Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

απανταω και φευγω γιατι πεινασααααααααααααααα

ετσι και αλιωσ τα προεφηβηκα κρεβατακια θα παρουν το παιδι ως τα 12 του και παλι θα θες να αγορασεις κρεβατι κανονικο γιατι δεν θα χοραη αλλο αρα γιατι να μην παρεις μια κουνια που θα την χαρουν ολα σου τα παιδακια και κοριτσακια αλλα και αγορακια!!!

αυτη φυσικα ειναι η δικη μου γνωμη!!!

Ουφ.... Αγχος κ αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν ξέρω....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι δεν θέλω κι εγώ αυτοκόλλητα δεν θα μου άρεσε...

Κάπου διάβασα οτι μπορείς να αλλάξεις τις ντουλάπες με ταπετσαρία... Θα το ψάξω.... Το χρώμα είναι οχι το βεγκε,το πιο κλασσικο λιγο πιο ανοιχτο...

Δωρα νομιζω αφου εχεις σκουρο πλακακι να αλλαζες τα φυλλα της ντουλαπας με φυλλα σε ενα παλ χρωμα η ισως σε μπεζ , για να δωσεις φως στο δωματιο.Αυτο ειναι πολυ ευκολο για εναν ξυλουργο.Βεβαια θα κοιταξεις το χρωμα να ταιριαζει λιγο και με το πλαινο της ντουλαπας αν αυτο φαινεται.

Επισης θα ηταν ωραιο να βαλεις στο πατωμα ενα χαλακι παιδικο κ' ισως κοριτσιστικο!!

Αν εκανες τα πορτακια μπεζ θα ηταν ωραιο να βρεις και κουνια μπεζ με παιδικα σχεδια η οποια δε θα σε δεσμευσει αν το επομενο μωρο σου ειναι αγορι!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημέρα και καλό μήνα και σε σένα!!!! Πώς και δεν μπήκες νωρίτερα???

Εφτιαχνα το παστιτσιο (μου εδωσες ιδεα προχτες), και το laptop ηταν υπο καταληψη απο τον αντρα μου!!:P

Αχ αυτό για το κοριτσι ειναι πολυ γλυκό!!! Ε να η ντουλάπα μου καλά λέω εγω μου τα χαλάει όλα!!!!!! Θα την πετάξω απο το μπαλκόνι!!!!!!!!!!!:D:D

Δωράκι μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει. Οι κούνιες με τα συρτάρια κολλημένες μετατρέπονται σε προεφηβικό κρεβάτι, έως τα 7 έτη μας είχαν πει νομίζω. Δες την πρώτα και θα μου πεις αν χωράει εκεί ένα παιδί μετά τα 6-7 χρόνια! Όλα όμως εξαρτώνται και από την ανάπτυξη του παιδιού. Ο γιος μου είναι ψηλό παιδί, δεν νομίζω να χωράει εκεί ίσαμε τα 4-5 χρόνια.

Προτείνω κάτι σε ουδέτερο. Μπορείς να πάρεις προίκα ροζ να το μετατρέψεις σε κοριτσίστικο το σύνολο, μην δεσμεύεσαι όμως με έπιπλα που μένουν και κοστίζουν. Επίσης τα αυτοκόλλητα και διάφορα αξεσουάρ (πολύφωτα, κουρτίνα, φωτιστικό κτλ) μπορούν να μετατρέψουν οποιοδήποτε δωμάτιο σε κοριτσίστικο αν επιμένεις.

Εμάς το δωμάτιό μας είναι σαν αυτό που σας έβαλα. έχω πάρει κούνια+συρταριέρα συν την συγκεκριμένη προίκα. Και από αυτοκόλλητα έχουμε βάλει αυτά

http://www.polychromo.gr/product.asp?catid=2754&refid=2798

που ταιριάζουν λίγο και με την κούνια μας.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Δωρα νομιζω αφου εχεις σκουρο πλακακι να αλλαζες τα φυλλα της ντουλαπας με φυλλα σε ενα παλ χρωμα η ισως σε μπεζ , για να δωσεις φως στο δωματιο.Αυτο ειναι πολυ ευκολο για εναν ξυλουργο.Βεβαια θα κοιταξεις το χρωμα να ταιριαζει λιγο και με το πλαινο της ντουλαπας αν αυτο φαινεται.

