Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια, εγκυες ειμαστε, οχι αρρωστες!!! νομιζω δεν πρεπει να κλεινομαστε μεσα, εκτος και αν υπαρχει σοβαρος λογος. πριν το πρωτο μου παιδακι, ειχα μεινει εγκυος και στην ογδοη βδομαδα παλινδρομησε. δεν ειχα κανει τιποτα να κουραστω, η ψυχολογια ηταν μια χαρα. θεωρητικα, δεν υπηρχε εξωτερικος λογος να "φυγει" αυτο το μωρο. και ομως το χασαμε. και μαλιστα μια βδομαδα πριν το γαμο... στην επομενη εγκυμοσυνη, δυο βδομαδες ξαπλα στην αρχη λογω αιμοραγιας. μετα ολα καλα. μεχρι την 23η βδομαδα που με επιασαν προωρες συσπασεις και περασα το υπολοιπο της εγκυμοσυνης ξαπλα. τελειως ξαπλα ομως. και παλι, δεν ειχα κανει κατι που να οδηγησει σε προβληματα. στην επομενη εγκυμοσυνη, δεν ειχα τιποτα. απολυτως. και ειχα και το μωρο ολο αγκαλια. τωρα, παλι δεν εχω τιποτα. μεχρι στιγμης τουλαχιστον, φτου φτου μην το ματιασω! βεβαια, δεν μπορω να ξερω πως θα εξελιχθει. αλλα νομιζω οτι αν ειναι κατι να συμβει, θα συμβει. θελει προσοχη, σιγουρα. αλλα οχι υπερβολες. ισως βοηθουσε οτι και ο γιατρος μου ηταν χαλαρος. παντως η ψυχολογια ειναι πολυ σημαντικη. χαρουμενη μαμα, χαρουμενο εμβρυο!

Ολα ειναι τυχερα!Και εγω δεν κουραζομαι καθολου σε αυτην την εγκυμοσυνη και εχω ολο καφε εκκρισεις.Σημερα γινανε και πιο κοκκινες.Δεν ξερω πια τι να κανω,ημουνα πολυ καλα ψυχολογικα μεχρι πριν απο λιγο αλλα παλι χαλασε η ψυχολογια μου.Οσο και να θες να λες οτι ολα θα πανε καλα,παντα επηρρεαζεσαι.Δεν μπορεις να βλεπεις ανησυχητικα πραγματα και εσυ να εισαι μες στην τρελη χαρα. Επηρρεαζεσαι.......

εγω σου λεω δεν κουραζομαι καθολου και εχω σημερα ολο καφε-κοκκινα υγρα.Αντε να ειμαι χαρουμενη μαμα!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαιρομαι που ειναι καλα τα αποτελεσματα σου sophie.Μπραβο κοπελα μου,ειμασταν σιγουρες οτι θα ηταν ολα καλα.Αλλα εχω μια απορια:πως βγηκαν διαφορετικες τιμες στο papp-a?αφου ειναι απο το αιμα σου.Δεν θα επρεπε να εχει τις ιδιες τιμες και τα 2 papp-a?

Ελα μου ντε!!!Να δω ποιος θα μου το εξηγησει και εμενα?Λεει οτι οι τιμες ποικιλουν λογω των ορμονων που αλλαζουν καθε μερα αλλα γι'αυτο εγω εκανα 2 αυχενικες παραλληλα με τα papp-a τους μαζι..Απο εβδομαδα θα παω στην γυναικολογο μου να δω τι θα μου πει...Αυτο που με νευριαζει ειναι οτι η γυναικολογος μου λεει οτι συνεργαζεται με την γιατρο(που μου εκανε την 1η αυχενικη-Papp-a) εδω κ 10 χρονια κ μονο αυτην εμπιστευεται ..Ειναι δυνατον????:?::?:

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

και εγω δεν θελω πολυ φιλους ασε που καπιζουν ολοι σαν φουγαρα! τι να κανω δεν το αντεχω καθολου... και που να παω...ουτε μια μπυριτσα δεν κανει να πιουμε...ασε που φοβαμαι.

