Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Maraki S. είπε:

Κοίταξε ούτε κρύο ούτε ζέστη προς το παρόν, έχουν ξεχάσει 2 φορές να μου πούνε πράγματα όπως πχ για το νερό στην έμβρυομεταφορά και η αναμονή είναι λίγο θέμα αλλά οκ. Είναι λίγο περίεργη η επικοινωνία αλλά οκ, θα δούμε. Προς το παρόν δεν νομίζω ότι έχουμε κάνει κάτι λάθος. Πιστεύω ότι με προσέχουν και μου κάνανε όλες τις εξετάσεις νωρίς που το θεωρώ πολύ υπέρ τους.

Με την αναμονή δεν έχω θέμα η αλήθεια είναι. Πάνω από μισή ώρα δεν νομίζω πως έχω περιμένει. Αλλά οκ η επικοινωνία με το γιατρό γίνεται δύσκολα και περιορισμένα. Στην αρχή ο σύζυγος μου εκνευριζοταν που μας έπαιρναν κάθε μερα μέχρι να γίνουν τα ωάρια βλαστοκυστες γιατί έπεφτε η ψυχολογία μας, αλλά οκ καταλαβαίνω είναι η δουλεια τους. Καλύτερα να έχω συνεχή ενημέρωση παρά να μη ξερω τι γίνεται.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια!

εκανα τις δουλιτσες μου,λιγο σιδερο το θελω ακομα,πηγα κουρευτηκα επιτελους,εβαλα φαγητο να γινεται και τωρα χαλαρωνω!

γωγω μου ευχομαι να φτιαξουν γρηγορα τα πραγματα!εσυ δε θα στεναχωριεσαι και ολα θα γινουν!

τουλαλα περαστικουλια και αγυριστα!μακαρι να μεινει εκει η ιστορια για να μην ταλαιπωρηθεις!

τασπα εμενα για πονοκεφαλο μου ειπε ντεπον και παναντολ σε οποιαδηποτε μορφη,αφοβα!οχι βεβαια για καραμελες!σε ειδικες περιπτωσεις μονο.

αχ κοριτσια αν κατι τρεμω ειναι η πειλοχεια καταθλιψη.προς το παρον αν εξαιρεσω τις πρωτες εβδομαδες που ημουν πραγματικα ευσυγκινητη και με αρκετα νευρα,η διαθεση μου πλεον ειναι στα υψη!

εχουν εξαλειφθει σχεδον και τα εκνευριστικα συμπτωματα(ναυτιες,εμετοι),οποτε παμε καλα!κ ελπιζω να μεινει ετσι!

Γεια σου Λιτσακι!!Με γεια το μαλλακι..:P

Εγω παντως λεω οτι οσο πιο πολυ φοβομαστε κατι, τοσο πιο πολυ μας κυνηγα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσουκου τσουκου περναει και η μερα σημερα!!

Ξυπνησε και το μωρο μου πριν λιγο..ειχαμε και μια συζητηση μανα προς κορη..:tongue:

αυτα ειναι τα ωραια!!κ εγω αισθανομαι διαφορα αλλα ακομη δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι το νινι!αχ αντε να παω αυριο γιατρουλη να ηρεμησω!ενα μηνα ακριβως εχω να παω!

Γεια σου Λιτσακι!!Με γεια το μαλλακι..:P

Εγω παντως λεω οτι οσο πιο πολυ φοβομαστε κατι, τοσο πιο πολυ μας κυνηγα!

ε τοτε να μην το σκεφτομαι!ανυπομονω να γνωρισω το μπεμπεκι μου και το περιμενω πως και πως!γι'αυτο φοβαμαι κ λεω ειναι κριμα να χαλασει ολο αυτο απο τη χαζοκαταθλιψη!

GjJbp3.png7IWup3.png

αυτα ειναι τα ωραια!!κ εγω αισθανομαι διαφορα αλλα ακομη δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι το νινι!αχ αντε να παω αυριο γιατρουλη να ηρεμησω!ενα μηνα ακριβως εχω να παω!

Και εγω ενα μηνα εχω να το δω!Και τον προηγουμενο μηνα το ειδα 2 μερες συνεχομενα που εκανα και την αυχενικη!

ε τοτε να μην το σκεφτομαι!ανυπομονω να γνωρισω το μπεμπεκι μου και το περιμενω πως και πως!γι'αυτο φοβαμαι κ λεω ειναι κριμα να χαλασει ολο αυτο απο τη χαζοκαταθλιψη!