Επισης θα ηταν ωραιο να βαλεις στο πατωμα ενα χαλακι παιδικο κ' ισως κοριτσιστικο!!

Αν εκανες τα πορτακια μπεζ θα ηταν ωραιο να βρεις και κουνια μπεζ με παιδικα σχεδια η οποια δε θα σε δεσμευσει αν το επομενο μωρο σου ειναι αγορι!

Έχεις δίκιο κάπως έτσι το σκεφτόμουν κι εγώ... Και υπάρχει ένα χρώμα που είναι σαν μπεζ-γκρί το οποίο θα ταιριάζει και με το ροζ ή γενικώς με τα παλ κοριτσίστικα χρώματα... ε??? Και μέχρι να δώσει ο Θεός να κάνουμε και δεύτερο μωράκι μπορεί να πάμε σε δικό μας σπίτι και να τα κάνουμε απο την αρχή, έχει ο Θεός...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δωρα μια χαρα σε βρισκω με τα κιλα σου για αρχες 5ου!!

Εγω που ειμαι σχεδον 3εβδ. μικροτερη απο εσενα εχω παρει και εγω 4.

Αλλα ελπιζω θα τα παω καλυτερα απο τις αλλες εγκυμοσυνες γιατι σε αυτη την εβδομαδα ειχα παρει ηδη 6!! Εχω τα ημερολογια απο τοτε και τα βλεπω!!

Δωρα μια χαρα σε βρισκω με τα κιλα σου για αρχες 5ου!!

Εγω που ειμαι σχεδον 2εβδ. μικροτερη απο εσενα εχω παρει και εγω 4.

Αλλα ελπιζω θα τα παω καλυτερα απο τις αλλες εγκυμοσυνες γιατι σε αυτη την εβδομαδα ειχα παρει ηδη 6!! Εχω τα ημερολογια απο τοτε και τα βλεπω!!

Και πόσα είχες πάρει στο σύνολο τότε???

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δωράκι μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει. Οι κούνιες με τα συρτάρια κολλημένες μετατρέπονται σε προεφηβικό κρεβάτι, έως τα 7 έτη μας είχαν πει νομίζω. Δες την πρώτα και θα μου πεις αν χωράει εκεί ένα παιδί μετά τα 6-7 χρόνια! Όλα όμως εξαρτώνται και από την ανάπτυξη του παιδιού. Ο γιος μου είναι ψηλό παιδί, δεν νομίζω να χωράει εκεί ίσαμε τα 4-5 χρόνια.

Προτείνω κάτι σε ουδέτερο. Μπορείς να πάρεις προίκα ροζ να το μετατρέψεις σε κοριτσίστικο το σύνολο, μην δεσμεύεσαι όμως με έπιπλα που μένουν και κοστίζουν. Επίσης τα αυτοκόλλητα και διάφορα αξεσουάρ (πολύφωτα, κουρτίνα, φωτιστικό κτλ) μπορούν να μετατρέψουν οποιοδήποτε δωμάτιο σε κοριτσίστικο αν επιμένεις.

Εμάς το δωμάτιό μας είναι σαν αυτό που σας έβαλα. έχω πάρει κούνια+συρταριέρα συν την συγκεκριμένη προίκα. Και από αυτοκόλλητα έχουμε βάλει αυτά

Μπορεί και να έχετε δίκιο ρε κορίτσια τι να πω... Είναι δύσκολη απόφαση όμως ε?? Καλά οτι δεν θα πάρω ροζ κρεβάτι είναι σίγουρο... Για την ντουλάπα μου λέω που δεν μου αρέσει καθόλου!!!! Σκατά!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι, μη δεσμευσεις επιπλα και ντουλαπα με το ροζ χρωμα! Αυτα 1 φορα τα φτιαχνεις!!

Η προικα του μωρου κανει τη διαφορα!!

Διαφημίσεις

Και πόσα είχες πάρει στο σύνολο τότε???

Και στα 2 παιδια 19-20 κιλα και ειμαι και εγω 1,61!!

Ολα τα κιλα μου στην κοιλια!! Ουτε μπουτια ουτε περιφερεια ουτε στηθος, μονο μια κοιλαρα νααααα....

