Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Βέβαια δεν έδωσαν όλες οι βλαστοκυστες τελειομηνη εγκυμοσύνη.Απο αυτές έκανα την κόρη μου,τώρα επίσης είμαι έγκυος και ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί είναι πολυ νωρις ακόμα και μας έμεινε άλλη μια.Οι υπόλοιπες 4 από τις 7 σε σύνολο,δεν προχώρησαν..

Όλα καλά θα πάνε αυτήν την φορά εύχομαι καλή και τελειομηνη κύηση!!! 2/7 είναι σούπερ!!! Εμείς έχουμε 4/4 αποτυχία ….

πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Βέβαια δεν έδωσαν όλες οι βλαστοκυστες τελειομηνη εγκυμοσύνη,είναι και λίγο απίθανο να πιάσουν όλες.Απο αυτές έκανα την κόρη μου,τώρα επίσης είμαι έγκυος και ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί είναι πολυ νωρις ακόμα και μας έμεινε άλλη μια.Οι υπόλοιπες 4 από τις 7 σε σύνολο,δεν προχώρησαν..

Αυτό με τον κατακερματισμό και το οξειδωτικό στρες δεν τα έχω ψάξει καθόλου,γιατί δεν μας τα ζήτησαν,οπότε δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζουν..Τι να σου πω,εδω έρχονται από Αγγλία για τον γιατρό αυτό,γιατί δούλευε εκεί για πολλά χρόνια και τον γνωρίζουν.Αν δεν βαριέσαι τις μετακινήσεις,τότε γιατί όχι?😊

Σου στέλνω να μου πεις όνομα να τον έχω υπόψην μου

• Ευχή 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Τα καγκελα δεν ανεβοκατεβαινουν το ξερω σιγουρα αλλα το στρωμα εχει 2 επιπεδα.Ψηλα για οταν ειναι βρεφος κ χαμηλα για να μην βγαινει οταν μεγαλωσει...

καπου διαβασα οτι κανονικα οι προδιαγραφες λενε οτι τα καγκελα δεν πρεπει να ανεβοκατεβαινουν.Αν κανω λαθος ας με διορθωσετε...

από πού το ξέρεις σίγουρα?γιατι εγω την έχω μπροστά μου!!χεχε

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

από πού το ξέρεις σίγουρα?γιατι εγω την έχω μπροστά μου!!χεχε

Eννοω για αυτες που εβαλα εγω απο το αλλο καταστημα..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Τωρα τρωω ενα δρακουλινιι! πριν εφαγα σταφυλια! γιαυτο το στομαχι μου εχει παθει σοκ!!!

Ασχετο: Margo σου ειχα στειλει χθες π.μ. το ελαβες ποτε?

ναι τωρα το ειδα κ απαντησα :P:p:p

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Αχ τι ωραια εφυγε και ο Αυγουστος...!Απο αυριο 1η Σεπτεμβρη...τι λετε θα δουμε καθολου δροσουλα??Εγω σημερα ζεσταινομουν τοσο πολυ που την εβγαλα με το κλιματιστικο τι να κανω??

Αυριο το πρωι εχω ραντεβου με την γιατρο μου, αντε γιατι ανυπομονω να δω οτι ολα βαινουν καλως...!Μετα αν γυρισω με καλα νεα λεω να φτιαξω γλυκακι..Ισως κανω τσιζκεικ θα δουμε , αναλογα την ορεξη..

Τρελαινομαι για γλυκα..εσεις??

Σας καληνυχτω...αφου δεν βλεπω καμια σας μεσα..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααααααααααααααααααα

καλο μηνα και καλο φθηνοπορο να εχουμε!!!!

χρονια πολλα και σε οσες γιορταζουν σημερα και ειναι και πολλες και δεν ξερω αν εχουμε καποια εδω!!!!:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα Ζουζουνες!!

Πως ειστε σημερα??Εμενα ποναει το αυτακι μου!Χθες κοιμηθηκα με κλιματιστικο το μεσημερι και ποναει το αυτι και λιγο ο λαιμος!Ελπιζω περαστικα να ειναι..

Τωρα εχουμε λιγη δροσουλα ακομα αλλα γενικα σαν να ξανανεβηκε λιγο η θερμοκρασια μου φαινεται!

Ωραια τα κρεβατακια που ειδατε!Και εγω γι κατι τετοιο κοιταω..Και για εξοικονομιση χωρου αλλα και θα εχει αυτα τα επιπλα για αρκετο καιρο ακομα!

Σοφη..τι ωραια που θα δεις τον ανδρακλα σου!!!:P:p:p

Αντε να παιρνουμε και εμεις σειρα!!

Η Μαιρη αυχενικη το Σαββατο και εγω τη Δευτερα ραντεβου με το γιατρο:D

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλημερουδιαααααααααααααααααααααα

καλο μηνα και καλο φθηνοπορο να εχουμε!!!!

χρονια πολλα και σε οσες γιορταζουν σημερα και ειναι και πολλες και δεν ξερω αν εχουμε καποια εδω!!!!:rolleyes::rolleyes:

Αααα ναι!Και καλο φθινωπορο!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας καλο φθινοπωρο τι κανετε?

Γεια σου Μινακι!!!Καλα ειμστε..εσυ ολα καλα?

*το κρεμμυδι ειναι μεγαλυτερο απο το πορτοκαλι?ντοινγκ..:shock:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Γεια σου Μινακι!!!Καλα ειμστε..εσυ ολα καλα?

*το κρεμμυδι ειναι μεγαλυτερο απο το πορτοκαλι?ντοινγκ..:shock:

καλα κι εγω ηταν να παω γιατρο σημερα αλλα κατι της ετυχε και ειναι εκτος μεχρι την Τεταρτη:(

*μαλλον ειναι γλυκοπορτοκαλο γιαυτο χαχαχχαχαχχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλα κι εγω ηταν να παω γιατρο σημερα αλλα κατι της ετυχε και ειναι εκτος μεχρι την Τεταρτη:(

*μαλλον ειναι γλυκοπορτοκαλο γιαυτο χαχαχχαχαχχαχα

Οχι ρε...Καλη υπομονη, τι να πω!Εχεις καιρο να πας?

Ααα οτι ναναι ειναι το τικερακι..Χθες ημουν πορτοκαλι, σημερα αβοκαντο και σε μια εβδ, κρεμμυδι!χεεε..Παρολα αυτα καπου στα 12 εκ νομιζω ειναι!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

πριν 2 βδομαδες ειχα παει αλλα ειμαι μεσα στο αγχος λογω της αποκολλησης θα δουμε αν τελικα θα κανω και την αμνιο αλλα φοβαμαι να την κανω!!!

ε αλλαξες βδομαδα γιαυτο εισαι αβοκαντο σημερα χαχαχχα αλλα τελικα εχει πολυ πλακα το συκεκριμενο τικερακι εγω σε 2 μερες θα ειμαι γλυκοπατατα χιχιχιχι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...