Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Περίεργο όμως που μου έβγαλε 1:1000 η πρώτη τρισωμια ε? Λέτε κι εγώ αν ξαναεκανα όπως η Σοφή να μου έβγαζε διαφορετικά!? Τι να πεις!

Μαργκό μου. Πως είσαι? Είχες πολύ αναγουλα σήμερα??

Τελεια τα νεα σου κοριτσακι! μπραβο! εφοσων σου ειπε ο γιατρος οτι ολα οκ μην ανησυχεις καθολου! Αντε και στα δικα μας χαρουμενα νεα οι υπολοιπες! εγω αργω ακομα βεβαια...

εγω ημουν πολυ χαλια ολη μερα αλλα τωρα πολυ καλυτερα! τσακισα μια τελεια σαλατα που μου εφτιαξε το μωρο μου (ροκα παρμεζανα ντοματινια σταφιδες κ μπεικον τραγανιστο μιαμμμμμ) και 3 αραβικες πιτες παρακαλω!!! εσκασααααα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φουσκιτσα μου μην ανησυχεις!Ο γιατρος μου ειπε οτι κατω απο 1/300 αρχιζουν να ανησυχουν..

Τα δικα μου αποτελεσματα δεν ηταν ασχημα αλλα η τρισωμια 13(στο 1ο παππ-α) βγηκε 284 κ τους ανησυχησε.Στο αλλο παππ-α βγηκε 1/22.547.

Βλεπεις διαφορα? Τι να πω? Δεν μπορω να το εξηγησω...Να δω τι θα μου πει η γυναικολογος μου οταν παω..Την πηρα κ μου ειπε θα λειπει απο εβδομαδα.Και εγω ηθελα να με δει για να δω αν μπορω να φυγω διακοπες.Ισως λεει με δει την Κυριακη.

Να ρωτησω κατι οποια εχει κανει τροφοβλαστη σας ειπαν να προσεχετε 15 μερες???Γιατι εμενα ο γιατρος που μου την εκανε ειπε μπορω να παω οπου θελω ...

15??? Οχι ρε συ Σοφη, μονο 4-5 κ αυτο οχι μονιμα ξαπλα. Αν εισαι καλά βουρ διακοπες!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Τελεια τα νεα σου κοριτσακι! μπραβο! εφοσων σου ειπε ο γιατρος οτι ολα οκ μην ανησυχεις καθολου! Αντε και στα δικα μας χαρουμενα νεα οι υπολοιπες! εγω αργω ακομα βεβαια...

εγω ημουν πολυ χαλια ολη μερα αλλα τωρα πολυ καλυτερα! τσακισα μια τελεια σαλατα που μου εφτιαξε το μωρο μου (ροκα παρμεζανα ντοματινια σταφιδες κ μπεικον τραγανιστο μιαμμμμμ) και 3 αραβικες πιτες παρακαλω!!! εσκασααααα...

Πω πω μου ανοιξες την όρεξη ρε!!! Εγώ τι να φάω τώρα?? Πάντως ρωτησα τον γιατρό και για αναψυκτικά και μου είπε να μην ζηλεύω τίποτα αλλά με μέτρο!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Eδω και εγω! Φουσκιτσα μου τελεια τα νεα σου μπραβο κοριτσαρα μου.Οσο για τα ροζ,κοκκινο-καφε και μπορντωροδοκοκκινα υγρα μου, εχω σηκωσει τα χερια ψηλα,σοβαρα σας μιλαω.Ειμαι ξαπλωμενη και βγαζω,σηκωνομαι και σταματανε.Μετα ξανα απτην αρχη.Οτι ειναι να γινει θα γινει κοριτσια,βαρεθηκα πραγματικα να ζω με αυτο το αγχος στην εγκυμοσυνη.Νομιζω οτι το αγχος και η στεναχωρια που περναω ειναι χειροτερο στην κατασταση μου και απο τα ιδια τα καφε υγρα.Σημερα κλαιω ολη μερα(κρυφα απτον αντρα μου),αρα δεν κανω χειροτερο κακο στο μωρακι μου?Καλυτερα να εχω καφε,παρα να εχω στεναχωρια.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Eδω και εγω! Φουσκιτσα μου τελεια τα νεα σου μπραβο κοριτσαρα μου.Οσο για τα ροζ,κοκκινο-καφε και μπορντωροδοκοκκινα υγρα μου, εχω σηκωσει τα χερια ψηλα,σοβαρα σας μιλαω.Ειμαι ξαπλωμενη και βγαζω,σηκωνομαι και σταματανε.Μετα ξανα απτην αρχη.Οτι ειναι να γινει θα γινει κοριτσια,βαρεθηκα πραγματικα να ζω με αυτο το αγχος στην εγκυμοσυνη.Νομιζω οτι το αγχος και η στεναχωρια που περναω ειναι χειροτερο στην κατασταση μου και απο τα ιδια τα καφε υγρα.Σημερα κλαιω ολη μερα(κρυφα απτον αντρα μου),αρα δεν κανω χειροτερο κακο στο μωρακι μου?Καλυτερα να εχω καφε,παρα να εχω στεναχωρια.

