Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ε όχι φυσικά δεν είναι για λόγους εγωιστικούς, είχαμε μιλήσει από παλιά ότι αν έμενα έγκυος θα το κρατουσαμε,,,, ούτε φυσικά για να κρατηθεί η σχέση μας, έχοντας το μωράκι μασ δεν σημαίνει ότι θα μείνουμε μαζί μπορεί κάποια στιγμή να χωρίσουμε όπως και όλα τα ζευγάρια. ευτυχως του χρόνου θα έχουμε τις δουλείες μασ και θα τα βγάλουμε καλυτερα πέρα. πάλι δεν σημαίνει ότι όσοι είναι πιο μεγάλοι από εμένα η επειδή δουλέυουν μπορούν να μεγαλώσουν καλύτερα τα παιδιά τους..... μια θεία μου 46 ετων έχει 2 παιδιά και όμως εγώ βλέπω ότι δεν τα μεγαλώνει σωστά, έχω μάθει πολλά απο τις σπουδές μου για τα παιδια και πιστευω μπορώ να τα τηρήσω και με το δικό μου παιδι.....

για μένα το μωράκι μου είναι ευλογία!

Αυτα που εγραψα δεν τα ειπα για εσενα προσωπικα, μιλαω γενικα, φυσικα και υπαρχουν ανθρωποι που κανουν παιδια σε ωριμες ηλικιες και δεν ξερουν και οι ιδιοι γιατι τα κανουν, και ουτε πως να τα μεγαλωσουν!!

Γι'αυτο ακριβως εγραψα περι εγωισμου η για τον κοσμο και ολα αυτα!!!

Εγω μαζι σου ειμαι τη στιγμη την οποια εσυ με τον ανθρωπο σου το εχετε αποφασισει απο κοινου, και σιγουρα ειστε νεοι ανθρωποι με ανοιχτα μυαλα και θα το μεγαλωσετε σωστα.

Τωρα περι οικονομικων αφου καποια στιγμη θα δουλευετε και οι 2 θα ειστε σε θεση να μεινετε και μονοι σας και να μην ανακατευεται κανεις στη ζωη σας!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτα που εγραψα δεν τα ειπα για εσενα προσωπικα, μιλαω γενικα, φυσικα και υπαρχουν ανθρωποι που κανουν παιδια σε ωριμες ηλικιες και δεν ξερουν και οι ιδιοι γιατι τα κανουν, και ουτε πως να τα μεγαλωσουν!!

Γι'αυτο ακριβως εγραψα περι εγωισμου η για τον κοσμο και ολα αυτα!!!

Εγω μαζι σου ειμαι τη στιγμη την οποια εσυ με τον ανθρωπο σου το εχετε αποφασισει απο κοινου, και σιγουρα ειστε νεοι ανθρωποι με ανοιχτα μυαλα και θα το μεγαλωσετε σωστα.

Τωρα περι οικονομικων αφου καποια στιγμη θα δουλευετε και οι 2 θα ειστε σε θεση να μεινετε και μονοι σας και να μην ανακατευεται κανεις στη ζωη σας!!

απλά ήθελα να ξέρεις ότι δεν το κάνουμε από εγωισμο:eek:..... σίγουρα θα προτιμούσα να είχαμε απο τώρα το δικό μασ χώρο αλλά δεν μπορουμε να τα έχουμε όλα.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Αποψε το laptop μου αργει να μπει στο φορουμ και με εχει νευριασει!!!

Ετοιμασα και τα πραγματα για το ταξιδι...

Θα τα ξαναπουμε το Σαββατο το βραδυ αν ειναι καμια μεσα βεβαια!!!

Μηπως ξερει καμια πως θα μπω απο το κινητο μου στο internet??Εχω nokia κινητο και μου εχουν πει οτι εχω και internet

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Αποψε το laptop μου αργει να μπει στο φορουμ και με εχει νευριασει!!!

Ετοιμασα και τα πραγματα για το ταξιδι...

Θα τα ξαναπουμε το Σαββατο το βραδυ αν ειναι καμια μεσα βεβαια!!!

