Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Eternity είπε:

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

Μα δε φταίς εσύ αν έπεσες σε ακατάλληλους γιατρούς.Καθε μέρα διαβάζουμε για αποτυχίες γυναικών σε πασίγνωστες  κλινικές,όπου τις αναλαμβάνουν γιατροί φίρμες και παιδευονται χρόνια!Τις βάζουν να κάνουν ένα σκασμό εξετάσεις, επεμβάσεις,τους λένε πως δεν έχουν ωάρια και τις παραπέμπουν αμέσως στη δωρεά ωαρίων η τους λένε πως προχώρησαν πολλά έμβρυα,τα οποία στην τελική είναι ακατάλληλα και όλο αυτό το κάνουν για να παίρνουν επιπλέον λεφτά για τις εμβρυομεταφορες και τις κρυοσυντηρησεις.Αναθέτουν στις μαίες και στους συνεργάτες τους τη δική τους δουλειά,γιατροί φαντομαδες και στο τέλος βγαίνουν αυτοί σαν σωτήρες και σούπερ γιατροί, γιατί θα βγάλουν φωτογραφίες με κάποια διάσημη παρουσιάστρια πχ η οποία τους συστήνει στο τηλεοπτικό κοινό.Δεν το παίζω έξυπνη,απλώς είχα την τύχη να πάω σε εξαιρετικό γιατρό κ Άνθρωπο,που μου σύστησε ο δικός μου γυναικολόγος,ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος.Ειμαι τυχερή,γιατί αν είχα μπλέξει με άλλες κλινικές,σούπερ διαφημισμενες στο google,ακόμα θα ήμουν στο περίμενε.

Μην κατηγορείς τον εαυτό σου,δεν φταίς σε τπτ.Ευχομαι να σου πάνε όλα τέλεια και με το καλό και το δεύτερο μωράκι ❤️

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εδω ειμαι και εγωω! ειχα παει στην ικεα με μια φιλη για να ψωνισω μερικα πραγματακια για το εξοχικο. εκτος απο το οτι με πεθαναν τα ποδια μου και ηθελα να ξερασω συνεχεια εβλεπα και τα μωρουδιακα και ηθελα να τα παρω ολα!!!! τελικα πηρα βεβαια μονο αυτα που επρεπε, κατι φωτιστικα δηλαδη και φυγαμε..μετα πηγαμε για ψωνια (2 φουστανακια κ μαγιω) και εκει που δοκιμαζα κατι παπουτσακια μου εκλεψαν την τσαντα με τα ψωνια!!!!! εξαλλη εγινα!!!!!

Αλήθεια? Ατυχία ε?? Κρίμα.... Πάντως το καλό είναι οτι ξέχασες την ανακατοσούρα!!! χα χα

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μην ανησυχειτε κοριτσια θα γινουμε θεες μετα απο την εγκυμοσυνη!!!Απο την στιγμη που μπορεσα να χασω εγω 30 ολοκληρα κιλα μεσα σε 5 μηνες ολες θα τα καταφερετε,γιατι εγω ειμαι και πολυ λιχουδο..............Ω ναι! 30 περιττα κιλακια,ειχα γινει σα βαρελι με ποδια...........Αφου βλεπω τις φωτος και με πιανει ανατριχηλα!

Margo να ηταν τα κιλα μας το μονο αγχος μας!!!Αυτο θα ειναι τα τελευταιο που θα σε νοιαζει σε λιγο καιρο που θα αρχιζει να σου ποναει η μεση,δεν θα μπορεις να βολευτεις το βραδυ στο κρεββατι,τα ποδια σου θα πρηζονται αμεσως κλπ κλπ.Μη σου πω τι αλλο μας περιμενει θα φρικαρεις!!!!!!!

Το σωμα σου δεν θα το αναγνωριζεις,θα ειναι σαν να μην ειναι δικο σου!!!!!!!!

30 κιλα??????? ποσααααα????? ελα ρε συ! και τα καταφερες να τα χασεις? μπραβο!!!!! αυτο ειναι αθλος!!!

ειμαι σιγουρη οτι τα κιλα θα ειναι το τελευταιο που θα με νοιαζει σε λιγο!!!! ηδη αυτο που με καιει ειναι το ποσο χαλια ειμαι ολη μερα με τη κωλοναυτια!!!!!! φαντασου να ξερα κιολας τι με περιμενει!!!! α ρε ηρωιδες μανες! :P:p

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

65,3 το ίδιο... Αρα μπορώ να τσακίσω ένα κομμάτι παστιτσιο απο το μεσημέρι ε???? χα χα χα

ρε κοριτσι οποτε δεν εχω ναυτια πειναω!!!! αλλα μιλαμε για τρελλη πεινα!!! τρωω μεγαλες ποσοτητες!!! χαχαχαχαχα με βλεπει ο αντρας μου και κοιταει σαν χανος!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσι οποτε δεν εχω ναυτια πειναω!!!! αλλα μιλαμε για τρελλη πεινα!!! τρωω μεγαλες ποσοτητες!!! χαχαχαχαχα με βλεπει ο αντρας μου και κοιταει σαν χανος!!!!

Ναι αλλά οτι τρώς το βγάζεις ρε κορίτσι... Ενώ εγώ.... αποθηκεύω λίπος για τον βαρύ χειμώνα...:D:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Νοvember rain,είδες οτι ήρθε τελικά η πασχαλίτσα και όλα οκ???

