Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

βρε κοριτσια εχω τρομερο πονοκεφαλο εδω κ 2 μερες. τι ειναι αυτο παλι? τωρα που ειμαι καλυτερα απο ναυτιες ειπε να με πιασει κατι αλλο... μην ξεμεινω...!!!

:D:D:D:D

Ελα ρε μηπως ειναι απο το κρυωμα που λες... Γιατι πχ αν ειναι ψυξουλα θα σου περασει καπου στην τριτη με τεταρτη μερα!!!:rolleyes:

Εγω παλι εχω πιασμενο γοφο.. δεν μπορω να κανω και πολλα... Οχι οτι πριν μπορουσα αλλα οκ,να χαμε να λεγαμε!!!:tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι!!!! Το πρωτο μου και ειναι και κοριτσακι!!!

Χτες ειχε ερθει ο ξαδερφος μου επισκεψη (μενει σε αλλη πολη) και εφερε και την κορουλα του μαζι... 8 μηνων κοριτσια η μικρη ολοι με αυτην ασχολουμασταν... Πως γεμίζει ενα σπιτι με ενα παιδακι?? Τι χαρα!!! Μετα που φυγανε κοιτιόμασταν σαν χαζοι και δεν ειχαμε και κατι να πουμε!!

Γεμίζει το σπίτι και αδειάζουμε εμείς, οι μπαταρίες μας δηλαδή.:tongue:

Μαίρη νόμιζα πως μένεις Αθήνα ρε συ, σόρυ!

Κορίτσια όταν φτάσετε με το καλό στον 9ο θα παρακαλάτε να γεννήσετε. Εσείς που δεν ξέρετε δηλαδή τι σας περιμένει (ξενύχτια, κλάματα κτλ) γιατί εμείς που ξέρουμε θα παρακαλάμε να μείνει κανένα μήνα ακόμη μέσα:D

KYvKp2.png

5NmIp3.png

βρε κοριτσια εχω τρομερο πονοκεφαλο εδω κ 2 μερες. τι ειναι αυτο παλι? τωρα που ειμαι καλυτερα απο ναυτιες ειπε να με πιασει κατι αλλο... μην ξεμεινω...!!!

σου προτείνω να πιείς ένα ποτήρι χυμό και αν έχεις φυσικό χυμό, και να πας και λίγο περπάτημα στο καθαρό αέρα. ίσος σου κάνει καλό....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

σίγουρα θα το κρατούσα το είχαμε συζητήσει και με το φίλο μου πριν καν τύχει και είχαμε πει ότι αν μας πρόεκυπτε κάτι έτσι θα το κρατούσαμε....

ε για γάμο θα το αφήσουμε για πιο μετά, γιατί και οι 2 σπουδάζουμε, ο φίλος μου είναι στην ηλικία μου..... απλά θα μείνουμε μαζί και θα δούμε αργότερα....

Παντως ειστε πολυ σωστοι μπραβο σας... Ο γαμος ας περιμενει ετσι κι αλλιως τυπικο ειναι... Το καλο ειναι οτι το μωρακι θα ερθει σε ενα περιβαλλον που ολοι το θελουν και το θελουν συνειδητα,γιατι εχω δει κατι περιπτωσεις αστα να πανε..!!!

Εσενα οι δικοι σου θα ειναι και νεοι παππουδες ποιος τους πιανει!!!! Οκ κι εμενα νεοι ειναι... Ετοιμαστειτε να τους αλλαζουμε κ αυτους παμπερς!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μαργαρίτα οι ορμόνες ευθύνονται για πονοκεφάλους αλλά εσένα μάλλον ίωση σε γυροφέρνει.

Πιες κανένα φρέσκο χυμό πορτοκάλι και άραξε!

Αααα δεν σας είπα, χθες ένιωσε και ο άντρας μου την ζουζούνα μας. Μεγάλωσε το κοριτσάκι μας:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Γεμίζει το σπίτι και αδειάζουμε εμείς, οι μπαταρίες μας δηλαδή.:tongue:

Μαίρη νόμιζα πως μένεις Αθήνα ρε συ, σόρυ!

Κορίτσια όταν φτάσετε με το καλό στον 9ο θα παρακαλάτε να γεννήσετε. Εσείς που δεν ξέρετε δηλαδή τι σας περιμένει (ξενύχτια, κλάματα κτλ) γιατί εμείς που ξέρουμε θα παρακαλάμε να μείνει κανένα μήνα ακόμη μέσα:D

χα χα χα

Ωραια τα λες!!! Σε λιγο θα θες να το καταπιεις βρε!!!:tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εμένα οι γονείς μου έγιναν παπούδες πολύ πολύ νέοι.