γενικα η εγκυμοσυνη εχει φερει ηδη μεγαλη αλλαγη στη ζωη μου αφου ημουν πολυ του εξω και αρκετα των καταχρησεων. τωρα ολα αλλαξαν και μου λειπουν ηδη βεβαια αλλα πιο πολυ με μια νοσταλγια για τα ωραια που εχω ζησει με παρεες σε νησια διακοπες τριημερα παρτυ κ διαφορα που ξερω δεν προκεται να συνεχιστουν ετσι.

Νιωθω βασικα οτι κλεινει ενα κεφαλαιο και ανοιγει ενα αλλο που ειναι αγνωστο για μενα αλλα το θελω πολυ.

ελπιζω να ειμαι εξισου καλη και σ αυτο!!!!!

Ανοιγεις ενα πολυ μεγαλο θεμα συζητησης,αλλα δυστυχως δεν εχω πολυ χρονο να γραψω αυτα που θελω.Το μονο σιγουρο ειναι οτι η ζωη μας αλλαζει μετα τον ερχομο ενος παιδιου,η ελευθερια μας περιοριζετε,για να μην πω οτι ψιλοκαταργειτε(ειδικα αν δεν εχεις βοηθεια)και ολα ξεκινανε απο το μηδεν.Καινουργιες εμπειριες,καινουργια βιωματα,ακομα και η σχεση σου με τους φιλους αλλαζει χαρακτηρα.Για να μην πω για τη σχεση σου με τον συντροφο σου που αλλαζει ριζικα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ρε κοριτσια εγω εκανα τελ. υπερηχο γυρω στις 12 Ιουλιου κ μου ειπε να παω στις 20 Αυγουστου για αυχενικη. Δεν ειναι πολυς καιρος?

Κ κατι ακομη, τρωω καυτερα συνεχεια,κάνει?

Τους πρωτους μηνες δεν ειναι απαραιτητες οι συχνες επισκεψεις στον γυναικολογο.Απτη στιγμη που ακουσες καρδουλα τωρα δεν σε χρειαζεται κατι αλλο ο γιατρος σου,μεχρι την αυχενικη.Εσυ χρειαζεσαι να βλεπεις το μωρο σου για την δικη σου ηρεμια και ψυχολογια.Να φανταστεις εμενα ακομα δεν με εχει δει ο γυναικολογος μου(καρδουλα εχω ακουσει σε αλλον γιατρο γιατι ελειπε ο δικος μου)και μου ειπε οτι θα με δει την αλλη βδομαδα,χαλαρα,ουτε προγεννητικο ελεγχο εχω κανει ουτε τιποτα.Δεν ξερω αν ειναι η σωστη μεθοδος αυτη,αλλα οι επισκεψεις τους πρωτους μηνες ειναι αραιες.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

γειαααααααααααααααααααααα

ηρθα και εγω στην παρεα σας με θελετε????

Καλως ορισες εφακη!Γιατι να μη σε θελουμε?Σαμπως δικο μας ειναι το forum?Και εμεις περαστικοι ειμαστε...............χιχιχιχιχιχιχι!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

29 χρονων ειμαι! εννοειται οτι θα φοβομουν αν ειχα ηδη μια ατυχη εγκυμοσυνη! αλλα οσες κοπελες δεν εχουν προβλημα και δεν ειχαν ποτε ειναι κριμα να μενουν μεσα στο σπιτι απο φοβο! εχω φιλες που απο τη μερα που μαθανε οτι ειναι εγκυος εως τη μερα που το παιδι εγινε 2 χρονων :shock::shock: δεν βγαινανε απο το σπιτι!! το θεωρω τεραστια υπερβολη, ασε που εγω θα παθαινα καταθλιψη!!

Εννοειτε οτι οταν δεν εχεις καποιο προβλημα δεν μενεις σπιτι,αυτο ειναι παραλογο.Μακαρι να ειμασταν ολες καλα και θα σου ελεγα που θα ημουνα εγω τωρα.............

