Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα έκανα τον πρώτο υπέρηχο !

Είδαμε δυο έμβρυα και ακούσαμε καρδούλες ❤️🙏 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πολύ όμορφα νέα! Με το καλό!!! 🩷

πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου...όπως ακριβώς στα λέει και η lina θα σου βάζει να κάνεις τώρα κάθε μήνα..

Ωωωωω υπέροχα νέα!!και άλλη διδυμομανουλα!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά...και ναι...λίγο περισσότερο προσοχή θέλει...ειδικά στην αρχή!!με το καλό όλα!🥰

Ευχαριστώ Βασούλα μου! Ήξερα ότι θα χρειάζονται εξετάσεις αλλά δεν ήξερα για αυτές καθόλου! 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ε μόλις ακούσετε καρδιά όπου δεν είχες αντισώματα θα πρέπει να επαναλαμβάνεις κάθε μήνα . 

👍🏼 Ευχαριστώ κ πάλι! 🌷

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εμενα που ειναι το μαναρι μου 1.97 κ εγω 1.70 θα βγει ντερεκι το παιδι μαλλον!!!!!

χαχχα επιτρεπεται να ειναι μεσα ο συζηγος στην επισκληριδιο? στην καισαρικη εννοω!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα που ειναι το μαναρι μου 1.97 κ εγω 1.70 θα βγει ντερεκι το παιδι μαλλον!!!!!

χαχχα επιτρεπεται να ειναι μεσα ο συζηγος στην επισκληριδιο?

Γτ να μην ειναι?Για δημοσιο ή για ιδιωτικο ρωτας?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

χαχχα επιτρεπεται να ειναι μεσα ο συζηγος στην επισκληριδιο?

Ειδες και το δικο σου σου ειχαν πει οτι ειναι μεγαλυτερο ,αν θυμαμαι καλα.

εγω μια φιλη νοσηλευτρια που γεννησε στο Ιασω καισαρικη με επισκληριδιο και ειπε οτι δεν μπαινει μεσα ο συζυγος.Τωρα δεν ξερω τιποτα αλλο ,μπορει να εξαρταται κ απο τον γιατρο..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Το cmv ειναι ο κυτταρομεγαλο'ι΄ος .νομιζω ετσι το λενε αλλα δεν θυμαμαι για τι ειναι.Ειχα κανει αυτες τις εξετασεις απο την 7η εβδομαδα, στον προγεννητικο ελεγχο.

Φουσκιτσα ποτε εχεις β'επιπεδου??

Α τότε την έκανα κ εγώ ρε αυτή την εξέταση.. Νομίζω μπορεί κ να την εχω περάσει γιατί για κάποιον ιό μου είχε πει αυτός που μού χε δώσει τα αποτελεσματα ότι το περνάνε πολλοί χωρίς να το καταλάβουν... Μπορεί....

Εχω β επιπέδου στις 15,κοντεύω δηλ. Εσυ??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Α τότε την έκανα κ εγώ ρε αυτή την εξέταση.. Νομίζω μπορεί κ να την εχω περάσει γιατί για κάποιον ιό μου είχε πει αυτός που μού χε δώσει τα αποτελεσματα ότι το περνάνε πολλοί χωρίς να το καταλάβουν... Μπορεί....

Εχω β επιπέδου στις 15,κοντεύω δηλ. Εσυ??

Αχ ναι κοντευεις!!Εγω παω στις 26 .Πως περνανε οι μερες μεχρι τοτε??

Το καλο της υποθεσης ειναι οτι επειδη καταλαβαινω το μωρακι μου καθε μερα ..δεν αγχωνομαι πλεον τοσο πολυ.

Καλα να σας πω εχετε δει κατι φορητες συσκευες doppler?ειναι μια συσκευη που εχει ακουστικα κ ακους το μωρακι οποτε θελεις..Τελεια μου φανηκε αλλα ισως ειναι λιγο υπερβολικο ε?? Δεν λεω ωραια ιδεα..και δεν κοστιζει παρα πολυ ...70 ευρω νομιζω.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Αχ ναι κοντευεις!!Εγω παω στις 26 .Πως περνανε οι μερες μεχρι τοτε??

