Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλο μηνα βρε κοριτσακια!!!!!!!!! τι γιορτη ειναι σημερα???:confused:
Εγω επειδη ειμαι μια βδομαδα πισω απο σενα το μωρο μου ειναι...........μικρο ροδακινο!!χαχαχαχαχαχαχα

Βρε κοριτσια ασχετο παλι:εισαστε στη δουλεια και μπαινετε τοσο νωρις στο ιντερνετ? γιατι εγω μολις τελειωσα τις δουλειες απο το πρωι και μολις τωρα εκατσα να μπω στο ιντερνετ.

εγω πιανω δουλεια στες 8 και σχολανω στες 5!!!για αυτο συνηθως εγω καλημεριζω!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Μαίρη και εγώ τον γιο μου στην κούνια τον κοιμίζω (τρόπος του λέγειν γιατί δεν κοιμάται και πολύ εκεί) αλλά σκέφτομαι να τον αφήσω για 2-3 μήνες ακόμη και μετά να του πάρω μονό κρεβάτι. Ίσως και να τον αφήσω για λίγο καιρό μετά που θα γεννηθεί η μικρή.

Ο δικός σου όμως θα είναι μικρός, τι να σου πω. Εφόσον δεν χωράει δεύτερη κούνια ούτε και δεύτερο κρεβάτι στο παιδικό τι εναλλακτική έχεις?

Να αλλαξω σπιτι μηπως????Ωχ Θεε μου δεν μου φτανουν ολα τα αλλα θα εχω και μετακομισεις τωρα?δε μπορω!

Λεω να κρατησω το μωρο που θα ερθει με το καλο στο δικο μας δωματιο για λιγο καιρο(ουτως ή αλλως αυτο θα το εκανα) και μετα ..........................

Δεν εχω σκεφτει τιποτα!!!Τι ωραια τι καλα!!!!!:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αχ πολυ ωραια κουνια και ουδετερη και για αγορακι και για κοριτσακι !

Ποσο κοστισε?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Να αλλαξω σπιτι μηπως????Ωχ Θεε μου δεν μου φτανουν ολα τα αλλα θα εχω και μετακομισεις τωρα?δε μπορω!

Λεω να κρατησω το μωρο που θα ερθει με το καλο στο δικο μας δωματιο για λιγο καιρο(ουτως ή αλλως αυτο θα το εκανα) και μετα ..........................

Δεν εχω σκεφτει τιποτα!!!Τι ωραια τι καλα!!!!!:D

Χμ κούνια και λίκνο χωράνε στο παιδικό? Το λίκνο μπορείς να το έχεις στην αρχή στο δωμάτιό σου και μετά το μεταφέρεις στο παιδικό. Αλλά να ξέρεις και εκεί μέσα μέχρι 6-7 μηνών, άντε 8 το πολύ. Όταν αρχίσει να σηκώνεται το ξεχνάς! Μπορείς στους 8 μήνες να μεταφέρεις την κούνια στο δωμάτιό σου και να πάρεις μονό κρεβάτι στον γιο σου (ωστόσο θα είναι κοντά στα 2).

Χμ η κούνια με την αλλαξιέρα μου στοίχισε 800 κάτι Ευρώ. Τα παρήγγειλα μέσω νετ από Ιταλία. Εδώ σε φυσικό κατάστημα αυτά τα 2 κομμάτια είχαν 1650 Ευρώ, ήταν από τις ακριβότερες κούνιες που είδα στην αγορά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμένα κορίτσια μου άρεσε αυτή η κούνια

Και αυτη η κουνια ειναι πολυ ωραια,σκεψου ομως ολες τις παραμετρους φουσκιτσα,δηλαδη εγω εχω παρει κουνια με ροδακια ωστε να μπορω αν θελω να την μεταφερω απο το δωματιο μου στο παιδικο, ή αν θελω να σφουγγαρισω την τραβαω πιο εξω μονη μου χωρις να φωναζω τον αντρα μου για βοηθεια.Και κατι τετοια τελοσπαντων! Ναι μεν να ειναι ωραια κουνια αλλα να ειναι και πρακτικη!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Όταν πέρνεις κιλά μόνο στην κοιλά λένε πως κάνεις γιους:) Είσαι φωτεινό παράδειγμα!!!:tongue:

Εγώ είμαι +2 τώρα, έχω πολλές ναυτίες και βοηθάει αυτό. Στον γιο μου ήμουν +3 στον 5ο, αλλά σε 1 μήνα πήρα +3 κιλά. Από 6ο έως 9ο πήρα άλλα 3, τερμάτισα με 9 κιλά και γέννησα 38η εβδομάδα τον γιόκα μου 3600κιλά.

Εγω παλι πηρα πολλααααααααα περισσοτερα κιλα και γεννησα στις 36 βδομαδες τον γιοκα μου 3500κιλα !

