Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , MK2012 είπε:

Εμένα όλα έφταναν 3 ημερών (εκτος από κάποια που δε γονιμοποιήθηκαν καν) και μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Μπορεί ο γιατρός σου να νομίζει πως επειδή είσαι μικρή, έχεις περισσότερες πιθανότητες με 3 ημερών από το να περιμένει να γίνουν βλαστοκυστες. Λόγω χαμηλής ΑΜΗ ξεκίνησες IVF? 

Ναι αλλά και λόγω μη διαβατής δεξιάς σάλπιγγας και αντρικού παράγοντα χαμηλής κινητικότητας. Κάναμε ICSI. Προσπαθούσαμε 1,5 χρόνο αλλά τίποτα απολύτως.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Και εγω ζυγιστηκα σημερα το πρωι κ ειμαι 60 ολοκληρα κιλα αρα το πηρα και εγω το κιλακι μου!!!Να δω που θα καταληξω??

καλε μας δουλευεις? ενα κιλακι? τι ειναι ενα κιλακι? τιποτα τι να πουμε εμεις που εχουμε παρει ηδη 3? η και παραπανω εεεε? με τον πονο μας παιζεις σοφακιιιιι?:tongue::tongue:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πλακα κανεις? εννοειται φοβαμαι γι αυτο δεν εχουμε κανει τιποτα τοσο καιρο.. αλλα οι ορμες ορμες!!!! στον υπνο μου εχω γινει πορνοσταρ! χαχχαχαχαχαχα... ο γιατρος μας σημερα μου ειπε να μην ξανακανουμε χωρις προφυλακτικο. ελεος δηλαδη. μαλλον θα το ξεχασω το σπορ για τωρα... δεν ειναι ο καιρος του!

Ασε αυτο παλι με τα ονειρα που το πας??

Οσο παμε εμεις να το αποφυγουμε τοσο αυτο μας κυνηγαει??

Ηθελα να 'ξερα ο αντρας μου τι βλεπει??Ντρεπομαι ομως να τον ρωτησω..

Τι να του πω οτι βλεπω εγω???:tongue::tongue::tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

εδωωωωωωωωωωωωω

απο που κολησες καλε την κολπιτιδα??απο την τουαλετα? υπομονη και ολα θα φτιαξουν!!!

δεν ξερω μωρε την κολαω εγω συχνα πυκνα.. ειμαι πολυ ευαισθητη... παντα κολουσα 2 φορες το χρονο στανταρ... πολυ σπαστικο

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Γειά σας πάλι!!!!!

Εδώ σήμερα ο καιρός είναι μουντός,έβρεξε κιολας το μεσημέρι και έβγαλε και ψυχρούλα... Άντε καλό χειμώνα τώρα!!!

Κάτι διάβασα πιο κάτω για λίποβαρή μωρά και ξέρετε τι πρέπει να σας πω????? Εγώ ήμουν ένα μωρό θαυμα οταν γεννηθηκα... Το '82 γεννηθείς και μόλις είχε μπεί η μαμά μου στον 7ο... Ήμουν 850 γραμμάρια... Γι αυτό σας λέω καμιά φορα,όλα θα γίνουν δεν θέλει άγχος!Έχει για όλες μας ο Θεούλης!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γειά σας πάλι!!!!!

Εδώ σήμερα ο καιρός είναι μουντός,έβρεξε κιολας το μεσημέρι και έβγαλε και ψυχρούλα... Άντε καλό χειμώνα τώρα!!!

Κάτι διάβασα πιο κάτω για λίποβαρή μωρά και ξέρετε τι πρέπει να σας πω????? Εγώ ήμουν ένα μωρό θαυμα οταν γεννηθηκα... Το '82 γεννηθείς και μόλις είχε μπεί η μαμά μου στον 7ο... Ήμουν 850 γραμμάρια... Γι αυτό σας λέω καμιά φορα,όλα θα γίνουν δεν θέλει άγχος!Έχει για όλες μας ο Θεούλης!!!

Αχ, τι ωραια να ερθει το φθινοπωρο!!! Και εδω ηταν λιγο μουντος σημερα και η θερμοκρασια εχει πεσει 2 βαθμους απο τις προηγουμενες μερες.Εχει ομως τα βραδια υγρασια και ειναι πολυ σπαστικο....:mad::x

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Είναι νωρίς ακόμη Γωγώ. Και εγώ στην εγκυμοσύνη και στην πρώτη και σε αυτή δεν είχα ιδιαίτερο θέμα. Απλά μια μεγαλύτερη ευαισθησία, κλαίω για πράγματα που πριν δεν θα με συγκινούσαν αλλά αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα μετά που έκανα τον γιο μου. Στην λοχεία ζορίστηκα λίγο, αλλά ευτυχώς μόνο για 1 μήνα.

