Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ναι όπως μας τα είπες σωστά πιστεύω. Βέβαια ξέρω πολλούς που εκβιάζουν συναισθηματικά τους γονείς τους και όλο ζητάνε ζητάνε. Εγώ δεν μπορώ γιατί ξέρω ότι ζορίζονται και δεύτερον με έμαθαν να είμαι ανεξάρτητη. Από 18 χρονών εργάζομαι.

εμενα μπορουν και προθημοποιηθηκα να βοηθησουν αφου το προτειναν δεν θα αρνηθω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η μητέρα σου Νίκη, όπως και κάθε μητέρα ανησυχεί για τις αποφάσεις που παίρνει το παιδί της και κυρίως όταν είναι τόσο καθοριστικές για την ζωή του. Δεν την αδικώ, όταν γίνεις μητέρα θα καταλάβεις πως φοβάσαι και για τον αέρα που αναπνέει το παιδάκι σου και το άγχος αυτό σε συντροφεύει μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου.

Η απόφαση σαφώς είναι δική σου και εσύ έχεις την ευθύνη και σίγουρα θα το αγαπήσει το παιδάκι σου. Παρόμοια κατάσταση έζησα με την αδερφή μου. Όλα πήγαν καλά τελικά αλλά 21 χρόνια μετά και ακόμη λέει η μητέρα μου πως ίσως ήταν καλύτερη για εκείνη αν είχε πάρει άλλες αποφάσεις...

ναι αλλα όχι και να κάνει έτσι.... αν έχανα το μωρό δηλαδή από τη κατάσταση που με έφερνε θα λέγαμε είναι που με αγαπάει, ξέρεις πόσες φορές με έκανε να κλαίω, να είμαι άσχημα, με απειλούσε ότι θα πεθάνει....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ναι αλλα όχι και να κάνει έτσι.... αν έχανα το μωρό δηλαδή από τη κατάσταση που με έφερνε θα λέγαμε είναι που με αγαπάει, ξέρεις πόσες φορές με έκανε να κλαίω, να είμαι άσχημα, με απειλούσε ότι θα πεθάνει....

σε καταλαμβαινω!!!αυτα ελεγε και ο πατερας μου οταν χωρησαν τον πρωην συζηγο!!!θα με πεθανεις !!θα μεινεις μονη με ενα παιδι!!κανεις δεν θα σε θελει να σε παρει!!!και τετοια

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Λογικό να ανησυχούν οι γονείς και από την ανησυχία γίνονται καταπιεστικοί. Απλά λέω πως είναι γονείς και έχουν ελαφρυντικά. Όχι πως έχουν δίκιο και πως πρέπει να περνάει πάντα το δικό τους.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

σε καταλαμβαινω!!!αυτα ελεγε και ο πατερας μου οταν χωρησαν τον πρωην συζηγο!!!θα με πεθανεις !!θα μεινεις μονη με ενα παιδι!!κανεις δεν θα σε θελει να σε παρει!!!και τετοια

δεν μπορούν να μας καταλάβουν κάποιες φορές όσο και να τους εξηγούμε, αλλά έτσι είναι η ζωή....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Λογικό να ανησυχούν οι γονείς και από την ανησυχία γίνονται καταπιεστικοί. Απλά λέω πως είναι γονείς και έχουν ελαφρυντικά. Όχι πως έχουν δίκιο και πως πρέπει να περνάει πάντα το δικό τους.

ναι το ξέρω. απλά θέλω να δουν ότι είμαι πια ενήλικη,

yiORT7o.jpgwYStp3.png

δεν μπορούν να μας καταλάβουν κάποιες φορές όσο και να τους εξηγούμε, αλλά έτσι είναι η ζωή....

ετσι ειναι και εγω δεν μετανιωνω για τες επιλογες μου η ζωη μου ειναι καλητερα απο πριν βρηκα ενα ανθρωπο να με αγαπα και να με σεβετε γιατι επρεπε να μεινω σε ενα γαμο και να καταπιεζομαι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ετσι ειναι και εγω δεν μετανιωνω για τες επιλογες μου η ζωη μου ειναι καλητερα απο πριν βρηκα ενα ανθρωπο να με αγαπα και να με σεβετε γιατι επρεπε να μεινω σε ενα γαμο και να καταπιεζομαι!!

σωστά και καλά έκανες, πόσο χρόνο ήσουν όταν χώρισες;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

σωστά και καλά έκανες, πόσο χρόνο ήσουν όταν χώρισες;

στα 19 αραβονιαστηκα και πηγαμε για σπουδες θεσσαλονικη μαζι στα 23 παντρευτηκα στα 24 γεννησα και στα 26 χωρισα και στα 28 ξανα παντρευτηκα!!!ολα τα εκανα:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

στα 19 αραβονιαστηκα και πηγαμε για σπουδες θεσσαλονικη μαζι στα 23 παντρευτηκα στα 24 γεννησα και στα 26 χωρισα και στα 28 ξανα παντρευτηκα!!!ολα τα εκανα:tongue::tongue::tongue:

ε μα όταν βρήκες τον άντρα σου ο πατέρας σου δεν ξανα είπε τίποτα..... μα ζουμε στο 21ο αιώνα και ήσουν και μικρή σιγουρα θα έβρισκες καποιο

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ε μα όταν βρήκες τον άντρα σου ο πατέρας σου δεν ξανα είπε τίποτα..... μα ζουμε στο 21ο αιώνα και ήσουν και μικρή σιγουρα θα έβρισκες καποιο

ακριβως μοκο τωρα ο πατερας μου δεν λεει τιποτα!!!λεει οτι για το παιδι τα ελεγε αυτα οτι θα ειναι χωρισμενων γονιων λες και ειναι καλητερα να μεγαλωνει σε ενα σπιτι ολο καυγαδες.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ακριβως μοκο τωρα ο πατερας μου δεν λεει τιποτα!!!λεει οτι για το παιδι τα ελεγε αυτα οτι θα ειναι χωρισμενων γονιων λες και ειναι καλητερα να μεγαλωνει σε ενα σπιτι ολο καυγαδες.

και είναι ότι χειρότερο για ένα παιδάκι

με τον πρώην σύζυγο από πότε ήσασταν μαζί αν δεν γίνομαι αδιάκριτη

yiORT7o.jpgwYStp3.png

και είναι ότι χειρότερο για ένα παιδάκι

με τον πρώην σύζυγο από πότε ήσασταν μαζί αν δεν γίνομαι αδιάκριτη

απο 16 χρονων!!!10 χρονια ειμαστα συνολικα μαζι!!μεγαλωνωντας ομως αλλαζει ο ανθρωπος!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

απο 16 χρονων!!!10 χρονια ειμαστα συνολικα μαζι!!μεγαλωνωντας ομως αλλαζει ο ανθρωπος!!!

και εμείς απο 16 χρόνο είμαστε μαζί. φοβάμαι μην γίνει και με εμας αυτό, αλλά ολα ειναι στη ζωη

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...