Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι αδιακριτη καλε?Αμα δεν τα συζηταμε μαζι αυτα,με τους ανδρες μας θα τα λεμε?

Εγω παλαιοτερα ημουν πιο στρουμπουλη..Ημουν καπου στα 56 κιλα με 1,60 υψος!

Σε καποια φαση, εχασα αποτομα 3-4 κιλα!Απο τοτε καπου στα 52-53 ηταν τα κιλα μου!

Επειδη ομως τα εχασα αποτομα, επεσε το στηθος μου και εκανα ραγαδες και στο στηθος και στους γλουτους!

Τωρα μεχρι στιγμης εχω βαλει περιπου 5 κιλα..Ραγαδες δεν βλεπω να εκανα αλλες..Αλλα επειδη ηδη ειχα, μπορει απλως να μην τις καταλαβαινω..

Βαζω βεβαια κρεμουλα μετα το μπανιο συνηθως!Αλλα εγω ημουν απο πριν καμμενη..Αυτο που παρατηρω, ειναι οτι εκανα κυτταριτιδα στον πισινο μου..:( Αυτο δεν το ειχα πριν και ελπιζω να φυγει με τη γεννα!

Το μωρακι το ειχαμε προγραμματισει..1,5 χρονο καναμε προσπαθειες, οποτε οταν ηρθε, καταλαβαινεις..Μας ακουσε ολη η περιοχη!:P

εγώ έκανα ραγάδες στο στήθος πολύ μικρές τώρα έγιναν αλλά το στήθος μου είναι ακόμα στητό. κι εγώ έκανα κυτταρίτιδα στα πόδια μου όχι πολύ, διάβασα όμως ότι είναι λόγο των ορμονών αλλά σίγουρα παίζει σημασία και η διατροφή μας και αν περπατάμε μετά από τη γέννα φεύγει ( έτσι διάβασα δηλαδή) αλλά σίγουρα για να φύγει θέλει και λίγο σπρώξιμο από εμάς

.....

εμείς δεν το είχαμε προγραμματίσει αλλά το χαρήκαμε στο κατω κατω ειναι το μωράκι μας το δικό μας μωράκι, αυτό που μας ενώνει ακόμη πιο πολύ:tongue::tongue::tongue::tongue:

άρχισε να φαίνεται η κοίλιτσα;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλημερα κοριτσια! Βουλιτσα πολυ χαιρομαι που ολα ειναι καλα! μην ανχωνεσαι μαλλον το μωρο ηταν! αλλα κ να μην το ακουσες τωρα θα το ακουσεις συντομα!

εγω σημερα ξυπνησα πιασμενη. ποναω πολυ στην πλατη. κ πρεπει να παω κ δουλεια...δεν πολυθελω! αυριο παει κ το μαναρι μου Γερμανια κ θα ειμαι μονη για 6 μερες. εχουμε να χωριστουμε τοσες μερες παρα πολυ καιρο αλλα οκ. θα ανανεωθουμε κιολας. ελπιζω να ειμαι καλα τις μερες που θα λειπει μην φρικαρω!! (απο αρρωστιες εννοω γιατι ολο κατι εχω κ μου την εχει δωσει λιγο) μα τι δια..λο με ματιασανε?

καλα η αληθεια ειναι κοριτσια οτι πεφτει πολυ ματι. κ στη δουλεια με κοιτανε κ στο δρομο πλεον. ε μα κ εγω δεν εχω πια κ τοσο φαρδια ρουχα κ χτες φοραγα σχετικα στενο μπλουζακι κ με κοιτουσαν ολοι! ενταξει κ εγω κοιτουσα παντα εγκυες κ ζηλευα λιγο ειναι η αληθεια. αλλα πολυ καλοπροαιρετα! παντα ελεγα "τι ομορφη κοιλιτσα, κ πως να νιωθει κ τετοια.."

Αμαν βρε κοριτσακι μου... Σε αφηνουν οι ναυτιες ερχεται το πιασιμο και ο πονοκεφαλος!! Να σε ξεματιασουν κι εγω τα πιστευω αυτα!!! Δεν ξερω κι εγω αλλιώς θα σε εκανα...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα......

Βούλα μου μπράβο ρε κορίτσι για τα νεα σου!!! Κι εγω πιστευω οτι η μανα καταλαβαινει αν ειναι το μωρο της ή οχι!!! Ασε τον γιατρο να λεει!!! χα χα

Κι εσυ μικρούλα είσαι ε?? Μας βάζετε το καπελο ρε κορίτσια!!!!