Μηπως ξερει καμια πως θα μπω απο το κινητο μου στο internet??Εχω nokia κινητο και μου εχουν πει οτι εχω και internet

α και εμενα αργει πολύ να μπει στο φορουμ,

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Kοριτσακια μου καλησπερα! Χαθηκα λιγακι το ξερω αλλα τις 2 τελευταιες μερες δεν νιωθω και πολυ καλα.Εχω πονοκεφαλους και πονανε τα ματια μου,ειδικα οταν καθομαι μπροστα στο ιντερνετ ή στη t.v.Αρχιζω να πιστευω οτι πρεπει να παω σε κανα οφθαλμιατρο μπας και ειναι απο τα ματια.Δεν εχω διαβασει νεα σας,ευχομαι ολες να εισαστε καλα και οι κοπελες που εχουνε εξετασεις να παρουνε τα καλυτερα αποτελεσματα.Θα προσπαθησω να σας διαβασω σιγα σιγα αν και με ξαναπιασαν τα ματια μου να καινε........:evil::evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Kοριτσακια μου καλησπερα! Χαθηκα λιγακι το ξερω αλλα τις 2 τελευταιες μερες δεν νιωθω και πολυ καλα.Εχω πονοκεφαλους και πονανε τα ματια μου,ειδικα οταν καθομαι μπροστα στο ιντερνετ ή στη t.v.Αρχιζω να πιστευω οτι πρεπει να παω σε κανα οφθαλμιατρο μπας και ειναι απο τα ματια.Δεν εχω διαβασει νεα σας,ευχομαι ολες να εισαστε καλα και οι κοπελες που εχουνε εξετασεις να παρουνε τα καλυτερα αποτελεσματα.Θα προσπαθησω να σας διαβασω σιγα σιγα αν και με ξαναπιασαν τα ματια μου να καινε........:evil::evil:

Καλώς την! Να πας σε έναν οφθαλμίατρο γιατί μπορεί να ανέβασε πίεση στα μάτια...

Καλά είμαστε όλες,εσυ τι αλλά νέα??

Εγώ κορίτσια μόλις τσακισα ένα πιάτο πένες με κρέμα γάλακτος και κομματάκια λουκανικο... Πήγαμε σούπερ κ τα λιγουρευτηκα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Πραγματικά έχει ωραία τραγουδάκια είτε χαλαρωτικά είτε νανουρίσματα… θέλω να τα ακούω από τώρα που ειμαι έγκυος γιατί σε λίγο καιρό θα μπορεί να ακούει και το μωράκι μου, και θα το βάζω και όταν γεννηθεί φυσικά….

yiORT7o.jpgwYStp3.png

καλημερουδιαααααααααααααααααααα

και σημερα δουλεια και αυριο θα παρω αδεια να παρω το γιο μου σχολειο !!!πρωτη μερα αυριο θα παμε πρωτη δημοτικου!!!!!

καλημέρα!!!!!

ααα τι ωραιά . . . . .:P

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Καλημέρα. Βούλα τέλεια τα νέα σου.

Ήθελα να στο πω και εγώ αλλά δεν το είπα μην σε στεναχωρήσω. Το μωρό είναι πολύ μικρό και έχει και άπλετο χώρο. Καταρχάς αποκλείεται να βρίσκεται πάντα και μόνο σε θέση ώστε τα πόδια του να είναι μονίμως αριστερά! Έχει τόσο χώρο να κάνει τούμπες συνεχώς, αποκλείεται να είναι στάσιμο.

Και εγώ πιστεύω πως είναι το έντερό σου. Αλλά μην ανησυχείς. Σε λίγες μέρες ή εβδομάδες θα αρχίσεις να το νιώθεις.

11εκ. δεν νομιζω να ειναι και τοσο μικρο..Επισης το θεμα ειναι οτι δεν ειπα εγω ξαφνηκα μια μερα..αυτο ειναι το μωρο!!Κατι ειχα νιωσει..και αν θυμαστε μου λεγατε για συσπασεις!Ετσι και πηρα το γιατρο τηλ..Ο ιδιος λοιπον, μου ειπε οτι αυτο ειναι το μωρο..Τωρα λεει αλλα!

Για εμενα δεν ειναι το εντερο..Οταν ειναι το εντερο το νιωθω 1ον σε αλλο σημειο και 2ον με τελειως διαφορετικη αισθηση!Και με θυμουνται δλδ τα εντερα οταν ειναι ξαπλωμενη?Και κυριως οταν κατουριεμαι?Τεσπα..αυτο που νιωθω δεν μπορω να το περιγραψω, ουτε και πορισμα μπορουμε να βγαλουμε!Αλλωστε δεν μπορει ολες να το νιωθουμε με τον ιδιο τροπο...

