Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δωρα, εκει που περιγραφεις πρεπει να ειναι το παχυ εντερο, ετσι μου ειχε πει ο γιατρος μου στην προηγουμενη εγκυμοσυνη, γιατι με ενοχλουσε και εμενα συχνα-πυκνα.Τωρα μερικες φορες με ενοχλει παλι, ειδικα οταν παω να σηκωθω απο το κρεβατι. Πρεπει να κατσω λιγο καθηστη να ηρεμησω και μετα να σηκωθω.

Μαλλον επειδη μεγαλωνει η μητρα μας και το πιεζει, και αν εχεις ευερεσθητο εντερο ενας λογος παραπανω!Υπομονη!!!

Μπα δεν ειχα και ποτε προβλημα με τα εντερακια μου,καλα τα πηγαιναμε ως τωρα... Σαν να ηταν οι σαλπιγγα ρε εκει χαμηλα το ενιωσα... Εκανα αποτομη κινηση γι'αυτο... Ε θα δειξει...

Κοιτα γκαντεμια με τον καιρο... Ηθελα να παω για κφε ρε γμτ!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!!!

Τι εγινε σημερα???Γραψατε ενα σωρο παλι!Εγω το πρωι ελειπα απο το σπιτι, ειχα να κανονισω τα τελευταια με το σχολειο των παιδιων, μιας και αυριο φευγουμε για Αθηνα.

Μπραβο κοριτσακι, ολα καλα εε?? Εγω παντως λεω πως αυτο που ακους ειναι το μωρο. Ειναι δυνατον να μη ξερεις το σωμα σου?? Εντερο?? Ακου εντερο!!

Εγω παντως τωρα τις 2 τελευταιες μερες το ακουω συχνα και ειμαι σιγουρη οτι ειναι αυτο!! Καταρχην ειναι κυματισμοι μεσα στη μητρα!!

Ειναι δυνατον να μη γνωριζουμε οτι ειναι η μητρα μας εκεινο το σημειο??

και εμενα έτσι είναι σαν κυματισμους μέσα στη μήτρα μια αριστερα μια δεξιά..... ωραία είναι!!!! και σίγουρα είναι το μωρο δεν γίνεται να το νιώθουμε καθημερινα και να ειναι κάτι άλλο, ή γίνεται;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γεια σου Αννούλα!!!!

Εδω αυτη τη στιγμη ετοιμάζεται για τρελλη βροχη!!!! Εβαλα μεσα τα ρουχα να στεγνωσουν,σαν να ειναι χειμωνας...

Εγω αρχισα εδω και 2 μερες καθε μερα να καταλαβαινω πολυ την μικρη μου,αφου σημερα εβλεπα την κοιλια μου κ οταν την καταλαβαινα κουνιοταν και το δερμα!!!!!

Α,αρχισε να βρεχει...!!!! Καλό χειμώνα κορίτσια!!! :)

Μεχρι και το ρευμα ανοιγοκλεινει... Μππως να κλεισω να μην μου τα καψει ολα??

Τωρα να δεις απο'δω και περα πως θα κουνιεται η κοιλια σου!! θα το δεις και δε θα το πιστευεις!!!

Αχ!! θελω και εγω βροχη!! Αλλα ασε καλυτερα να βρεξει οταν γυρισουμε, οχι στο ταξιδι!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγω για φυσικη παω...Μωρε ενταξει, ετσι και αλλιως ποσο θα τους δω εγω?Πιο πολυ στον ανδρα μου θα κατσουν..και δεν ξερω και κατα ποσο θα τον ζαλιζουν!Εμενα θα με παρουν μεσα και τελος!!2 ατομα που σιιιγουρα θελω να ειναι εκει, ειναι ο ανδρας μου και η μαμα μου..και οι αλλοι αν θελουν ας μην ερθουν!

Τι να τους κανεις απ,εξω ολο το τσουρμο?? Οι γονεις, τα πεθερικα, τα αδερφια μας και φυσικα ο αντρας μας φτανει!!!!