Εγ΄ω χτες είπα να δω μια ταινια με τον αντρούλη μου και εκει που γελουσα και ειχα ψιλομαζεμενα τα ποδια μου,με πιάνει ένας πόνος κατω χαμηλα απο την δεξια μερια... Σαν πιασιμο.. Τρόμαξα δεν μπορουσα για λιγο να συνελθω... Εκοψα βολτες γυρω απο το τραπεζι της κουζινας και ο αντρας μου μαζι και συνηλθα... Λεω κατι επαθε το μωρο... Μάλλον η μητρα ειναι που μεγαλωνει τωρα και δεν θελει αποτομες κινησεις...

καλημερα Δωρακι. τι πονος ηταν εντονος? τον εχεις ξανανιωσει? δεν φτανει που μας συμβαινουν ολα τα πρωτογνωρα κ περιεργα, εχω κ να παρηγορω τον αντρα μου που τρομαζει με το οτιδηποτε! εν τω μεταξυ ειναι κ αυτος αρρωστος λιγο κ εχει νευρα επειδη θα παει ταξιδι κ ειναι λιγο χαλια.. σας λεω μας ματιασανε!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

ελα μου ντε!!!! εγω θαυμαζω τις ηδη μανουλες που τρεχουν κ ολη μερα! μα πως το κανουν????

δεν ξερω παντος εγω αντι να τρεχω να φροντιζω το γιο μου αυτος με φροντιζει:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγώ έκανα ραγάδες στο στήθος πολύ μικρές τώρα έγιναν αλλά το στήθος μου είναι ακόμα στητό. κι εγώ έκανα κυτταρίτιδα στα πόδια μου όχι πολύ, διάβασα όμως ότι είναι λόγο των ορμονών αλλά σίγουρα παίζει σημασία και η διατροφή μας και αν περπατάμε μετά από τη γέννα φεύγει ( έτσι διάβασα δηλαδή) αλλά σίγουρα για να φύγει θέλει και λίγο σπρώξιμο από εμάς

.....

εμείς δεν το είχαμε προγραμματίσει αλλά το χαρήκαμε στο κατω κατω ειναι το μωράκι μας το δικό μας μωράκι, αυτό που μας ενώνει ακόμη πιο πολύ:tongue::tongue::tongue::tongue:

άρχισε να φαίνεται η κοίλιτσα;;;

Εγω δεν τρωω πολυ αλλα πολλες φορες τρωω χαζα οπως πατατακια!Αυτο το ειχα απο παντα, αλλα τωρα ειπε να εμφανιστει η κυτταριτιδα!!Με λιγη γυμναστικη ολα θα γινουν..Ελπιζω μονο να βρουμε χρονο και για αυτο!

Οσο για το μωρακι σας..τα απροοπτα ειναι και τα πιο ομορφα!!

Κοιλια κανω μονο αν φαω!!Τωρα που μιλαμε ας πουμε, δεν εχω κατι ιδιαιτερο..Δεν καταλαβαινεις οτι ειμαι εγκυος!Χθες το βραδυ βεβαια, ειχα γινει σαν 6μηνων.Γενικα δεν ειναι σταθερη..ειναι απλα πρηξιματα προς το παρον!Μου ειπε ο γιατρος μου οτι σε 10 μερες θα αρχισω να βλεπω διαφορα..Αρχιζει να παιρνει βαρος το ζουζουνι!Εσυ εκανες?

Κανενα fb δεν εχετε ρε κοριτσια?Να χαζεψω κοιλιτσες?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλημερα Δωρακι. τι πονος ηταν εντονος? τον εχεις ξανανιωσει? δεν φτανει που μας συμβαινουν ολα τα πρωτογνωρα κ περιεργα, εχω κ να παρηγορω τον αντρα μου που τρομαζει με το οτιδηποτε! εν τω μεταξυ ειναι κ αυτος αρρωστος λιγο κ εχει νευρα επειδη θα παει ταξιδι κ ειναι λιγο χαλια.. σας λεω μας ματιασανε!

Ηταν σαν πιασιμο ο πονος που ενιωσα... Εντονος αλλα για λιγο... Κατω χαμηλα δεξια... Εφερα γυρες το τραπεζι της κουζινας και συνηλθα...

Κι εσενα φοβητσιαρης ο δικος σου?? Μα τι ειναι αυτοι ρε παιδι μου!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ηταν σαν πιασιμο ο πονος που ενιωσα... Εντονος αλλα για λιγο... Κατω χαμηλα δεξια... Εφερα γυρες το τραπεζι της κουζινας και συνηλθα...

εμενα παλι αμα του πω πονω την κοιλια το εντερο σου θα ειναι μου λεει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Πανω απο το κοκκαλο της λεκανης μηπως?Εμενα χθες σε εκεινο το σημειο εβλεπε την μητρα μου..Εεε μπορει να παθαινει κραμπες μωρε!Εγω παθαινω κραμπες αμα φτερνιστω ή σηκωθω αποτομα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...