Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Νικη, ποσο χρονων ειναι η μαμα σου?

Παντως πιστευω οτι και εσενα αγαπαει πολυ και θελει το καλο σου, αλλα και οταν με το καλο γεννησεις, θα το λατρευει και το μωρακι σου πολυ!!

είναι 52 χρόνο.... ναι το ξέρω αλλά μου κάνει κακό με το τρόπο της και πιο πολύ κάνει στο μώρο μου....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

είναι 52 χρόνο.... ναι το ξέρω αλλά μου κάνει κακό με το τρόπο της και πιο πολύ κάνει στο μώρο μου....

ολες οι μαμαδες ετσι ειναι με τα παιδια τους καταπιεστηκες για το καλο του!!που θα μενετε τωρα με το φιλο σου??αν θες να μην σε πρηζουν κανε ενα πολιτικο γαμο και θρησκευτικο κανεις οταν θα εισαι ετοιμη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ηταν σαν πιασιμο ο πονος που ενιωσα... Εντονος αλλα για λιγο... Κατω χαμηλα δεξια... Εφερα γυρες το τραπεζι της κουζινας και συνηλθα...

Κι εσενα φοβητσιαρης ο δικος σου?? Μα τι ειναι αυτοι ρε παιδι μου!!!!

Δώρα μου έχε τον νου σου. Αν επαναληφθεί ο πόνος ανέφερέ το στον γιατρό σου. Μπορεί να είναι πρόωρες συσπάσεις και θέλουν χάπια.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ολες οι μαμαδες ετσι ειναι με τα παιδια τους καταπιεστηκες για το καλο του!!που θα μενετε τωρα με το φιλο σου??αν θες να μην σε πρηζουν κανε ενα πολιτικο γαμο και θρησκευτικο κανεις οταν θα εισαι ετοιμη!!!

όχι ούτε πολιτικό ουτε τίποτα!!!!!

σπίτι του θα μενουμε

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Συμφωνω και επαυξανω...Γιατι δεν κανεις εναν πολιτικο γαμο να μην εχει να λεει και εκεινη??Για τα ματια του κοσμου...σιγα!

αν εσεις ειστε αγαπημενοι και ευτυχισμενοι ολα τα αλλα θα ερθουν με τον καιρο...Θα μαλακωσουν ποι γονεις που τωρα το βλεπουν αλλιως..ας γεννηθει το μπεμπε κ θα δεις μετα πως θα κανουν!!!σαν τρελοι!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Διαβάζω τώρα όσα λέτε για τους ανθρώπους που θέλετε να είναι μαζί σας μέσα την ώρα του τοκετού...Αχ αν είναι φυσιολογική η γέννα δεν θα θέλετε κανέναν και τίποτα. Ο σύζυγος αν είναι μέσα πιθανότατα να τρομάξει...Είναι βαρύ το σκηνικό και το θέαμα για έναν άντρα, ξέρω περιπτώσεις που ο σύντροφος λιποθυμάει την ώρα του τοκετού.

Εμείς είχαμε πει να μπει ο σύζυγος μέσα, τον παρότρυνε ο γιατρός. Αλλά...δεν πρόλαβε να τον φωνάξει. 8 παρά 5 μπήκα στην Αίθουσα Ωδινών και 8 και 23 είχα γεννήσει...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Συμφωνω και επαυξανω...Γιατι δεν κανεις εναν πολιτικο γαμο να μην εχει να λεει και εκεινη??Για τα ματια του κοσμου...σιγα!

αν εσεις ειστε αγαπημενοι και ευτυχισμενοι ολα τα αλλα θα ερθουν με τον καιρο...Θα μαλακωσουν ποι γονεις που τωρα το βλεπουν αλλιως..ας γεννηθει το μπεμπε κ θα δεις μετα πως θα κανουν!!!σαν τρελοι!!

ναι μα εγώ ρε παιδιά δεν είμαι έτσι αν κάνω αυτό που θέλει η μητέρα μου πιστέψετε με για μια ζωή θα ανακατεύεται στη ζωή μου ξέρω τι λέω απλά θέλω να της δείξω ότι είναι δική μου η ζωή. γάμο με τίποτα δεν κάνω έστω πολιτικό.... να έρθουν οι γονείς μας να φάνε μαζί κτλ δεν με ενοχλεί καθόλου γιατί γινότανε και παλιά αυτό.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

όχι ούτε πολιτικό ουτε τίποτα!!!!!

σπίτι του θα μενουμε

μονοι σας??που ειναι τωρα?δεν θυμαμαι αν ειπες!!