Οι υπολοιποι υποτιθεται πως θα ερθουν μετα.Οταν γεννιεται το παιδι το βγαζουν εξω και το βλεπουν αυτοι που ειναι εκει για μερικα λεπτα. Αυτες ειναι οικογενειακες στιγμες και συγκινουνται οι ανθρωποι οι δικοι σου, οι αλλοι τι δουλεια εχουν???

Στην καισαρικη επιτρεπεται να ειναι καποιος μεσα μαζι σου??? Πρωτη φορα το ακουω...

Στο ΙΑΣΩ παντως δεν επιτρεπεται!!!

τώρα δεν μου λέει για έκτρωση αλλά μέσα στο δεύτερο και τρίτο μου μήνα μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο σε μεγάλο βαθμό κλειδωνόμουν στο δωμάτιο μου ή έφευγα από σπίτι για να μην την ακούω.....ξέρε τε έλειπε και ο φίλος μου πού σας είχα πει, ευτυχώς έρχεται τν άλλη εβδομάδα και γίνονταν ακόμη πιο δύσκολα......

τώρα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα απλά δεν θα κάνω το δικό της απλά για το κόσμο γιατί είναι δική μου η ζωή,,,

Ο κοσμος αν θελει να πει θα πει ουτως η αλλως!!Βρησκει και λεει μη στεναχωριεσαι!!

Σημασια εχει εσυ τι θελεις, γιατι η ζωη σου ειναι μονο δικη σου και κανενος αλλου!!! Δεν μπορουμε να κανουμε κατι για να ευχαριστουμε τον κοσμο!! Ειτε αν αυτο λεγεται γαμος, ειτε παιδι, ειτε εκτρωση!!

Μη δινεις σημασια και προχωρα!! Αφου εχεις τον αντρα σου, και η σχεση σου ειναι δυνατη μη φοβασαι τιποτα!!

Ο κοσμος αν θελει να πει θα πει ουτως η αλλως!!Βρησκει και λεει μη στεναχωριεσαι!!

Σημασια εχει εσυ τι θελεις, γιατι η ζωη σου ειναι μονο δικη σου και κανενος αλλου!!! Δεν μπορουμε να κανουμε κατι για να ευχαριστουμε τον κοσμο!! Ειτε αν αυτο λεγεται γαμος, ειτε παιδι, ειτε εκτρωση!!

Μη δινεις σημασια και προχωρα!! Αφου εχεις τον αντρα σου, και η σχεση σου ειναι δυνατη μη φοβασαι τιποτα!!

σε ευχαριστώ πολύ έχεις απόλυτο δίκαιο......αυτό θέλω να κάνω να προχωρίσω γιατί τώρα έχω τη δική μου οικογένεια!!!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Και εμένα μου αρέσει πολύ και αυτό το φαγητό. Α έβαλα και μπουκίτσες φιλέτο κοτόπουλο. Θα σας πω πως ήταν!

Το κοτοπουλο με τις μπαμιες ειναι ωραιος συνδυασμος!! Και εγω ετσι το κανω!!

έτσι για να έχουμε ένα θέμα για να συζητήσουμε εσείς μέχρι τώρα πήρατε κάτι για το μωράκι σας; Αν όχι πότε λέτε να ξεκινάτε;

:D:D:D:D:D:D:D:D

Εγω πρωτα ο Θεος αν ολα πανε καλα με την αμνιο, και ξερω και το φυλλο, κατι θα ψωνισω!!

Και στα αλλα 2 οταν τα ακουγα εκεινο τον καιρο κατι επαιρνα!!

Συνηθως φορμακι!!

Εγω πρωτα ο Θεος αν ολα πανε καλα με την αμνιο, και ξερω και το φυλλο, κατι θα ψωνισω!!

Και στα αλλα 2 οταν τα ακουγα εκεινο τον καιρο κατι επαιρνα!!

Συνηθως φορμακι!!

και εγώ λεώ να μάθω το φύλο να κάνω και την β επιπέδου και μετά να παώ να πίασω φορμάκια σεντονάκια, κυβερτούλες.......

yiORT7o.jpgwYStp3.png

σε ευχαριστώ πολύ έχεις απόλυτο δίκαιο......αυτό θέλω να κάνω να προχωρίσω γιατί τώρα έχω τη δική μου οικογένεια!!!!!

