Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θρεφταράκι και εσένα ο γιόκας σου:) Γιατί γέννησες τόσο νωρίς? Φυσιολογικά?

Ανεπαρκεια τραχηλου,το κραταγα πως και πως για να μη βγει πιο νωρις,με χαπια,ξαπλα συνεχεια,και στο τελος ενδοφλεβια αγωγη.Αλλα δεν κρατιοτανε το μαναρακι μου αλλο..........ητανε και αρκετα βαρυ,ποσο να αντεξει ο καημενος ο τραχηλος!!Καισσαρικη εκανα,δεν ειχε παρει θεση,ητανε σε ισχιακη προβολη!

Αυτη τη φορα να δουμε τι με περιμενει...................?????

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσια γυρισα ....!!!Πηγα στην γιατρο μου και ειδα τον μπεμπη μας!!!Μεγαλωσε το θρεφταρι μου και πολυ μαλιστα...Ειναι 315 γρ. κ ειναι 2 εβδομαδες μπροστα στην αναπτυξη.Η γιατρος λεει οτι θα γινει ψηλο παιδι κ θα μοιασει στον αντρα μου δηλαδη.Ειδαμε κ το στομαχακι του ηταν γεματο μολις ειχε φαει.Ειδαμε χερακια ,ποδαρακια ,καρδουλα κ λοιπα..Ολα καλα με τον μπεμπη αλλα ειδε κ το ινομυωμα μου το οποιο εχει γινει 10 εκατοστα!

ετσι λοιπον αποκλεισαμε τον φυσιολογικο τοκετο κ παμε για καισαρικη.Να φανταστειτε οτι η σημερινος υπερηχος μου βγαζει ΠΗΤ 24/1 !!Ακουσον Ακουσον!Ολα καλα λοιπον κ εγω χαρηκα που αναπτυσσεται σωστα ..τωρα θα τον ξαναδω 26 Σεπτεμβρη στην Β'επιπεδου..!

Τι ωραια συζητηση που ανοιξατε για την διακοσμηση κ τα κρεβατακια!!Θελω κ εγω !!!Τα βλεπω απο το ιντερνετ αλλα σιγα-σιγα θα παω κ στα μαγαζια να χαζεψω λιγακι ...

Αχ μπραβο βρε κοπελια,τι ευχαριστα νεα! ετσι εβγαινε και ο δικος μου,2 βδομαδες μεγαλυτερος,και τελικα γεννησα ενα μηνα πιο νωρις!!!! (ειχα βεβαια και αλλους λογους).Τι ωραια! νιωθεις μια ανακουφιση παντως ε? δεν πειραζει και η καισσαρικη γεννα ειναι,υπαρχουν καποιοι λογοι που δεν μπορουμε ολες να γενναμε φυσιολογικα! το αποτελεσμα μετραει!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μπράβο Σοφάκι για τον μπέμπη. Και εμένα μονίμως 2 εβδομάδες μεγαλύτερος ο Πρίγκηπας, συνηθισμένο στα αγόρια νομίζω! Ξέρω κοπέλα πάντως με ινομύωμα που γέννησε φυσιολογικά και μάλιστα 39 ετών. Μάλλον θα εξαρτάται από το μέγεθος και την θέση του. Όλες γέννες είναι, φυσιολογικές και καισαρικές.

Μαίρη είμαι υπεύθυνη στο τμήμα κρατήσεων σε τουριστικό γραφείο, οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται τώρα. Ευτυχώς σταματάω Οκτώβρη και ίσως να μην ξαναπατήσω εδώ, στην σκέψη είμαι ακόμη.

Ανεπάρκεια τραχήλου ε? Πότε παρουσιάστηκε? Μπορεί να σου ξανασυμβεί? Ακουστά το έχω...δύσκολο το ξάπλα ρε γμτ.

Ωστόσο σχολάω. Πάω σπίτι μου, στο παιδάκι μου.

Καλή συνέχεια κορίτσια.

