Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

όχι να πλακωθείτε τώρα για αυτά που λέμε ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι δικαίωμα του. άντε αλλάξτε θέμα και πείτε καμιά ιδέα για το τι θα φάμε σήμερα, κάτι ελαφρύ και άρχισα και πεινάω:-):smile:

δεν πλακωνομαστε καλε την γνωμη μας λεμε!!!

τι λες για καμια μακαροναδα??

περιμενω να παει η ωρα 5 να σχολασωωωωωωωωωω

βαρεθηκα σημερα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

εγω διαφωνω και αυτη ειναι η γνωμη μου!!!περασα πολλα και ξερω μεσα απο τα βιωματα μου μεχρι σε πιο σημειο μπορουν οι γονεις να επεμβαινουν να υποδηχνουν ποτε κανω το σωστο και ποτε το λαθος!!!

Καλε κοπελια με τι διαφωνεις? δεν ειπε κατι το αντιθετο η female! απλα οτι οι γονεις οφειλουν να δινουν τις κατευθυνσεις που πιστευουν σωστες στα παιδια τους. κ τα παιδια βεβαια οφειλουν να κανουν στο τελος οτι νομιζουν εκεινα σωστο!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εγω σημερα παλι ολη μερα κανω εμετο!!!! χαχχαχαχαχαχα.... η αδελφη μου μου λεει οτι δεν εχει ακουσει χειροτερη εγκυμοσυνη!!! εγω της λεω εχω ακουσει πολλες!!!!! ακους εκει!!!! κ εγω τι φταιω...

τρωω κριτσινια κ ξερναω, τρωω παξιμαδι κ ξερναω...ελεος!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εγω σημερα παλι ολη μερα κανω εμετο!!!! χαχχαχαχαχαχα.... η αδελφη μου μου λεει οτι δεν εχει ακουσει χειροτερη εγκυμοσυνη!!! εγω της λεω εχω ακουσει πολλες!!!!! ακους εκει!!!! κ εγω τι φταιω...

τρωω κριτσινια κ ξερναω, τρωω παξιμαδι κ ξερναω...ελεος!!!!

αχ περαστικά σου!!!! αλλά παραξενεύω που τρως ξηρή τροφή όπως το παξιμάδι και πάλι ξερνάς

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

ναι μονο εγω τα πετυχαινω αυτα!!!

Αμαν α ρα (που λεμε και στην Κοζανη).. Μήπως να φας κανενα κοκορετσι και κανενα αρνι μηπως και γτιαξει το στομαχι σου??? :tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μωρε..το μωρο δεν παθαινει τπτ.Μαλιστα μην σας πω οτι για την εβδ που ειναι εχει σουπερ ντουπερ κιλα!!Διαβασα οτι στην 16η εβδ.(που ειμαι εγω),ειναι 11εκ.(που οντως ειναι)και 100 γρ. περιπου..Εμενα ειναι 148..Πολυ καλα το βρηκε και ο γιατρος..Κακο σε εμενα κανω αλλο οχι εσκεμενα!

Οσο για το αν το νιωθω..Ειμαι σιγουρη οτι ειναι το μωρο αυτο..Καταρχας, τα εντερα μου τα νιωθω πιο πανω..

Αλλα ενταξει με ξενερωσε!Τωρα οταν το ξανανιωσω..θα το χαϊδεψω?Ποιος ξερει..

Γεια σας κοριτσια!!!

Τι εγινε σημερα???Γραψατε ενα σωρο παλι!Εγω το πρωι ελειπα απο το σπιτι, ειχα να κανονισω τα τελευταια με το σχολειο των παιδιων, μιας και αυριο φευγουμε για Αθηνα.

Μπραβο κοριτσακι, ολα καλα εε?? Εγω παντως λεω πως αυτο που ακους ειναι το μωρο. Ειναι δυνατον να μη ξερεις το σωμα σου?? Εντερο?? Ακου εντερο!!

Εγω παντως τωρα τις 2 τελευταιες μερες το ακουω συχνα και ειμαι σιγουρη οτι ειναι αυτο!! Καταρχην ειναι κυματισμοι μεσα στη μητρα!!

Ειναι δυνατον να μη γνωριζουμε οτι ειναι η μητρα μας εκεινο το σημειο??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σου Αννούλα!!!!

Εδω αυτη τη στιγμη ετοιμάζεται για τρελλη βροχη!!!! Εβαλα μεσα τα ρουχα να στεγνωσουν,σαν να ειναι χειμωνας...

Εγω αρχισα εδω και 2 μερες καθε μερα να καταλαβαινω πολυ την μικρη μου,αφου σημερα εβλεπα την κοιλια μου κ οταν την καταλαβαινα κουνιοταν και το δερμα!!!!!

Α,αρχισε να βρεχει...!!!! Καλό χειμώνα κορίτσια!!! :)

Μεχρι και το ρευμα ανοιγοκλεινει... Μππως να κλεισω να μην μου τα καψει ολα??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ηταν σαν πιασιμο ο πονος που ενιωσα... Εντονος αλλα για λιγο... Κατω χαμηλα δεξια... Εφερα γυρες το τραπεζι της κουζινας και συνηλθα...

Κι εσενα φοβητσιαρης ο δικος σου?? Μα τι ειναι αυτοι ρε παιδι μου!!!!

Δωρα, εκει που περιγραφεις πρεπει να ειναι το παχυ εντερο, ετσι μου ειχε πει ο γιατρος μου στην προηγουμενη εγκυμοσυνη, γιατι με ενοχλουσε και εμενα συχνα-πυκνα.Τωρα μερικες φορες με ενοχλει παλι, ειδικα οταν παω να σηκωθω απο το κρεβατι. Πρεπει να κατσω λιγο καθηστη να ηρεμησω και μετα να σηκωθω.

Μαλλον επειδη μεγαλωνει η μητρα μας και το πιεζει, και αν εχεις ευερεσθητο εντερο ενας λογος παραπανω!Υπομονη!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...