Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Και εμείς με ολιγοασθενοτερατοσπερμια, πολύ κακο σπέρμα δλδ και παρόλα αυτά κάναμε 7αριστες βλαστοκυστες σε δύο ωοληψιες. Στην πρώτη βγάλαμε δέκα ωάρια(7ωριμα-5βλαστοκυστες)και τώρα βγάλαμε 3ωαρια και καναμε δύο.Πιστευω πως θα τα καταφέρετε,είστε σε πολύ καλά χέρια 

Μακάρι γτ γενικά οι ελπίδες είναι στα τάρταρα. Αλλά νταξει θέλω να πιστεύω ότι θ πάει καλά πόσο γκαντεμια πια

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

πλακα κανεις? εννοειται φοβαμαι γι αυτο δεν εχουμε κανει τιποτα τοσο καιρο.. αλλα οι ορμες ορμες!!!! στον υπνο μου εχω γινει πορνοσταρ! χαχχαχαχαχαχα... ο γιατρος μας σημερα μου ειπε να μην ξανακανουμε χωρις προφυλακτικο. ελεος δηλαδη. μαλλον θα το ξεχασω το σπορ για τωρα... δεν ειναι ο καιρος του!

Εγω το εχω ξεχασει και ο αντρουλης μου το ιδιο!φοβομαστε και οι 2 γιατι ειχα αρκετα προβληματα στη πρωτη εγκυμοσυνη και δεν θελω να με βρει τιποτα απο τωρα!

Υπομονη,μετα θα ξεσαλωσουμε!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Hello, κοριτσια!!

Το εβαλα το κεικ.Τωρα ψηνεται...Εφτιαξα τακα-τακα και μια ζυμη για πιτσα και την αφησα να φουσκωσει. Θα τους τη φτιαξω μονο με σαλτσα και τυρι για τωρα το βραδυ που θα γυρισουν απο το κολυμβητηριο.

Καθε βραδυ δεν ξερω τι να τους δινω....

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εγω το εχω ξεχασει και ο αντρουλης μου το ιδιο!φοβομαστε και οι 2 γιατι ειχα αρκετα προβληματα στη πρωτη εγκυμοσυνη και δεν θελω να με βρει τιποτα απο τωρα!

Υπομονη,μετα θα ξεσαλωσουμε!!

Αχ!! Αυτο λεω και εγω!!!:P:p

Γειά σας πάλι!!!!!

Εδώ σήμερα ο καιρός είναι μουντός,έβρεξε κιολας το μεσημέρι και έβγαλε και ψυχρούλα... Άντε καλό χειμώνα τώρα!!!

Κάτι διάβασα πιο κάτω για λίποβαρή μωρά και ξέρετε τι πρέπει να σας πω????? Εγώ ήμουν ένα μωρό θαυμα οταν γεννηθηκα... Το '82 γεννηθείς και μόλις είχε μπεί η μαμά μου στον 7ο... Ήμουν 850 γραμμάρια... Γι αυτό σας λέω καμιά φορα,όλα θα γίνουν δεν θέλει άγχος!Έχει για όλες μας ο Θεούλης!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αχ!! Αυτο λεω και εγω!!!:P:p

Αχ και εμεις φοβομαστε πολυ γι'αυτο λεω να μην το διακινδυνευσουμε...Δεν παθαινουμε τιποτα να περιμενουμε λιγο..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγω δε μιλαω για κουνιες, γιατι εχω 1 απο το 2ο παιδι μου που ειναι σε πολυ καλη κατασταση.Απο το 1ο παιδι μου την εχουμε στην πεθερα μου οπου κοιμουνται τα εγγονια της οποιο δλδ παει.

Γενικα απο ψωνια χοντρα δεν χρειαζομαι και τιποτα γιατι και η αδερφη μου εχει 2 μικρα κοριτσακια και τα εχει φυλαξει ολα, και εγω τα εχω κρατησει.

Ως και ρουχα εχω, βεβαια εννοειται οτι θα παρω και κατι καινουριο...

Τι κατι, αν αρχισω τα ψωνια ποιος με πιανει!!

εμεις καναμε χωρις προφυλακτικο αλλα προσεχε, πειραζει? ουτε πονεσα ουτε τιποτα παντως οποτε θα συνεχισουμε κανονικα! χαμος γινεται εδω, χαλαζι, βροχη , κεραυνοι , χαος μιλαμε!!! αχ Μαργαριτα παθαινω κ εγω συχνα κολπιτιδα, υπομονη θελει! ξεφυτρωνει εκει που δεν τη θες!

BJVqp3.png

Αυτα που μου ειπες τα χω δει κι εγω... Αμφιβάλλω λιγο ομως γιατι δεν τα βλεπω να ανεβοκατέβαιναν τα καγκελα...

Τα καγκελα δεν ανεβοκατεβαινουν το ξερω σιγουρα αλλα το στρωμα εχει 2 επιπεδα.Ψηλα για οταν ειναι βρεφος κ χαμηλα για να μην βγαινει οταν μεγαλωσει...

