Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Eternity είπε:

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

Μα δε φταίς εσύ αν έπεσες σε ακατάλληλους γιατρούς.Καθε μέρα διαβάζουμε για αποτυχίες γυναικών σε πασίγνωστες  κλινικές,όπου τις αναλαμβάνουν γιατροί φίρμες και παιδευονται χρόνια!Τις βάζουν να κάνουν ένα σκασμό εξετάσεις, επεμβάσεις,τους λένε πως δεν έχουν ωάρια και τις παραπέμπουν αμέσως στη δωρεά ωαρίων η τους λένε πως προχώρησαν πολλά έμβρυα,τα οποία στην τελική είναι ακατάλληλα και όλο αυτό το κάνουν για να παίρνουν επιπλέον λεφτά για τις εμβρυομεταφορες και τις κρυοσυντηρησεις.Αναθέτουν στις μαίες και στους συνεργάτες τους τη δική τους δουλειά,γιατροί φαντομαδες και στο τέλος βγαίνουν αυτοί σαν σωτήρες και σούπερ γιατροί, γιατί θα βγάλουν φωτογραφίες με κάποια διάσημη παρουσιάστρια πχ η οποία τους συστήνει στο τηλεοπτικό κοινό.Δεν το παίζω έξυπνη,απλώς είχα την τύχη να πάω σε εξαιρετικό γιατρό κ Άνθρωπο,που μου σύστησε ο δικός μου γυναικολόγος,ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος.Ειμαι τυχερή,γιατί αν είχα μπλέξει με άλλες κλινικές,σούπερ διαφημισμενες στο google,ακόμα θα ήμουν στο περίμενε.

Μην κατηγορείς τον εαυτό σου,δεν φταίς σε τπτ.Ευχομαι να σου πάνε όλα τέλεια και με το καλό και το δεύτερο μωράκι ❤️

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριστια επειδη ειστε υπναρουδες παω και εγω για καφε εξω!!! αν ειμαι τυχερη και δεν ξερναω σαν γατι καλα θα ειναι... θα ξαναμπω το απογευματακι μαλλον. φιλακιααα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ, παλι καλα που σε λεει τσουρεκι μου. εμενα που με λεει γουρουνι μου!!!! (χαιδευτικα παντα!!) τι να πω!!! και το χειροτερο ειναι οτι σε ανυποπτο χρονο και ο γιος μου (2,5 χρονων) με ειπε γουρουνι μου!!!!!! τωρα τελευταια αναβαθμιστηκα και με λεει bebe χοντρη... που να φτασω και στον ενατο να δω πως θα με λεει....!!!!!

Εγω τσουρεκιμου εχω ηδη παχυνει 2 κιλακια!!! και ειμαι και πιο λιγο εγκυος! ποσα πηρες δηλαδη εσυ? και ποσα ξεκινησες, υψος,:rolleyes: καταλαβαινεις φακελωμα:P:p

πρισπαθησε να βαλεις τικερακι ειναι πολυ ευκολο τελικα!!!! να ξερουμε που εισαι αν και θυμαμαι εισαι 12 εβδομαδων περιπου?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Kαλημερα σε ολες τις μελλουσες μανουλες!Οχι δεν ξυπνησα τωρα,απο τις 6 ειχαμε εγερτηριο σημερα.Το παλλικαρακι μου πειναγε νωρις σημερα!!!Σηκωθηκα σημερα,εκανα και μερικες δουλιτσες,μου την εχει βαρεσει ξαπλωμενη και ειπα να κανω κατι διαφορετικο μπας και σπασει η γκινια!!!Ζυγιστηκα και εγω χθες και εχω παρει ενα κιλακι,τι ωραια!Αρχισαν τα οργανα..........BLUBLU δε θελω να σε χαλασω αλλα ειναι αρκετα κιλα τα 4,βεβαια ετσι ειχα παρει και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη και μετα με πηρε η κατω βολτα.Νομιζω οτι ειναι κατακρατηση υγρων,ετσι αιτιολογουνται παντα τα αποτομα κιλα σε λιγο χρονικο διαστημα.Εισαι και αδυνατουλα εσυ,μα καλα δεν ετρωγες τιποτα?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μην ανησυχειτε κοριτσια θα γινουμε θεες μετα απο την εγκυμοσυνη!!!Απο την στιγμη που μπορεσα να χασω εγω 30 ολοκληρα κιλα μεσα σε 5 μηνες ολες θα τα καταφερετε,γιατι εγω ειμαι και πολυ λιχουδο..............Ω ναι! 30 περιττα κιλακια,ειχα γινει σα βαρελι με ποδια...........Αφου βλεπω τις φωτος και με πιανει ανατριχηλα!

Margo να ηταν τα κιλα μας το μονο αγχος μας!!!Αυτο θα ειναι τα τελευταιο που θα σε νοιαζει σε λιγο καιρο που θα αρχιζει να σου ποναει η μεση,δεν θα μπορεις να βολευτεις το βραδυ στο κρεββατι,τα ποδια σου θα πρηζονται αμεσως κλπ κλπ.Μη σου πω τι αλλο μας περιμενει θα φρικαρεις!!!!!!!

Το σωμα σου δεν θα το αναγνωριζεις,θα ειναι σαν να μην ειναι δικο σου!!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Sophie ειδες που ολα πηγαν καλα?να μου πεις εσενα σε εφαγε το αγχος,οτι και να λεγαμε εμεις,σε καταλαβαινω.Μπραβο κοπελα μου τελος καλο ολα καλα!