Αννίτα που είσαι καλέ? Άντε και σκάσαμε να περιμένουμε αποτελέσματα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Gia sas ti kanete tora katafera na mpo simera piga gia b epipedou kai meta stin giatro mou ola kala me ton prigkipa mou ta ide ena pros ena ola tou ta organa eutixos ola kala ine piga kai stin giatro mou kai arxise na mou kani paratirisi gia to varos mou ime 53.6 kg kai prin 2 vdomades 53.3 ti na kano mou fonaze na troo prin tin egkimosini imoun 47 48 kila tora ime sxedon 23 evdomadon to tikeraki ine ligo lathos

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

Gia sas ti kanete tora katafera na mpo simera piga gia b epipedou kai meta stin giatro mou ola kala me ton prigkipa mou ta ide ena pros ena ola tou ta organa eutixos ola kala ine piga kai stin giatro mou kai arxise na mou kani paratirisi gia to varos mou ime 53.6 kg kai prin 2 vdomades 53.3 ti na kano mou fonaze na troo prin tin egkimosini imoun 47 48 kila tora ime sxedon 23 evdomadon to tikeraki ine ligo lathos

Μπράβο πολύ χαίρομαι για τα αποτελέσματα σου!!! Είδες που όλα καλά πάνε?? Άντε να έρθει κ η δίκη μας η σειρά για β επιπέδου.. Το τικερακι στο έκανα με την ημερομηνία που μου είχες πει σαν πιθανή τοκετού.. Είχες πει 17 Δεκέμβρη έτσι δεν ειναι? Αν θες το αλλάζουμε!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ι

Κοριτσια γυρισα ....!!!Πηγα στην γιατρο μου και ειδα τον μπεμπη μας!!!Μεγαλωσε το θρεφταρι μου και πολυ μαλιστα...Ειναι 315 γρ. κ ειναι 2 εβδομαδες μπροστα στην αναπτυξη.Η γιατρος λεει οτι θα γινει ψηλο παιδι κ θα μοιασει στον αντρα μου δηλαδη.Ειδαμε κ το στομαχακι του ηταν γεματο μολις ειχε φαει.Ειδαμε χερακια ,ποδαρακια ,καρδουλα κ λοιπα..Ολα καλα με τον μπεμπη αλλα ειδε κ το ινομυωμα μου το οποιο εχει γινει 10 εκατοστα!

ετσι λοιπον αποκλεισαμε τον φυσιολογικο τοκετο κ παμε για καισαρικη.Να φανταστειτε οτι η σημερινος υπερηχος μου βγαζει ΠΗΤ 24/1 !!Ακουσον Ακουσον!Ολα καλα λοιπον κ εγω χαρηκα που αναπτυσσεται σωστα ..τωρα θα τον ξαναδω 26 Σεπτεμβρη στην Β'επιπεδου..!

Τι ωραια συζητηση που ανοιξατε για την διακοσμηση κ τα κρεβατακια!!Θελω κ εγω !!!Τα βλεπω απο το ιντερνετ αλλα σιγα-σιγα θα παω κ στα μαγαζια να χαζεψω λιγακι ...

Μπράβο Σοφακι!!! Μεγαλουτσικος ο μπέμπης ε?? Μην σε αγχώνει η καισαρικη αρκεί που θα γεννήσεις τον αντρακλα!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Σας ευχαριστω ολες!!Καθε φορα που τον βλεπω στον υπερηχο ειμαι τοσο μα τοσο χαρουμενη....!Αφου γυρισα και εφτιαξα ενα τσιζκεικ για να γιορτασουμε...χιχιχι!δεν με φοβιζει καθολου η καισαρικη αρκει να ειναι το μωρακι μας καλα.Ουτως η αλλιως εχω ενα θεμα με την μεση κ δεν ημουνα κ πολυ υπερ του φυσιολογικου...Πιο πολυ με φοβιζε ο φυσιολογικος παρα η καισαρικη.Μαλλον θα την κανω με επισκληριδιο (ετσι λεω) γιατι γενικως δεν φοβαμαι , εχω περασει αρκετα χειρουργεια αρα ειμαι συνιθισμενη!!

Αννιτα συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα σου !ελπιζω ολες μας να εχουμε τετοια καλα αποτελεσματα!!

Δεν σας ειπα η γιατρος μου με κοιταγε και ελεγε καλε που ειναι η κοιλια??Αφαντη η κοιλια μου!Μου ειπε οτι της εχει τυχει να παει 4μηνων εγκυος κ η κοιλια σας να ειναι σαν να ειναι 9 μηνων!!

Εγω παλι ειμαι στην αλλη κατηγορια...χαχαχα!

Αννιτα ποσα γραμμαρια ηταν το μπεμπε σου?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

οχι καθολου μονο αναψυκτικα πινω γιατι εχω παθει εξαρτηση!!φυσικα πινω zero δεν ξερω αν παχαινει!

