Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

O mpempis mou simera evaze to podi tou sto stoma tou.pia kopela mou ipe oti emene spiti stin egkimoini kai ithele tin aderfi tis mono?an mporo na milisoume perissotero

Τι ωραία κορίτσια που είδατε τα μπεμπουλάκια σας!!:)

Εμείς αύριο μετακομίζουμε! Μεταφέραμε κάποια πράγματα σήμερα και ψόφησα... Αύριο περιμένουμε και κάποια έπιπλα! Θα προσπαθήσω να μην κάνω πολλά αύριο και θα περιμένω τη μανούλα μου το Σάββατο να τα κάνει ΟΛΑ!!! Το κακό είναι ότι δεν ξέρω πότε θα βάλω ιντερνετ και μάλλον δεν θα μπορώ να σας παρακολουθώ εντατικά.:( σνιφ..

Προς το παρόν εμείς δεν θα κάνουμε παιδικό δωμάτιο. Ελπίζω βεβαια να χωράει το κρεβατάκι στην κρεβατοκάμαρα και το καλοκαίρι που το μωρό θα έχει γίνει 6-7 μηνών θα φτιάξουμε και το δωμάτιο του!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια!!Τι μου κανετε?

ΕΙδα ενα ονειρο εχθες..αλλο πραμα!

Ειδα οτι γεννησα..ομως γεννησα ενα σκυλι!Μικρο μαυρο τριχωτο!!Μου ειπαν οτι ηταν ετσι επειδη ηταν νεογεννητο και οσο περναει ο καιρος θα μοιαζει με ανθρωπο!!

Μετα τη γεννα το πηρα στην αγκαλια μου..Αυτο την ωρα που το ειχα αγκαλια, αρχισε να ζοριζεται παρα πολυ..Τελικα εκανε κακια..Αλλα ηταν περιεργα!Ηταν και η μαμα μου μαζι και τα επιασε στα χερια της!Μετα τα απλωσε στα μουτρα μου λεγοντας"Αυτα ειναι τα κακακια του μωρου σου..Δεν τα συχενεσαι.."!

Μετα απο λιγο κατουρησε κιολας και μπηκαν μερικα στο στομα μου γτ το ειχα αγκαλιτσα!Αυτο το σκυλακι ηταν αγορι..Μετα απο χρονια μεγαλωσε και τελικα εγινε κοριτσι και σε μορφη ανθρωπου...

Ενα εχω να πω..Μας ταραξαν οι ορμονες!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημερα κοριτσακια!!Τι μου κανετε?

ΕΙδα ενα ονειρο εχθες..αλλο πραμα!

Ειδα οτι γεννησα..ομως γεννησα ενα σκυλι!Μικρο μαυρο τριχωτο!!Μου ειπαν οτι ηταν ετσι επειδη ηταν νεογεννητο και οσο περναει ο καιρος θα μοιαζει με ανθρωπο!!

Μετα τη γεννα το πηρα στην αγκαλια μου..Αυτο την ωρα που το ειχα αγκαλια, αρχισε να ζοριζεται παρα πολυ..Τελικα εκανε κακια..Αλλα ηταν περιεργα!Ηταν και η μαμα μου μαζι και τα επιασε στα χερια της!Μετα τα απλωσε στα μουτρα μου λεγοντας"Αυτα ειναι τα κακακια του μωρου σου..Δεν τα συχενεσαι.."!

Μετα απο λιγο κατουρησε κιολας και μπηκαν μερικα στο στομα μου γτ το ειχα αγκαλιτσα!Αυτο το σκυλακι ηταν αγορι..Μετα απο χρονια μεγαλωσε και τελικα εγινε κοριτσι και σε μορφη ανθρωπου...

Ενα εχω να πω..Μας ταραξαν οι ορμονες!

καλημερααααααααααααααααα

πολυ τρελλο το ονειρο σου!!!εγω ειδα πως με κουρευαν και εκλαιγα γιατι δεν ηθελα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερουδια μανουλιτσες!!!

εφακη αλο κ απο εδω!

αννιτα και σοφη τελεια τα νεακια σας!!παντα τετοια!μωρε πως μεγαλωνουν ετσι τα σκατουλια;;ολο τετοια χαρουμενα να εχουμε!

