Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

και εμείς απο 16 χρόνο είμαστε μαζί. φοβάμαι μην γίνει και με εμας αυτό, αλλά ολα ειναι στη ζωη

τι να σου πω καθε ανθρωπως ειναι διαφορετικος!!!μακαρι να σου πανε ολα καλα εσενα και να σου πω την αληθεια αν γυριζα πισω τον χρονο νομιζω πως τα ιδια βημματα θα εκανα και παλι γιατι οταν τα εκανα τα ηθελα και τα εκανα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι να σου πω καθε ανθρωπως ειναι διαφορετικος!!!μακαρι να σου πανε ολα καλα εσενα και να σου πω την αληθεια αν γυριζα πισω τον χρονο νομιζω πως τα ιδια βημματα θα εκανα και παλι γιατι οταν τα εκανα τα ηθελα και τα εκανα!!

ναι σωστά, και άφησε που αν δεν τα έκανες δεν θα είχες το μωράκι σου....:P:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ναι το ξέρω. απλά θέλω να δουν ότι είμαι πια ενήλικη,

θα ηθελα να σου πω μερικα πραγματα. εισαι πολυ μικρουλα κ τα βλεπεις απο την απολυτη δικη σου οπτικη. βεβαια κ η μητερα σου το αντιμετωπισε εντελως λαθος που περιμενε να το ριξεις, επειδη απλα δεν εισαι παντρεμενη! Δηλαδη ελεος.

ενα σωρο αλλα πραγματα θα μπορουσαν να την προβληματιζουν εκτος απο αυτο.

-κατ αρχην ξεκινας μια καινουργια ζωη ενω εισαι σε φαση που θελεις να δοκιμασεις την σχεση σου να δεις αν θα αντεξει. αυτο μου φαινεται εντελως ανωριμο (αλλα αυτα ειναι αποψεις) κ μετα απο τοσο καιρο που εισαστε μαζι παραξενο να θελεις ακομα να δοκιμασεις την σχεση.

-δευτερον θελεις να δουν οι γονεις σου οτι εισαι ενηλικη λες. εισαι ανεξαρτητη? μπορεις να μεγαλωσεις το παιδι σου χωρις την βοηθεια τους?αν ναι τοτε θα το δουν να εισαι σιγουρη! αν απλα περιμενεις (κ θεωρεις δεδομενο) την βοηθεια τους τοτε θα σε στεναχωρησω καλη μου αλλα δεν εισαι ενηλικη με την ουσια της λεξης!

μπορει να στα λεω λιγο σκληρα αλλα ετσι τα βλεπω κ ετσι θα τα ελεγα στην κορη μου σιγουρα! κ σε οποιονδηποτε γενικα.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Όπως μου είπε ο πατέρας μου όταν έγινα 18...'18 θα γίνεις όταν το πορτοφόλι σου θα γεμίζει με δικά σου χρήματα'!!!

Σοφό, σοφότατο!

το θεμα ειναι οτι οσπου εξαρτασαι απο τουσ γονεισ σου τουσ δινεις και δικαιωμα να επεμβαινουν στην ζωη σου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

το θεμα ειναι οτι οσπου εξαρτασαι απο τουσ γονεισ σου τουσ δινεις και δικαιωμα να επεμβαινουν στην ζωη σου!!!

Δεν θα το έθετα έτσι...Δεν τους δίνεις το δικαίωμα, το έχουν γιατί είναι γονείς σου...Και δεν είναι μόνο το οικονομικό στην μέση αλλά και το ηθικό. Σε έφεραν στον κόσμο, νοιάζονται για σένα και η άποψή τους μετράει και πρέπει να μετράει. Επίσης έχουν εμπειρία και βλέπουν πράγματα που ένα παιδί στα 18-20 δεν μπορεί να τα δει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δεν θα το έθετα έτσι...Δεν τους δίνεις το δικαίωμα, το έχουν γιατί είναι γονείς σου...Και δεν είναι μόνο το οικονομικό στην μέση αλλά και το ηθικό. Σε έφεραν στον κόσμο, νοιάζονται για σένα και η άποψή τους μετράει και πρέπει να μετράει. Επίσης έχουν εμπειρία και βλέπουν πράγματα που ένα παιδί στα 18-20 δεν μπορεί να τα δει.

διαφωνω σε αυτο δεν μπορουν οι γονεις μια ζωη να αποφασιζουν για τα παιδια τουσ υπαρχει η στιγμη που θα τους αφησεις να κανουν λαθοι και να μαθουν μεσα απο αυτα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

θα ηθελα να σου πω μερικα πραγματα. εισαι πολυ μικρουλα κ τα βλεπεις απο την απολυτη δικη σου οπτικη. βεβαια κ η μητερα σου το αντιμετωπισε εντελως λαθος που περιμενε να το ριξεις, επειδη απλα δεν εισαι παντρεμενη! Δηλαδη ελεος.

ενα σωρο αλλα πραγματα θα μπορουσαν να την προβληματιζουν εκτος απο αυτο.

-κατ αρχην ξεκινας μια καινουργια ζωη ενω εισαι σε φαση που θελεις να δοκιμασεις την σχεση σου να δεις αν θα αντεξει. αυτο μου φαινεται εντελως ανωριμο (αλλα αυτα ειναι αποψεις) κ μετα απο τοσο καιρο που εισαστε μαζι παραξενο να θελεις ακομα να δοκιμασεις την σχεση.

