Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Όταν πέρνεις κιλά μόνο στην κοιλά λένε πως κάνεις γιους:) Είσαι φωτεινό παράδειγμα!!!:tongue:

Εγώ είμαι +2 τώρα, έχω πολλές ναυτίες και βοηθάει αυτό. Στον γιο μου ήμουν +3 στον 5ο, αλλά σε 1 μήνα πήρα +3 κιλά. Από 6ο έως 9ο πήρα άλλα 3, τερμάτισα με 9 κιλά και γέννησα 38η εβδομάδα τον γιόκα μου 3600κιλά.

Οκ αν είναι να πάρουμε κι εμείς μόνο 9 κιλά καλά θα είναι!!!!!!!! Και οι γιατροί αυτό λένε... Μήνας και κιλό απο δω και πέρα είναι το ιδανικό!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δωρα και μια ταπετσαρια στον ενα τοιχο στολιζει πολυ το δωματιο η μια ταινια γυρω γυρω στο δωματιο.

Αυτα μπορεις να τα βαλεις και μονη σου με τον αντρα σου. Εγω μονη μου τα ειχα κολλησει!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Έλα έλα Βούλα! Έχουμε ωραία συζήτηση:)

Οκ Δώρα, το ίδιο λέμε λοιπόν. Μην αγχώνεσαι έχουμε καιρό. Και εγώ πρέπει να διαμορφώσω το δωμάτιο της μικρής αλλά ίσως το κάνω και μετά την γέννησή της.

Η ταπετσαρία μου αρέσει και εμένα σαν ιδέα αν και σε δεσμεύει λίγο!

Το ιδανικό λένε πως είναι τα 12 κιλά. 1 κιλό ανά μήνα μου φαίνεται πολύ δύσκολο πάντως. Τους τελευταίους μήνες τα κιλά μπαίνουν σαν νερό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Έλα έλα Βούλα! Έχουμε ωραία συζήτηση:)

Οκ Δώρα, το ίδιο λέμε λοιπόν. Μην αγχώνεσαι έχουμε καιρό. Και εγώ πρέπει να διαμορφώσω το δωμάτιο της μικρής αλλά ίσως το κάνω και μετά την γέννησή της.

Η ταπετσαρία μου αρέσει και εμένα σαν ιδέα αν και σε δεσμεύει λίγο!

Το ιδανικό λένε πως είναι τα 12 κιλά. 1 κιλό ανά μήνα μου φαίνεται πολύ δύσκολο πάντως. Τους τελευταίους μήνες τα κιλά μπαίνουν σαν νερό!

Πάντως αν σας πω οτι εγώ τρώω λιγότερο απο πριν μείνω έγκυος??? Εσύ το είχες αυτό? Γιατί για να καταφέρεις να πάρεις μόνο 9 κιλά είναι άθλος!!!!

Ας μην συνεχίσουμε άλλο λέω εγώ την συζήτηση με τα κρεβατάκια γιατί σε έιδα οτι τα πήρες λίγο.. ;)

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Πάντως αν σας πω οτι εγώ τρώω λιγότερο απο πριν μείνω έγκυος??? Εσύ το είχες αυτό? Γιατί για να καταφέρεις να πάρεις μόνο 9 κιλά είναι άθλος!!!!

Ας μην συνεχίσουμε άλλο λέω εγώ την συζήτηση με τα κρεβατάκια γιατί σε έιδα οτι τα πήρες λίγο.. ;)

Αν πας να ριξεις μια ματια σε ταπετσαριες θα ξετρελλαθεις!!

Υπαρχουν θεματα παιδικα που ειναι και για αγορια και για κοριτσια και αλλαζουν ολη την οψη του δωματιου! Στον ενα τοιχο φτανει!!