Καλε που εισαστε τωρα?Ετοιμαζεστε για διακοπες?Τυχερουλες!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Πάλι δεν ξέρω σε ποια να πρωτοαπαντήσω!!!! Είπα κι εγώ να κάνω ενα παστίτσιο σήμερα και να καθαρίσω το σπίτι και τσουπ.. μπήκατε πάλι όλες και μιλήσατε!!! Καλά όταν μπαίνω εγώ που είστε όλες??? Καλά πείτε οτι δεν με συμπαθείτε να ησυχάσουμε.... χα χα χα χα χα!!!!!

Sophie,μπράβο ρε κοπέλα μου πολύ χάρηκα!!!!!!! Με το καλό ο παίδαρος σου!!!!!

Κοριτσούλια εσείς οι υπόλοιπες όλες δηλ,μην ξανακούσω για τα κιλά σας!!!! Θα σας δείρω!!!!! Εγώ είμαι 1,60 το είπαμε και ήδη 65 κιλά!!! Βέβαια έχω πάρει 2 έως τώρα αλλά δεν παύει να είμαι η πιο χοντρή!!!!!!!!!!!!! Αααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Σας είπα οτι το επόμενο ραντεβού μου με το γιατρό είναι στις 22 Αυγούστου?? Να δούμε φύλλο!!!! Άντε να δούμε τι θα δούμε...!!!!!

Και εκτός του οτι είμαι η πιο χοντρή, είμαι και η πιο φρεσκοπαντρεμένη ε?? Τον Οκτώβριο παντρευτηκα του 2010..

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Και εκτός του οτι είμαι η πιο χοντρή, είμαι και η πιο φρεσκοπαντρεμένη ε?? Τον Οκτώβριο παντρευτηκα του 2010..

Μπα κοπελια εγω ειμαι η πιο φρεσκοπαντρεμενη!!!Πολιτικος γαμος τον Φεβρουαριο του 2010 και θρησκευτικο πριν εναμισυ μηνα!!!!!!!

11-6-2011 με παπα και με κουμπαρο που λενε..........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μπα κοπελια εγω ειμαι η πιο φρεσκοπαντρεμενη!!!Πολιτικος γαμος τον Φεβρουαριο του 2010 και θρησκευτικο πριν εναμισυ μηνα!!!!!!!

11-6-2011 με παπα και με κουμπαρο που λενε..........

Οκ πάω πάσο...Αλλά η πιο χοντρή παραμένω εγώ!!!! :D:D

Τι λέει τι κάνεις??? Πώς είσαι σήμερα,έχεις καφε?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Οκ πάω πάσο...Αλλά η πιο χοντρή παραμένω εγώ!!!! :D:D

Τι λέει τι κάνεις??? Πώς είσαι σήμερα,έχεις καφε?

Καλυτερα ειμαι σημερα και η διαθεση μου πιο ανεβασμενη!Καλε που ειναι οι υπολοιπες?Γυρνανε εγκυες γυναικες με τετοια ζεστη?Βαλε την ταξη φουσκιτσα,ξεφυγαμε........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Αγαπακια ήρθα και εγω.. Η πιο φρεσκοπαντρεμενη είμαι εγω....πολιτικός τον Φεβρουάριο του 2011 και με θρησκευτικό παντρευομαι τον Οκτώβριο..τι έχετε να πείτε..;;

Αγαπακια ήρθα και εγω.. Η πιο φρεσκοπαντρεμενη είμαι εγω....πολιτικός τον Φεβρουάριο του 2011 και με θρησκευτικό παντρευομαι τον Οκτώβριο..τι έχετε να πείτε..;;

Αντε και καλα στεφανα! Καλε που χαθηκες εσυ?εριξες μαυρη πετρα?Ποσο εβδομαδων εισαι τωρα?και θα πας με την κοιλια τουρλα στην εκκλησια?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Άντε και ανησυχήσαμε!!! Που χάθηκες?? Με το καλό και ο θρησκευτικός σου ο γάμος! Πόσο Οκτωβρίου έκλεισες? Μην μας ξεχάσεις θα είμαστε οι παράνυφες!!!!!

:D:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλά πάλι εγώ με την November rain είμαστε μόνο on line???? Λοιπόν κανονίστε σκατούλες να μου πείτε μετά η μια με ανακατεύει το στομάχι,η άλλη κάνω εμετό κτλ. θα γίνει χαμός!!! Μα βάλτε και λίγο κώλο κάτω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλά κάνετε ρε κοριτσάκια μου τώρα που ακόμα μας παίρνει!!! Αλλά με ρέγουλα έτσι??? Αντε....

Νοvember rain,είδες οτι ήρθε τελικά η πασχαλίτσα και όλα οκ???

9AcEp2.png

nyy2p2.png

εδω ειμαι και εγωω! ειχα παει στην ικεα με μια φιλη για να ψωνισω μερικα πραγματακια για το εξοχικο. εκτος απο το οτι με πεθαναν τα ποδια μου και ηθελα να ξερασω συνεχεια εβλεπα και τα μωρουδιακα και ηθελα να τα παρω ολα!!!! τελικα πηρα βεβαια μονο αυτα που επρεπε, κατι φωτιστικα δηλαδη και φυγαμε..μετα πηγαμε για ψωνια (2 φουστανακια κ μαγιω) και εκει που δοκιμαζα κατι παπουτσακια μου εκλεψαν την τσαντα με τα ψωνια!!!!! εξαλλη εγινα!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...