Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Συμφωνώ απόλυτα! Να είναι υποστηρικτικός με μέτρο! Δεν ψάχνεις φίλους γιατρό ψάχνεις που να είναι παράλληλα και λίγο άνθρωπος. Όλες μας νομίζω ξέρουμε πως όλοι οι γιατροί βάζουν ένα όριο και αυτό είναι το σωστό! Και θα γελάσεις να πεις μια χαζομάρα αλλά και θα σου μιλήσει σωστά και με υποστήριξη. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Μα η υποστήριξη αυτό είναι.. περνάμε δύσκολα σε αυτή τη διαδικασία και το ξέρουν. Αν σε ρίχνουν κιόλας τι να το κάνεις.. η ψυχολογία είναι πάνω από όλα.. οφείλουν να είναι δίπλα μας την ώρα που συζητάμε και να δίνουν ένα ανθρώπινο κουράγιο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω εισπραξει από τους γιατρούς μου ποτέ κανένας δεν μου μίλησε απότομα και δεν θα το δεχομουν και να με ρίξει κάποιος κι ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Δεν τα λέω για σένα έτσι; αν σου κάνει εννοειτε τον κρατάς με τα χίλια αλλά μπορείς να του πεις ότι ο τρόπος που μιλάτε δεν με βοηθάει ψυχολογικα..

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κοριτσακια μου ειναι ενα μεγαλο θεμα που το ειχαμε συζητησει παααρα πολυ. με λιγα λογια (αν και πραγματικα δεν εχει νοημα γιατι ακρη δεν βγαλαμε)

εγω ας πουμε αυριο θα ειμαι 14 εβδομαδες κ μια μερα. οποτε θα ειμαι στην 15 εβδομαδα εγκυμοσυνης. καποια κοριτσια λενε οτι θα ειμαι στην 14 εβδομαδα εγκυμοσυνης.

αυτη ηταν η διαφωνια. εγω λεω οτι θα ειμαι στην 15 εβδομαδ απο αυριο.

τελικα δεν την γλιτωσα τα ξαναειπα. αλλα δεν θα συνεχισω!!!!!! βαριεμαιιιιιιι!!!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αχ κοριτσακια μου ειναι ενα μεγαλο θεμα που το ειχαμε συζητησει παααρα πολυ. με λιγα λογια (αν και πραγματικα δεν εχει νοημα γιατι ακρη δεν βγαλαμε)

εγω ας πουμε αυριο θα ειμαι 14 εβδομαδες κ μια μερα. οποτε θα ειμαι στην 15 εβδομαδα εγκυμοσυνης. καποια κοριτσια λενε οτι θα ειμαι στην 14 εβδομαδα εγκυμοσυνης.

τελικα δεν την γλιτωσα τα ξαναειπα. αλλα δεν θα συνεχισω!!!!!! βαριεμαιιιιιιι!!!!!!!

καταλαβα!!ολο το θεμα γινετε με αυτο το κληνω 14 και πιανω τες 15 καπως ετσι ?/ασ μετρα η καθε μια οπως νομιζει~!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Aααα μαλιστα!!!Εγω αυτο το θεμα το εχω με τους μηνες!Ειμαι αραγε 4 μηνων?Ειμαι 5 μηνων?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

ααα κατάλαβα..... :D:D

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

και εμενα για τους απλούς υπερήχους 50 ευρώ το κάθε ραντεβού, δηλαδη 50 το μήνα.

Νικη εσυ ειπες οτι εχεις Β'επιπεδου 25 /9? Εγω εχω 26!Ειδες εχουμε μια μερα διαφορα.Ρωτησα κ μου ειπαν οτι κοστιζει 150 ευρω οσο εκανε κ η αυχενικη με το papp-a .

