Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα έκανα τον πρώτο υπέρηχο !

Είδαμε δυο έμβρυα και ακούσαμε καρδούλες ❤️🙏 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πολύ όμορφα νέα! Με το καλό!!! 🩷

πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου...όπως ακριβώς στα λέει και η lina θα σου βάζει να κάνεις τώρα κάθε μήνα..

Ωωωωω υπέροχα νέα!!και άλλη διδυμομανουλα!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά...και ναι...λίγο περισσότερο προσοχή θέλει...ειδικά στην αρχή!!με το καλό όλα!🥰

Ευχαριστώ Βασούλα μου! Ήξερα ότι θα χρειάζονται εξετάσεις αλλά δεν ήξερα για αυτές καθόλου! 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ε μόλις ακούσετε καρδιά όπου δεν είχες αντισώματα θα πρέπει να επαναλαμβάνεις κάθε μήνα . 

👍🏼 Ευχαριστώ κ πάλι! 🌷

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Τι δεν κανουμε??:confused::confused::confused::confused:

Δεν βραζετε αυγα!!!αχαχ.Σε μια ταινια το ειχα δει..Δεν θυμαμαι ποια!Λεει οτι για μια βροχη που ειχαν τοτε, ευθυνοταν ενας ανθρωπος που εβρασε ενα αυγο πριν 3 μηνες!!Μπορει να ηταν και το inception..Δεν βγαζεις ακρη!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν βραζετε αυγα!!!αχαχ.Σε μια ταινια το ειχα δει..Δεν θυμαμαι ποια!Λεει οτι για μια βροχη που ειχαν τοτε, ευθυνοταν ενας ανθρωπος που εβρασε ενα αυγο πριν 3 μηνες!!Μπορει να ηταν και το inception..Δεν βγαζεις ακρη!

χαχαχαχαχχαχα:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Πανω απο το κοκκαλο της λεκανης μηπως?Εμενα χθες σε εκεινο το σημειο εβλεπε την μητρα μου..Εεε μπορει να παθαινει κραμπες μωρε!Εγω παθαινω κραμπες αμα φτερνιστω ή σηκωθω αποτομα..

Ναι κι εγω ετσι... Η αν παω να τεντωθω, που προσπαθω να το αποφευγω...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι κι εγω ετσι... Η αν παω να τεντωθω, που προσπαθω να το αποφευγω...

Κραμπες ειναι..δεν ξερω βεβαια για ποιο λογο..Αλλα δεν νομιζω να ειναι και κατι κακο!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Κραμπες ειναι..δεν ξερω βεβαια για ποιο λογο..Αλλα δεν νομιζω να ειναι και κατι κακο!

Μπα φυσιολογικες ειναι μωρε...

Ετσι κι αλλιως οσο περναει ο καιρος ετσι θα ειμαστε και χειροτερα!!

χα χα

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

αχ που τετοια τυχη 35 βαθμουσ σημερα!!!

35 βαθμους???? Ουφ εσκασα μονο που το ακουσα!!!!!!

Βρασε αυγα κοπελια!!! χα χα

:D:D:D

Τι αλλο θα μας πει αυτη η Βούλα πια??:tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

:tongue::tongue:

Να σας ρωτησω!Την ωρα που θα γεννατε, εχετε φανταστει απο εξω να σας περιμενουν συγγενεις ή απλως ο ανδρας σας?Ειχα μια επικαιρη συζητηση..για αυτο και ρωταω!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Να σας ρωτησω!Την ωρα που θα γεννατε, εχετε φανταστει απο εξω να σας περιμενουν συγγενεις ή απλως ο ανδρας σας?Ειχα μια επικαιρη συζητηση..για αυτο και ρωταω!

Μονο ο ανδρας μου?? Πλάκα κάνεις πιστευω... Εμενα θα ειναι πεθερικα,κουνιαδες,αδερφος,γονεις,θειες απο την μερια μου,θειοι απο τον ανδρα μου,ξαδερια... Θες κ αλλους!!!???? Εδω εχουν τρελλαθει απο τωρα κι εσυ μου λες να τους κρατησω μακρυα απο την αιθουσα ?? Πας καλα θα με φανε!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

εγω δεν καλεσα κανενα οταν πηγα να γεννησω πριν μπω δεν θελω να δω κανενα αμα γεννησω με το καλο ας ερθουν ολοι!!!ιδικα στην φυσικη γεννα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Μονο ο ανδρας μου?? Πλάκα κάνεις πιστευω... Εμενα θα ειναι πεθερικα,κουνιαδες,αδερφος,γονεις,θειες απο την μερια μου,θειοι απο τον ανδρα μου,ξαδερια... Θες κ αλλους!!!???? Εδω εχουν τρελλαθει απο τωρα κι εσυ μου λες να τους κρατησω μακρυα απο την αιθουσα ?? Πας καλα θα με φανε!!!!