κοριτσακια γεια σας! σημερα ημουν λιγο αρρωστη γι αυτο δεν πολυ μπηκα. γενικα μαλλον δεν με παει πολυ!!! προσοχη στα αναψυκτικα light οπως η zero κ ολα αυτα. καλυτερα κανονικα κ καλυτερα καθολου. η ασπαρταμη που ειναι η γλυκαντικη ουσια που περιεχουν ειναι καθαρο δηλητηριο. επινα πολυ στη εφηβια και μου ειχε ριξει το ανοσοποιητικο. οποτε καταλαβαινετε δεν κανει τωρα στην εγκυμοσυνη να κανουμε τετοια πραγματα.

οποια πινει αν δεν βαριεται διαβαστε τα παρακατω

Aspartame Side Effects

There are over 92 different health side effects associated with aspartame consumption. It seems surreal, but true. How can one chemical create such chaos?

Aspartame dissolves into solution and can therefore travel throughout the body and deposit within any tissue. The body digests aspartame unlike saccharin, which does not break down within humans.

The multitude of aspartame side effects are indicative to your genetic individuality and physical weaknesses. It is important to put two and two together, nonetheless, and identify which side effects aspartame is creating within you.

Aspartame Side Effects

The components of aspartame can lead to a number of health problems, as you have read. Side effects can occur gradually, can be immediate, or can be acute reactions

According to Lendon Smith, M.D. there is an enormous population suffering from side effects associated with aspartame, yet have no idea why drugs, supplements and herbs donʼt relieve their symptoms. Then, there are users who donʼt ʽappearʼ to suffer immediate reactions at all. Even these individuals are susceptible to the long-term damage caused by excitatory amino acids, phenylalanine, methanol, and DKP.

Adverse reactions and side effects of aspartame include:

Eye

blindness in one or both eyes

decreased vision and/or other eye problems such as: blurring, bright flashes, squiggly lines, tunnel vision, decreased night vision

pain in one or both eyes

decreased tears

trouble with contact lenses

bulging eyes

Ear

tinnitus - ringing or buzzing sound

severe intolerance of noise

marked hearing impairment

Neurologic

epileptic seizures

headaches, migraines and (some severe)

dizziness, unsteadiness, both

confusion, memory loss, both

severe drowsiness and sleepiness

paresthesia or numbness of the limbs

severe slurring of speech

severe hyperactivity and restless legs

atypical facial pain

severe tremors

Psychological/Psychiatric

severe depression

irritability

aggression

anxiety

personality changes

insomnia

phobias

Chest

palpitations, tachycardia

shortness of breath

recent high blood pressure

Gastrointestinal

nausea

diarrhea, sometimes with blood in stools

abdominal pain

pain when swallowing

Skin and Allergies

itching without a rash

lip and mouth reactions

hives

aggravated respiratory allergies such as asthma

Endocrine and Metabolic

loss of control of diabetes

menstrual changes

marked thinning or loss of hair

marked weight loss

gradual weight gain

aggravated low blood sugar (hypoglycemia)

severe PMS

Other

frequency of voiding and burning during urination

excessive thirst, fluid retention, leg swelling, and bloating

increased susceptibility to infection

Additional Symptoms of Aspartame Toxicity include the most critical symptoms of all

death

irreversible brain damage

birth defects, including mental retardation

peptic ulcers

aspartame addiction and increased craving for sweets

hyperactivity in children

severe depression

aggressive behavior

suicidal tendencies

Aspartame may trigger, mimic, or cause the following illnesses:

Chronic Fatigue Syndrome

Epstein-Barr

Post-Polio Syndrome

Lyme Disease

Graveʼs Disease

Meniereʼs Disease

Alzheimerʼs Disease

ALS

Epilepsy

Multiple Sclerosis (MS)

EMS

Hypothyroidism

Mercury sensitivity from Amalgam fillings

Fibromyalgia

Lupus

non-Hodgkins

Lymphoma

Attention Deficit Disorder (ADD)

These are not allergies or sensitivities, but diseases and disease syndromes. Aspartame poisoning is commonly misdiagnosed because aspartame symptoms mock textbook ʽdiseaseʼ symptoms, such as Graveʼs Disease.

Aspartame changes the ratio of amino acids in the blood, blocking or lowering the levels of serotonin, tyrosine, dopamine, norepinephrine, and adrenaline. Therefore, it is typical that aspartame symptoms cannot be detected in lab tests and on x-rays. Textbook disorders and diseases may actually be a toxic load as a result of aspartame poisoning.