Οσο για τους μηνες κ τις εβδομαδες η γιατρος μου ειπε οτι εκεινοι μετρανε εβδομαδες γιατι οι μηνες δεν εχουν σταναρ ημερα που αλλαζουν.ο καθε μηνας εχει λιγοτερες ή περισσοτερες εβδομαδες.Γι' αυτο μου ειπε να μετραω σωστα την εβδομαδα.Σημερα που ειμαι 18 εβδ κ 3 ημερων, σημαινει οτι εχω ολοκληρωσει την 18η εβδομαδα κ ηδη διανυω την επομενη αρα την 19η...

Και εμενα η γιατρος μου παιρνει 50 επισκεψη καθε φορα που παω (τωρα παω καθε μηνα) και μου κανει παντοτα υπερηχο..

Προσπαθω να βρω που λεει προβολη εικονας που το λεει βρε κοριτσια?Εκει που εχει διπλα την υδρογειο, με το κοκκινο χ??Κατοτοπιστε με...

Αα ξεχασα να σας πω..Πηγα για μανικιουρ-πεντικιουρ και το μεσημερι θα κοψω κ θα βαψω τα μαλλια μου..!!γιουπιιιιιιιι!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Νικη εσυ ειπες οτι εχεις Β'επιπεδου 25 /9? Εγω εχω 26!Ειδες εχουμε μια μερα διαφορα.Ρωτησα κ μου ειπαν οτι κοστιζει 150 ευρω οσο εκανε κ η αυχενικη με το papp-a .

Οσο για τους μηνες κ τις εβδομαδες η γιατρος μου ειπε οτι εκεινοι μετρανε εβδομαδες γιατι οι μηνες δεν εχουν σταναρ ημερα που αλλαζουν.ο καθε μηνας εχει λιγοτερες ή περισσοτερες εβδομαδες.Γι' αυτο μου ειπε να μετραω σωστα την εβδομαδα.Σημερα που ειμαι 18 εβδ κ 3 ημερων, σημαινει οτι εχω ολοκληρωσει την 18η εβδομαδα κ ηδη διανυω την επομενη αρα την 19η...

Και εμενα η γιατρος μου παιρνει 50 επισκεψη καθε φορα που παω (τωρα παω καθε μηνα) και μου κανει παντοτα υπερηχο..

Προσπαθω να βρω που λεει προβολη εικονας που το λεει βρε κοριτσια?Εκει που εχει διπλα την υδρογειο, με το κοκκινο χ??Κατοτοπιστε με...

Αα ξεχασα να σας πω..Πηγα για μανικιουρ-πεντικιουρ και το μεσημερι θα κοψω κ θα βαψω τα μαλλια μου..!!γιουπιιιιιιιι!

1j2U5KkQFT+KI+ZEGtANk+XQDTlV4iv5QDs0hi4LIz0VAAAAABJRU5ErkJggg==ειναι αυτο το εικονιδιο που ειναι κατω απο την αναιρεση!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Ελευθερια, πλακα-πλακα εχεις φαει τη μιση εγκυμοσυνη!!!

Αχ ναι! Να κάνω και την β' επιπέδου να το χαρώ βρε παιδάκι μου. Πολύ άγχος αυτή την φορά!

Καλή σας μέρα κορίτσια, καλήε βδομάδα.

Τώρα κατάφερα να μπω και έχετε γράψει έναν τόμο καλέ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

όχι πάω στις 27:p. στην Κύπρο όμως θα κοστίζει περισσότερα γιατί στην αυχενικγ εγω έδωσα 200... ναι όπως και οι μήνες, εγώ εχω τελειώσει τον τέταρτο και μπήκα στο πέμπτο(πως περνάει ο καιρός)...

και εμένα παντα μου κάνει υπέρχο....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Τα καταφερα ..σας ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας!!

Αυτο γινεται ετσι μετα ....

image.php?id=547&type=D

Δεν ειναι χαριτωμενο??Βεβαια σε αλλο συνδυασμο χρωματος: λαχανι-λευκο!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...