Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειμαι εγω εδω...!

Επειδη παρακολουθησα την συζητηση που κανατε εως τωρα η redrose δεν εχει ιντερνετ στο σπιτι κ ειχε μπει απο το πατρικο της .Ολα μου ειχε πει ειναι καλα (τις ειχα μιλησει κ σ'ενα αλλο φορουμ στο οποιο κανονιζαμε τους γαμους μας)

Τις ειχα πει να μας βρει εδω..

Πλακα-πλακα για την πασχαλιτσα δεν εχω ακουσει τιποτα...Θα κοιταξω στο parents.gr

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ας μονολογησω μονη λοιπον....!

Βαριεμαι, ο αντρας μου εχει υπηρεσια!

Να πω οτι παίρνω τα κιλα σαν να ηταν σκατουλες....ειμαι συν 4!!!Ειναι δυνατον? Μηπως φταινε τα ουτριτζεσταν?

Φουσκιτσα τελεια τα νεα σου! Παντα τέτοια!

Νovember rain, αλλαξε γιατρο! Δεν μου αρεσει η φιλοσοφια που εχουν μερικοι οτι ειναι να γινει ας γινει. Πρωτη φορα ακουω να μην δινουν σε εγκυο με τετοιες εκκρισεις ουτριτζεσταν. Αν ηθελε κατι πιο ισχυρο συνηθως το συνδυαζουν με ουτροτζεσταν κ κατι άλλο. Ακομη να μην ξαπλωνεις ανασκελα, αλλα κυριως στο αριστερο πλευρο (αυτο ισχυει για όλες).

Εγω βγαζω πορτοκαλι υγρα που κ που κ συνεχιζω τα χαπια. Λεω να παω απο δευτερα να με δει, μπας κ τα κοψω γιατι τα βαρεθηκα. Ουτε εμενα εχει απαντησει στο τι μπορει να ειναι τα καφε που εβγαζα. Αλλα περιμενω την 13η βδομ. να δω. Ειχα σκεφτει μηπως εχω καμια κυστη ή κατι άλλο που πιεζεται στις εγκυμοσυνες κ αβγαζω αιμα?Παντως δεν καθομαι ξαπλα, κανω μερικες δουλιτσες, δεν περπαταω πολυ με την εννοια να βγω στην αγορα κ να τριγυρναω καμια ωρα αλλα παω στη μαμα μου, που μενει κοντα αρκετες φορες την μερα. Δεν αντεχω παλι κλεισουρα..εκτος βεβαια αν επιβαλλεται.

Ρε πολλα κιλα δεν πηρα? Ξεκινησα 53 κ ειμαι 57!ΕΛΕΟΣ! Εχω μια κοιλια 5μηνων εγκυου. Υψος εχω 1.70.

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Ειμαι εγω εδω...!

Επειδη παρακολουθησα την συζητηση που κανατε εως τωρα η redrose δεν εχει ιντερνετ στο σπιτι κ ειχε μπει απο το πατρικο της .Ολα μου ειχε πει ειναι καλα (τις ειχα μιλησει κ σ'ενα αλλο φορουμ στο οποιο κανονιζαμε τους γαμους μας)

Τις ειχα πει να μας βρει εδω..

Πλακα-πλακα για την πασχαλιτσα δεν εχω ακουσει τιποτα...Θα κοιταξω στο parents.gr

Αχ τι καλα που εισαι εδω! Εχεις να κανεις το γαμο σου? Ποτε με το καλό?

Εγω παντρευτηκα το 06 με πολιτικο κ το 08 με θρησκευτικο. Με τον αντρουλη μου ειμαστε μαζι 13 χρονια, απο α λυκειου. Με περναει 2 χρονια, αλλα κερδιζε χρονια.

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Αχ τι καλα που εισαι εδω! Εχεις να κανεις το γαμο σου? Ποτε με το καλό?