Ο γιατρός σου ρε κοπέλα μου τι σου λέει για τα υγρά αυτά των πολλών χρωμάτων??? Παίρνεις utrogestan? Αποκόλληση έχεις και έχεις υγρα? Ώρες ώρες νομίζω οτι και οι γιατροί σκατά δεν ξέρουν τι να μας πουν...:confused:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

αφου τα υγρα δεν μασανε και εμφανιζονται οποτε να ναι, να εισαι και εσυ πιο νορμαλ δεν ειναι αναγκη να εισαι κ συνεχως ξαπλα! δεν θα βοηθησεις την εγκυμοσυνη σου αν τρελαινεσαι ολη μερα. αληθεια γιατι εχεις καφε? παιρνεις κατι γι αυτα?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ο γιατρός σου ρε κοπέλα μου τι σου λέει για τα υγρά αυτά των πολλών χρωμάτων??? Παίρνεις utrogestan? Αποκόλληση έχεις και έχεις υγρα? Ώρες ώρες νομίζω οτι και οι γιατροί σκατά δεν ξέρουν τι να μας πουν...:confused:

Νομιζω η November γελασε με τον αθυροστομο τροπο σου!!! να σου πω την αληθεια ηταν λιγο αστειο!!!! χωρις παρεξηγηση εννοειται!!! :P:p:p:p:p:p:p

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Πολυ καλα το εθεσες,ειναι κατι που μαλλον δεν μπορει να μου δωσει μια σαφη απαντηση.Ναι μεν μου λεει να ξεκουραζομαι αλλα τιποτα αλλο πιο συγκεκριμενο.Ουτε αποκολληση εχω,ουτε τιποτα.Εγω κανω οτι μου λεει,ξεκουραζομαι,δεν ειμαι ηλιθια να προκαλω την τυχη μου.Αλλα και τιποτα δεν γινεται.Βεβαια ειναι μ@$@κας ο τυπος,δεν ειμαι και η κορη του να τον νοιαζει για μενα και να μου λεει να παω να με δει,το αφηνει και οπου παει.Ειναι οπως ειχε πει μια κοπελα οτι ειναι απο τους γιατρους που το αφηνουνε στη τυχη,αμα δεσει εχει καλως διαφορετικα δεν ητανε να γινει.Utrogestan δεν περνω,τα σταματησα,περνω κατι πιο ισχυρο,μια κολπικη αλοιφη την vasclor.Λεει οτι ειναι καλυτερη,αλλα σκατα και αυτη.......Εδω που ειμαι δεν εχω εναν γιατρο εμπιστοσυνης,Αθηνα που ημουνα ειχα τον καλυτερο!Σκατα και εκει.................

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Πολυ καλα το εθεσες,ειναι κατι που μαλλον δεν μπορει να μου δωσει μια σαφη απαντηση.Ναι μεν μου λεει να ξεκουραζομαι αλλα τιποτα αλλο πιο συγκεκριμενο.Ουτε αποκολληση εχω,ουτε τιποτα.Εγω κανω οτι μου λεει,ξεκουραζομαι,δεν ειμαι ηλιθια να προκαλω την τυχη μου.Αλλα και τιποτα δεν γινεται.Βεβαια ειναι μ@$@κας ο τυπος,δεν ειμαι και η κορη του να τον νοιαζει για μενα και να μου λεει να παω να με δει,το αφηνει και οπου παει.Ειναι οπως ειχε πει μια κοπελα οτι ειναι απο τους γιατρους που το αφηνουνε στη τυχη,αμα δεσει εχει καλως διαφορετικα δεν ητανε να γινει.Utrogestan δεν περνω,τα σταματησα,περνω κατι πιο ισχυρο,μια κολπικη αλοιφη την vasclor.Λεει οτι ειναι καλυτερη,αλλα σκατα και αυτη.......Εδω που ειμαι δεν εχω εναν γιατρο εμπιστοσυνης,Αθηνα που ημουνα ειχα τον καλυτερο!Σκατα και εκει.................

Τι να πώ ρε κορίτσια!!! Παίζουν με τα συναισθήματα μας και τον καημό μας!!! Έλεος... Κι εμένα να ξέρεις μια φίλη μου είχε υγρά καφέ και τέτοια σε όλη την εγκυμοσύνη και της είχε πει ξάπλα τελείως!! Τι να πω... Σας παραδέχομαι πάντως ρε κορίτσια για την υπομονή σας και το κουράγιο σας(βέβαια εσείς ξέρετε τι περνάτε).Εγώ μια φορά είχα μια πορτοκαλί βλενα και το είχα πάρει κατάκαρδα! Πάντως όλες έχουμε περάσει και την ατυχία μας γι'αυτό μας πάει πέντε πέντε!! (εδώ γελάτε πάλι :P:p:p)! Αλεξανδρούπολη είπες οτι είσαι τώρα??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Πεινάωωωωωω....................... Μα πότε θα έρθει κι αυτός ο αντρούλης μου!!! Δεν μπορώ να τρώω μόνη... Και τι να φάω τέτοια ώρα???? Πείτε καμιά ιδεούλα!!!

φουσκιτσα εβαλα κιαλλο τικερακι,το ειδες?τα καταφερα μονη μου τελικα.σχετικα ευκολο ητανε.πηρε μπρος η ατμομηχανη(το μυαλο μου)!!!!

Γιατι περιμενεις τον αντρα σου?δουλευει μεχρι τωρα?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...