εχθες πηγαμε κ εμεις γιατρο μετα απο ενα μηνα και η μπουμπου ειναι 170 γραμμαρια και πολυ πολυ καλα!!οπως και η μανουλα που εχει παρει 1,5 κιλο!ο ντοκτορουλης ειπε οτι παμε τελεια και τωρα θα ξαναδουμε το κοριτσακι μας 10 οκτωβρη στη β επιπεδου!καλα κρασια δλδ!!

μετα το γιατρο πηγαμε στη συνυφαδα μου να διαλεξουμε τι θελουμε απο επιπλακια κλπ που εχει κρατημενα απο τα παιδακια της που μεγαλωσαν πια!

εχουμε ετοιμα:κρεββατακι,καλαθουνα,καθισματακια αυτοκινητου για ολες τις ηλικιες και καθισματακι φαγητου!!το ποσο χαρηκα που τα γλιτωνουμε δε λεγεται!ειναι κ ο ξαδερφος μου που μου εχει ταξει κ αυτος διαφορα της κορης του που υποψιαζομαι οτι θα βολευτουμε μια χαρα!!

σορρυ για το σεντονακι αλλα ειχα πολλα νεα!!:tongue:

GjJbp3.png7IWup3.png

καλα απο ονειρα αλλο τπτ!αφου απορω πως δεν παιρνω πρεφα εκεινη τη στιγμη οτι βλεπω ονειρο τοσο κουλα που ειναι!!

παντως τωρα τελευταια βλεπω συνεχεια οτι καπνιζω!!αχχχχχχ!!τελειωσαν οι εμετοι κ αρχισα να το ζηταω γμτ!ας αρκεστω στα τσιγαρακια του υπνου που ειναι ακινδυνα!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια μανουλιτσες!!!

εφακη αλο κ απο εδω!

αννιτα και σοφη τελεια τα νεακια σας!!παντα τετοια!μωρε πως μεγαλωνουν ετσι τα σκατουλια;;ολο τετοια χαρουμενα να εχουμε!

εχθες πηγαμε κ εμεις γιατρο μετα απο ενα μηνα και η μπουμπου ειναι 170 γραμμαρια και πολυ πολυ καλα!!οπως και η μανουλα που εχει παρει 1,5 κιλο!ο ντοκτορουλης ειπε οτι παμε τελεια και τωρα θα ξαναδουμε το κοριτσακι μας 10 οκτωβρη στη β επιπεδου!καλα κρασια δλδ!!

μετα το γιατρο πηγαμε στη συνυφαδα μου να διαλεξουμε τι θελουμε απο επιπλακια κλπ που εχει κρατημενα απο τα παιδακια της που μεγαλωσαν πια!

εχουμε ετοιμα:κρεββατακι,καλαθουνα,καθισματακια αυτοκινητου για ολες τις ηλικιες και καθισματακι φαγητου!!το ποσο χαρηκα που τα γλιτωνουμε δε λεγεται!ειναι κ ο ξαδερφος μου που μου εχει ταξει κ αυτος διαφορα της κορης του που υποψιαζομαι οτι θα βολευτουμε μια χαρα!!

σορρυ για το σεντονακι αλλα ειχα πολλα νεα!!:tongue:

αλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

μεγαλωνει η μπουμπου τελεια!!!!καλε πως καταφερες και πηρες μονο 1.5 κιλο???

μια χαρα θα βολευτητε απο ολα σας εδωσαν!!!:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σου Λιτσακι!!!Ααα ωραια τα νεα σου και εσενα!Μπραβο ρε κοριτσια..ολα καλα πανε!!

Πιστευω παντως οτι ελυσες το μεγαλο προβλημα του κρεβατιου!

Και εγω θα παρω απο τη Θεια μου..καριτσι, περπατουρα, καθισμα αυτοκινητου, ριλαξ, καθισμα φαγητου, πολλα ρουχα, αποστειρωτες, μπιμπερα..Αλλα το κρεβατι με ζοριζει πολυ..Δεν μπορω να αποφασισω!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

αλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

μεγαλωνει η μπουμπου τελεια!!!!καλε πως καταφερες και πηρες μονο 1.5 κιλο???

