Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ναι σπουδάζω νηπιαγωγός συγκεκριμένα.....

είμαι 22 χρόνο,,,, θα τελείωνα φέτος αλλά τώρα με την εγκυμοσύνη κα το μωρό θα αργήσω λιγάκι:-(

Νομιζω εισαι η πιο μικρη της παρεας!!!!

Παντως καλα εκανες και αποφασισες να κρατησεις το μωρακι στην ηλικια σου!!!Σε παραδεχομαι..!!!! Θα κανεις και γαμο με βαφτισια μαζι??

Οχι οχι!!Εγω ειμαι η πιο μικρη...χεχε!!:tongue:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μην ξεχνας ομως οτι εσυ εισαι και δυο εβδομαδες πιο μπροστα απο την τασπα ,ποτε ξεκινησες να τα νοιωθεις αυτα??

ναι σωστά έχεις δίκαιο!!! θα έχει 2 με 3 εβδομάδες.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

20..και οταν θα γεννησω θα ειμαι παρα κατι μερες 21!!

Σε εφαγα στη στροφη Νικηηηηη:tongue:

σοβαρά; ωραία!!!!! είσαι παντρεμένη;

δεν θέλω να γίνομαι αδιάκριτη απλά επειδή είμαστε κοντα στην ηλικία, εσύ έχεις βάλει αρκετά κιλα; έχεις κάνει καθόλου ραγάδες; πως ένιωσες όταν έμαθες για το μωράκι σου;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

σοβαρά; ωραία!!!!! είσαι παντρεμένη;

Ναι..Σε λιγες μερες κλεινουμε χρονο..Με πολιτικο βεβαια!Το θρησκευτικο λεμε για του χρονου μαζι με βαφτιση με το καλο!

Μενουμε μαζι και 2,5 χρονια..

Αααα και γενικα ειμαστε μαζι 6 χρονια.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ναι..Σε λιγες μερες κλεινουμε χρονο..Με πολιτικο βεβαια!Το θρησκευτικο λεμε για του χρονου μαζι με βαφτιση με το καλο!

Μενουμε μαζι και 2,5 χρονια..

Αααα και γενικα ειμαστε μαζι 6 χρονια.

και εμείς είμαστε μαζί 6 χρόνια, αλλά επειδή ακόμα σπουδάζουμε και οι 2 είναι λίγο δύσκολο να μείνουμε μαζί σε δικό μας σπίτι, τώρα με το μωράκι θα μείνουμε σπίτι του, μέχρι να τελειώσουμε και να βρούμε ένα διαμέρισμα τουλάχιστο... για γάμο εμείς δεν λέμε για τώρα, πιο μετά.:):)

δεν θέλω να γίνομαι αδιάκριτη απλά επειδή είμαστε κοντα στην ηλικία, εσύ έχεις βάλει αρκετά κιλα; έχεις κάνει καθόλου ραγάδες; πως ένιωσες όταν έμαθες για το μωράκι σου;:o:o:o:o

yiORT7o.jpgwYStp3.png

και εμείς είμαστε μαζί 6 χρόνια, αλλά επειδή ακόμα σπουδάζουμε και οι 2 είναι λίγο δύσκολο να μείνουμε μαζί σε δικό μας σπίτι, τώρα με το μωράκι θα μείνουμε σπίτι του, μέχρι να τελειώσουμε και να βρούμε ένα διαμέρισμα τουλάχιστο... για γάμο εμείς δεν λέμε για τώρα, πιο μετά.:):)

δεν θέλω να γίνομαι αδιάκριτη απλά επειδή είμαστε κοντα στην ηλικία, εσύ έχεις βάλει αρκετά κιλα; έχεις κάνει καθόλου ραγάδες; πως ένιωσες όταν έμαθες για το μωράκι σου;:o:o:o:o

Τι αδιακριτη καλε?Αμα δεν τα συζηταμε μαζι αυτα,με τους ανδρες μας θα τα λεμε?

Εγω παλαιοτερα ημουν πιο στρουμπουλη..Ημουν καπου στα 56 κιλα με 1,60 υψος!

Σε καποια φαση, εχασα αποτομα 3-4 κιλα!Απο τοτε καπου στα 52-53 ηταν τα κιλα μου!

Επειδη ομως τα εχασα αποτομα, επεσε το στηθος μου και εκανα ραγαδες και στο στηθος και στους γλουτους!

Τωρα μεχρι στιγμης εχω βαλει περιπου 5 κιλα..Ραγαδες δεν βλεπω να εκανα αλλες..Αλλα επειδη ηδη ειχα, μπορει απλως να μην τις καταλαβαινω..

Βαζω βεβαια κρεμουλα μετα το μπανιο συνηθως!Αλλα εγω ημουν απο πριν καμμενη..Αυτο που παρατηρω, ειναι οτι εκανα κυτταριτιδα στον πισινο μου..:( Αυτο δεν το ειχα πριν και ελπιζω να φυγει με τη γεννα!

Το μωρακι το ειχαμε προγραμματισει..1,5 χρονο καναμε προσπαθειες, οποτε οταν ηρθε, καταλαβαινεις..Μας ακουσε ολη η περιοχη!:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

καλημερα κοριτσια! Βουλιτσα πολυ χαιρομαι που ολα ειναι καλα! μην ανχωνεσαι μαλλον το μωρο ηταν! αλλα κ να μην το ακουσες τωρα θα το ακουσεις συντομα!