-δευτερον θελεις να δουν οι γονεις σου οτι εισαι ενηλικη λες. εισαι ανεξαρτητη? μπορεις να μεγαλωσεις το παιδι σου χωρις την βοηθεια τους?αν ναι τοτε θα το δουν να εισαι σιγουρη! αν απλα περιμενεις (κ θεωρεις δεδομενο) την βοηθεια τους τοτε θα σε στεναχωρησω καλη μου αλλα δεν εισαι ενηλικη με την ουσια της λεξης!

μπορει να στα λεω λιγο σκληρα αλλα ετσι τα βλεπω κ ετσι θα τα ελεγα στην κορη μου σιγουρα! κ σε οποιονδηποτε γενικα.

όχι με τη σχέση μου δεν το έθεσα σωστα απλά είμαι με ένα άνθρωπο απο τα 16 μου ήθελα να δω αν είμαι μαζί του από συνήθειο ή αν το αγαπάω πραγματικά όπως πιστεύω, γιατί αν έφευγε και στο μήνα σίγα σιγα δεν μου έλειπε τόσο τότε κάτι δεν θα πήγαινε καλα.

ανεξάρτητη σε θέμα χρημάτων δεν είμαι, αλλά χωρίς την βοήθεια τους μπορώ να μεγαλώσω το παιδί μου και αυτό μπορώ να το αποδείξω. δική σου γνώμη είναι και τη σέβομαι.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

διαφωνω σε αυτο δεν μπορουν οι γονεις μια ζωη να αποφασιζουν για τα παιδια τουσ υπαρχει η στιγμη που θα τους αφησεις να κανουν λαθοι και να μαθουν μεσα απο αυτα!!!

Υπάρχουν πολλών ειδών λάθη. Κάποια από αυτά στοιχίζουν για όλη σου την ζωή...Τα παραδείγματα πολλά...Ο γονέας πρέπει να αφήνει περιθώρια στο παιδί να αποφασίσει αλλά οφείλει να του υποδείξει πότε πάει να κάνει λάθος.

Και δεν εννοώ σε καμιά περίπτωση πως οι γονείς πρέπει να αποφασίζουν για τις ζωές των παιδιών τους μια ζωή. Είμαι πολύ συγκεκριμένη σε τι λέω βρε Έφη μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Υπάρχουν πολλών ειδών λάθη. Κάποια από αυτά στοιχίζουν για όλη σου την ζωή...Τα παραδείγματα πολλά...Ο γονέας πρέπει να αφήνει περιθώρια στο παιδί να αποφασίσει αλλά οφείλει να του υποδείξει πότε πάει να κάνει λάθος.

Και δεν εννοώ σε καμιά περίπτωση πως οι γονείς πρέπει να αποφασίζουν για τις ζωές των παιδιών τους μια ζωή. Είμαι πολύ συγκεκριμένη σε τι λέω βρε Έφη μου.

εγω διαφωνω και αυτη ειναι η γνωμη μου!!!περασα πολλα και ξερω μεσα απο τα βιωματα μου μεχρι σε πιο σημειο μπορουν οι γονεις να επεμβαινουν να υποδηχνουν ποτε κανω το σωστο και ποτε το λαθος!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

όχι να πλακωθείτε τώρα για αυτά που λέμε ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι δικαίωμα του. άντε αλλάξτε θέμα και πείτε καμιά ιδέα για το τι θα φάμε σήμερα, κάτι ελαφρύ και άρχισα και πεινάω:-):smile:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

εγω διαφωνω και αυτη ειναι η γνωμη μου!!!περασα πολλα και ξερω μεσα απο τα βιωματα μου μεχρι σε πιο σημειο μπορουν οι γονεις να επεμβαινουν να υποδηχνουν ποτε κανω το σωστο και ποτε το λαθος!!!

Βρε κορίτσι μου μην νευριάζεις. Εγώ δεν μιλάω για σένα ειδικά ούτε και για την Νίκη. Γενικά μιλάω.

Όταν οι γονείς ενός φίλου μου φώναζαν να μην πάρει 1000 μηχανή, εκείνος τους παρέβλεψε και την πήρε κρυφά. Στην πρώτη του βόλτα είχε ατύχημα. Σήμερα ζει σε ένα αναπηρικό καροτσάκι, από το στήθος και κάτω ανάπηρος...

Είπα τα παραδείγματα είναι πολλά, μιλάω γενικά και μην αρπάζεσαι σε παρακαλώ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βρε κορίτσι μου μην νευριάζεις. Εγώ δεν μιλάω για σένα ειδικά ούτε και για την Νίκη. Γενικά μιλάω.

Όταν οι γονείς ενός φίλου μου φώναζαν να μην πάρει 1000 μηχανή, εκείνος τους παρέβλεψε και την πήρε κρυφά. Στην πρώτη του βόλτα είχε ατύχημα. Σήμερα ζει σε ένα αναπηρικό καροτσάκι, από το στήθος και κάτω ανάπηρος...

Είπα τα παραδείγματα είναι πολλά, μιλάω γενικά και μην αρπάζεσαι σε παρακαλώ.

ουτε νευριαζω αλλα ουτε και αρπαζομαι απλα σου εξηγησα γιατι διαφωνω με την αποψη σου!!ετσι και αλιος ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και με διαφορετικες αποψεις,

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...