Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τις αξιολογήσεις τις ξερω με ΑΒΓ η αλήθεια είναι και όχι με αριθμούς αλλά και αυτό κάτι θα σημαίνει. Εγώ όπως ανέφερα έχω 3 κατάψυξη και τώρα σκέφτομαι αν θα βάλω 1 ή 2..

Μακάρι όλα να μας πάνε καλά! 

Εισαι ευχαριστημένη από το κεντρο γενικά εσυ ;

Κοίταξε ούτε κρύο ούτε ζέστη προς το παρόν, έχουν ξεχάσει 2 φορές να μου πούνε πράγματα όπως πχ για το νερό στην έμβρυομεταφορά και η αναμονή είναι λίγο θέμα αλλά οκ. Είναι λίγο περίεργη η επικοινωνία αλλά οκ, θα δούμε. Προς το παρόν δεν νομίζω ότι έχουμε κάνει κάτι λάθος. Πιστεύω ότι με προσέχουν και μου κάνανε όλες τις εξετάσεις νωρίς που το θεωρώ πολύ υπέρ τους.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εμεις το αντιθετο θα ελεγα!δινουμε 400 για ενα μετριο διαμερισμα στο κεντρο ενω με τα ιδια λεφτα θα βρισκαμε πολυ καλυτερο εκτος κεντρου, σε καποια συνοικια! αλλα το λατρευω το κεντρο, εδω μεγαλωσα κ στη σκεψη να βγω εκτος τρελαινομαι! σε αντιθεση βεβαια με τον αντρα μου που μεγαλωσε σε συνοικια κ ειδα κ επαθα να τον πεισω να μεινουμε κεντρο. σημερα πηγε ο αντρας μου να παραδωσει στη δουλεια, αρχεια, κινητα , συτοκινητο κτλ κ μες στην καταθλιψη ειναι, εχει κ τη μανα του στο νοσοκομειο παλι, δεν μπορω να τον βλεπω ετσι, αντε να ρθει το μωρο να αλλαξει η ψυχολογια μας!

καλημερα ειπα?καλημερα!!!

Καλημερα και απο εμενα!

Καθε αρχη και δυσκολη! ευχομαι να βρεθει μια καλη ευκαιρια απο δω και περα για τον αντρα σου!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δουλευω 4 ωρες πλεον κ χωρις ικα κ σε 2-3 μηνες σταματαω οριστικα.αστα!

για τον υπνο που λες εφακη μια φιλη μου εχει ενα κοριτσακι 2 κ κατι. ενω ειναι πολυ δραστηριο παιδι μολις παει η ωρα 10 πεφτει για υπνο και κοιμαται σερι ως τις 7 που την ξυπναει για τον παιδικο. θεμα παιδιου ειναι?η φιλη μου σου λεω εχει βρει τη χαρα της!

Αχ και εμενα το μαναρακι μου κοιμαται απο τις 9.30 ως τις 7-7.30 το πρωι!

ναναι καλα το παιδακι μου και να μην αλλαξει συνηθεια!!!!(να κοιμομαστε και εμεις δηλαδη):D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αχ και εμενα το μαναρακι μου κοιμαται απο τις 9.30 ως τις 7-7.30 το πρωι!

ναναι καλα το παιδακι μου και να μην αλλαξει συνηθεια!!!!(να κοιμομαστε και εμεις δηλαδη):D

ετσι ειναι να κοιμουνται για να κοιμομαστε και εμεις!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

που ειστε καλε ολες? σημερα καναμε αποπειρα το πρωι με το μωρο μου για τρελλιτσες αλλα πονουσα στην επαφη. εχω παθει κολπιτιδα. ξεκιναω τα flagyl υποθετα απο σημερα. πανω που πηγα να χαρω λιγο κ εγω!!!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

που ειστε καλε ολες? σημερα καναμε αποπειρα το πρωι με το μωρο μου για τρελλιτσες αλλα πονουσα στην επαφη. εχω παθει κολπιτιδα. ξεκιναω τα flagyl υποθετα απο σημερα. πανω που πηγα να χαρω λιγο κ εγω!!!!!!!