Η ταινια μπορει να παει γυρω γυρω και αν βαψεις το δωματιο κανεις 2 αποχρωσεις που ταιριαζουν μεταξυ τους 1 απο πανω απο την ταινια και 1 απο κατω!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αν πας να ριξεις μια ματια σε ταπετσαριες θα ξετρελλαθεις!!

Υπαρχουν θεματα παιδικα που ειναι και για αγορια και για κοριτσια και αλλαζουν ολη την οψη του δωματιου! Στον ενα τοιχο φτανει!!

Η ταινια μπορει να παει γυρω γυρω και αν βαψεις το δωματιο κανεις 2 αποχρωσεις που ταιριαζουν μεταξυ τους 1 απο πανω απο την ταινια και 1 απο κατω!!

Ναι το ξέρω.... Έτσι κάναμε μόνες μας το παιδικό μιας φίλης μου πέρσι... Μέχρι και ζωγραφιές στον τοίχο...

Αλλά μάλλον δεν ξέρω τι θέλω και σας έχω ζαλίσει όλες!!! χα χα

Σορρυ!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλέ ποιος τα πήρε? Το ίντερνετ δεν βοηθάει σαν μέσο επικοινωνίας, εκεί αποδίδω την εντύπωση που άφησα!:-P

Δεν είχα λιγούρες και δεν έτρωγα γλυκά, δεν τα ήθελα καθόλου. Στον θηλασμό όμως τα ξέσκισα, οι λιγούρες έκαναν πάρτυ. Αν μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα. Έτσι από τα 9 κιλά μου έμειναν τα 2, ξεκίνησα δηλαδή +2 κιλά αυτή την εγκυμοσύνη σε σχέση με την προηγούμενη!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

female, για να μην παρεξηγηθώ όταν λέω τα πήρες εννοώ οτι σε ζάλισα και σε κούρασα και σε μπέρδεψα γι'αυτό τα πήρες!! Με την καλή έννοια !!!

Σορρυ,αν σε ζάλισα ρε!!! Μια άπειρη mother to be είμαι!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Δλδ θεωρειτε οτι ειναι καλυτερη μια κουνια παρα μια κουνια-προεφηβικο κρεβατι?Γτ και εγω ετσι σαν την Δωρα ελεγα και τετοιο στυλ κοιτουσα..

Να εχει ενα κρεβατι μεχρι τα 7-8 και μεχρι τοτε λογικα θα εχουμε παρει και κανενα σπιτακια..Και εκει θα φτιαχτει και το δωματιο του που θα εχειμεχρι να φυγει..Βλακεια σκεφτομαι?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Δλδ θεωρειτε οτι ειναι καλυτερη μια κουνια παρα μια κουνια-προεφηβικο κρεβατι?Γτ και εγω ετσι σαν την Δωρα ελεγα και τετοιο στυλ κοιτουσα..

Να εχει ενα κρεβατι μεχρι τα 7-8 και μεχρι τοτε λογικα θα εχουμε παρει και κανενα σπιτακια..Και εκει θα φτιαχτει και το δωματιο του που θα εχειμεχρι να φυγει..Βλακεια σκεφτομαι?

και αν κανεις δευτερο παιδακι πριν τα 7-8 χρονια??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κι εγώ ετσι σκεφτομουν αλλά τελικα δεν ξερω... πολυ δυσκολη αποφαση ρε συ ασε... Θα αγχωθω πιο μετα... Ουφ...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

και αν κανεις δευτερο παιδακι πριν τα 7-8 χρονια??

Βασικα δεν ξερω αν με παιρνει να κανω 2ο πριν φυγω απο αυτο το σπιτι γτ εχει μονο ενα παιδικο το οποιο χωραει ενα μωρο ή 2 μεγαλα σε κουκετα!

Αν με το καλο φυγω πιο νωρις και εχω μεγαλυτερο χωρο, θα παρει αυτο το κρεβατι το 2ο μωρο και στο 1ο και πλεον μεγαλο, θα φτιαχτει μεγαλο κρεβατι...ε??

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...