καπου διαβασα οτι κανονικα οι προδιαγραφες λενε οτι τα καγκελα δεν πρεπει να ανεβοκατεβαινουν.Αν κανω λαθος ας με διορθωσετε...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Αχ τι ωραια που ειναι να κανεις ψωνια για τα παιδακια σου???κουνιες,ρουχαλακια:D:D:D.............

Ρε κοριτσια θελω τα φωτα σας,μανουλες και μη!

Εγω οταν θα γεννησω(πρωτα ο Θεος) θα ειναι ο μικρος περιπου 15 μηνων.Πρεπει να παρω και αλλη κουνια? να βαλω τον μικρο σε κρεββατακι?

τι να κανω?εντωμεταξυ εδω που μενουμε τωρα δεν ειναι πολυ μεγαλο το παιδικο δωματιο(ενα ειναι) και δεν χωρανε 2 κουνιες μαζι ή 2 κρεββατια.Μονο δυωροφο κρεββατι χωραει,αλλα θα ειναι πολυ μικρα τα μωρα για κατι τετοιο! τι να κανω? οεο?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Τα καγκελα δεν ανεβοκατεβαινουν το ξερω σιγουρα αλλα το στρωμα εχει 2 επιπεδα.Ψηλα για οταν ειναι βρεφος κ χαμηλα για να μην βγαινει οταν μεγαλωσει...

καπου διαβασα οτι κανονικα οι προδιαγραφες λενε οτι τα καγκελα δεν πρεπει να ανεβοκατεβαινουν.Αν κανω λαθος ας με διορθωσετε...

Και εγω εχω διαβασει οτι δεν ειναι καλο να ανεβοκατεβαινει το καγκελο γιατι οταν μεγαλωσει λιγο υπαρχει ο κινδυνος να μαγκωσουνε τα δαχτυλακια του αν παει να σκαλισει το καγκελο! εγω εχω παρει ομως κουνια που ανεβοκατεβαινει το καγκελο!!!!:rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Η 1η κουνια που πηραμε ηταν με καγκελα που ανεβοκατεβαιναν και η 2η ηταν απο την Kitten με σταθερα καγκελα και 2 επιπεδα.

Εχω την εντυπωση οτι η 2η ειναι πιο ασφαλης γιατι στο 2ο επιπεδο το καγκελο ειναι πολυ ψηλα και δεν μπορει το παιδι να πηδηξει εξω.

Αχ τι ωραια που ειναι να κανεις ψωνια για τα παιδακια σου???κουνιες,ρουχαλακια:D:D:D.............

Ρε κοριτσια θελω τα φωτα σας,μανουλες και μη!

Εγω οταν θα γεννησω(πρωτα ο Θεος) θα ειναι ο μικρος περιπου 15 μηνων.Πρεπει να παρω και αλλη κουνια? να βαλω τον μικρο σε κρεββατακι?

τι να κανω?εντωμεταξυ εδω που μενουμε τωρα δεν ειναι πολυ μεγαλο το παιδικο δωματιο(ενα ειναι) και δεν χωρανε 2 κουνιες μαζι ή 2 κρεββατια.Μονο δυωροφο κρεββατι χωραει,αλλα θα ειναι πολυ μικρα τα μωρα για κατι τετοιο! τι να κανω? οεο?

Ο μεγαλος σου μπορει να εχει ενα μικρο κρεβατι με προστατευτικο καγκελο που μπαινει τη νυχτα, (σαν της νεοσετ π.χ) και το μωρο στην κουνια.Αλλα ειπες δε χωρανε, ε??

Πες μας για την ποιοτητα .Εισαι ευχαριστημενη?Πηρες και αλλα πραγματα απο το μαγαζι αυτο ?Εισαι ικανοποιημενη?

To κάγκελο ανεβοκατεβαίνει ναι.είναι μια βιοτεχνία που την έχει μια οικογένεια στο Περιστέρι και τα φτιάχνει ο μπαμπάς..μας είχε δώσει κ δώρο ένα μαξιλάρι θηλασμού που με βόλεψε κι αυτό πάρα πολύ όχι μόνο στο θηλασμό αλλά και για να στηρίζω τη μέση μετά τον 7ο μήνα αλλά κ μετά που είχα γεννήσει!Είναι καλή ποιοτητα και έχει αρκετά σχέδια.εμάς απο κοντα μας είχε δείξει αρκετά..

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Και εγω εχω διαβασει οτι δεν ειναι καλο να ανεβοκατεβαινει το καγκελο γιατι οταν μεγαλωσει λιγο υπαρχει ο κινδυνος να μαγκωσουνε τα δαχτυλακια του αν παει να σκαλισει το καγκελο! εγω εχω παρει ομως κουνια που ανεβοκατεβαινει το καγκελο!!!!:rolleyes:

για την συγκεκριμένη κούνια εδώ εγω δυσκολεύομαι να το ανεβοκατεβάσω,,πόσο ο μπέμπης..:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...