Α!κοριτσια ξεχασα να σας πω, γυρισαμε πισω απτις διακοπες μας.Χθες δεν ημουνα καλα,ειδα λιγο ροζ στο χαρτι και εμεινα ολη μερα στο κρεββατι.Σημερα που ξυπνησα,ειδα περισσοτερο καφε-κοκκινο και δεν λεει να σταματησει.Γυρισαμε πισω,εμενα η ψυχολογια μου εχει πιασει πατο και δεν ξερω τι πρεπει να κανω πραγματικα.Κοριτσια δεν κανω τιποτα απολυτως,ο αντρας μου ασχολειτε ολη μερα με το μωρο,εγω καθομαι και κοιταω.Ημαρτον, κουραστηκα!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εννοειτε οτι οταν δεν εχεις καποιο προβλημα δεν μενεις σπιτι,αυτο ειναι παραλογο.Μακαρι να ειμασταν ολες καλα και θα σου ελεγα που θα ημουνα εγω τωρα.............

Α!κοριτσια ξεχασα να σας πω, γυρισαμε πισω απτις διακοπες μας.Χθες δεν ημουνα καλα,ειδα λιγο ροζ στο χαρτι και εμεινα ολη μερα στο κρεββατι.Σημερα που ξυπνησα,ειδα περισσοτερο καφε-κοκκινο και δεν λεει να σταματησει.Γυρισαμε πισω,εμενα η ψυχολογια μου εχει πιασει πατο και δεν ξερω τι πρεπει να κανω πραγματικα.Κοριτσια δεν κανω τιποτα απολυτως,ο αντρας μου ασχολειτε ολη μερα με το μωρο,εγω καθομαι και κοιταω.Ημαρτον, κουραστηκα!!

Μηπως κουραστηκες απο το ταξιδι?Ηταν πολλες ωρες? Κανατε στασεις ε?Με λιγο ροζ στο χαρτι δεν νομιζω οτι ειναι τοσο ανησυχητικο..Παντως γιατι δεν παιρνεις τον γιατρο σου ?Ισως σου πει να παρεις τιποτα κ βεβαια να ξεκουραζεσαι οπως λενε ολοι!!Ευτυχως που εχεις κ τον αντρα σου..Το μωρο σας ποσο ειναι?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

εννοειται!! εχω ηδη πει στον αντρα μου οτι αν τυχον δει να ειμαι υπερβολικη με το παιδι να μου θυμισει οσα λεω τωρα!!ειναι πολυ ασχημο να χανει η γυναικα τον εαυτο της μετα τη γεννα!εγω εχω τη μαμα μου για βοηθεια ,αν και δεν μενουμε πολυ κοντα

Μεγαλη μπουκια φαε,μεγαλη κουβεντα μην πεις!!!!!!!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ελα μου ντε!!!Να δω ποιος θα μου το εξηγησει και εμενα?Λεει οτι οι τιμες ποικιλουν λογω των ορμονων που αλλαζουν καθε μερα αλλα γι'αυτο εγω εκανα 2 αυχενικες παραλληλα με τα papp-a τους μαζι..Απο εβδομαδα θα παω στην γυναικολογο μου να δω τι θα μου πει...Αυτο που με νευριαζει ειναι οτι η γυναικολογος μου λεει οτι συνεργαζεται με την γιατρο(που μου εκανε την 1η αυχενικη-Papp-a) εδω κ 10 χρονια κ μονο αυτην εμπιστευεται ..Ειναι δυνατον????:?::?:

Αυτα ειναι τα δικα τους επαγγελματικα νταραβερια,εσυ μη μασας,εχεις το δικαιωμα να πας οπου γουσταρεις και να ακους οποιον γιατρο σου κανει.Τα λεφτα σου δινεις και εχεις το δικαιωμα της επιλογης............

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μηπως κουραστηκες απο το ταξιδι?Ηταν πολλες ωρες? Κανατε στασεις ε?Με λιγο ροζ στο χαρτι δεν νομιζω οτι ειναι τοσο ανησυχητικο..Παντως γιατι δεν παιρνεις τον γιατρο σου ?Ισως σου πει να παρεις τιποτα κ βεβαια να ξεκουραζεσαι οπως λενε ολοι!!Ευτυχως που εχεις κ τον αντρα σου..Το μωρο σας ποσο ειναι?

Το ταξιδι ητανε μια ωρα και γενικα δεν εχω κουραστει καθολου.Ολο καθομαι.Το μωρο ειναι 8 μηνων.Δεν κανω τιποτα απολυτως. το εχει η μοιρα μου να βασανιζομαι στην εγκυμοσυνη.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Κατ'αρχην θυμώνω γιατί όταν εγώ δεν μπαίνω στο φόρουμ μπαίνετε όλες και χάνω τα νέα σας! Πλάκα κάνω...

