Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κορίτσια ξέρετε καθόλου πως μπορώ να αλλάξω τα φύλλα της ντουλάπας στο δωμάτιο που θα κάνω παιδικό?? Είναι καφε το χρώμα και θέλω να το κάνω πιο γλυκό για το κοριτσάκι μας...

δεν ξερω να σε βοηθησω εμενα οι ντουλαπες μου ειναι ξυλινες και το κρεβατακι το ιδιο θα βαλω σε χρωματακι αυτοκολητα στο τοιχο και το στρομα μονο δεν θα κανω αλλες αλλαγες!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια ξέρετε καθόλου πως μπορώ να αλλάξω τα φύλλα της ντουλάπας στο δωμάτιο που θα κάνω παιδικό?? Είναι καφε το χρώμα και θέλω να το κάνω πιο γλυκό για το κοριτσάκι μας...

Καλημέρα Δωράκι. Εξαρτάται τι ξύλο είναι. Ίσως να μπορείς να αλλάξεις εξ ολοκλήρου το χρώμα και να βάλεις κάτι πιο παλ (εννοώ να βάψεις τα υπάρχοντα φύλλα) ή να βάλεις καινούργια φύλλα. Και στις 2 περιπτώσεις πρέπει να συμβουλευτείς επιπλοποιό.

Άλλη λύση είναι τα αυτοκόλλητα που προτείνει το Εφάκι, αλλά η αλλαγή δεν θα είναι τραγική. Εννοώ πως στο background θα μείνει το χρώμα του ξύλου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

δεν ξερω να σε βοηθησω εμενα οι ντουλαπες μου ειναι ξυλινες και το κρεβατακι το ιδιο θα βαλω σε χρωματακι αυτοκολητα στο τοιχο και το στρομα μονο δεν θα κανω αλλες αλλαγες!!!

Δεν ξέρω αλλά επειδή είναι σκούρο πλακάκι σαν ξύλο και το πάτωμα και ειναι και σκουρη η ντουλάπα μου δεν ξέρω αν θα ταιριάζει με τα ροζουλί που σκεφτομαι εγώ... Ουφ.... Εμένα κορίτσια μου άρεσε αυτή η κούνια

post-29871-14825440803001_thumb.jpg

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα Δωράκι. Εξαρτάται τι ξύλο είναι. Ίσως να μπορείς να αλλάξεις εξ ολοκλήρου το χρώμα και να βάλεις κάτι πιο παλ (εννοώ να βάψεις τα υπάρχοντα φύλλα) ή να βάλεις καινούργια φύλλα. Και στις 2 περιπτώσεις πρέπει να συμβουλευτείς επιπλοποιό.

Άλλη λύση είναι τα αυτοκόλλητα που προτείνει το Εφάκι, αλλά η αλλαγή δεν θα είναι τραγική. Εννοώ πως στο background θα μείνει το χρώμα του ξύλου.

Ναι δεν θέλω κι εγώ αυτοκόλλητα δεν θα μου άρεσε...

Κάπου διάβασα οτι μπορείς να αλλάξεις τις ντουλάπες με ταπετσαρία... Θα το ψάξω.... Το χρώμα είναι οχι το βεγκε,το πιο κλασσικο λιγο πιο ανοιχτο...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δεν ξέρω αλλά επειδή είναι σκούρο πλακάκι σαν ξύλο και το πάτωμα και ειναι και σκουρη η ντουλάπα μου δεν ξέρω αν θα ταιριάζει με τα ροζουλί που σκεφτομαι εγώ... Ουφ.... Εμένα κορίτσια μου άρεσε αυτή η κούνια

εμενα μου αρεσουν τα πιο απλα!!!!δεν θελω να φορτωσω και πολυ το χωρο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

εμενα μου αρεσουν τα πιο απλα!!!!δεν θελω να φορτωσω και πολυ το χωρο!!!

Εννοείς για την κούνια?? Δεν ξέρω καν αν φάνηκε η φωτο που έβαλα...

Το συγκεκριμένο κρεβατάκι μετατρέπεται σε παιδικο και σε προεφηβικο μετα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εννοείς για την κούνια?? Δεν ξέρω καν αν φάνηκε η φωτο που έβαλα...

Το συγκεκριμένο κρεβατάκι μετατρέπεται σε παιδικο και σε προεφηβικο μετα...

ναι αλλα δεν θα κανεις και αλλο παιδι μετα για το κρατησεις σαν κουνια???

οτι σε βολευει φυσικα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αυτο εδω μου αρεσει πολυ

aa-a8-baby-room.jpg

και αυτο για κοριτσι!!

ladybugbeddingbrownpink.jpg

Αχ αυτό για το κοριτσι ειναι πολυ γλυκό!!! Ε να η ντουλάπα μου καλά λέω εγω μου τα χαλάει όλα!!!!!! Θα την πετάξω απο το μπαλκόνι!!!!!!!!!!!:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ αυτό για το κοριτσι ειναι πολυ γλυκό!!! Ε να η ντουλάπα μου καλά λέω εγω μου τα χαλάει όλα!!!!!! Θα την πετάξω απο το μπαλκόνι!!!!!!!!!!!:D:D

χαχαχ αν μπορεις πετα την και αγορασε μια το ιδιο με την κουνια!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ναι αλλα δεν θα κανεις και αλλο παιδι μετα για το κρατησεις σαν κουνια???

οτι σε βολευει φυσικα!!

Ναι μωρέ καλά κάνεις και το λες εσυ... Αλλά αν πάρεις κούνια απλό κρεβατάκι δηλ μετα στο δεύτερο και στο πρωτο πρεπει να πάρεις δυο κρεβατάκια για οταν μεγαλώσουν... Ενώ έτσι με αυτό το κρεβατάκι που σου λέω το μόνο που θα χρειαστείς είναι ακόμα ένα ιδιο!!! Δηλ 2 αγορές ενώ στην άλλη περιπτωση 3..

Τι να πω κι εγώ αρχάρια μανα δεν ξέρω ρε!!! Μπορεί να λέω αρλούμπες!!!!

:tongue::tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι μωρέ καλά κάνεις και το λες εσυ... Αλλά αν πάρεις κούνια απλό κρεβατάκι δηλ μετα στο δεύτερο και στο πρωτο πρεπει να πάρεις δυο κρεβατάκια για οταν μεγαλώσουν... Ενώ έτσι με αυτό το κρεβατάκι που σου λέω το μόνο που θα χρειαστείς είναι ακόμα ένα ιδιο!!! Δηλ 2 αγορές ενώ στην άλλη περιπτωση 3..

Τι να πω κι εγώ αρχάρια μανα δεν ξέρω ρε!!! Μπορεί να λέω αρλούμπες!!!!

:tongue::tongue:

απανταω και φευγω γιατι πεινασααααααααααααααα

ετσι και αλιωσ τα προεφηβηκα κρεβατακια θα παρουν το παιδι ως τα 12 του και παλι θα θες να αγορασεις κρεβατι κανονικο γιατι δεν θα χοραη αλλο αρα γιατι να μην παρεις μια κουνια που θα την χαρουν ολα σου τα παιδακια και κοριτσακια αλλα και αγορακια!!!

αυτη φυσικα ειναι η δικη μου γνωμη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...