όχι ούτε πολιτικό ουτε τίποτα!!!!!

σπίτι του θα μενουμε

Να σου πω..εκει σας βαφτιζουν το παιδι αν δεν ειστε παντρεμενοι?Εδω εγω που ειμαι με πολιτικο, πρεπει να ψαξω για να βρω εκκλησια που να το βαφτιζει..

Διαβάζω τώρα όσα λέτε για τους ανθρώπους που θέλετε να είναι μαζί σας μέσα την ώρα του τοκετού...Αχ αν είναι φυσιολογική η γέννα δεν θα θέλετε κανέναν και τίποτα. Ο σύζυγος αν είναι μέσα πιθανότατα να τρομάξει...Είναι βαρύ το σκηνικό και το θέαμα για έναν άντρα, ξέρω περιπτώσεις που ο σύντροφος λιποθυμάει την ώρα του τοκετού.

Εμείς είχαμε πει να μπει ο σύζυγος μέσα, τον παρότρυνε ο γιατρός. Αλλά...δεν πρόλαβε να τον φωνάξει. 8 παρά 5 μπήκα στην Αίθουσα Ωδινών και 8 και 23 είχα γεννήσει...

Ο συζηγος πιθανοτατα, δεν θα καθεται ακριβως απο κατω μου..Τον θελω στο προσκεφαλι μου να μου κρατα το χερι!Θυμαμαι ακομα την μανα μου..Στο τοκετο ειχε την μαμα της μαζι..Λεει ακομα και σημερα.."Σαν Θεο την εβλεπα οταν μου ετριβε τη μεση, απο το τοσο που πονουσα..".Ακομα και ετσι να μην ειναι, δεν μπορω να στερησω εγω απο τον ανδρα μου να ακουσει το πρωτο του κλαμμα, μονο και μονο επειδη δεν θα θελω κανενα μαζι μου!Ειμαστε αυτες που τα γενναμε, αλλα χωρις αυτους σωτηρια δεν θα ειχαμε!Το θεωρω αδικο λοιπον να μην ειναι μεσα, αν αυτος το θελει!

θα ηθελα να σου πω μερικα πραγματα. εισαι πολυ μικρουλα κ τα βλεπεις απο την απολυτη δικη σου οπτικη. βεβαια κ η μητερα σου το αντιμετωπισε εντελως λαθος που περιμενε να το ριξεις, επειδη απλα δεν εισαι παντρεμενη! Δηλαδη ελεος.

ενα σωρο αλλα πραγματα θα μπορουσαν να την προβληματιζουν εκτος απο αυτο.

-κατ αρχην ξεκινας μια καινουργια ζωη ενω εισαι σε φαση που θελεις να δοκιμασεις την σχεση σου να δεις αν θα αντεξει. αυτο μου φαινεται εντελως ανωριμο (αλλα αυτα ειναι αποψεις) κ μετα απο τοσο καιρο που εισαστε μαζι παραξενο να θελεις ακομα να δοκιμασεις την σχεση.

-δευτερον θελεις να δουν οι γονεις σου οτι εισαι ενηλικη λες. εισαι ανεξαρτητη? μπορεις να μεγαλωσεις το παιδι σου χωρις την βοηθεια τους?αν ναι τοτε θα το δουν να εισαι σιγουρη! αν απλα περιμενεις (κ θεωρεις δεδομενο) την βοηθεια τους τοτε θα σε στεναχωρησω καλη μου αλλα δεν εισαι ενηλικη με την ουσια της λεξης!

μπορει να στα λεω λιγο σκληρα αλλα ετσι τα βλεπω κ ετσι θα τα ελεγα στην κορη μου σιγουρα! κ σε οποιονδηποτε γενικα.

Εγω διαφωνω στο εξης..Γιατι μπερδευουμε πρωτα απόλα, το μωρο με τη σχεση της Νικης και αν αυτη θελει να την δοκιμασει ή οχι!Για εμενα ειναι δυο διαφορετικα πραγματα!Το μωρο θα το κρατησει και θα το μεγαλωσει ειτε μονη της ειτε με τον συντροφο της!Τωρα το εαν θελει να δοκιμασει τη σχεση της και αυτο φυσιολογικο το βρισκω!!Γιατι θα πρεπει να θεωρουμε τη σχεση δεδομενη?Το οτι ειναι τοσο καιρο με τον ανδρα της, δεν δηλωνει κατι..Η σχεση για εμενα θα πρεπει παντα να δοκιμαζετε..Ειτε απο οικονομικης αποψης, ειτε απο ψυχολογικης στις δυσκολες φασεις, ειτε απο αποσταση!Και στο κατω-κατω μια ανανεωση δεν κανει και κακο!