Και τωρα τα 4 στην κοιλια ειναι γι'αυτο και φαινομαι πολυ!!

Ξεκινησα 58,5 και ειμαι 62,5 ,σημερα ζυγιστηκα.

Βρε Δώρα κάνε ένα ουδέτερο χρώμα στην ντουλάπα. Εμένα είναι πχ. μπεζ μερικά φύλλα και άλλα μπεζ πιο σκούρο (σαν την 1η κούνια που έβαλες) με γκρι νερά. έΧω δυο παιδικά, δικό μας είναι το σπίτι, οπότε δεν μπορούσα να κάνω ούτε γαλάζιες ούτε ροζ ντουλάπες εξ αρχής. Αυτά τα διαμορφώνεις στην πορεία, αναλόγως τι θα προκύψει. Δεν νομίζω ό,τι η ντουλάπα πρέπει σόνι και καλά να είναι το ίδιο χρώμα με την κούνια, αρκεί να ταιριάζει.

Όταν βγεις στην αγορά θα δεις πολλές λύσεις και ιδέες. Εγώ επειδή περίμενα αγοράκι δεν ήθελα να δεσμευτώ, γι'αυτό κατέφυγα σε λαχανί-πορτοκαλί και λευκούς συνδιασμούς αλλά και κορίτσι να ήταν το πρώτο πάλι έτσι θα το σκεφτόμουν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και στα 2 παιδια 19-20 κιλα και ειμαι και εγω 1,61!!

Ολα τα κιλα μου στην κοιλια!! Ουτε μπουτια ουτε περιφερεια ουτε στηθος, μονο μια κοιλαρα νααααα....

Και τωρα τα 4 στην κοιλια ειναι γι'αυτο και φαινομαι πολυ!!

Ξεκινησα 58,5 και ειμαι 62,5 ,σημερα ζυγιστηκα.

Όταν πέρνεις κιλά μόνο στην κοιλά λένε πως κάνεις γιους:) Είσαι φωτεινό παράδειγμα!!!:tongue:

Εγώ είμαι +2 τώρα, έχω πολλές ναυτίες και βοηθάει αυτό. Στον γιο μου ήμουν +3 στον 5ο, αλλά σε 1 μήνα πήρα +3 κιλά. Από 6ο έως 9ο πήρα άλλα 3, τερμάτισα με 9 κιλά και γέννησα 38η εβδομάδα τον γιόκα μου 3600κιλά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βρε Δώρα κάνε ένα ουδέτερο χρώμα στην ντουλάπα. Εμένα είναι πχ. μπεζ μερικά φύλλα και άλλα μπεζ πιο σκούρο (σαν την 1η κούνια που έβαλες) με γκρι νερά. έΧω δυο παιδικά, δικό μας είναι το σπίτι, οπότε δεν μπορούσα να κάνω ούτε γαλάζιες ούτε ροζ ντουλάπες εξ αρχής. Αυτά τα διαμορφώνεις στην πορεία, αναλόγως τι θα προκύψει. Δεν νομίζω ό,τι η ντουλάπα πρέπει σόνι και καλά να είναι το ίδιο χρώμα με την κούνια, αρκεί να ταιριάζει.

Όταν βγεις στην αγορά θα δεις πολλές λύσεις και ιδέες. Εγώ επειδή περίμενα αγοράκι δεν ήθελα να δεσμευτώ, γι'αυτό κατέφυγα σε λαχανί-πορτοκαλί και λευκούς συνδιασμούς αλλά και κορίτσι να ήταν το πρώτο πάλι έτσι θα το σκεφτόμουν!

Καλέ το ίδιο λέμε τόση ώρα!!!! Ότι επειδή είναι σκούρα η ντουλάπα θα την αλλάξω σε λίγο πιο μπεζ για να μην είναι μουντή!!! Αυτό!! Δεν είπα θα την κάνω ροζ...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

εμενα οι ντουλαπες ειναι ασπρες. αλλα εκτος απο αυτοκολλητα δεν σκεφτομαι κατι αλλο. σε νοικιασμενο σπιτι δεν μου κανει κ πολυ κεφι για μεγαλες αλλαγες. δεν προβλεπεται βεβαια να χουμε δικο μας τα επομενα χρονια αλλα κ παλι, ξενερωνω

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...