Βεβαια, συμφωνω και με αυτο που λενε τα κοριτσια, οτι δλδ καθε γονεας εχει τις ανησυχιες του για το αν οι αποφασεις του παιδιου του ειναι σωστες, αλλα και αυτα που εκανε η μανα σου ηταν παρατραβηγμενα!!!

Στο κατω -κατω της γραφης οτι ειναι να γινει θα γινει, δλδ με τη σχεση σου η με τις σπουδες σου, αλλα το παιδι ειναι ενα παιδι και η υπαρξη του θα ειναι χαρα για ολους!!

Λιγες ειναι οι γυναικες που μετα απο μια εκτρωση δεν ξαναεπιασαν παιδι???

Συμφωνω ομως και με αυτο που λεει η Εφη, οτι δλδ αν εξαρτασαι οικονομικα απο τους γονεις σου εχουν και εκεινοι ενα λογο παραπανω!!

Τι να πω βρε κοριτσια?? Υπαρχουν γενικα πολλοι παραμετροι που πρεπει να κοιταξει κανεις!!

Το βασικοτερο ομως ειναι, ενα παιδι να μην ερχεται στον κοσμο μονο και μονο για λογους εγωιστικους η για να κρατηθει μια σχεση, γιατι μετα αυτο την πληρωνει τελικα τη νυφη!! Πρεπει να ερχεται πανω σε σωστες βασεις και σε γονεις που θα μπορουν να του συμπαρασταθουν σε οποιοδηποτε τομεα.

Βεβαια, συμφωνω και με αυτο που λενε τα κοριτσια, οτι δλδ καθε γονεας εχει τις ανησυχιες του για το αν οι αποφασεις του παιδιου του ειναι σωστες, αλλα και αυτα που εκανε η μανα σου ηταν παρατραβηγμενα!!!

Στο κατω -κατω της γραφης οτι ειναι να γινει θα γινει, δλδ με τη σχεση σου η με τις σπουδες σου, αλλα το παιδι ειναι ενα παιδι και η υπαρξη του θα ειναι χαρα για ολους!!

Λιγες ειναι οι γυναικες που μετα απο μια εκτρωση δεν ξαναεπιασαν παιδι???

Συμφωνω ομως και με αυτο που λεει η Εφη, οτι δλδ αν εξαρτασαι οικονομικα απο τους γονεις σου εχουν και εκεινοι ενα λογο παραπανω!!

Τι να πω βρε κοριτσια?? Υπαρχουν γενικα πολλοι παραμετροι που πρεπει να κοιταξει κανεις!!

Το βασικοτερο ομως ειναι, ενα παιδι να μην ερχεται στον κοσμο μονο και μονο για λογους εγωιστικους η για να κρατηθει μια σχεση, γιατι μετα αυτο την πληρωνει τελικα τη νυφη!! Πρεπει να ερχεται πανω σε σωστες βασεις και σε γονεις που θα μπορουν να του συμπαρασταθουν σε οποιοδηποτε τομεα.

ε όχι φυσικά δεν είναι για λόγους εγωιστικούς, είχαμε μιλήσει από παλιά ότι αν έμενα έγκυος θα το κρατουσαμε,,,, ούτε φυσικά για να κρατηθεί η σχέση μας, έχοντας το μωράκι μασ δεν σημαίνει ότι θα μείνουμε μαζί μπορεί κάποια στιγμή να χωρίσουμε όπως και όλα τα ζευγάρια. ευτυχως του χρόνου θα έχουμε τις δουλείες μασ και θα τα βγάλουμε καλυτερα πέρα. πάλι δεν σημαίνει ότι όσοι είναι πιο μεγάλοι από εμένα η επειδή δουλέυουν μπορούν να μεγαλώσουν καλύτερα τα παιδιά τους..... μια θεία μου 46 ετων έχει 2 παιδιά και όμως εγώ βλέπω ότι δεν τα μεγαλώνει σωστά, έχω μάθει πολλά απο τις σπουδές μου για τα παιδια και πιστευω μπορώ να τα τηρήσω και με το δικό μου παιδι.....

για μένα το μωράκι μου είναι ευλογία!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...