Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε οτι μπορω να πινω δυο ποτα με καφεινη ητε θα ειναι καφες ητε αναψυκτικο και οτι δεν επειρεαζει το εμβρυο!!!

ναι ναι κ εμενα το ίδιο αλλα ειδα σε βίντεο πως αντιδρά το έμβρυο με το ανθρακικό και με την καφείνη.......δεν παθαίνουν τίποτα αλλά τα ενοχλεί πολύ...κ η zero εχει θεμα,,,ψαχτο λίγο,,,

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

ναι ναι κ εμενα το ίδιο αλλα ειδα σε βίντεο πως αντιδρά το έμβρυο με το ανθρακικό και με την καφείνη.......δεν παθαίνουν τίποτα αλλά τα ενοχλεί πολύ...κ η zero εχει θεμα,,,ψαχτο λίγο,,,

τι να πω μπορει να εχεις δικιο αλλα εχω παθει εξαρτηση και δυσκολευομαι να το κοψω ολα (τσιγαρο,ποτο)αυτα τα εχω κοψει !!!η μονη παρανομια που κανω ειναι τα αναψυκτικα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα κοριτσια! για το ανθρακικο ειχα ακουσει κ εγω οτι ενοχλει τα εμβρυα κ οταν το ειπα στη γιατρο μου πεθανε στα γελια! μου ειπε οτι το μονο κακο που κανουν ειναι η ζαχαρη! εκτος βεβαια απο την κοκα κολα που εχει καφεινη. μου επετρεψε 1 δοση καφεινης τη μερα και προτιμω τον καφε εννοειται!το χειμωνα ομως τι θα γινει που λατρευω το τσαι? καφες το πρωι κ τσαι το βραδυ μαλλον δεν κανει!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μένα!!!

Καλό μηνα σε όλες μας!!!

Εγώ απο χτες βαρέθηκα να καθαρίζω... Το σιδερωμα να δω ποιος θα μου κάνει?? χα χα

Τα αναψυκτικα δεν κάνουν για τον λόγο οτι σου δίνουν παραπανίσια κιλά... Κι εγώ θα την πιω μια στο τοσο την κοκα κολα μου!! Ειναι σαν ναρκωτικό ρε παιδί μου...

Εγώ πριν λίγο που ζυγίστικα είμαι 67,8 και έχω φάει ενα κομμάτι κεικ και ενα ποτηρι χυμο...

Ξεκίνησα με 64 κιλα πειπου την εγκυμοσυνη,έβαλα πες 4 στο συνολο ε??? Καλά είμαι? Ο γιατρός λεει οτι ειμαι πολύ καλα στα κιλά... Τι να πω..

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα και απο μένα!!!

Καλό μηνα σε όλες μας!!!

Εγώ απο χτες βαρέθηκα να καθαρίζω... Το σιδερωμα να δω ποιος θα μου κάνει?? χα χα

Τα αναψυκτικα δεν κάνουν για τον λόγο οτι σου δίνουν παραπανίσια κιλά... Κι εγώ θα την πιω μια στο τοσο την κοκα κολα μου!! Ειναι σαν ναρκωτικό ρε παιδί μου...

Εγώ πριν λίγο που ζυγίστικα είμαι 67,8 και έχω φάει ενα κομμάτι κεικ και ενα ποτηρι χυμο...

Ξεκίνησα με 64 κιλα πειπου την εγκυμοσυνη,έβαλα πες 4 στο συνολο ε??? Καλά είμαι? Ο γιατρός λεει οτι ειμαι πολύ καλα στα κιλά... Τι να πω..

καλημερα!!! εβαλα κ εγω φρουτοτικερακι! Δωρακι πολυ καλα τα κιλακια σου!

μπραβο βρε!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα!!! εβαλα κ εγω φρουτοτικερακι! Δωρακι πολυ καλα τα κιλακια σου!

μπραβο βρε!

Αγάπη μου μπορεί να είναι καλά αλλά σε συνδιασμό με το ύψος μου θα είμαι μια χοντρη κανονική σε λίγο καιρο... Είμαι 1,61 ρε συ!! :rolleyes:

Τελοσπάντων... Εσύ τι κάνεις? Οι αναγούλες μειώθηκαν ε??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα και απο μένα!!!

Καλό μηνα σε όλες μας!!!

πολυ καλα πας με τα κιλα μην αγχονεσε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα κοπελιές!!! Περνάνε οι μήνες σαν το νερό έτσι? Ο Γενάρης μου φαίνεται πολύ κοντά.

Ωραίες οι συζητήσεις σας για τις κούνιες. Σκεφτόμουν και εγώ να πάρω αυτήν με τα συρτάρια δίπλα που γίνεται κρεβάτι αλλά 1ον και σωστά προέβλεψα ο μικρός δεν θα άφηνε συρτάρι για συρτάρι όρθιο δίπλα στην κούνια του, οπότε έπρεπε να τα έχω άδεια (είναι ογκώδης αυτή η κούνια για όσες δεν έχουν δει από κοντά) και 2ον είχα υπολογίσει πως θα κάναμε δεύτερο μωρό σχετικά σύντομα οπότε η κούνια αυτή δεν θα μας χρησίμευε σαν μικρό κρεβατάκι που μετατρέπεται. Σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους, αυτές οι αγορές γίνονται μια φορά.

Εγώ είμαι φουλ από όλα, μόνο ρουχαλάκια θα χρειαστώ καθότι η Πριγκιπέσσα δεν μπορεί να φοράει τα ρουχαλάκια του Πρίγκηπα. Κάποια βρεφικά σε ουδέτερα χρώματα μπαίνουνε, ίσως και κάποια μεγαλύτερα νούμερα ουδέτερα σχετικά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μαίρη και εγώ τον γιο μου στην κούνια τον κοιμίζω (τρόπος του λέγειν γιατί δεν κοιμάται και πολύ εκεί) αλλά σκέφτομαι να τον αφήσω για 2-3 μήνες ακόμη και μετά να του πάρω μονό κρεβάτι. Ίσως και να τον αφήσω για λίγο καιρό μετά που θα γεννηθεί η μικρή.

Ο δικός σου όμως θα είναι μικρός, τι να σου πω. Εφόσον δεν χωράει δεύτερη κούνια ούτε και δεύτερο κρεβάτι στο παιδικό τι εναλλακτική έχεις?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κορίτσια ξέρετε καθόλου πως μπορώ να αλλάξω τα φύλλα της ντουλάπας στο δωμάτιο που θα κάνω παιδικό?? Είναι καφε το χρώμα και θέλω να το κάνω πιο γλυκό για το κοριτσάκι μας...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...