Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Αν είχες περάσει ερυθρά τα igg θα έπρεπε να είναι θετικά. Για ξαναδείς τα . Αν είναι αρνητικά μάλλον δεν είχες περάσει ερυθρά Κ δεν είχες κάνει Κ εμβόλιο . Οπότε τώρα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική με κλειστούς χώρους παιδιά μικρής ηλικίας κτλ. 

Σημαίνει ότι δεν έχεις ανοσία. 

Στις πρώτες εξετάσεις που είχα κάνει ως προγεννητικο έλεγχο  ο γυναικολόγος μου είχε πει αν δεν έχω αντισώματα igg ερυθράς θα ήταν καλύτερο να κάνω εμβόλιο να αποκτησω αντισωματα κ μετά από 4 με 6 μήνες να ξεκινούσα προσπαθειες.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαργαρίτα σταμάτησαν λόγικα τώρα οι εμετοι σου ε?

Κορίτσια άρχισα να θέλω να χειμωνιασει... Αφενος γιατί βαρέθηκα αφετέρου γιατί δεν θα με βγάλουν άλλο τα καλοκαιρινα μου τα ρούχα... Ίσα που μπαίνω..

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μαργαρίτα σταμάτησαν λόγικα τώρα οι εμετοι σου ε?

Κορίτσια άρχισα να θέλω να χειμωνιασει... Αφενος γιατί βαρέθηκα αφετέρου γιατί δεν θα με βγάλουν άλλο τα καλοκαιρινα μου τα ρούχα... Ίσα που μπαίνω..

εγώ ακόμη μια χαρά μπένω στα ρούχα, τα ρούχα τα χειμωνιάτικα με αγχόνουν, τι να αγοράσουμε για ρούχα; τώρα που θα φουσκονουμε;:P:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλή σου μέρα και σενα!!!!

πότε πας για β επιπέδου;

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 12/09/!

Για τις ραγάδες που ρωτούσες, εγώ είχα κάνει κάτω χαμηλά στην κοιλιά στον 8ο μήνα και ενώ χρησιμοποιούσα μια κρέμα που μου την είχε φτιάξει η φαρμακοποιός. Όμως δεν φαίνονται καθόλου πλέον, ούτε καν τώρα που έχει φουσκώσει ξανά η κοιλιά μου!

Μες το πρόγραμμα είναι και αυτές!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 12/09/!

Για τις ραγάδες που ρωτούσες, εγώ είχα κάνει κάτω χαμηλά στην κοιλιά στον 8ο μήνα και ενώ χρησιμοποιούσα μια κρέμα που μου την είχε φτιάξει η φαρμακοποιός. Όμως δεν φαίνονται καθόλου πλέον, ούτε καν τώρα που έχει φουσκώσει ξανά η κοιλιά μου!

Μες το πρόγραμμα είναι και αυτές!

το καλό είναι ότι δεν φαίνονται καθόλου τώρα ελπίζω αν έχω την τύχη σου....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Κορίτσια μήνα κλείνετε σύμφωνα με την ΠΗΤ σας.

Δηλαδή εγώ έχω ΠΗΤ 19/01.

Κάθε 19 του μήνα λοιπόν αλλάζω μήνα. Δηλαδή τώρα είμαι 5μηνών και 17 ημερών. Στις 19/09 πρώτα ο Θεός, κλείνω τον 5ο και μπαίνω στον 6ο και λέγομαι 6 μηνών.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κορίτσια διαβάζω που κ που τα αλλά φόρουμ που οι κοπέλες είναι έτοιμες για γεννά κ με πιάνει πανικός... Αν τελικά δεν αποφύγω την καισαρική σίγουρα θα πρέπει να μου βάλουν ηρεμιστικό φουλ γιατί θα τρεμω σαν το ψάρι... Τα φώτα σας όσες κάνατε καισαρική παρακαλώ...!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια μήνα κλείνετε σύμφωνα με την ΠΗΤ σας.

Δηλαδή εγώ έχω ΠΗΤ 19/01.

Κάθε 19 του μήνα λοιπόν αλλάζω μήνα. Δηλαδή τώρα είμαι 5μηνών και 17 ημερών. Στις 19/09 πρώτα ο Θεός, κλείνω τον 5ο και μπαίνω στον 6ο και λέγομαι 6 μηνών.

Εγώ κάθε 30 αλλάζω μήνα!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια διαβάζω που κ που τα αλλά φόρουμ που οι κοπέλες είναι έτοιμες για γεννά κ με πιάνει πανικός... Αν τελικά δεν αποφύγω την καισαρική σίγουρα θα πρέπει να μου βάλουν ηρεμιστικό φουλ γιατί θα τρεμω σαν το ψάρι... Τα φώτα σας όσες κάνατε καισαρική παρακαλώ...!!!!

Τιποτα δεν ειναι μην αγχωνεσε σε παρακαλω και αγχωνεις και το μωρο σου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Τιποτα δεν ειναι μην αγχωνεσε σε παρακαλω και αγχωνεις και το μωρο σου!!!

Εσυ καισαρική έκανες? Εγώ φοβάμαι ότι θα με πιάνει πανικός εκείνη την ώρα κ θα τρεμω δεν θα ξέρουν τι να με κάνουν..

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εσυ καισαρική έκανες? Εγώ φοβάμαι ότι θα με πιάνει πανικός εκείνη την ώρα κ θα τρεμω δεν θα ξέρουν τι να με κάνουν..

ναι πηγα για φυσιολογικο τοκετο και μετα απο ωρα που κουραστηκα και ειχα τασει λυποθημιας και δεν συνεργαζομουν με αποτελεσμα να πεφτουν οι παλμοι του μωρου με εβαλε ο γιατρος επειγοντος για καισαρικη,εκανα επισκληριδιο με το που μπηκε το αναισθητικο νομισα πως μπηγα στο παραδεισο!!!τωρα θα παω κατευθειαν για καισαρικη δεν τα ξανα παιρνω ολα αυτα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι πηγα για φυσιολογικο τοκετο και μετα απο ωρα που κουραστηκα και ειχα τασει λυποθημιας και δεν συνεργαζομουν με αποτελεσμα να πεφτουν οι παλμοι του μωρου με εβαλε ο γιατρος επειγοντος για καισαρικη,εκανα επισκληριδιο με το που μπηκε το αναισθητικο νομισα πως μπηγα στο παραδεισο!!!τωρα θα παω κατευθειαν για καισαρικη δεν τα ξανα παιρνω ολα αυτα!!!

Δεν ξέρω κ πως να το εκφράσω σωστά... Δεν αγχωθηκες που είχες μπροστά σου ένα παραβάν κ που δεν είχες κάποιον δικό σου? Βασικα πόση ώρα κρατάει η καισαρική?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

με βλέπω να καταλήγω και εγώ έτσι,,,, αχ Θεέ μου βοήθεια...... δεν ανέχομαι το πόνο

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Δεν ξέρω κ πως να το εκφράσω σωστά... Δεν αγχωθηκες που είχες μπροστά σου ένα παραβάν κ που δεν είχες κάποιον δικό σου? Βασικα πόση ώρα κρατάει η καισαρική?

αυτο σου εξηγησα δεν αγχωθηκα γιατι ειχα τους πονους της γεννας και μιλαμε ηταν αβασταχτοι καθολου δεν σκεφτηκα την καισαρικη απλα ηθελα να μην πονω!!!και δεν ειμουν μονη ο συζηγος μπηκε μαζι μου στο χειρουργιο.στα 5-10 πρωτα λεπτα βγαινει το παιδι και στα 30 λεπτα βγαινει και η μανα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...