Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερουδιαααααααααααααααααααα

και σημερα δουλεια και αυριο θα παρω αδεια να παρω το γιο μου σχολειο !!!πρωτη μερα αυριο θα παμε πρωτη δημοτικου!!!!!

Καλημέρα!!!!

Αντε με το καλό να παει ο μικρός στο σχολείο!!!:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ Βουλίτσα καλημέρα!!! Η βροχη σου εδωσε εμπνευση και εγραψες τοσα πολλά??? χα χα χα

Δεν δουλεύεις σημερα??? Κι εδω εβρεχε χτες συνεχεια και τωρα εχει ενα ψωφοκρυο... ασε!

Και να θες να βγεις εξω μια βολτα δεν ξερεις τι να φορεσεις...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερουδιααααααααααααααααααααα

εγω εχω μια αγωνιαααααααααααααααααα

εσυ πως εισαι?

Γνωμη μου ειναι μην μεταφερεις την αγωνια στον μικρο...

όπως ολα τα παιδακια ρε συ θα παει και αυτος,τι να κανεις!!! υποθέτω τον εχεις προετοιμασει ε?? Τι λεει? Πως του φαινεται??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλέ Βουλίτσα καλημέρα!!! Η βροχη σου εδωσε εμπνευση και εγραψες τοσα πολλά??? χα χα χα

Δεν δουλεύεις σημερα??? Κι εδω εβρεχε χτες συνεχεια και τωρα εχει ενα ψωφοκρυο... ασε!

θελω και εγω κρυοοοοοοοοοοοοοοοοο

παλι σκαμε εδω!!!!!

Γνωμη μου ειναι μην μεταφερεις την αγωνια στον μικρο...

όπως ολα τα παιδακια ρε συ θα παει και αυτος,τι να κανεις!!! υποθέτω τον εχεις προετοιμασει ε?? Τι λεει? Πως του φαινεται??

προσπαθω!!!μια χαρα ειναι αγορασαμε και την βαλιτσα του και την κασετινα του και ειναι ετοιμος να παει στο καινουργιο του σχολειο!!το καλο ειναι οτι προσαρμοζετε ευκολα δεν ειναι δυσκολο παιδι:P

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!Εεεε 5 σελιδες γραψανε αφου!!

Δουλευω γμτ...:mad:Αλλα εχω το παραθυρο και βλεπω την βροχουλα σταλα σταλα να πεφτει κατω στο υγρο πατωμα...Αχχχχ μον αμουρρρ!Τι ωραια που ειναι..

Εγω εβαλα μια ζακετουλα παντως..Κανε λιγο φουυυ να ερθει και αλλο κρυο εδω...!!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλημερα κοριτσιααααααα

πηγαμε γιατρο η αποκολληση σχεδον κολλησε αρχιζουμε να μειωνουμε τα ουτρο σιγα σιγα σημερα θα παρω τηλ να κανονισω την β'επιπεδου και εκει θα μας πει ο γιατρος αν θα κανουμε την αμνιο κατα 95% εχουμε κοριτσακι!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλημερα!!!Εεεε 5 σελιδες γραψανε αφου!!

Δουλευω γμτ...:mad:Αλλα εχω το παραθυρο και βλεπω την βροχουλα σταλα σταλα να πεφτει κατω στο υγρο πατωμα...Αχχχχ μον αμουρρρ!Τι ωραια που ειναι..

Εγω εβαλα μια ζακετουλα παντως..Κανε λιγο φουυυ να ερθει και αλλο κρυο εδω...!!!

ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εφτασε?? :D:D:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοριτσιααααααα

πηγαμε γιατρο η αποκολληση σχεδον κολλησε αρχιζουμε να μειωνουμε τα ουτρο σιγα σιγα σημερα θα παρω τηλ να κανονισω την β'επιπεδου και εκει θα μας πει ο γιατρος αν θα κανουμε την αμνιο κατα 95% εχουμε κοριτσακι!!!!!!

Μπράβο κοπέλα μου ωραία τα νεα σου!!!! Με το καλό ολα!!! Ειναι σιγουρη η αμνιο?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Να σου πω..εκει σας βαφτιζουν το παιδι αν δεν ειστε παντρεμενοι?Εδω εγω που ειμαι με πολιτικο, πρεπει να ψαξω για να βρω εκκλησια που να το βαφτιζει..

Εγω διαφωνω στο εξης..Γιατι μπερδευουμε πρωτα απόλα, το μωρο με τη σχεση της Νικης και αν αυτη θελει να την δοκιμασει ή οχι!Για εμενα ειναι δυο διαφορετικα πραγματα!Το μωρο θα το κρατησει και θα το μεγαλωσει ειτε μονη της ειτε με τον συντροφο της!Τωρα το εαν θελει να δοκιμασει τη σχεση της και αυτο φυσιολογικο το βρισκω!!Γιατι θα πρεπει να θεωρουμε τη σχεση δεδομενη?Το οτι ειναι τοσο καιρο με τον ανδρα της, δεν δηλωνει κατι..Η σχεση για εμενα θα πρεπει παντα να δοκιμαζετε..Ειτε απο οικονομικης αποψης, ειτε απο ψυχολογικης στις δυσκολες φασεις, ειτε απο αποσταση!Και στο κατω-κατω μια ανανεωση δεν κανει και κακο!

