Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αχ τασπα τι καλα!!πολλα πραματουδια για το μπουμπουκακι!ο,τι μπορουμε να βολευτουμε απο εδω κ απο εκει καλα ειναι!για το κρεββατακι δεν ξερω να σε βοηθησω.απο πρακτικης αποψεως δεν μπορεις να αποφασισεις;

Ουτε απο αυτη την αποψη μπορω να αποφασισω..!Πρωτα απόλα δεν ξερω αν θελω κρεβατακι απλο ή να ειναι κρεβατι-αλλαξιερα, που να γινεται και παιδικο αργοτερα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ενταξει μπορει να καταφερνεις και να κρατας λιγο φαγακι!εγω μια περιοδο ουτε νερο δεν μπορουσα να πιω!εβγαζα και τις φρυγανιες κ τα παντα.εκανα 4 εμετους τη μερα σιγουρα και καποια στιγμη εκανα 8 σε μια μερα κ εκλαιγα απο την απελπισια..εφτυνα αιμα στην κυριολεξια.ειχε γδαρθει ο λαιμος μου απο το βγαλε βγαλε!

οχι εσυ εισουν πολυ χειροτερα απο εμενα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εμεις κρεβατακι εχουμε κατι τετοιο αλλα με αλλο σχεδιο

14255.jpg

Πολυ ωραιο!Κια ειναι και για αγορι και για κοριτσι!!Γινεται και καναπες?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Πολυ ωραιο!Κια ειναι και για αγορι και για κοριτσι!!Γινεται και καναπες?

οχι δεν γινετε μονο εχει κατι συρταρια κατω απο το καγκελο για αποθηκευτηκο χωρο και εγω βαζω μεσα σεντονακια και κουβερτουλες.εχει ροδακια και καγκελο που ανεβω κατεβενει εγω το βρηκα πολυ βολικο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

οχι δεν γινετε μονο εχει κατι συρταρια κατω απο το καγκελο για αποθηκευτηκο χωρο και εγω βαζω μεσα σεντονακια και κουβερτουλες.εχω ροδακια και καγκελο που ανεβω κατεβενει εγω το βρηκα πολυ βολικο!!!

Και ειναι πολυ σημαντικο να εχει ροδακια για εμενα..Δεν θα μας φυγει και η μεση να τραβαμε για να καθαριζουμε!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Και ειναι πολυ σημαντικο να εχει ροδακια για εμενα..Δεν θα μας φυγει και η μεση να τραβαμε για να καθαριζουμε!

ακριβως!!!και εγω το ειχα βαλει αρχικα στο δωματιο μου και μετα το μετακινησα στο δικο του δωματιο με μεγαλη ευκολια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ακριβως!!!και εγω το ειχα βαλει αρχικα στο δωματιο μου και μετα το μετακινησα στο δικο του δωματιο με μεγαλη ευκολια!!!

εχετε μεγαλους χωρους!!

εμεις τσιμα τσιμα θα τα βαλουμε γμτ!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Ναιιι οπως θελουμε θα το κανει..αν δεν με βρισει και μου πει να παω απλως να το αγορασω!!Μωρε..υποτιθεται οτι φτιαχνει καλα επιπλα και εχει και δουλεια..οποτε θα θελει το χρονο του..και θα κανει και αλλαξιερα και ντουλαπα μαλλον..
Ουτε απο αυτη την αποψη μπορω να αποφασισω..!Πρωτα απόλα δεν ξερω αν θελω κρεβατακι απλο ή να ειναι κρεβατι-αλλαξιερα, που να γινεται και παιδικο αργοτερα!

τασπα μου δυστυχως μονο στην πραξη τα καταλαβαινεις αυτα!

το κρεββατακι που εβαλε η εφη παντως για μενα ειναι πολυ ωραιο!!

καπως ετσι ειναι κ αυτο που μας δινουν αλλα χωρις συρταρακια και ροδακια.για το καθαρισμα δε με πειραζει γιατι εχει κενο απο κατω.συρταριερα-αλλαξιερα θα παρω κ εγω!ντουλαπα εχουμε ηδη στο δωματιο οποτε ειμαστε κομπλε!

GjJbp3.png7IWup3.png

εχετε μεγαλους χωρους!!

εμεις τσιμα τσιμα θα τα βαλουμε γμτ!

ναι το δωματιο μου ειναι τεραστιο παιζεις ποδοσφαιρο μεσα

φαντασου οτι εχω το κρεβατι τα κομοτινα τη σιδεροστρα την σιμφωνιερα και τσταντ με τηλεοραση και χωραει και το κρεβατακι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι το δωματιο μου ειναι τεραστιο παιζεις ποδοσφαιρο μεσα

φαντασου οτι εχω το κρεβατι τα κομοτινα τη σιδεροστρα την σιμφωνιερα και τσταντ με τηλεοραση και χωραει και το κρεβατακι!!!

ο Χριστος κ η Παναγια!!χαχαχαχαχα

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...