33 η μαμά μου

42 ο μπαμπάς μου

'Οχι από εμένα, από την αδερφή μου. 38 ετών η αδερφή μου, 21 η μια της κόρη, 17 η άλλη!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μαργαρίτα οι ορμόνες ευθύνονται για πονοκεφάλους αλλά εσένα μάλλον ίωση σε γυροφέρνει.

Πιες κανένα φρέσκο χυμό πορτοκάλι και άραξε!

Αααα δεν σας είπα, χθες ένιωσε και ο άντρας μου την ζουζούνα μας. Μεγάλωσε το κοριτσάκι μας:)

Ε δεν το πιστευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εμενα χτες την καταλαβε για πρωτη φορα (μετα απο πολλη προσπαθεια να καταλαβει)!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

χα χα χα

Ωραια τα λες!!! Σε λιγο θα θες να το καταπιεις βρε!!!:tongue:

Εεε πλακίτσα κάνουμε μωρέ. Αν δεν το θέλαμε,δεν θα το επιδιώκαμε. Και το πρώτο και το δεύτερο. Αλλά ο γιος μου είναι ζωηρός και δύσκολος πολύ, κυρίως στον ύπνο. Έχω κουραστεί η αλήθεια είναι αλλά όταν με παίρνει αγκαλιά, νιώθω 20 χρόνια νεότερη!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμένα οι γονείς μου έγιναν παπούδες πολύ πολύ νέοι.

33 η μαμά μου

42 ο μπαμπάς μου

'Οχι από εμένα, από την αδερφή μου. 38 ετών η αδερφή μου, 21 η μια της κόρη, 17 η άλλη!

Η μαμα σου 16 χρονων σε εκανε? Κ η αδερφη σου εκανε την κορη της στα 17? Εσυ ? Παντως ρε κοριτσια τωρα ανεβηκε πολυ ο μεσος ορος τεκνοποιησης στις γυναικες... :rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εεε πλακίτσα κάνουμε μωρέ. Αν δεν το θέλαμε,δεν θα το επιδιώκαμε. Και το πρώτο και το δεύτερο. Αλλά ο γιος μου είναι ζωηρός και δύσκολος πολύ, κυρίως στον ύπνο. Έχω κουραστεί η αλήθεια είναι αλλά όταν με παίρνει αγκαλιά, νιώθω 20 χρόνια νεότερη!!!

Ποσο νιωθεις δηλ?? 5 χρονων? 10?? Ποσπαθω οπως βλεπεις να μαθω την ηλικια σου!!! χα χα

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Παντως ειστε πολυ σωστοι μπραβο σας... Ο γαμος ας περιμενει ετσι κι αλλιως τυπικο ειναι... Το καλο ειναι οτι το μωρακι θα ερθει σε ενα περιβαλλον που ολοι το θελουν και το θελουν συνειδητα,γιατι εχω δει κατι περιπτωσεις αστα να πανε..!!!

Εσενα οι δικοι σου θα ειναι και νεοι παππουδες ποιος τους πιανει!!!! Οκ κι εμενα νεοι ειναι... Ετοιμαστειτε να τους αλλαζουμε κ αυτους παμπερς!!!!

ναι και εγώ έχω δει περιπτώσεις που ήταν χάλια καταστάσεις. ναι προς το παρόν θα μείνουμε σπίτι του πεθερού και της πεθεράς:D γιατί η πεθερά μου δεν δουλεύει και θα προσέχει και το μωράκι όταν θα λείπουμε εμείς,,,, αχ τι να κάνουμε δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε το δικό μας τόπο:(

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ναι και εγώ έχω δει περιπτώσεις που ήταν χάλια καταστάσεις. ναι προς το παρόν θα μείνουμε σπίτι του πεθερού και της πεθεράς:D γιατί η πεθερά μου δεν δουλεύει και θα προσέχει και το μωράκι όταν θα λείπουμε εμείς,,,, αχ τι να κάνουμε δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε το δικό μας τόπο:(

Ετσι οπως ειναι πλον οι εποχες και τα πραγματα αν μου ελεγες να μεινουμε ολοι σε ενα δωματιο δεν θα με χαλουσε... Γινεται με αυτον τον τροπο να μην πειναει ο κοσμος?? Αν γινεται μετακομιζω αυριο σε κοτετσι!!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...