Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Βέβαια δεν έδωσαν όλες οι βλαστοκυστες τελειομηνη εγκυμοσύνη.Απο αυτές έκανα την κόρη μου,τώρα επίσης είμαι έγκυος και ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί είναι πολυ νωρις ακόμα και μας έμεινε άλλη μια.Οι υπόλοιπες 4 από τις 7 σε σύνολο,δεν προχώρησαν..

Όλα καλά θα πάνε αυτήν την φορά εύχομαι καλή και τελειομηνη κύηση!!! 2/7 είναι σούπερ!!! Εμείς έχουμε 4/4 αποτυχία ….

πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Βέβαια δεν έδωσαν όλες οι βλαστοκυστες τελειομηνη εγκυμοσύνη,είναι και λίγο απίθανο να πιάσουν όλες.Απο αυτές έκανα την κόρη μου,τώρα επίσης είμαι έγκυος και ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί είναι πολυ νωρις ακόμα και μας έμεινε άλλη μια.Οι υπόλοιπες 4 από τις 7 σε σύνολο,δεν προχώρησαν..

Αυτό με τον κατακερματισμό και το οξειδωτικό στρες δεν τα έχω ψάξει καθόλου,γιατί δεν μας τα ζήτησαν,οπότε δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζουν..Τι να σου πω,εδω έρχονται από Αγγλία για τον γιατρό αυτό,γιατί δούλευε εκεί για πολλά χρόνια και τον γνωρίζουν.Αν δεν βαριέσαι τις μετακινήσεις,τότε γιατί όχι?😊

Σου στέλνω να μου πεις όνομα να τον έχω υπόψην μου

• Ευχή 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το βρηκα χαχαχχαχα μετα το κρεμμυδι ειναι γλυκοπατατα και μεταμανγκο απλα οπως το δειχνει το δειχνει πιο νωρις το φρουτολαχανικο δεν ειναι δυο κρεμμυδια ειναι ενα χαχαχαχχαχα

Εγω εξακολουθω να ειμαι μπερδεμενη..Στο εφακη δεν εχει 2 "κρεμμυδια.."

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

:shock::shock::shock:

Δεν τρως?Μπας και ειχες πολλες εξαγωγες?

εξαγωγες τι ειναι αυτο?????

τρωω αλλα εχω κοψει τα γλυκα καθολου ζαχαρη και εχω κοψει και το ψωμια αντε το πολυ μια φετα κι αυτο ολικης ;)

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

εξαγωγες τι ειναι αυτο?????

τρωω αλλα εχω κοψει τα γλυκα καθολου ζαχαρη και εχω κοψει και το ψωμια αντε το πολυ μια φετα κι αυτο ολικης ;)

Εμετους..;)

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

ναι καλε το καταλαβα αλλα ουτε στην μικρη ουτε σε αυτο ξερω τι ειναι χαχχαχχα γενικα σε αυτο το θεμα δεν ειχα προβλημα καθολου:tongue:

Αχχ και εγω!!Αλλα τωρα εφαγα και το μηλο και με ανακατεψε!!

Ανασες..φου φου φου..πφφφφ

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Αχχ και εγω!!Αλλα τωρα εφαγα και το μηλο και με ανακατεψε!!

Ανασες..φου φου φου..πφφφφ

ε με αδειο στομαχι μπανανα και μηλο φυσικο ειναι ειναι βαρια φρουτα ρε συ

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

ε με αδειο στομαχι μπανανα και μηλο φυσικο ειναι ειναι βαρια φρουτα ρε συ

εε δεν ξερω τι αλλο να φαω..και το πρωι δεν μπορω να φαω μπουγατσα ή κατι τετοιο γτ με νυσταζει μετα..:confused:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

εε δεν ξερω τι αλλο να φαω..και το πρωι δεν μπορω να φαω μπουγατσα ή κατι τετοιο γτ με νυσταζει μετα..:confused:

δοκιμασε αυτο που σου ειπα λιγο κασερακι και καμια φρυγανια που τραβαει και τα υγρα παρε και ενα γαλατακι με λιγα λιπαρα οτι καλυτερο;);)

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

δοκιμασε αυτο που σου ειπα λιγο κασερακι και καμια φρυγανια που τραβαει και τα υγρα παρε και ενα γαλατακι με λιγα λιπαρα οτι καλυτερο;);)

το γαλα με φουσκωνει..η φρυγανια δεν μου αρεσει!για κασερακι το συζηταω..:tongue:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

το γαλα με φουσκωνει..η φρυγανια δεν μου αρεσει!για κασερακι το συζηταω..:tongue:

ειπα σε συναδελφο να μου φερει μια σπανακοπιτα τωρα που θα βγει εξω, να την φαω σε κανενα μισαωρο..

Εφηηη μετα λεμε πως παιρνουμε κιλα!!

Εγω σημερα αλλαζω εβδ...Δικαιολογουμαι, ε?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...