εγω σημερα ξυπνησα πιασμενη. ποναω πολυ στην πλατη. κ πρεπει να παω κ δουλεια...δεν πολυθελω! αυριο παει κ το μαναρι μου Γερμανια κ θα ειμαι μονη για 6 μερες. εχουμε να χωριστουμε τοσες μερες παρα πολυ καιρο αλλα οκ. θα ανανεωθουμε κιολας. ελπιζω να ειμαι καλα τις μερες που θα λειπει μην φρικαρω!! (απο αρρωστιες εννοω γιατι ολο κατι εχω κ μου την εχει δωσει λιγο) μα τι δια..λο με ματιασανε?

καλα η αληθεια ειναι κοριτσια οτι πεφτει πολυ ματι. κ στη δουλεια με κοιτανε κ στο δρομο πλεον. ε μα κ εγω δεν εχω πια κ τοσο φαρδια ρουχα κ χτες φοραγα σχετικα στενο μπλουζακι κ με κοιτουσαν ολοι! ενταξει κ εγω κοιτουσα παντα εγκυες κ ζηλευα λιγο ειναι η αληθεια. αλλα πολυ καλοπροαιρετα! παντα ελεγα "τι ομορφη κοιλιτσα, κ πως να νιωθει κ τετοια.."

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα κοριτσια! Βουλιτσα πολυ χαιρομαι που ολα ειναι καλα! μην ανχωνεσαι μαλλον το μωρο ηταν! αλλα κ να μην το ακουσες τωρα θα το ακουσεις συντομα!

εγω σημερα ξυπνησα πιασμενη. ποναω πολυ στην πλατη. κ πρεπει να παω κ δουλεια...δεν πολυθελω! αυριο παει κ το μαναρι μου Γερμανια κ θα ειμαι μονη για 6 μερες. εχουμε να χωριστουμε τοσες μερες παρα πολυ καιρο αλλα οκ. θα ανανεωθουμε κιολας. ελπιζω να ειμαι καλα τις μερες που θα λειπει μην φρικαρω!! (απο αρρωστιες εννοω γιατι ολο κατι εχω κ μου την εχει δωσει λιγο) μα τι δια..λο με ματιασανε?

καλα η αληθεια ειναι κοριτσια οτι πεφτει πολυ ματι. κ στη δουλεια με κοιτανε κ στο δρομο πλεον. ε μα κ εγω δεν εχω πια κ τοσο φαρδια ρουχα κ χτες φοραγα σχετικα στενο μπλουζακι κ με κοιτουσαν ολοι! ενταξει κ εγω κοιτουσα παντα εγκυες κ ζηλευα λιγο ειναι η αληθεια. αλλα πολυ καλοπροαιρετα! παντα ελεγα "τι ομορφη κοιλιτσα, κ πως να νιωθει κ τετοια.."

καλημερααααααααααααααααααα

γιατι δεν πας να ξεματισουν ??πηγαινε να δουμε εαν θα δεις και εσυ ασπρη μερα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Ωχχχ μοναχουλα!!Ο μονος λογος που θα ηθελα να φυγει ο ανδρας μου, ειναι για να κοιμαμαι οοολη μερα!!:rolleyes::rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ωχχχ μοναχουλα!!Ο μονος λογος που θα ηθελα να φυγει ο ανδρας μου, ειναι για να κοιμαμαι οοολη μερα!!:rolleyes::rolleyes:

εγω και εδω που ειναι παλι κοιμαμαι ολη μερα εχτες κοιμηθηκα πριν να σχολασει απο την δουλεια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω και εδω που ειναι παλι κοιμαμε ολη μερα εχτες κοιμηθηκα πριν να σχολασει απο την δουλεια!!!

μεχρι τι ωρα????

καλα..και εγω κοιμαμαι..Σχολαω και 5 η ωρα κοιμαμαι..Ξυπναω 7-8..!Αλλα καλα θα ηταν να κοιμομουν σερι μεχρι την αλλη μερα..:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

μεχρι τι ωρα????

καλα..και εγω κοιμαμαι..Σχολαω και 5 η ωρα κοιμαμαι..Ξυπναω 7-8..!Αλλα καλα θα ηταν να κοιμομουν σερι μεχρι την αλλη μερα..:P

θα ειχε δουλεια μεχρι αργα εγω γυρω στες 9 ξαπλωσα ουτε και ξερω τι ωρα γυρισε ,σημερα το πρωι τον ειδα:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα......

Βούλα μου μπράβο ρε κορίτσι για τα νεα σου!!! Κι εγω πιστευω οτι η μανα καταλαβαινει αν ειναι το μωρο της ή οχι!!! Ασε τον γιατρο να λεει!!! χα χα

Κι εσυ μικρούλα είσαι ε?? Μας βάζετε το καπελο ρε κορίτσια!!!!

Εγ΄ω χτες είπα να δω μια ταινια με τον αντρούλη μου και εκει που γελουσα και ειχα ψιλομαζεμενα τα ποδια μου,με πιάνει ένας πόνος κατω χαμηλα απο την δεξια μερια... Σαν πιασιμο.. Τρόμαξα δεν μπορουσα για λιγο να συνελθω... Εκοψα βολτες γυρω απο το τραπεζι της κουζινας και ο αντρας μου μαζι και συνηλθα... Λεω κατι επαθε το μωρο... Μάλλον η μητρα ειναι που μεγαλωνει τωρα και δεν θελει αποτομες κινησεις...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...