Εγω παντρευτηκα το 06 με πολιτικο κ το 08 με θρησκευτικο. Με τον αντρουλη μου ειμαστε μαζι 13 χρονια, απο α λυκειου. Με περναει 2 χρονια, αλλα κερδιζε χρονια.[/quote

Oχι δεν με καταλαβες ακριβως...Κανονιζαμε τον γαμο μας..Παντρευτηκαμε περυσι τον Ιουνιο με θρησκευτικο.Ειμαστε 9,5 χρονια μαζι..και ειμαστε συνομηλικοι.Ειμαστε το '83 γεννηθεις...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Καλα ξεχασα να σας πω, βγηκαν τα πρωτα αποτελεσματα απο την ληψη τροφοβλαστη......

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΓΟΡΙ μας ειπαν κ πεταω απο την χαρα μου....

Βεβαια μετα πηρα την γιατρο μου κ μου ειπε να μην φυγω διακοπες και οτι ο κινδυνος αποβολης ειναι για 15 μερες!!!Μου την χαλασε!!Θα παω μαλλον να με δει την Κυριακη κ βλεπουμε...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Α τωρα καταλαβα! Μια χαρα! Κ εσεις πολλα χρόνια...μπραβο!

Ξερεις τι παθαινω τα βραδια...ζαλιζομαι κ κοιμαμαι κ ξυπναω το πρωι. Μαλλον θα θελω σιδηρο...τι να πω! Μωρε γιατρο την Δευτερα, εχω αποριες! Μα 4 κιλα!!!:rolleyes:

8GTIp3.png

Καλα ξεχασα να σας πω, βγηκαν τα πρωτα αποτελεσματα απο την ληψη τροφοβλαστη......

Βεβαια μετα πηρα την γιατρο μου κ μου ειπε να μην φυγω διακοπες και οτι ο κινδυνος αποβολης ειναι για 15 μερες!!!Μου την χαλασε!!Θα παω μαλλον να με δει την Κυριακη κ βλεπουμε...

15 μερες ειναι πολλες μωρε! Εγω το ειχα ψαξει πολυ, εχει κ θεμα στο παρεντς διαβασε το. Αλλα αμα λεω η γιατρος τι μπορεις να κανεις!!!

Να χαιρεσαι το αντράκι σου!!!!Αντε να εχουμε γαμπρους!

8GTIp3.png

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια για τα καλά αποτελέσματα! Φαντάζομαι η ανακούφιση θα είναι απίστευτη! Νομίζω πάντως πως αυτό που σου είπε η γιατρός σου είναι ό,τι λένε όλοι(ή τουλάχιστον οι περισσότεροι γιατροί). Ότι δηλαδή 1-2 ημέρες περιορισμένη (εγώ σηκωνόμουν για τουαλέτα) και δέκα περίπου μέρες μετά προσοχή μέσα στο σπίτι. Εγώ είδα αίμα τρεις ημέρες μετά την άμνιο και τα χρειάστηκα γιατί είχαν βγει φυσιολογικά τα αποτελέσματα και αφού θεωρήσαμε ότι πέρασε ο κίνδυνος ...έπαθα σοκ μόλις είδα το αίμα. Τέλος πάντων, για να μη σας κουράζω κάνε ό,τι σου λέει η γιατρός σου για να είσαι σίγουρη!

Καληνύχτα :!:

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

καλε ποσες πολλες σελιδες γραφτηκαν σε μια μερα! διαβαζω, διαβαζω..!! ολα καλα εγω, συνεχιζουμε ακαθεκτοι! η κοιλια φουσκωνει και ολοι νομιζουν απλα οτι παχυνα!!! το παντελονι δεν κλεινει, το πουκαμισο δεν κλεινει, ρουχα δεν εχω τι να φορεσω!!!! τα κανονικα μου μικρα, της εγκυμοσυνης μεγαλα!!! εσεις πως πατε?

σε τι θεμα μιλουσατε στο παρεντς? και σας μετεφεραν εδω?

