Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Blu24 είπε:

Όλα καλά θα πάνε αυτήν την φορά εύχομαι καλή και τελειομηνη κύηση!!! 2/7 είναι σούπερ!!! Εμείς έχουμε 4/4 αποτυχία ….

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι να σας κανω εγω σας προτεινω υγειινη διατροφη κι εσεις μου λετε για σπανακοπιτες χαχαχχαχαχχαχα

Δεν λες παλι καλα που δεν ονειρευομαστε τπτ κοκορετσια?(μιαμ)..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

ειπα σε συναδελφο να μου φερει μια σπανακοπιτα τωρα που θα βγει εξω, να την φαω σε κανενα μισαωρο..

Εφηηη μετα λεμε πως παιρνουμε κιλα!!

Εγω σημερα αλλαζω εβδ...Δικαιολογουμαι, ε?

εγω παντος δεν τρωω τετοια

τοστ και φρουτακια στην δουλεια και σαλατα το βραδι δεν μποτω να καταλαβω απο που τα παιρνω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

α δεν ξερω να σου πω πανω σαυτο

φυσικα τελευταια εχω φοβερη δυσκιλιοτητα μαλλον απο το σιδερο και μπορει να ειναι και γι αυτο που με δειχνει τοσα η ζυγαρια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

οχι καθολου μονο αναψυκτικα πινω γιατι εχω παθει εξαρτηση!!φυσικα πινω zero δεν ξερω αν παχαινει!

καλημερααααααα!!!καλό μας μήνα!!τα αναψυχτικά γενικά ενοχλούν τα έμβρυα ,,,πρόσεξέ το!και αν θες να πίνεις κόκα κόλα καλύτερα να πίνεις την κανονική παρά την zero γιατί έχει πολλά συντηρητικά!!!!!!!και εγω ειχα εξαρτηση απο αυτη στη 2η μου εγκυμοσυνη κ μόλις διαβασα ότι ειναι πολύ βλαβερή την έκοψα μαχαίρι!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

καλημερααααααα!!!καλό μας μήνα!!τα αναψυχτικά γενικά ενοχλούν τα έμβρυα ,,,πρόσεξέ το!και αν θες να πίνεις κόκα κόλα καλύτερα να πίνεις την κανονική παρά την zero γιατί έχει πολλά συντηρητικά!!!!!!!και εγω ειχα εξαρτηση απο αυτη στη 2η μου εγκυμοσυνη κ μόλις διαβασα ότι ειναι πολύ βλαβερή την έκοψα μαχαίρι!!

ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε οτι μπορω να πινω δυο ποτα με καφεινη ητε θα ειναι καφες ητε αναψυκτικο και οτι δεν επειρεαζει το εμβρυο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...