Ανα Μπραβο!!!!!

Χθες βγηκαμε με τον πεθερο μου..Και πανω στη κουβεντα αναφερω ολη αυτη τη φαση..Που εγω γενναω και απο εξω ειναι οοοολο το σοϊ!

Και μου λεει "Τι??Εσυ θα πονας..Μονο ο ανδρα σου μπορει να σε βοηθησει.."

Και κατι τετοια περιεργα!!Δεν θα εχω εναν πονο λεει αλλα 10!!!Και ειναι πολυ δυσκολα!!

Εγω του εξηγουσα βεβαια, οτι ακομα και τον ανδρα μου μονο να εχω, επειδη θα παω σε δημοσιο, θα ειμαι μονη...Κανενας δεν θα ειναι μαζι μου μεσα!Απλα εμεις ετσι το εχουμε!Ειναι χαρα...και οποτε χαιρομαστε μαζευομαστε!!Μπορει να ειμαστε και 25 ατομα!Φρικαρε ο ανθρωπος...

Βεβαια απο την αλλη σκεφτομαι οτι μπορει ολοι αυτοι να αγχωνουν ακομα πιο πολυ τον ανδρα μου..Αλλα και απο την αλλη, δεν παιρνα η ωρα αν εισαι μονο σου!!Τρελενεσαι..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

τι να κανουμε εδω πολυ καλοκαιρι εκει πολυ χειμωνα!!:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ανα Μπραβο!!!!!

Χθες βγηκαμε με τον πεθερο μου..Και πανω στη κουβεντα αναφερω ολη αυτη τη φαση..Που εγω γενναω και απο εξω ειναι οοοολο το σοϊ!

Και μου λεει "Τι??Εσυ θα πονας..Μονο ο ανδρα σου μπορει να σε βοηθησει.."

Και κατι τετοια περιεργα!!Δεν θα εχω εναν πονο λεει αλλα 10!!!Και ειναι πολυ δυσκολα!!

Εγω του εξηγουσα βεβαια, οτι ακομα και τον ανδρα μου μονο να εχω, επειδη θα παω σε δημοσιο, θα ειμαι μονη...Κανενας δεν θα ειναι μαζι μου μεσα!Απλα εμεις ετσι το εχουμε!Ειναι χαρα...και οποτε χαιρομαστε μαζευομαστε!!Μπορει να ειμαστε και 25 ατομα!Φρικαρε ο ανθρωπος...

Βεβαια απο την αλλη σκεφτομαι οτι μπορει ολοι αυτοι να αγχωνουν ακομα πιο πολυ τον ανδρα μου..Αλλα και απο την αλλη, δεν παιρνα η ωρα αν εισαι μονο σου!!Τρελενεσαι..

για πηγαινετε για φυσικη γεννα και μετα ξανα μιλαμε:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω δεν καλεσα κανενα οταν πηγα να γεννησω πριν μπω δεν θελω να δω κανενα αμα γεννησω με το καλο ας ερθουν ολοι!!!ιδικα στην φυσικη γεννα!!

Εμεις παντως δεν εχουμε χασει γεννα για γεννα!:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

για πηγαινετε για φυσικη γεννα και μετα ξανα μιλαμε:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγω για φυσικη παω...Μωρε ενταξει, ετσι και αλλιως ποσο θα τους δω εγω?Πιο πολυ στον ανδρα μου θα κατσουν..και δεν ξερω και κατα ποσο θα τον ζαλιζουν!Εμενα θα με παρουν μεσα και τελος!!2 ατομα που σιιιγουρα θελω να ειναι εκει, ειναι ο ανδρας μου και η μαμα μου..και οι αλλοι αν θελουν ας μην ερθουν!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Εμεις παντως δεν εχουμε χασει γεννα για γεννα!:P

αυτη που γεννα να ρωτησεις οχι τους απεξω!!!ασε εμας εδω μπαινουν και μεσα και εμενα μπηκε η μαμα μου σε καποια φαση που πονουσα πολυ και με ειδε και εκλαιγε και τους εβγαλα ολουσ εξω!!τωρα δεν θελω κανενα πριν να γεννησω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...