καληνυχτα!!! αυτη τη φορα το παραεκανα με την ωρα. που να συγχρονιστουμε!! ουφ!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

χαχαχχαχα..τελειο πραγματικα!!! ετσι με λεει και αντρας μου οταν τον πρηζω!!! χαχαχαχαχαχα (για πλακα εννοειται!)

αχ, παλι καλα που σε λεει τσουρεκι μου. εμενα που με λεει γουρουνι μου!!!! (χαιδευτικα παντα!!) τι να πω!!! και το χειροτερο ειναι οτι σε ανυποπτο χρονο και ο γιος μου (2,5 χρονων) με ειπε γουρουνι μου!!!!!! τωρα τελευταια αναβαθμιστηκα και με λεει bebe χοντρη... που να φτασω και στον ενατο να δω πως θα με λεει....!!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Ας μονολογησω μονη λοιπον....!

Βαριεμαι, ο αντρας μου εχει υπηρεσια!

Να πω οτι παίρνω τα κιλα σαν να ηταν σκατουλες....ειμαι συν 4!!!Ειναι δυνατον? Μηπως φταινε τα ουτριτζεσταν?

Φουσκιτσα τελεια τα νεα σου! Παντα τέτοια!

Νovember rain, αλλαξε γιατρο! Δεν μου αρεσει η φιλοσοφια που εχουν μερικοι οτι ειναι να γινει ας γινει. Πρωτη φορα ακουω να μην δινουν σε εγκυο με τετοιες εκκρισεις ουτριτζεσταν. Αν ηθελε κατι πιο ισχυρο συνηθως το συνδυαζουν με ουτροτζεσταν κ κατι άλλο. Ακομη να μην ξαπλωνεις ανασκελα, αλλα κυριως στο αριστερο πλευρο (αυτο ισχυει για όλες).

Εγω βγαζω πορτοκαλι υγρα που κ που κ συνεχιζω τα χαπια. Λεω να παω απο δευτερα να με δει, μπας κ τα κοψω γιατι τα βαρεθηκα. Ουτε εμενα εχει απαντησει στο τι μπορει να ειναι τα καφε που εβγαζα. Αλλα περιμενω την 13η βδομ. να δω. Ειχα σκεφτει μηπως εχω καμια κυστη ή κατι άλλο που πιεζεται στις εγκυμοσυνες κ αβγαζω αιμα?Παντως δεν καθομαι ξαπλα, κανω μερικες δουλιτσες, δεν περπαταω πολυ με την εννοια να βγω στην αγορα κ να τριγυρναω καμια ωρα αλλα παω στη μαμα μου, που μενει κοντα αρκετες φορες την μερα. Δεν αντεχω παλι κλεισουρα..εκτος βεβαια αν επιβαλλεται.

Ρε πολλα κιλα δεν πηρα? Ξεκινησα 53 κ ειμαι 57!ΕΛΕΟΣ! Εχω μια κοιλια 5μηνων εγκυου. Υψος εχω 1.70.

Τελεια τα κιλα σου!!!! μηπως ησουν στο next top model?:tongue::D

ενταξει μωρε μηρες και 3 κιλακια και παλι αδυνατουλα εισαι. Ξερω οτι οι αδυνατες παιρνουν περισοτερο και πιο γρηγορα. εγω με το ιδιο υψος ειμαι τωρα 65 η βοϊδαρα!!! εχω παρει 2 δηλαδη και φαντασου ολη μερα εχω ναυτια. ο γιατρος μου ειπε οτι αν εχεις ταση να πρηζεσαι αν δηλαδη πρηζοσουν στη περιοδο γινεσαι τουμπανο στην εγκυμοσυνη. το περισσοτερο ειναι κατακρατηση ομως.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! αντε κοριτσακι κου να ηρεμησεις επιτελουσ! καλα γιατι τοσες πολλες επικυνδινες μερες ? καλα πηγαινε εσυ να σε δει και βλεπεις! πολυ χαρηκα! φιλια!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...