Διαβάζω τώρα όσα λέτε για τους ανθρώπους που θέλετε να είναι μαζί σας μέσα την ώρα του τοκετού...Αχ αν είναι φυσιολογική η γέννα δεν θα θέλετε κανέναν και τίποτα. Ο σύζυγος αν είναι μέσα πιθανότατα να τρομάξει...Είναι βαρύ το σκηνικό και το θέαμα για έναν άντρα, ξέρω περιπτώσεις που ο σύντροφος λιποθυμάει την ώρα του τοκετού.

Εμείς είχαμε πει να μπει ο σύζυγος μέσα, τον παρότρυνε ο γιατρός. Αλλά...δεν πρόλαβε να τον φωνάξει. 8 παρά 5 μπήκα στην Αίθουσα Ωδινών και 8 και 23 είχα γεννήσει...

αυτο τους ελεγα και εγω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλα να σας πω εχετε δει κατι φορητες συσκευες doppler?ειναι μια συσκευη που εχει ακουστικα κ ακους το μωρακι οποτε θελεις..Τελεια μου φανηκε αλλα ισως ειναι λιγο υπερβολικο ε?? Δεν λεω ωραια ιδεα..και δεν κοστιζει παρα πολυ ...70 ευρω νομιζω.

Την έχω αυτή την συσκευή από τον γιο μου. Οκ στην αρχή την χρησιμοποίησα μερικές φορές για να ακούσω καρδούλα αλλά όταν αρχίζεις να νιώθεις το μωρό είναι άχρηστη.

Επίσης μετά που γέννησα και το συζήτησα με τον γιατρό μου, κατάλαβα πως αυτό που άκουγα στον υπέρηχο δεν ήταν η καρδιά οτυ μωρού αλλά η κυκλοφορία του αίματος!!!!αχαχαχα

Αυτή την φορά, καθότι και πιο έμπειρη με το σώμα μου και τους ήχους, έπιασα την καρδούλα του μωρού.2-3 φορές το χρησιμοποίησα, δεν είχα χρόνο και για παραπάνω δηλαδή.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι αυτο σημαινει , ετσι μου ειπε η γιατρος μου.Εμενα το εβγαλε 2 εβδομαδες μεγαλυτερο ...και με ρωταει επι τοπου..ο αντρας σου ειναι ψηλος?? το παιδι θα παρει απο αυτον , θα ειναι ψηλο...Να φανταστεις εγω ακομα 1 κιλο εχω παρει, δεν μου φαινεται ιδιαιτερα αλλα αυτο μεγαλωνει ...

Το ό,τι είναι μεγαλύτερο το παιδί σημαίνει ίσως πως είτε είναι μεγαλόσωμο γενικά (παραπάνω από τον μέσο όρο) ή έγινε νωρίς η σύλληψη, οπότε είσαι μπροστά σε βδομάδες.

Το ύψος είναι κάτι που κρίνεται από την ανάπτυξη των κοκάλων του παιδιού. Βλέπουν πόσο μακριά είναι τα οστά του, συνήθως στον β' επιπέδου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμένα κορίτσια

Έχετε γράψει πολλά δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω!

Ας σας πω λοιπόν τα δικά μου νέα.

Εγώ τις τελευταίες μέρες έχω αγχωθεί αρκετά με τη δουλειά. Για όσες δεν το ξέρουν είμαι δασκάλα. Φαντάζομαι ακούτε τι χαμός γίνεται με το Υπουργείο Παιδείας στις ειδήσεις.

Λοιπόν εμένα η οργανική δηλ. η μόνιμη θέση μου είναι σε ένα χωριουδάκι σε μονοθέσιο σχολείο 40 χλμ. από το σπίτι μου. Έχω κάνει αίτηση για απόσπαση για να είμαι σε σχολείο πιο κοντά στο σπίτι μου την οποία δεν έχει βγει ακόμα. Δηλ. δεν ξέρω ακόμα σε ποιο σχολείο θα είμαι και επιπλέον είμαι υποχρεωμένη να παρουσιάζομαι στο σχολείο μου της οργανικής και χθες οδήγησα 80 χλμ πήγαινε έλα. Βέβαια ο γιατρός μου δεν είναι εναντίον της οδήγησης αλλά εγώ φοβάμαι.

Αυτά. Επίσης έκλεισα κι εγώ ραντεβού για β' επιπέδου 24 Οκτώβρη αργεί ακόμα αλλά επειδή θα την κάνω αθήνα ήθελα οπωσδήποτε να βρω εκείνες τις μέρες.