εδωωωωωωωωωωωωω

απο που κολησες καλε την κολπιτιδα??απο την τουαλετα? υπομονη και ολα θα φτιαξουν!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Οσον αφορα τις συσπασεις της μητρας δε φοβασαι??

Ο γιατρος μου εμενα μου ειπε οτι μπορω ελευθερα να κανω αλλα τι να σας πω βρε καριτσια φοβαμαι για το μετα μην εχω συσπασεις.

Ασε που και ο αντρας μου φοβαται και αυτος να με αγκιξει!! Βεβαια εχω και το ιστορικο των παλινδρομων και ειναι και αυτος ενας λογος που το σκεφτομαστε!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

kalimera se oles tis kopeles apo tin kipro.ego meno leukosia.kai ego simera xipnisa kourasmeni,o keros tha ftei kai i agonia mou gia avrio.

ox exo b epipedou avrio kai agonio vre pedia kai meta tha pao stin giatro mou.

na perasi kai auti i mera ...

Σου ευχομαι καλη επιτυχια για αυριο και ολα να πανε καλα,που σιγουρα θα πανε αποδω και περα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλημερα κ απο μενα! λοιπον χτες το βραδι ζυγιζομαι και ειμαι 68!!!! παθαινω 3 εγκεφαλικα κ λεω παει το χασα!!! κ εντω μεταξυ δεν ειχα φαει πολυ χτες. ενα μικρο πιατακι αρακα κ λιγη φετα, μετα ενα τοστ, 1/3 κομματι παστιτσιο κ λιγο πεπονι. ζυγιζομαι σημερα 66κιλα! πως γινεται αυτο? 2 κιλα απο βραδι σε πρωι?

κοριτσακι μου να μη ζυγιζεσε βραδυ,ειναι η κατακρατηση υγρων-κουραση της ημερας=πρηξιμο κλπ κλπ.Το πρωι ειναι πιο αξιοπιστη η μετρηση!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Και εγω ζυγιστηκα σημερα το πρωι κ ειμαι 60 ολοκληρα κιλα αρα το πηρα και εγω το κιλακι μου!!!Να δω που θα καταληξω??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Η μέση δεν χτυπάει από την αρχή, αλλά όσο αυξάνεται η μήτρα και το βάρος του εμβρύου. Έχουμε καιρό.

Στον γιο μου με ενόχλησε στον 8ο σε σημείο να κουτσαίνω, τώρα με ενοχλεί από τον 4ο μήνα αλλά λιγότερο.

Εγω εχω ευπαθεια στη μεση,πολλες φορες στο παρελθον εχω παθει λουμπαγκο,ή απο μια αποτομη κινηση εχω μεινει καγκελο και γενικα με ποναει πολυ ευκολα.Τωρα που μετατοπιζονται τα οστα της λεκανης εχει αρχισει ηδη ο πονος να με επισκεπτεται σιγα-σιγα.Καθε κοπελα σε διαφορετικες στιγμες ποναει στη μεση.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Οσον αφορα τις συσπασεις της μητρας δε φοβασαι??

Ο γιατρος μου εμενα μου ειπε οτι μπορω ελευθερα να κανω αλλα τι να σας πω βρε καριτσια φοβαμαι για το μετα μην εχω συσπασεις.

Ασε που και ο αντρας μου φοβαται και αυτος να με αγκιξει!! Βεβαια εχω και το ιστορικο των παλινδρομων και ειναι και αυτος ενας λογος που το σκεφτομαστε!!

πλακα κανεις? εννοειται φοβαμαι γι αυτο δεν εχουμε κανει τιποτα τοσο καιρο.. αλλα οι ορμες ορμες!!!! στον υπνο μου εχω γινει πορνοσταρ! χαχχαχαχαχαχα... ο γιατρος μας σημερα μου ειπε να μην ξανακανουμε χωρις προφυλακτικο. ελεος δηλαδη. μαλλον θα το ξεχασω το σπορ για τωρα... δεν ειναι ο καιρος του!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...