Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

πριν 2 βδομαδες ειχα παει αλλα ειμαι μεσα στο αγχος λογω της αποκολλησης θα δουμε αν τελικα θα κανω και την αμνιο αλλα φοβαμαι να την κανω!!!

ε αλλαξες βδομαδα γιαυτο εισαι αβοκαντο σημερα χαχαχχα αλλα τελικα εχει πολυ πλακα το συκεκριμενο τικερακι εγω σε 2 μερες θα ειμαι γλυκοπατατα χιχιχιχι

Ααα μαλιστα!Την καρδια σου πετρα και υπομονη μεχρι να γυρισει!:rolleyes:

Ναι..ειναι πολυ ωραιο το τικερακι!

Πωπω..εφαγα μια μπανανα και αρχιζει να μου καταστρεφει το εντερακι!!:-(

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πριν 2 βδομαδες ειχα παει αλλα ειμαι μεσα στο αγχος λογω της αποκολλησης θα δουμε αν τελικα θα κανω και την αμνιο αλλα φοβαμαι να την κανω!!!

ε αλλαξες βδομαδα γιαυτο εισαι αβοκαντο σημερα χαχαχχα αλλα τελικα εχει πολυ πλακα το συκεκριμενο τικερακι εγω σε 2 μερες θα ειμαι γλυκοπατατα χιχιχιχι

εβαλα και εγω ενα τικερακι εμενα το μωρο μου ειναι ροδακινο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εβαλα και εγω ενα τικερακι εμενα το μωρο μου ειναι ροδακινο!!!

Καλεεε μπερδευτηκα..Πιο κατω εχει και αλλο κρεμμυδι?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

να αποφευγεις οτι καταλαβαινεις οτι σε ενοχλει εγω ειναι πολλα αυτα που δεν μπορω να φαω πλεον εχω παρα πολλες καουρες και τις νυχτες δεν μπορω να κοιμηθω

Ειμαι στη δουλεια ομως μωρε και δεν ξερω τι να παρω μαζι μου!!Πηρα πριν λιγες μερες κατι κρουασαν αλλα η σοκολατα μου εκατσε βαρια στο στομαχι!Σημερα πηρα μπανανα και ενα μηλο..

Και δεν εχουμε και κυλικειο ή κανενα μαγαζι κοντα για να φαω καμια πιτα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ειμαι στη δουλεια ομως μωρε και δεν ξερω τι να παρω μαζι μου!!Πηρα πριν λιγες μερες κατι κρουασαν αλλα η σοκολατα μου εκατσε βαρια στο στομαχι!Σημερα πηρα μπανανα και ενα μηλο..

εγω δεν μπορω τες σοκολατες καθολου!!!εγω παιρνω στην δουλεια τοστ και κανενα μηλο που δεν με ενοχλει!!!και φρυγανιες φυσικα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καμια φρυγανια και λιγο τυρακι δοκιμασε να φας μηπως δεν σε πειραζει;) και ασε τις πιτες παχαινουν χαχαχχαχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

ελα ντε για να δουμε σε δυο τρεις εβδομαδες τι θα γινει κι εγω απορω για το 2ο κρεμμυδι

Στομεταξυ φαινεται σαν να εχει παλι πορτοκαλι μετα αβοκαντο και μετα παλι κρεμμυδι!!!Πω ρεεε δουλεια που βρηκαμε πρωινιατικα με τα λαχανικα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

καμια φρυγανια και λιγο τυρακι δοκιμασε να φας μηπως δεν σε πειραζει;) και ασε τις πιτες παχαινουν χαχαχχαχαχα

Και αυτες παχαινουν?Πλακα πλακα μαλλον πρεπει να κανω λιγο κρατη!5-6 κιλα πηρα..:shock:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

το βρηκα χαχαχχαχα μετα το κρεμμυδι ειναι γλυκοπατατα και μεταμανγκο απλα οπως το δειχνει το δειχνει πιο νωρις το φρουτολαχανικο δεν ειναι δυο κρεμμυδια ειναι ενα χαχαχαχχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...