Και υστερα για εμενα,ωριμο ανθρωπο σε κανουν οι καταστασεις!Ετσι λοιπον ενας ανθρωπος μπορει να ωριμασει απο την εφηβια του, αλλα μπορει και να μην εχει ωριμασει και μεχρι τα 40!Το τι εχει περασει ο καθε ανθρωπος σιγουρα δεν το γνωριζουμε και κρητιριο σε καμια περιπτωση δεν ειναι η ηλικια!Μπορει να ειναι 20 αλλα το μυαλο της φτανει για 30!Γιατι καποια αλλη 20χρονη ξερετε τι θα εκανε?Απλα θα εριχνε το παιδι!Θα κρατουσε και τα λεφτα που δινουν οι γονεις για να τα πινει στα ξυδια και ουτε θα μαλωνε με την μανα της και ουτε γατα ουτε ζημια!Και για εμενα οχι, δεν ειναι τα πιο σημαντικα πραγματα αυτα!!Το πιο σημαντικο ειναι να το θελει πραγματικα και να το αγαπα!Απο εκει και περα, λυσεις υπαρχουν..Το αυγο στο κ..λο θα μπει, αλλα θα το μεγαλωσει!

Και οι παπουδες μου φωναζαν την μανα μου να μην παντρευτει απο τα 16 της!Αποτελεσμα?Ειναι 25 χρονια παντρεμενη, με 3 παιδια και πολυ αγαπημενη με τον ανδρα της!Ολα ειναι σχετικα λοιπον..

Καλη επιτυχια για αυριο!!!Ο καλυτερος μαθητης να γινει το παιδι σου και καλη υπομονη σε εσενα!!!Ανασες πολλες και τα κεφαλακια μεσα!!!Ο ανδρας σου μεγαλωωωνει μωρε!!!:P

Καλημερα να πω επισης!!!Καλα ειστε?Εδω βρεεεεεχει..Γιουπι!!!

Και εγω μαλλον θα ακουστηκα καπως αποτομη σε αυτα που ειπα..αλλα ειμαι και εγω μικρη και εχω βρεθει και εγω στη θεση της Νικης!Σιγουρα θα ηταν οτι καλυτερο αν βγαζανε τα δικα τους χρηματα και ειχαν και το δικο τους σπιτι!!Τοτε θα συνεβαινε το πιο απλο..Θα χτυπουσαν το κουδουνι για ανεβουν!!Τωρα η Νικη ειναι στη δυσκολη θεση να ερχεται δευτερη μεσα στο σπιτι..Ομως το να βγαζεις δικα σου λεφτα, δεν σε κανει και ωριμο..Μπορει να βγαζει καποιος 1000 ευρω το μηνα και να τα παιρνει σε ναρκωτικα..Οποτε για εμενα καλυτερα ωριμος και εξαρτημενος, παρα ανωριμος και με το πορτοφολι γεματο!Και αν πρεπει να ζητησει απο τους γονεις..να το κανει!!Γιατι οι γονεις δεν ειναι μονο για να λενε τι θεωρουν σωστο, τι πρεπει να κανει και τι οχι!Ειναι και για να βαζουν το χερι στη τσεπη και να βοηθανε στα δυσκολα!!

για το αν βαφτίζουν το μωρο δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια με προβλημάτισες τώρα θα το ψάξω και θα δούμε.

με όλα αυτά που έχεις πει θα πω ότι συμφωνώ απόλυτα, στο κάτω κστω δική μου είναι η ζωη και έχω το δικαίωμα να την κάνω όπως θεωρώ σωστό εγω.... οι γονείς μου μπορούν να λένε τη γνώμης αλλά να ακούν και τη δική μου, και οταν λέμε να λενε τη γνώμη τους δεν εννοούμε να την επιβάλλουν. και για να κρατήσω το μωράκι πιστεύω δείχνει μια ωριμότητα χωρίς να τα περιμένω όλα από τους δικούς μου. και το θέλω πραγματικά θα του δώσω όση αγάπη μπορώ, όσο για τα υλικά αγαθά πότε δεν θα του έδινα τα πάντα ακόμα και αν τα είχα αλλά θα του έδινα όσα μπορούσα και όσα θα έπρεπε. όσο για τη σχέση μου ήθελα να δω αν τον αγαπώ όσο πιστεύω ή αν είμαι μαζί του από συνήθειο γιατί κατά κάποιο τρόπο με αυτό τον άνθρωπο μεγαλώσαμε μαζί (από τα 16), αυτό δεν με κάνει ανώριμη είναι άποψη μου, δοκιμάστε και εσείς να μένετε λίγο χώρια απο τουσ συντρόφους σασ δεν κάνει κακό παρα μόνο καλό. σε μια εβδομάδα έρχετε ανυπομονώ όσο δεν ανυπομονούσα ποτέ σκέφτομαι τι ωραία πράγματα θα κάνουμε τώρα στη ζωή μας και τρελαίνομαι από χαρά, μια ανανέωση στη σχέση δεν κάνει κακό αντιθέτως την αναζωπυρώνει.... αυτά πιστεύω εγω

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλημερα κοριτσιααααααα

καλημερααααααααααααααα

ατε με το καλο μινακι μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

οχι αναλογα με τα αποτελεσματα τις β' επιπεδου θα δουμε αν θα την κανουμε

Ειμαι σιγουρη οτι δεν θα χρειαστει να την κανεις!!!! Θα ειναι ολα τελεια!!!!

Εσυ γιατι χαθηκες τοσες μερες? Η κανω λαθος?:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...