Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ααααααααα για σπουδες?τελειωνει τωρα??δυσκολα αμα θα μενετε με αλλους!!οι σχεσεις σου μαζι τους πως ειναι?

όχι καλέ για διακοπές, η μητέρα του είναι από εκεί αλλα μενουν Κυπρο, πήγανε να δούνε την οικογένεια τους από εκεί, εγω δεν ήθελα να πάω γιατί έχω ξαναπάει και ήθελα να μείνουμε λίγο χώρια για να δοκιμαστεί η σχέση μας, τελικά λίγο πριν φύγει μαθαμε για την εγκυμοσύνη...

ευτυχώς οι σχέσεις μου με τουσ δικούς του είναι πολύ καλές τους έχω σαν φίλους μου ειδικά τη μαμά του:lol::lol::lol::lol::lol:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Νομιζω οτι αφηνουν..δεν ξερω σε περιπτωση καισαρικης τι γινεται..ειναι πολυ ζορι το θεαμα!:cool:

Εγώ πάντως στο Αλεξάνδρας που θα γεννήσω ξέρω ότι δεν αφήνουν. Βέβαια δεν το έχω ψάξει και πολύ γιατί νομίζω ότι δεν θα ήθελα να είναι ο σύζυγος μαζί μου. Βέβαια ούτε και εκείνος έχει εκφράσει τέτοια επιθυμία. Αν μου το ζητούσε όμως δεν θα με πείραζε.

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

όχι καλέ για διακοπές, η μητέρα του είναι από εκεί αλλα μενουν Κυπρο, πήγανε να δούνε την οικογένεια τους από εκεί, εγω δεν ήθελα να πάω γιατί έχω ξαναπάει και ήθελα να μείνουμε λίγο χώρια για να δοκιμαστεί η σχέση μας, τελικά λίγο πριν φύγει μαθαμε για την εγκυμοσύνη...

ευτυχώς οι σχέσεις μου με τουσ δικούς του είναι πολύ καλές τους έχω σαν φίλους μου ειδικά τη μαμά του:lol::lol::lol::lol::lol:

Συγγνώμη αν γίνομαι κι εγώ αδιάκριτη. Αλλά βλέπω ότι έχεις διάθεση να το συζητήσεις. Με τα οικονομικά τι θα γίνει; Είστε και οι δύο φοιτητές από ό,τι κατάλαβα. Θα σας στηρίζουν οι γονείς του συντρόφου σου; Μέχρι τώρα σε στηρίζουν οι γονείς σου; Γιατί κι αυτό είναι τεράστιο ζήτημα για όλους μας!

Jfnqp3.png

Νίκου συγχαρητήρια για τις αποφάσεις σου! Κατά τη γνώμη μου καλά κάνεις και επιμένεις στις αποφάσεις σου γιατί μόνο έτσι μπορείς να δηλώσεις την ανεξαρτησία σου απέναντι στους γονείς σου.

Ξέρω μανάδες που παροτρύνουν τις κόρες τους στην έκτρωση και άλλες που επιτρέπουν στην κόρη να κρατήσει το μωράκι της. Όμως είναι καθαρά προσωπική αυτή η απόφαση.

Όταν παίρνεις όμως οποιαδήποτε απόφαση επειδή σε πιέζουν άλλοι κατά τη γνώμη μου δεν σου βγαίνει σε καλό. Οπότε ξέρεις τώρα ότι μόνο εσύ είσαι υπεύθυνη για την επιλογή σου και τις όποιες θετικές ή αρνητικές συνέπειες.

Απλά μερικές μαμάδας ανήσυχουν ότι αν κάνουμε παιδί σε μικρή ηλικία ότι θα μας εμποδίσει με κάποιο τρόπο στη ζωή μας ή ότι αυτός που διαλέγουμε για σύντροφο σε μικρή μικρή ηλικία δεν είναι ο ιδανικός για μας.

με καταλαβαίνεις απόλυτα :D:D .... αν κάνω κατι κάτω απο πίεση θα το έχω στη συνείδηση μου ότι απλά το έκανα μόνο και μόνο επειδή το ήθελα άλλοι και όχι επειδή το ήθελα εγώ,,,,

yiORT7o.jpgwYStp3.png

αρα ολα καλα!!!:tongue::tongue::tongue:

Ναι εμένα τώρα μου είπανε 130 ευρώ.