Καλε τι νωρις??? η κοπελα ειναι στον 4ο μηνα!!!! εμενα απο τον 2ο με ειχανε πιασει οι ορμονες μου!και συνεχιζουνε............

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλα δεν μπορώ να συνελθω... Λιγο κοιμηθηκα και τωρα ειμαι σαν ζομπυ!!

Περιμένω και κατι φιλους κατα τις 8... Δεν έχω ετοιμάσει και τίποτα γιατι μου ετυχαν απροόπτα,οποτε θα παρω κατι απ'εξω...

Βαριέμαι........ και κοιτάω κρεβατακια στο ιντερνετ... Αν βρω κατι ωραιο θα σας το δειξω!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δωρα μου και εγω κοιταω στο ιντερνετ συνεχεια βρεφικα επιπλα κ καροτσια κ.λ.π....Εγω ξεχωρισει μερικα αλλα λεω να μην ξεμυαλιζομαι απο τωρα...

Το βραδυ θα εχουμε και εμεις παρεα..θα φτιαξουμε κατι προχειρο να φαμε γιατι πολυ κουραστηκα σημερα με τα κανελονια!!ουφ!

Οριστε αυτα που μ'αρεσουν:

http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=1291&cat=116&page=1&mCat=2

http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=1306&cat=116&mCat=2&page=3

http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=1158&cat=56&page=6&mCat=3

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Δωρα μου και εγω κοιταω στο ιντερνετ συνεχεια βρεφικα επιπλα κ καροτσια κ.λ.π....Εγω ξεχωρισει μερικα αλλα λεω να μην ξεμυαλιζομαι απο τωρα...

Το βραδυ θα εχουμε και εμεις παρεα..θα φτιαξουμε κατι προχειρο να φαμε γιατι πολυ κουραστηκα σημερα με τα κανελονια!!ουφ!

Μπες λίγο στο http://www.motherbaby.gr/products1.php?wh=1〈=1&the1id=16&the2id=36&theid=36&open1=16&open2=36 και δες το βιντεακι!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Μπες λίγο στο http://www.motherbaby.gr/products1.php?wh=1〈=1&the1id=16&the2id=36&theid=36&open1=16&open2=36 και δες το βιντεακι!!!!

hellooooooooo!Αυτή την κούνια είχα πάρει εγώ στον γιο μου κ με βόλεψε αφάνταστα!γλύτωσα το κούνα κούνα στα χέρια..το έβαζα στην κούνια ,το κουνούσα λιγάκι και τσουπ τον έπαιρνε ο ύπνος κ ετσι δεν συνήθισε στην αγκαλιά!!:)

τώρα θα το μετατρέψω σε κρεβατάκι γιατί μεγάλωσε και τον αρέσει καλύτερα να κοιμάται σε κρεβάτι!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

hellooooooooo!Αυτή την κούνια είχα πάρει εγώ στον γιο μου κ με βόλεψε αφάνταστα!γλύτωσα το κούνα κούνα στα χέρια..το έβαζα στην κούνια ,το κουνούσα λιγάκι και τσουπ τον έπαιρνε ο ύπνος κ ετσι δεν συνήθισε στην αγκαλιά!!:)

τώρα θα το μετατρέψω σε κρεβατάκι γιατί μεγάλωσε και τον αρέσει καλύτερα να κοιμάται σε κρεβάτι!

Αλήθεια??? Σήμερα την ανακάλυψα την σελίδα αυτη.. Εσυ το παρείγγειλες απο το site η πηγες απο το καταστημα? Είναι καλη ποιοτικα? Το μονο που με απασχολει ειναι οτι δεν εχει χρωματα πολλα ρε....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Το εχω δει εδω και καιρο αλλα αμφιβαλλω λιγο γιατι δεν ακουσα καλα λογια ...Το μαγαζι αυτο ειναι πολυ κονταμας κ ελεγα να περασω απο εκει..

Για κοιτα αυτα που εβαλα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Πες μας για την ποιοτητα .Εισαι ευχαριστημενη?Πηρες και αλλα πραγματα απο το μαγαζι αυτο ?Εισαι ικανοποιημενη?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Πες μας για την ποιοτητα .Εισαι ευχαριστημενη?Πηρες και αλλα πραγματα απο το μαγαζι αυτο ?Εισαι ικανοποιημενη?

Αυτα που μου ειπες τα χω δει κι εγω... Αμφιβάλλω λιγο ομως γιατι δεν τα βλεπω να ανεβοκατέβαιναν τα καγκελα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...