Oντως,ειπαμε καιω καρβουνο!!!!για να δουμε ποτε θα ξαναμπει να μας πει τα νεα της!Περιμενουμε Πασχαλιτσααααααααααααααααα................

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εγω ειπα στον αντρα μου να μου φτιαξει ενα τοστακι με γαλοπουλα τυρι και ντοματα.Μου το φτιαχνει και το τρωω σε δευτερολεπτα!Μετα του λεω να μου φτιαξει ενα ακομη,οκ μου λεει!Μετα επειδη μου εχει ανοιξει η ορεξη του λεω:δεν μου φτιαχνεις κιαλλο ενα,τα κανεις τοσο ωραια!!και με κοιταζει αγρια,σηκωνεται παλι και μου φτιαχνει αλλα 2 για να μη ζηταω συνεχεια.Τελικα τα εφαγα ολα.Φαε φουσκιτσα χωρις φοβο και παθος τωρα που δικαιολογουμαστε!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Margo τι ειχες μεσα στη σακουλα που σου κλεψανε?που εγινε αυτο?δεν καταλαβες κατι περιεργο?

πολυ γελασα με τα τοστακια!! 4 εφαγες βρε θηριο!? μην μου πεις οτι ειχες καταφερει 4 τοστ κ πριν μεινεις εγκυος! η εγκυμοσυνη τα κανει αυτα τα τρελλα σας λεω! μα δεν ειναι πεινα αυτο!!!! ειναι λυσσαααααα!

στη σακουλα που μου βουτηξαν ειχα 2 φορεματακια κ ενα μαγιω... δεν καταλαβα καν πως εγινε..την ακουμπησα διπλα μου κ δεν ειχα πολυ το νου μου δοκιμαζα κατι σανδαλια. εγιναν καπνος τα ψωνια μου!!! τι κριμααα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ναι αλλά οτι τρώς το βγάζεις ρε κορίτσι... Ενώ εγώ.... αποθηκεύω λίπος για τον βαρύ χειμώνα...:D:D:D

καλημερα κοριτσακι! Λοιπον δεν τα βγαζω ολα, ειδικα τα βραδινα τα κραταω καλα! χτες εφαγα πατατουλες τηγανιτες σε ομελετα! πωπω ειχα να το φαω αυτο χρονια! εδω δεν τηγανιζουμε συχνα, προσπαθουμε να τρωμε σχετικα υγιεινα αλλα μου ειχε λειψει!!! εφαγα κα 1ντοματα με φετα για συνοδεια.. μετα βοηθησα τον αντρα μου να φαει μια crunch! δεν τρωω κ λιγα λοιπον!!!!! απλα κυριως τρωω κατα τις 7-8 που υποχωρει καπως η ναυτια.. νωριτερα τρωω πιο λιγο γιατι αν φαω πολυ...βγαινει!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα κοριτσακι! Λοιπον δεν τα βγαζω ολα, ειδικα τα βραδινα τα κραταω καλα! χτες εφαγα πατατουλες τηγανιτες σε ομελετα! πωπω ειχα να το φαω αυτο χρονια! εδω δεν τηγανιζουμε συχνα, προσπαθουμε να τρωμε σχετικα υγιεινα αλλα μου ειχε λειψει!!! εφαγα κα 1ντοματα με φετα για συνοδεια.. μετα βοηθησα τον αντρα μου να φαει μια crunch! δεν τρωω κ λιγα λοιπον!!!!! απλα κυριως τρωω κατα τις 7-8 που υποχωρει καπως η ναυτια.. νωριτερα τρωω πιο λιγο γιατι αν φαω πολυ...βγαινει!!!

Εγώ πάλι χτες πήγα σε ένα πάρτι γενεθλίων και έφαγα κατα τις 12 το βράδυ!!! Αστα.... Αυτό το λίπος και αν αποθηκεύτηκε!!!!!!

Τουλάχιστον τα σανδάλια τα πήρες?? Ή γύρισες με άδεια χέρια τελείως?? χα χα :D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κοριτσια ειδα διαβασα σε ενα βιβλιο εγκυμοσυνης οτι τα τριμηνα αλλαζουν καθε 12 εβδομαδες. ειχαμε πει καπου οτι αλλαζουν απο την 13 εβδομαδα η κανω λαθος? παντως και το παρεντς λεει "πρωτο τριμηνο 1η-12η εβδομαδα!

οποτε πχ εσυ φουσκιτσα εχεις μπει στο δευτερο εδω και μια εβδομαδα κ 6 μερες? σωστα?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Εγώ πάλι χτες πήγα σε ένα πάρτι γενεθλίων και έφαγα κατα τις 12 το βράδυ!!! Αστα.... Αυτό το λίπος και αν αποθηκεύτηκε!!!!!!

Τουλάχιστον τα σανδάλια τα πήρες?? Ή γύρισες με άδεια χέρια τελείως?? χα χα :D:D

τα πηρα τα πηρα!!!! και παλι καλα ειχα κ τα ψωνια του ικεα που ομως τα αφησα στο αμαξι γιατι ηταν πολλα! τελος παντων παλι καλα που ειχα βαλει την τσαντα που περναει χιαστη απο τους ωμους γιατι θα την ειχαν παρει κ αυτη!!!:P:p:p

τι καλο εφαγες στο παρτυ???? κεφτεδακια μου ελειψαν!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...