Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

τελικά κατέληξες στο τοστ; και εγώ πεινάω αλλά τι να φάω άραγε;

Ακόμα δεν κατέληξα... Το σκέφτομαι!!! Δεν έχει έρθει κ ο ανδρας μου ακόμα...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ακριβως Δωρα μου τοσο εισαι!!

Οσο για τον υπερυχο μην ανησυχεις τωρα τελειωσαν τα κολπικα...

Μονο στη γεννα τωρα .....θα ασχοληθουν με εκεινο το σημειο....χι, χι, χι.!!!

Εξηγησα εχθες το βραδυ στη Νικη πως γινεται ο β' επιπεδου.

Ε δεν είναι σίγουρο πως θα ασχοληθούν στην γέννα..

Εμένα δεν πρόλαβαν να με αγγίξουν πάντως!:P

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ε όχι και αύριο. Σήμερα που λείπει ο Πρίγκηψ, θα το κάψουμε:tongue:

Χα χα!!

Ακόμα δεν έφαγα και εχω νεύρα.. Τι να φάω? Μα που είναι κ το μωρό μου να έρθει να δούμε τι θα κάνουμε... Ουφ..:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Φάε σαλάτα βρε, ντάκο με ντομάτα και λάδι, αυγό μελάτο με ψωμάκι κανένα γύρο!

Ε δεν εννοώ όλα αυτά μαζί εεε!

Σαλάτα δεν θέλω...

Ντακο με ντομάτα,καλή ιδέα αλλά δεν εχω ντακο...

Αυγά δεν τα πολυ θέλω...

Γύρο,έφαγα προχτες ...

Έγινα πολύ περίεργη σήμερα ξαφνικά... Ήρθε κ ο άντρας μου να τον ζαλισω κ αυτόν λίγο!!! Χα χα

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Σαλάτα δεν θέλω...

Ντακο με ντομάτα,καλή ιδέα αλλά δεν εχω ντακο...

Αυγά δεν τα πολυ θέλω...

Γύρο,έφαγα προχτες ...

Έγινα πολύ περίεργη σήμερα ξαφνικά... Ήρθε κ ο άντρας μου να τον ζαλισω κ αυτόν λίγο!!! Χα χα

ρε παιδιά σας ακούω από εχτες που λέτε για ντάκο, τι φαγητό είναι αυτο;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Ο ντάκος είναι παξιμάδι στρογγυλό, κουλούρα δηλαδή και πάνω ξύνεις ντομάτα και βάζεις λάδι, αλατάκι και ρίγανη ή και φέτα. Εγώ δεν τρώω ωμή ντομάτα και κάνω τον ντάκο με λάδι, αλάτι, φέτα και ρίγανη!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Πωπω δεν παλεύεται η ηρεμία άμα λείπει ο μικρός. Οκ σιδέρωσα 2 πλυντήρια, έκανα λίγο το μπαλκόνι, τακταποίησα κάποια ψώνια, ετοίμασα φαγητό για αύριο. Αυτά με τον μικρό παρέα θέλω 3 απογεύματα να τα κάνω και αν τα κάνω. Ιδίως το σιδερωμα δεν με αφήνει.

Αλλά άμα συνηθίσεις να έχεις ένα ζουζούνι σου κακοφαίνεται όταν λείπει...αχ μάνα...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Συγχαρητηρια για την αποφαση σας , ενα παιδι δεν ερχεται παντα και οταν το θελεις!!

Ολα τα αλλα θα γινουν, αν εχεις και βοηθεια...

σε ευχαριστώ !!!! δεν το σκεφτήκαμε και πολύ μόλις το μάθαμε, γιατί το ξέραμε ότι θα το κρατήσουμε, στο κάτω κάτω δεν είμαι δα και ανήλικη, έχω μια φίλη που έγινε μανούλα από τα 15 ενώ ο πατέρας του μωρού το αρνιόταν,,, αυτή αξίζει τα συγχαρητήρια.... τώρα ο γιος της είναι 5 χρόνο και δεν το μετανιώνει... εγώ έχω το φίλο μου που με λατρεύει και το λατρεύω και θέλει και το μωράκι μας, εγώ είμαι τυχερή. αυτά τα λέω όχι για να κρίνω κανένα ή οτιδήποτε άλλο…

θα ήθελα να σας πω ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έχω την παρέα σας και μιλούμε για μένα είναι ότι καλύτερο ειδικά τώρα που έχω της μοναξιές μου και περιμένω πως και πώς να έρθει ο φίλος μου….. σε 8 μέρες . . . .