εμενα μου ειπαν 300 για αυτο σου ειπα αν ερχομαουν αθηνα θα μου ερχοταν το ιδιο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Συγγνώμη αν γίνομαι κι εγώ αδιάκριτη. Αλλά βλέπω ότι έχεις διάθεση να το συζητήσεις. Με τα οικονομικά τι θα γίνει; Είστε και οι δύο φοιτητές από ό,τι κατάλαβα. Θα σας στηρίζουν οι γονείς του συντρόφου σου; Μέχρι τώρα σε στηρίζουν οι γονείς σου; Γιατί κι αυτό είναι τεράστιο ζήτημα για όλους μας!

ο φίλος μου σπουδάζει και δουλεύει ευτυχώς, οικονομικά εκτός από τα λεφτά που θα μας παίρνει ο φίλος μου από την δουλειά, θα έχουμε βοήθεια και απο τους γονείς μας πιστεύω, απλά εγω δεν θέλω να ζητήσω τίποτα, αν θέλουν θα προσφερθούν απο μόνοι τους σωστά;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

αρα ολα καλα!!!:tongue::tongue::tongue:

εμενα μου ειπαν 300 για αυτο σου ειπα αν ερχομαουν αθηνα θα μου ερχοταν το ιδιο!!!

ναι το είχα δει που το είχατε ξανασυζητήσει. Αν έχεις άνεση γιατί δεν ρωτάς γιατί αυτή τη διαφορά; Γενικά σε όλα τα ιατρικά είναι πιο ακριβή η Κύπρος;

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

ο φίλος μου σπουδάζει και δουλεύει ευτυχώς, οικονομικά εκτός από τα λεφτά που θα μας παίρνει ο φίλος μου από την δουλειά, θα έχουμε βοήθεια και απο τους γονείς μας πιστεύω, απλά εγω δεν θέλω να ζητήσω τίποτα, αν θέλουν θα προσφερθούν απο μόνοι τους σωστά;

Ναι όπως μας τα είπες σωστά πιστεύω. Βέβαια ξέρω πολλούς που εκβιάζουν συναισθηματικά τους γονείς τους και όλο ζητάνε ζητάνε. Εγώ δεν μπορώ γιατί ξέρω ότι ζορίζονται και δεύτερον με έμαθαν να είμαι ανεξάρτητη. Από 18 χρονών εργάζομαι.

Jfnqp3.png

Η μητέρα σου Νίκη, όπως και κάθε μητέρα ανησυχεί για τις αποφάσεις που παίρνει το παιδί της και κυρίως όταν είναι τόσο καθοριστικές για την ζωή του. Δεν την αδικώ, όταν γίνεις μητέρα θα καταλάβεις πως φοβάσαι και για τον αέρα που αναπνέει το παιδάκι σου και το άγχος αυτό σε συντροφεύει μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου.

Η απόφαση σαφώς είναι δική σου και εσύ έχεις την ευθύνη και σίγουρα θα το αγαπήσει το παιδάκι σου. Παρόμοια κατάσταση έζησα με την αδερφή μου. Όλα πήγαν καλά τελικά αλλά 21 χρόνια μετά και ακόμη λέει η μητέρα μου πως ίσως ήταν καλύτερη για εκείνη αν είχε πάρει άλλες αποφάσεις...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ναι το είχα δει που το είχατε ξανασυζητήσει. Αν έχεις άνεση γιατί δεν ρωτάς γιατί αυτή τη διαφορά; Γενικά σε όλα τα ιατρικά είναι πιο ακριβή η Κύπρος;

δεν ειναι ευκολο να φυγω τωρα απο εδω γιατι εχω και ενα γιο που φετος θα παει δημοτικο και δεν μπορω να λειψω αλιοσ το ιδιο θα μου ερχοταν σε λεφτα και θα εκανα και ταξιδι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ναι όπως μας τα είπες σωστά πιστεύω. Βέβαια ξέρω πολλούς που εκβιάζουν συναισθηματικά τους γονείς τους και όλο ζητάνε ζητάνε. Εγώ δεν μπορώ γιατί ξέρω ότι ζορίζονται και δεύτερον με έμαθαν να είμαι ανεξάρτητη. Από 18 χρονών εργάζομαι.

οι γονείς μου εμένα έχουν πολύ καλά τα οικονομικά τους, κρατούν χρήματα, αλλά τόσες φορές έχω πάει γιατρό κα δεν τους ζήτησα τίποτα για τα έξοδα και όπως είδες εμάς στην Κύπρο είναι πιο ακριβά.... απλά μου δίνει σαν χαρτζιλίκι κάποια χρήματα το μήνα και βγάζω το μήνα με εκείνα.

δεν πρόκειται να τους ζητήσω χρήματα αν θέλουν από μόνοι τους ειδεμή καλοί και αγαπημένοι όπως και να έχει:P:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...