Ever gone to the doctor with real, physical symptoms, but he/she canʼt find the cause? Well, itʼs probably your diet, your environment, or both.

Aspartame is the common denominator for over 92 different health symptoms at the root of modern disease. The Aspartame Detoxification Program demonstrates the most effective way to reverse disease symptoms is removing the underlying cause - aspartame.

I counsel aspartame victims worldwide and have witnessed nine out of 10 clients restore their health by following the Aspartame Detoxification Program. Begin with detoxifying your body of all residual chemical toxins from aspartame's chemical make up of phenylalanine, aspartic acid and methanol and their toxic by-products, and see if any adverse health symptoms remain. Try the Aspartame Detoxification Program, and within 30 days your symptoms should disappear.

Steps:

Remove all sugar-free products with aspartame from your diet.

Learn to 'read' your body. Begin recording any health changes.

Get a hair analysis.

Be happy with yourself.

Detoxify.

Restore depleted nutrients.

Exercise and get plenty of rest.

Eat 75% raw foods at every meal.

Drink water, water, water.

Get control of your life.

I designed this Ten Step Program to help protect your health and the health of those you love from being seduced by the sugar-free diet craze. Wishing you good health.

What can you do about aspartame side effects?

Set an example by changing your diet.

Tell everyone you know.

Talk to the schools and day care centers. Offer to speak at parent-teachers meetings.

Contact your local, state, and Federal government representatives.

If you see someone with a diet drink, ask if they have had any of the typical aspartame side effects.

Spread the word at your work.

Distribute the Aspartame Consumer Safety Network and Pilot's Hotline

Tell your doctor about the scientific research available proving the negative side effects of aspartame.

Register a complaint with the FDA, the FAA, the NutraSweet Company about aspartame poisoning.

Return all food products with aspartame, opened or unopened, to your grocer. Tell him/her the products make you sick. The grocer can return them to the manufacturer for a store refund. The manufacturer should get the message. So, will the grocer.

Spread the word on computer networks.

Publish articles in newsletters at your church, place of work, or neighborhood association.

Set a personal example for health and wellness.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Kοριτσακια μου τι ωραια νεα ειναι αυτα καλε?

Παντα τετοια να εχουμε!!!:P:p::P

Να ρωτησω κατι..Αμα εχεις προβλημα στη μεση, δεν σε αφηνουν για φυσιολογικο?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτα...αμαν!Μολις εβαλα να πιω ενα ποτηρι κοκα-κολα:tongue: και μετα διαβαζω αυτα που λες!!

Εεε μια στο τοσο δεν πειραζει φανατζομαι..

Τι εχεις?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

αχ τι καλα! ολα τελεια! μπραβο Σοφακι μου!!!!!!!! κοριτσακι μου εχεις κ εσυ ινομυωμα? και εγω εχω γι αυτο θα κανω κ εγω καισαρικη..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μαργαριτα...αμαν!Μολις εβαλα να πιω ενα ποτηρι κοκα-κολα:tongue: και μετα διαβαζω αυτα που λες!!

Εεε μια στο τοσο δεν πειραζει φανατζομαι..

Τι εχεις?

τα κανονικα δεν πειραζουν! απλα μην πινεις light. η πινε αλλα σπανια. καλυτερα η ζαχαρη απο τα δηλητηρια.

ξερω γω μωρε τι εχω...ατονια ενιωθα αρρωστη ολη μερα εκανα κ τον εμετο μου μολις εφαγα... με εχει εκνευρισει πολυ αυτη η κατασταση μωρε... ολες ειστε μια χαρα και εγω σερνομαι απο το πρωι ως το βραδι. τελος παντων...δεν θελω κ να γκρινιαζω...ξερω οτι ενα θαυμα γινεται μεσα μας...

αλλαζω κουβεντα. λοιπον δεν ξερω που παν τα 4 με τις αγορες κ ολα αυτα!!! θα μου αρεσε πολυ να βαλω ενα μεγαλο αυτοκολητο στον τοιχο η αληθεια ειναι! σαν ταπετσαρια κατι. θα το ψαξω να δω τι παιζει.. γενικα εχω τρελαθει με τα μωρουδιακα κ εχω μπερδευτει κιολας-τελειως!!! χχαχαχαχχαχα...

ειμαι εντελως ασχετη!!!!! δεν εχει παιδι κανεις γυρω μου κ πρεπει να τα βρω ολα μονη μου! βοηθειαααααα! :P:p:p:p:p:p

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...