-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 58 λεπτά , Eternity είπε:
Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν.
Μα δε φταίς εσύ αν έπεσες σε ακατάλληλους γιατρούς.Καθε μέρα διαβάζουμε για αποτυχίες γυναικών σε πασίγνωστες κλινικές,όπου τις αναλαμβάνουν γιατροί φίρμες και παιδευονται χρόνια!Τις βάζουν να κάνουν ένα σκασμό εξετάσεις, επεμβάσεις,τους λένε πως δεν έχουν ωάρια και τις παραπέμπουν αμέσως στη δωρεά ωαρίων η τους λένε πως προχώρησαν πολλά έμβρυα,τα οποία στην τελική είναι ακατάλληλα και όλο αυτό το κάνουν για να παίρνουν επιπλέον λεφτά για τις εμβρυομεταφορες και τις κρυοσυντηρησεις.Αναθέτουν στις μαίες και στους συνεργάτες τους τη δική τους δουλειά,γιατροί φαντομαδες και στο τέλος βγαίνουν αυτοί σαν σωτήρες και σούπερ γιατροί, γιατί θα βγάλουν φωτογραφίες με κάποια διάσημη παρουσιάστρια πχ η οποία τους συστήνει στο τηλεοπτικό κοινό.Δεν το παίζω έξυπνη,απλώς είχα την τύχη να πάω σε εξαιρετικό γιατρό κ Άνθρωπο,που μου σύστησε ο δικός μου γυναικολόγος,ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος.Ειμαι τυχερή,γιατί αν είχα μπλέξει με άλλες κλινικές,σούπερ διαφημισμενες στο google,ακόμα θα ήμουν στο περίμενε.
Μην κατηγορείς τον εαυτό σου,δεν φταίς σε τπτ.Ευχομαι να σου πάνε όλα τέλεια και με το καλό και το δεύτερο μωράκι ❤️
- 1
-
Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012
-
Θέματα
-
- 5.659 απαντήσεις
- 784.612 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.124.536 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 34.024 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 114.305 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 204.935 εμφανίσεις
-
-
-
- 5.659 απαντήσεις
- 784.612 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 615 εμφανίσεις
-
Βιταμίνη d3
Από Αγγελικηη1, in Ιατρικά & Υγεία
- 8 απαντήσεις
- 521 εμφανίσεις
-
- 1.613 απαντήσεις
- 199.370 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 515 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 528 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 41
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 604 απαντήσεις
- 26.861 εμφανίσεις
-
- 25 απαντήσεις
- 1.269 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.124.536 εμφανίσεις
-
- 810 απαντήσεις
- 77.125 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα