητικο γαμου??εμας δεν ζητανε.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εγω δεν ξερω τι ακριβως χαρτια ζητανε, αλλα μαλλον θα ζητανε και πιστοποιητικο..Γτ ξερω οτι οπως και στη Κοζανη,δυσκολα βρισκεις εκκλησια που να σε βαφτιζει με πολιτικο...Χαζομαρα ειναι αυτο, αλλα τελος παντων!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Εγω δεν ξερω τι ακριβως χαρτια ζητανε, αλλα μαλλον θα ζητανε και πιστοποιητικο..Γτ ξερω οτι οπως και στη Κοζανη,δυσκολα βρισκεις εκκλησια που να σε βαφτιζει με πολιτικο...Χαζομαρα ειναι αυτο, αλλα τελος παντων!

δεν ξερω τι να πω εδω οταν βαπτισα το γιο μου πηρα μονο το ποιστοποιτικο βαπτισεις του μικρου και ταυτοτητες εμενα και του πρωην συζηγου και την ταυτοτητα του νονου τιποτα αλλο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Με πηρε η αφεντικινα..Επι 5', μου ελεγε τι να κανω..^*)#)#:mad::mad:

Αντε Θεε,να περασει και σημερα η μερα να παω σπιτακια μου!!

Με πηρε και ο καλος μου και μου ειπε οτι το "εγλυψε" το σπιτι!!Αϊντε να δουμε..:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...