Και υστερα για εμενα,ωριμο ανθρωπο σε κανουν οι καταστασεις!Ετσι λοιπον ενας ανθρωπος μπορει να ωριμασει απο την εφηβια του, αλλα μπορει και να μην εχει ωριμασει και μεχρι τα 40!Το τι εχει περασει ο καθε ανθρωπος σιγουρα δεν το γνωριζουμε και κρητιριο σε καμια περιπτωση δεν ειναι η ηλικια!Μπορει να ειναι 20 αλλα το μυαλο της φτανει για 30!Γιατι καποια αλλη 20χρονη ξερετε τι θα εκανε?Απλα θα εριχνε το παιδι!Θα κρατουσε και τα λεφτα που δινουν οι γονεις για να τα πινει στα ξυδια και ουτε θα μαλωνε με την μανα της και ουτε γατα ουτε ζημια!Και για εμενα οχι, δεν ειναι τα πιο σημαντικα πραγματα αυτα!!Το πιο σημαντικο ειναι να το θελει πραγματικα και να το αγαπα!Απο εκει και περα, λυσεις υπαρχουν..Το αυγο στο κ..λο θα μπει, αλλα θα το μεγαλωσει!

Βρε κορίτσι μου μην νευριάζεις. Εγώ δεν μιλάω για σένα ειδικά ούτε και για την Νίκη. Γενικά μιλάω.

Όταν οι γονείς ενός φίλου μου φώναζαν να μην πάρει 1000 μηχανή, εκείνος τους παρέβλεψε και την πήρε κρυφά. Στην πρώτη του βόλτα είχε ατύχημα. Σήμερα ζει σε ένα αναπηρικό καροτσάκι, από το στήθος και κάτω ανάπηρος...

Είπα τα παραδείγματα είναι πολλά, μιλάω γενικά και μην αρπάζεσαι σε παρακαλώ.

Και οι παπουδες μου φωναζαν την μανα μου να μην παντρευτει απο τα 16 της!Αποτελεσμα?Ειναι 25 χρονια παντρεμενη, με 3 παιδια και πολυ αγαπημενη με τον ανδρα της!Ολα ειναι σχετικα λοιπον..

καλημερουδιαααααααααααααααααααα

και σημερα δουλεια και αυριο θα παρω αδεια να παρω το γιο μου σχολειο !!!πρωτη μερα αυριο θα παμε πρωτη δημοτικου!!!!!

Καλη επιτυχια για αυριο!!!Ο καλυτερος μαθητης να γινει το παιδι σου και καλη υπομονη σε εσενα!!!Ανασες πολλες και τα κεφαλακια μεσα!!!Ο ανδρας σου μεγαλωωωνει μωρε!!!:P

Καλημερα να πω επισης!!!Καλα ειστε?Εδω βρεεεεεχει..Γιουπι!!!

Και εγω μαλλον θα ακουστηκα καπως αποτομη σε αυτα που ειπα..αλλα ειμαι και εγω μικρη και εχω βρεθει και εγω στη θεση της Νικης!Σιγουρα θα ηταν οτι καλυτερο αν βγαζανε τα δικα τους χρηματα και ειχαν και το δικο τους σπιτι!!Τοτε θα συνεβαινε το πιο απλο..Θα χτυπουσαν το κουδουνι για ανεβουν!!Τωρα η Νικη ειναι στη δυσκολη θεση να ερχεται δευτερη μεσα στο σπιτι..Ομως το να βγαζεις δικα σου λεφτα, δεν σε κανει και ωριμο..Μπορει να βγαζει καποιος 1000 ευρω το μηνα και να τα παιρνει σε ναρκωτικα..Οποτε για εμενα καλυτερα ωριμος και εξαρτημενος, παρα ανωριμος και με το πορτοφολι γεματο!Και αν πρεπει να ζητησει απο τους γονεις..να το κανει!!Γιατι οι γονεις δεν ειναι μονο για να λενε τι θεωρουν σωστο, τι πρεπει να κανει και τι οχι!Ειναι και για να βαζουν το χερι στη τσεπη και να βοηθανε στα δυσκολα!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...