Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

με βλέπω να καταλήγω και εγώ έτσι,,,, αχ Θεέ μου βοήθεια...... δεν ανέχομαι το πόνο

ωχ δεν ηθελα να φοβησω τες νεες μανουλες που θα πανε για φυσιολογικο τοκετο!!!απλα εμενα ηταν και το μωρο μεγαλο και ηταν πολυ δυσκολο,εσυ μπορει να γεννας ευκολα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωχ δεν ηθελα να φοβησω τες νεες μανουλες που θα πανε για φυσιολογικο τοκετο!!!απλα εμενα ηταν και το μωρο μεγαλο και ηταν πολυ δυσκολο,εσυ μπορει να γεννας ευκολα!!

όχι δεν με φόβησες εσύ μην ανησυχείς φοβόμουνα απο πριν χεχεχε!!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Ε οκ έχουμε καιρό ως τότε.

Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις όμως βρε κορίτσια.

Εμένα έσπασαν τα νερά στις 19:00 στο σπίτι μου και 20:23 γέννησα τον γιόκα μου. Γέννα εξπρές, οξύ τοκετό είχα.

Οκ δεν ήταν τόσο εύκολο όσο ακούγεται αλλά δεν ήταν και χάλια.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμένα έσπασαν τα νερά στις 19:00 στο σπίτι μου και 20:23 γέννησα τον γιόκα μου. Γέννα εξπρές, οξύ τοκετό είχα.

τι εννοείς με τον οξύ τοκετό;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Εγώ δυστυχώς όπως εχω πει κ πιο παλιά εχω τεράστια μυωπία και πίεση στα μάτια κ μάλλον απαγορεύεται ο φτ... Μακάρι να δώσει ο Θεός όπως κ να χει να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

αυτο ειπα και εγω καθε γεννα ειναι διαφορετικη και δεν κανει να ακους εμπειριες αμα αγχωνεσε.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εγώ δυστυχώς όπως εχω πει κ πιο παλιά εχω τεράστια μυωπία και πίεση στα μάτια κ μάλλον απαγορεύεται ο φτ... Μακάρι να δώσει ο Θεός όπως κ να χει να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!

ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις και μην το σκεφτεσε απο τωρα και να αγχωνεσε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις και μην το σκεφτεσε απο τωρα και να αγχωνεσε!!!

Ε ναι έχουμε καιρό... Για το πότε θα περάσει βέβαια... Δεν θα το καταλάβουμε!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Ε ναι έχουμε καιρό... Για το πότε θα περάσει βέβαια... Δεν θα το καταλάβουμε!

ε ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα, για πότε μάθαμε για την εγκυμοσύνη, για πότε κάναμε το πρώτο υπέρηχο για πότε θα γεννάμε, και το καλύτερο θα κρατάμε το μωρό μας στην αγκαλιά μας

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Κορίτσια σόρυ, έφυγα ξαφνικά αλλά τελευταία προκύπτει δουλειά στο παρά 5 και τρέχω να προλάβω.

Από το σπίτι γράφω τώρα και ο μικρός είναι με την μαμά μου στο εξοχικό. Μάλλον εκεί θα μείνουν απόψε. Πρέπει να οργανωθώ, να κάνω όσα δεν μπορώ να κάνω όταν είναι εδώ και είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ!!!

Μαίρη όλα καλά με την αυχενική λοιπόν ε? Γιατί αργεί τόσο το ΠΑΠ-Α καλέ? Εδώ που είναι και επαρχία βγαίνει την επομένη. Καλά αποτελέσματα σε όλα.

Βούλα πήγες γιατρό? Είδες την μπέμπα σου?

Σας αφήνω κορίτσια. Πάω να ξαπλώσω τώρα που έχω την πολυτέλεια!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δεν ξέρω για τι μυωπία μιλάς αλλά και εγώ έχω 4 και 4,5 και ο οφθαλμίατρος έδωσε το οκ για φυσιολογικό. Με εξέτασε στον 8ο!

Έφυγα:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μαργαρίτα σταμάτησαν λόγικα τώρα οι εμετοι σου ε?

Κορίτσια άρχισα να θέλω να χειμωνιασει... Αφενος γιατί βαρέθηκα αφετέρου γιατί δεν θα με βγάλουν άλλο τα καλοκαιρινα μου τα ρούχα... Ίσα που μπαίνω..

πραγματι απο εμετους κ ναυτιες εδω κ λιγες μερες ειμαι αρκετα καλυτερα! λετε να περασε??? μακαρι...τελικα αρρωστησα λιγακι χτες κ πιαστηκα κ στην πλατη! σαν μικρη ψυξη..αλλα ενταξει δεν ειμαι πολυ χαλια!

κ εγω θελω να φυγει το καλοκαιρι δεν μπορω αλλο το βαρεθηκα!!!!! θελω κρυο κ χουχουλιασμα!!!!! παιδια ολοι πλεον καταλαβαινουν οτι ειμαι εγκυος!!!!! η κοιλια ειναι τουμπανο!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Κοριτσια δειτε αυτην την αυτοκολλητη ταινια που μ'αρεσει πολυ με τον winnie

product_detailed_image_2241_1742.jpg

Καλησπερα κοριτσακια μου και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Καλη επιτυχια αυτη τη βδομαδα στις κοπελες που εχουν εξετασεις και σημερα μια κοπελα πρεπει να πηγε γυναικολογο,δεν θυμαμαι ονομα ομως και η dolphin εχει σημαντικη εξεταση τη Πεμπτη,ευχομαι ολα να πανε κατευχην Θεου!

Καλε αυτη τη φωτο την εχω εγω σα μπορντουρα γυρω γυρω στον τοιχο του παιδικου δωματιου μας,που σας ειχα πει οτι ειχε θεμα το winnie the pooh !!

Δεν ειναι πολυ παιχνιδιαρικη???

Σημερα πηρα τα αποτελεσματα απο προχθες ,αναλογια για τρισωμια 1:2330.Περιμενω και του papp-a βεβαια αλλα μου ειπε και ο doctor οτι ειναι χαμηλο ποσοστο!!

Τι αλλο,το αλλο.Θα διαβασω τα μηνυματα σας και επανερχομαι!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...