Το καλο της υποθεσης ειναι οτι επειδη καταλαβαινω το μωρακι μου καθε μερα ..δεν αγχωνομαι πλεον τοσο πολυ.

Καλα να σας πω εχετε δει κατι φορητες συσκευες doppler?ειναι μια συσκευη που εχει ακουστικα κ ακους το μωρακι οποτε θελεις..Τελεια μου φανηκε αλλα ισως ειναι λιγο υπερβολικο ε?? Δεν λεω ωραια ιδεα..και δεν κοστιζει παρα πολυ ...70 ευρω νομιζω.

Η δική μου γνώμη Σοφή μου είναι ότι όπα αυτα είναι περιττα ακόμα και η ενδοεπικοινωνία... Είναι και ραδιενεργό να το έχεις δίπλα στο παιδί.. Πας και το κοιτάς από κοντά... Βέβαια πολλά λέω μπορεί κι εγώ να πάρω. Τι να πω!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Για να ειναι ο ανδρας μεσα στην αιθουσα τοκετου σε δημοσιο νοσοκομειο, πρεπει λεει να εχει παρακολουθησει μαθηματα τοκετου..και να εχει παρει αδεια!:confused:

Εγω κοριτσια εχω ακομα για β' επιπεδου..με εβαλε πολυ αργα!Παρα μια μερα θα ειμαι 24η εβδ.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Για να ειναι ο ανδρας μεσα στην αιθουσα τοκετου σε δημοσιο νοσοκομειο, πρεπει λεει να εχει παρακολουθησει μαθηματα τοκετου..και να εχει παρει αδεια!:confused:

Εγω κοριτσια εχω ακομα για β' επιπεδου..με εβαλε πολυ αργα!Παρα μια μερα θα ειμαι 24η εβδ.

Κι εμένα που μου έκλεισε στις 15 θα παω στο ιατρείο του εδώ στην Κοζάνη.. Αλλά το πιθανότερο είναι να μου πει να παω κ Θεσσαλονίκη...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι ναι εχεις δικιο Τασπα μου.Εχω μαθει οτι αν ο συζυγος παει σε 2 μαθηματα ανωδυνου τοκετου, κ παρει βεβαιωση μπορει να παρακολουθησει τον φυσιολογικο τοκετο.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ναι ναι εχεις δικιο Τασπα μου.Εχω μαθει οτι αν ο συζυγος παει σε 2 μαθηματα ανωδυνου τοκετου, κ παρει βεβαιωση μπορει να παρακολουθησει τον φυσιολογικο τοκετο.

Και εχεις ιδεα που γινονται αυτα?Ποσα ακουμα θα μαθουμε...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ειδες και το δικο σου σου ειχαν πει οτι ειναι μεγαλυτερο ,αν θυμαμαι καλα.

εγω μια φιλη νοσηλευτρια που γεννησε στο Ιασω καισαρικη με επισκληριδιο και ειπε οτι δεν μπαινει μεσα ο συζυγος.Τωρα δεν ξερω τιποτα αλλο ,μπορει να εξαρταται κ απο τον γιατρο..

α ρε Σοφακι ολα τα θυμασαι! ναι το μωρο βγηκε μια εβδομαδα μεγαλυτερο. αυτο σημαινει οτι ειναι ψηλο? δεν μου ειπε κατι τετοιο ο γιατρος.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

βρε κοπέλες μπορώ να πω και εγώ κάτι λίγο άσχετο δηλαδή....

αλλά σοβαρό.... όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος και μετά από κάποιο διάστημα που το είπα στη μαμα μου επέμενε να μου δώσει λεφτά να κάνω έκτρωση, κάποιες στιγμές απορώ πως σκέφτεται:-(...... ο μόνος λόγος που ήθελε να κάνω εκτρωση ήταν για τα λόγια του κόσμου επειδή δεν είμαι παντρεμένη... αχ Θεέ μου!!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...