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Ο ντάκος είναι παξιμάδι στρογγυλό, κουλούρα δηλαδή και πάνω ξύνεις ντομάτα και βάζεις λάδι, αλατάκι και ρίγανη ή και φέτα. Εγώ δεν τρώω ωμή ντομάτα και κάνω τον ντάκο με λάδι, αλάτι, φέτα και ρίγανη!

ααα ωραία καλό ακούγετε !!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Για τους τοκετούς που συζητούσατε πριν ήθελα να πω και χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία και από τους δυο, ό,τι έχω την αίσθηση ό,τι πλέον η καισαρική είναι πιο εύκολη υπόθεση. Καταρχάς δεν ταλαιπωρείται ούτε η μητέρα, ούτε το έμβρυο. Κατά δεύτερον οι πόνοι που λένε πως έχεις μετά δεν είναι το χειρότερο που μπορεί να σου τύχει. Αναρρώνεις εύκολα (ευκόλοτερα από παλιότερα) και είσαι κυριλέ από την πρώτη κιόλας μέρα.

Τα αρνητικά της καισαρικής για μένα είναι...

1ον και σημαντικότερο χάνεις την μαγεία του φυσιολογικού τοκετού...να συμμετέχεις 100% στην γέννηση του παιδιού σου...ιδίως όταν κάνεις ολική νάρκωση μου φαίνεται τεράστιο το σοκ να αντικρύσεις από την μια στιγμή στην άλλη το μωρό σου, κυρίως όταν είσαι πρωτομανούλα.

2ον λένε πως ευθύνεται σε μεγαλύτερο ποσοστό για αναπνευστικά προβλήματα του νεογέννητου

3ον μπορεί να σε πάει πίσω στον θηλασμό, ιδίως όταν θες να θηλάσεις αποκλειστικά από την 1η στιγμή

4ον νομίζω πως λιμοκτονείς αφού απαγορεύουν οι περισσότεροι γιατροί να φας την 1η μέρα!

Προσωπικά και μιλάω μόνο για μένα, ο φυσιολογικός τοκετός είναι από την φύση του προσαρμοσμένος να αντέχεται από μια γυναίκα. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Όμως όσο και αν πονάς, πριν, κατά την διάρκεια και μετά, το ξεχνάς και μόλις πάρεις το μωρό σου αγκαλιά είναι όλα παρελθόν. Αν δεν ήταν έτσι δεν θα ήθελε να ξαναγεννήσει καμιά.

Μακάρι να καταφέρω να ξαναγεννήσω φυσιολογικά...είμαι υπέρ και θα κάνω πάλι ό,τι χρειαστεί για να το ζήσω.

Να σας πω μόνο πως γλίτωσα την καισαρική στο παράτσακ και εγώ, όπως και τους τεχνητούς πόνους. Το παιδί παρομοίως έχανε παλμούς κατά τον τοκετό αλλά τα καταφέραμε...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλα τωρα μπηκα κ διαβασα την συζητηση με τα φαγητα..

Ολοι τα ιδια σκεφτομαστε τελικα? εμεις πηγαμε σουπερ κ οταν γυρισαμε φτιαξαμε ριγγατονι 4 τυρια κ σαλατα με ντακο-ελιες-ντοματα-φετα..

Σουπερ ηταν!!!Ειχαμε κ 2 κομματακια μελιτζανοπιτα της γιαγιας ..ταρατσα την καναμε!

Ωραια ολα αυτα που λετε για τον τοκετο κ εχετε απολυτο δικιο αλλα μερικες φορες υπαρχουν περιπτωσεις που η καλυτερη λυση ειναι η καισαρικη.Εμενα μου ειπε οτι επειδη εχω ενα ινομυωμα (το οποιο εγινε 10 εκατ.) δεν θα γεννησω φυσιολογικα..αρα παμε για καισαρικη.Δεν με πειραζει ουτε με φοβιζει αρκει να ειναι καλα το μπεμπε..!!

Νικη επειδη νομιζω με ρωτησες ,ναι ειναι το πρωτο μου..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...