Μάργκο που είμαστε κοντά στις μέρες εσύ πότε θα κάνεις; Έκλεισα ραντεβού στο ίδιο κέντρο που έκανες την αυχενική.

Jfnqp3.png

μονοι σας??που ειναι τωρα?δεν θυμαμαι αν ειπες!!

\

σπίτι του με τους δικους του :eek:..... τώρα είναι λατινική Αμερική λείπει απο τον Ιουνή και μου λείπει τόσο πολύ:-(:-(:-(.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Γεια σας και από εμένα κορίτσια

Έχετε γράψει πολλά δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω!

Ας σας πω λοιπόν τα δικά μου νέα.

Εγώ τις τελευταίες μέρες έχω αγχωθεί αρκετά με τη δουλειά. Για όσες δεν το ξέρουν είμαι δασκάλα. Φαντάζομαι ακούτε τι χαμός γίνεται με το Υπουργείο Παιδείας στις ειδήσεις.

Λοιπόν εμένα η οργανική δηλ. η μόνιμη θέση μου είναι σε ένα χωριουδάκι σε μονοθέσιο σχολείο 40 χλμ. από το σπίτι μου. Έχω κάνει αίτηση για απόσπαση για να είμαι σε σχολείο πιο κοντά στο σπίτι μου την οποία δεν έχει βγει ακόμα. Δηλ. δεν ξέρω ακόμα σε ποιο σχολείο θα είμαι και επιπλέον είμαι υποχρεωμένη να παρουσιάζομαι στο σχολείο μου της οργανικής και χθες οδήγησα 80 χλμ πήγαινε έλα. Βέβαια ο γιατρός μου δεν είναι εναντίον της οδήγησης αλλά εγώ φοβάμαι.

Αυτά. Επίσης έκλεισα κι εγώ ραντεβού για β' επιπέδου 24 Οκτώβρη αργεί ακόμα αλλά επειδή θα την κάνω αθήνα ήθελα οπωσδήποτε να βρω εκείνες τις μέρες.

Μάργκο που είμαστε κοντά στις μέρες εσύ πότε θα κάνεις; Έκλεισα ραντεβού στο ίδιο κέντρο που έκανες την αυχενική.

γειααααααααααααααααααααα

και εγω ειμαι κοντα με την μαργκο αρα και μαζι σου!!!θα την κανω 25/10!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

σπίτι του με τους δικους του :eek:..... τώρα είναι λατινική Αμερική λείπει απο τον Ιουνή και μου λείπει τόσο πολύ:-(:-(:-(.....

ααααααααα για σπουδες?τελειωνει τωρα??δυσκολα αμα θα μενετε με αλλους!!οι σχεσεις σου μαζι τους πως ειναι?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι μα εγώ ρε παιδιά δεν είμαι έτσι αν κάνω αυτό που θέλει η μητέρα μου πιστέψετε με για μια ζωή θα ανακατεύεται στη ζωή μου ξέρω τι λέω απλά θέλω να της δείξω ότι είναι δική μου η ζωή. γάμο με τίποτα δεν κάνω έστω πολιτικό.... να έρθουν οι γονείς μας να φάνε μαζί κτλ δεν με ενοχλεί καθόλου γιατί γινότανε και παλιά αυτό.

Νίκου συγχαρητήρια για τις αποφάσεις σου! Κατά τη γνώμη μου καλά κάνεις και επιμένεις στις αποφάσεις σου γιατί μόνο έτσι μπορείς να δηλώσεις την ανεξαρτησία σου απέναντι στους γονείς σου.

Ξέρω μανάδες που παροτρύνουν τις κόρες τους στην έκτρωση και άλλες που επιτρέπουν στην κόρη να κρατήσει το μωράκι της. Όμως είναι καθαρά προσωπική αυτή η απόφαση.

Όταν παίρνεις όμως οποιαδήποτε απόφαση επειδή σε πιέζουν άλλοι κατά τη γνώμη μου δεν σου βγαίνει σε καλό. Οπότε ξέρεις τώρα ότι μόνο εσύ είσαι υπεύθυνη για την επιλογή σου και τις όποιες θετικές ή αρνητικές συνέπειες.

Απλά μερικές μαμάδας ανήσυχουν ότι αν κάνουμε παιδί σε μικρή ηλικία ότι θα μας εμποδίσει με κάποιο τρόπο στη ζωή μας ή ότι αυτός που διαλέγουμε για σύντροφο σε μικρή μικρή ηλικία δεν είναι ο ιδανικός για μας.

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...