μια χαρα θα βολευτητε απο ολα σας εδωσαν!!!:tongue:

με τα κιλα τα καταφερα λογω εμετων βασικα!δε ζοριστηκα κ πολυ!χαχα

ξεκινησα 58,5 και τωρα ειμαι 60.αλλα εχασα καπου ενδιαμεσα καποια λογω εξαγωγων οποτε εχω παρει περισσοτερα απο 1,5 ουσιαστικα!

εσυ ποτε ξαναπας γιατρο αληθεια;

GjJbp3.png7IWup3.png

Γεια σου Λιτσακι!!!Ααα ωραια τα νεα σου και εσενα!Μπραβο ρε κοριτσια..ολα καλα πανε!!

Πιστευω παντως οτι ελυσες το μεγαλο προβλημα του κρεβατιου!

Και εγω θα παρω απο τη Θεια μου..καριτσι, περπατουρα, καθισμα αυτοκινητου, ριλαξ, καθισμα φαγητου, πολλα ρουχα, αποστειρωτες, μπιμπερα..Αλλα το κρεβατι με ζοριζει πολυ..Δεν μπορω να αποφασισω!

Και μεχρι τη Δευτερα θα πρεπει να εχω αποφασισει για να το πω στο πεθερα μου τι ακριβως θελω..Ο συντροφος της ειναι επιπλοποιος και θα μας τα κανει αυτος..Αλλα θελει τον χροοοονο του!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

με τα κιλα τα καταφερα λογω εμετων βασικα!δε ζοριστηκα κ πολυ!χαχα

ξεκινησα 58,5 και τωρα ειμαι 60.αλλα εχασα καπου ενδιαμεσα καποια λογω εξαγωγων οποτε εχω παρει περισσοτερα απο 1,5 ουσιαστικα!

εσυ ποτε ξαναπας γιατρο αληθεια;

θα παω στες 9/9 την αλλη παρασκευη εχω ακομα μια εβδομαδα για να δω το μωρο μου!!!εγω εχω παρει 4 κιλα και εκανα και κανω ακομα εξαγωγες αν δεν ποσα θα ειχα παρει?????:confused::confused::confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Και μεχρι τη Δευτερα θα πρεπει να εχω αποφασισει για να το πω στο πεθερα μου τι ακριβως θελω..Ο συντροφος της ειναι επιπλοποιος και θα μας τα κανει αυτος..Αλλα θελει τον χροοοονο του!

πολυ νωρις δεν ειναι??δωρι θα σας το κανουν??θα του πεις πως το θες και αυτος θα το φτιαξει??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχ τασπα τι καλα!!πολλα πραματουδια για το μπουμπουκακι!ο,τι μπορουμε να βολευτουμε απο εδω κ απο εκει καλα ειναι!για το κρεββατακι δεν ξερω να σε βοηθησω.απο πρακτικης αποψεως δεν μπορεις να αποφασισεις;

GjJbp3.png7IWup3.png

θα παω στες 9/9 την αλλη παρασκευη εχω ακομα μια εβδομαδα για να δω το μωρο μου!!!εγω εχω παρει 4 κιλα και εκανα και κανω ακομα εξαγωγες αν δεν ποσα θα ειχα παρει?????:confused::confused::confused:

ενταξει μπορει να καταφερνεις και να κρατας λιγο φαγακι!εγω μια περιοδο ουτε νερο δεν μπορουσα να πιω!εβγαζα και τις φρυγανιες κ τα παντα.εκανα 4 εμετους τη μερα σιγουρα και καποια στιγμη εκανα 8 σε μια μερα κ εκλαιγα απο την απελπισια..εφτυνα αιμα στην κυριολεξια.ειχε γδαρθει ο λαιμος μου απο το βγαλε βγαλε!

GjJbp3.png7IWup3.png

πολυ νωρις δεν ειναι??δωρι θα σας το κανουν??θα του πεις πως το θες και αυτος θα το φτιαξει??

Ναιιι οπως θελουμε θα το κανει..αν δεν με βρισει και μου πει να παω απλως να το αγορασω!!Μωρε..υποτιθεται οτι φτιαχνει καλα επιπλα και εχει και δουλεια..οποτε θα θελει το χρονο του..και θα κανει και αλλαξιερα και ντουλαπα μαλλον..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...