Πήρα τη papp-a και ο γιατρός μου είπε ότι είναι τέλειες! Δεν θυμάμαι να σας πω πόσο γιατί τα κράτησε να τα καταχωρίσει και επειδή είχε κόσμο θα τα πάρω άλλη μέρα. Θυμάμαι λίγο στα κλεφτα που είδα ότι η τρισωμια λόγω ηλικίας ήταν 1:1000 και κατι. Τα αλλά ήταν 1:πολλές χιλιάδες και δεν θυμάμαι.. Σοφή είδες κι εγώ παρόλο το τέλειο 1,1mm δεν εχω κ το ιδανικότερο ποσοστό στην τρισωμια της ηλικίας. Όλα σχετικά είναι! Πάντως μου είπε όλα τελεία είναι!

November rain,πως είσαι με τα ροζ τώρα?

Εφακη,καλώς ήρθες!

Ggwgw,καλά κανείς αν έχεις και όρεξη να τα κανείς όλα. Κι εγώ δεν εχω προβλήματα αλλά από όρεξη δεν πετάω κιόλας!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Το ταξιδι ητανε μια ωρα και γενικα δεν εχω κουραστει καθολου.Ολο καθομαι.Το μωρο ειναι 8 μηνων.Δεν κανω τιποτα απολυτως. το εχει η μοιρα μου να βασανιζομαι στην εγκυμοσυνη.

δεν εισαι μονη σου καλη μου!!! και εγω βασανιζομαι παρα πολυ με την ανακατωσουρα ολη μερα. Το ξερω οτι δεν ειναι ανυσηχητικο βεβαια αλλα.. δεν παλευεται...κ εννοειται εχω και αγωνια για το αν θα ειναι ολα καλα στη συνεχεια.. ειδικα λογω ηλικιας κ παλλινδρομης.. ειναι πολυ σπαστικο που δεν μπορουμε να ειμαστε νορμαλ.. μετα πως να μην νιωθεις σαν αρρωστη? καλα εγω νιωθω αρρωστη, οχι σαν αρρωστη, αλλα λεμε τωρα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Περίεργο όμως που μου έβγαλε 1:1000 η πρώτη τρισωμια ε? Λέτε κι εγώ αν ξαναεκανα όπως η Σοφή να μου έβγαζε διαφορετικά!? Τι να πεις!

Μαργκό μου. Πως είσαι? Είχες πολύ αναγουλα σήμερα??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Περίεργο όμως που μου έβγαλε 1:1000 η πρώτη τρισωμια ε? Λέτε κι εγώ αν ξαναεκανα όπως η Σοφή να μου έβγαζε διαφορετικά!? Τι να πεις!

Μαργκό μου. Πως είσαι? Είχες πολύ αναγουλα σήμερα??

Φουσκιτσα μου μην ανησυχεις!Ο γιατρος μου ειπε οτι κατω απο 1/300 αρχιζουν να ανησυχουν..

Τα δικα μου αποτελεσματα δεν ηταν ασχημα αλλα η τρισωμια 13(στο 1ο παππ-α) βγηκε 284 κ τους ανησυχησε.Στο αλλο παππ-α βγηκε 1/22.547.

Βλεπεις διαφορα? Τι να πω? Δεν μπορω να το εξηγησω...Να δω τι θα μου πει η γυναικολογος μου οταν παω..Την πηρα κ μου ειπε θα λειπει απο εβδομαδα.Και εγω ηθελα να με δει για να δω αν μπορω να φυγω διακοπες.Ισως λεει με δει την Κυριακη.

Να ρωτησω κατι οποια εχει κανει τροφοβλαστη σας ειπαν να προσεχετε 15 μερες???Γιατι εμενα ο γιατρος που μου την εκανε ειπε μπορω να παω οπου θελω ...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

καλα αυτο με τους γιατρους ειναι τρομερα απαραδεκτο!!!! ελεος δηλαδη! τι φταιμε εμεις για τα νταραβερια τους? να της πεις οτι εσυ εμπιστευεσει πιο πολυ τον αλλον αν ετσι νιωθεις! αμαν πια!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...