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Δωρα και μια ταπετσαρια στον ενα τοιχο στολιζει πολυ το δωματιο η μια ταινια γυρω γυρω στο δωματιο.

Αυτα μπορεις να τα βαλεις και μονη σου με τον αντρα σου. Εγω μονη μου τα ειχα κολλησει!!!

Εγω ετσι εχω βαλει μπορντουρα γυρω γυρω στον τοιχο με θεμα το winnie the pooh!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

http://www.toys-shop.gr/advanced_search_result.php?categories_id=852&manufacturers_id=&%CE%97%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B1=&extra_value_id1=&extra_value_id3=&pfrom=&pto=

κοριτσια..δειτε λιγο κατι δωματιακια..Ειναι σετακια αν καταλαβα καλα και πολυ οικονομικα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ ετσι σκεφτομουν αλλά τελικα δεν ξερω... πολυ δυσκολη αποφαση ρε συ ασε... Θα αγχωθω πιο μετα... Ουφ...

Μακαρι ολα τα δυσκολα να ητανε σαν αυτα!!!!!!!! εχεις πολυ πλακα βρε φουσκιτσα!μου θυμιζεις εμενα βεβαια,και εγω ετσι εκανα,ολο φυσαγα και ξεφυσαγα!χεχεχεχεχεχεχεχε

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εγω παλι πηρα πολλααααααααα περισσοτερα κιλα και γεννησα στις 36 βδομαδες τον γιοκα μου 3500κιλα !

Θρεφταράκι και εσένα ο γιόκας σου:) Γιατί γέννησες τόσο νωρίς? Φυσιολογικά?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοριτσια γυρισα ....!!!Πηγα στην γιατρο μου και ειδα τον μπεμπη μας!!!Μεγαλωσε το θρεφταρι μου και πολυ μαλιστα...Ειναι 315 γρ. κ ειναι 2 εβδομαδες μπροστα στην αναπτυξη.Η γιατρος λεει οτι θα γινει ψηλο παιδι κ θα μοιασει στον αντρα μου δηλαδη.Ειδαμε κ το στομαχακι του ηταν γεματο μολις ειχε φαει.Ειδαμε χερακια ,ποδαρακια ,καρδουλα κ λοιπα..Ολα καλα με τον μπεμπη αλλα ειδε κ το ινομυωμα μου το οποιο εχει γινει 10 εκατοστα!

ετσι λοιπον αποκλεισαμε τον φυσιολογικο τοκετο κ παμε για καισαρικη.Να φανταστειτε οτι η σημερινος υπερηχος μου βγαζει ΠΗΤ 24/1 !!Ακουσον Ακουσον!Ολα καλα λοιπον κ εγω χαρηκα που αναπτυσσεται σωστα ..τωρα θα τον ξαναδω 26 Σεπτεμβρη στην Β'επιπεδου..!

Τι ωραια συζητηση που ανοιξατε για την διακοσμηση κ τα κρεβατακια!!Θελω κ εγω !!!Τα βλεπω απο το ιντερνετ αλλα σιγα-σιγα θα παω κ στα μαγαζια να χαζεψω λιγακι ...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

??????????:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Excuse me??????????

τι δεν καταλαβες

σημερα ειναι η γιορτη των 40 παρθενων

δηλ γιορταζουν τα εξεις ονοματα

δαμάντιος, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Διαμαντής, Αδαμαντία, Αμάντα, Άντα, Διαμαντούλα, Διαμάντω, ΡουμπίνηΑθηνά

Ακριβή

Αντιγόνη, Γόνη

Ασπασία

Αφροδίτη, Φρέγια

Διώνη, Διόνη

Δωδώνη

Ελπινίκη

Ερασμία

Ερατώ, Τέτη

Ευτέρπη

Θάλεια

Θεανώ

Θεονύμφη

Ιησούς

Ισμήνη

Καλλιρόη, Καλλιρρόη

Καλλίστη

Κλειώ

Κλεονίκη

Κλεοπάτρα, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα

Κοραλία

Μαντώ

Μαργαρίτα

Μαριάνθη

Μελέτιος, Μελέτης, Μελετία, Μελετούλα, Μελετίνα

Μελπομένη

Μόσχω, Μοσχούλα

Ουρανία, Ράνια

Πανδώρα

Πηνελόπη, Μπηλιώ, Μπιλιώ

Πολύμνια

Πολυνίκη, Πολύνα, Πόλυ

Πολυτίμη

Ράλλης, Ραλλία, Ραλία, Ραλλού, Ραλού

Σαπφώ

Συμεών, Συμεώνης, Συμεωνή, Συμεωνία, Συμεώνα, Σύμος, Σύμη

Τερψιχόρη

Χαρίκλεια, Χαρά, Χαρούλα

Χάιδω, Χάϊδω, Χαϊδω, Χαιδευτός, Χαϊδευτό

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...