Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αχ ωραίο και το 2ο τικεράκι σου κοπελιά!!! Μιας και πήρες φόρα τώρα ε??? χα χα

το ω ναι! ητανε η απαντηση μου στο οτι μενω Αλεξ/πολη,αλλα οντως πηρα φορα,μπορει να κοτσαρω και κανα αλλο!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πεινάωωωωωω....................... Μα πότε θα έρθει κι αυτός ο αντρούλης μου!!! Δεν μπορώ να τρώω μόνη... Και τι να φάω τέτοια ώρα???? Πείτε καμιά ιδεούλα!!!

Λοιπον...τι να φας...

1.μακαρονια

2.σαλατα (χωριατικη με μπολικη φετα) η ντακο

3.γαλα με δημητριακα η γιαουρτι

4.φρουτοσαλατα

5.τοστ

6.ομελετα

αυτα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κοριτσια να κανω μια ερωτηση?τι απεγινε η pasxalitsa1987? την θυμοσαστε? μιλαγαμε πριν κανα δυο βδομαδες μαζι της..........

ελα μου ντε? μηπως δεν μας εχει παρει χαμπαρι εδω?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

φουσκιτσα εβαλα κιαλλο τικερακι,το ειδες?τα καταφερα μονη μου τελικα.σχετικα ευκολο ητανε.πηρε μπρος η ατμομηχανη(το μυαλο μου)!!!!

Γιατι περιμενεις τον αντρα σου?δουλευει μεχρι τωρα?

Είναι λογιστης... Και καμιά φορα αργεί... Τι να κάνουμε??

Καλά μην βάλεις πολλά ακόμα γιατί ξέρουμε κι εμείς ε!!!!!!!!!!!!!:D:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Τελικά έκανα ενα τοστ κρύο με μαγιονέζα,μαρούλι , ντομάτα και κασεράκι!! Μιαμ μιαμ!!! Ηρθε εννοείτε και το αγόρι μου!

Όντως η πασχαλίτσα χάθηκε...

Και μια άλλη κοπέλα η redrose που είναι?? Της είχα πει οτι μετακομίσαμε εδώ...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

την redrose την εχω δει που απανταει στο parentsgr σε διαφορα θεματα.Επεσα πανω σε ενα θεμα το μεσημερι και δεν θελω να το σκεφτομαι πολυ, ουτε να πω κατι παραπανω για την pasxalitsa87.νομιζω οτι κατι συνεβει..............αν καταλαβα καλα,αν κανω λαθος και το διαβαζεις pasxalitsa χιλια συγνωμη,τοτε εγω καταλαβα λαθος.Ειπαμε καιω καρβουνο....................Μακαρι να ειναι ολα καλα με την κοπελα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

την redrose την εχω δει που απανταει στο parentsgr σε διαφορα θεματα.Επεσα πανω σε ενα θεμα το μεσημερι και δεν θελω να το σκεφτομαι πολυ, ουτε να πω κατι παραπανω για την pasxalitsa87.νομιζω οτι κατι συνεβει..............αν καταλαβα καλα,αν κανω λαθος και το διαβαζεις pasxalitsa χιλια συγνωμη,τοτε εγω καταλαβα λαθος.Ειπαμε καιω καρβουνο....................Μακαρι να ειναι ολα καλα με την κοπελα!

Εγώ διάβασα τώρα μόλις στο parents.gr της πασχαλίτσας μήνυμα απο τις 26/07 που λέει οτι πήγε για υπέρηχο στο γιατρό! Δεν είδα κάτι κακό... Της έδωσα και την διεύθυνση εδώ να μας βρεί! Και σε όποια άλλη θέλει! Καλά δεν έκανα?? Να γίνουμε πολλές......

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγώ διάβασα τώρα μόλις στο parents.gr της πασχαλίτσας μήνυμα απο τις 26/07 που λέει οτι πήγε για υπέρηχο στο γιατρό! Δεν είδα κάτι κακό... Της έδωσα και την διεύθυνση εδώ να μας βρεί! Και σε όποια άλλη θέλει! Καλά δεν έκανα?? Να γίνουμε πολλές......

Θα μπω να το ξαναδω και επανερχομαι...........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον μπες στο parentsgr σκετο και κανε αναζητηση στο θεμα:2 βδομαδες καφε.Εκει θα δεις δημοσιευση της,στις 26/7 και πες μου................

Ναι ρε το είδα αλλά μην μπερδεύεσαι!!! Η κοπέλα είχε όχι μια αποβολή,αλλά δύο στο παρελθόν. Η τωρινή της είναι οκ !!! Εγώ την κάλεσα κι εδώ να έρθει... Θα το δει προφανώς και θα μας πει! Την redrose δεν μπορώ να την βρώ με τίποτα!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι ρε το είδα αλλά μην μπερδεύεσαι!!! Η κοπέλα είχε όχι μια αποβολή,αλλά δύο στο παρελθόν. Η τωρινή της είναι οκ !!! Εγώ την κάλεσα κι εδώ να έρθει... Θα το δει προφανώς και θα μας πει! Την redrose δεν μπορώ να την βρώ με τίποτα!!

Αχ τι καλα!Η redrose νομιζω οτι ειναι μεσα αυτη τη στιγμη στο θεμα της blublu με τους πρωτους υπερηχους.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...