Εγω νομιζω οτι ολες θα την παθουμε μια κριση και ειναι λογικο!Αλλα 5' λεπτακια με τα μπεμπακια μας, θα φτανουν για να κουλαρουμε!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

εφτασα και εγωωωωωωωωωωωωωωω

εγω ευτυχωσ δεν σντιμετωπησα τετοια προβληματα στο γιο μου φυσικα εγω δεν θηλασα γιατι επαθα μαστιτιδα αλλα κοιμοταν ο καλος μου ολο το βραδι και δεν ξυπνουσε!!!!

Και εγω ειχα παθει μαστιτιδα γι'αυτο και το εκοβα και στα 2 παιδια μου.

Με το ξενο γαλα πειναγαν καθε 3,5 περιπου ωρες.Ετσι μου γυριζε 1-2 φορες τη νυχτα να ξυπνησουν και αυτο κρατησε για λιγο καιρο!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Και εγω ειχα παθει μαστιτιδα γι'αυτο και το εκοβα και στα 2 παιδια μου.

Με το ξενο γαλα πειναγαν καθε 3,5 περιπου ωρες.Ετσι μου γυριζε 1-2 φορες τη νυχτα να ξυπνησουν και αυτο κρατησε για λιγο καιρο!

εμενα πηγαινε και 4 και 5 ωρες και ο γιατρος μου ειπε να μην τον ξυπναωγια να φαει γιατι ηταν μεγαλω μωρο ,4 κιλα γεννηθηκε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Παλι δεν σας προλαβαινω...!Σας ειχα βαλει να σας διαβασω το πρωι αλλα μετα βγηκα για κατι ψωνια κ εσεις γραψατε σελιδες....

Γυρισα απ'εξω κ εβαλα να φτιαψω τα κανελονια..Πολυ μπελας βρε παιδακι αλλα μαλλον η γευση θα μας αποζημιωσει...Τα εχω στο φουρνο ακομα...κ τα λιγουρευομαι..!

Παντως εγω πιστευω οτι οταν αλλαζουν τα δεδομενα της ζωης σου, και γυρνας στο σπιτι με ενα μωρο αναποφευκτα περνας μια ''φαση''.Τωρα απο εκει κ περα δεν πρεπει να μας παιρνει απο κατω γιατι ολες οι μαμαδες του κοσμου τα παιρνανε αυτα...

Οπως ειπε κ η Τασπαα...μολις κοιταμε τα μπεμπακια μας θα τα ξεχναμε ολα!!

Και εγω εχω ραντεβου στην γιατρο μου αυριο το πρωι...ανυπομονω να δω τον μπεμπη.....!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

εμενα πηγαινε και 4 και 5 ωρες και ο γιατρος μου ειπε να μην τον ξυπναωγια να φαει γιατι ηταν μεγαλω μωρο ,4 κιλα γεννηθηκε!!!

Δεν κανει λεει να το ξυπνας για να φαει!!Υποτιθεται οτι καποια στιγμη θα πεινασει και θα κλαψει!

Ποτε δεν τα ξυπνησα, δεν κανει να τους κοβεις τον υπνο!Αυτα λειτουργουν απο μονα τους σα ρολοι!!

Δεν κανει λεει να το ξυπνας για να φαει!!Υποτιθεται οτι καποια στιγμη θα πεινασει και θα κλαψει!

Ποτε δεν τα ξυπνησα, δεν κανει να τους κοβεις τον υπνο!Αυτα λειτουργουν απο μονα τους σα ρολοι!!

ναι αυτο υποστηριζει και ο παιδιατρος μου!!!μονο σε λιποβαρη μωρα τα ξυπνας!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εξαρτάται το βάρος γέννησης του παιδιού. Όσα χρειάζεται να μπουν σε θερμοκοιτίδα ή γεννιούνται με χαμηλό βάρος, πρέπει να τα ξυπνάς, ιδίως όταν θηλάζουν. Επίσης υπάρχει και η υπνηλία λόγω πείνας, την έχετε ακουστά (δεν θυμάμαι τον επιστημονικό όρο).

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Παλι δεν σας προλαβαινω...!Σας ειχα βαλει να σας διαβασω το πρωι αλλα μετα βγηκα για κατι ψωνια κ εσεις γραψατε σελιδες....

Γυρισα απ'εξω κ εβαλα να φτιαψω τα κανελονια..Πολυ μπελας βρε παιδακι αλλα μαλλον η γευση θα μας αποζημιωσει...Τα εχω στο φουρνο ακομα...κ τα λιγουρευομαι..!

Παντως εγω πιστευω οτι οταν αλλαζουν τα δεδομενα της ζωης σου, και γυρνας στο σπιτι με ενα μωρο αναποφευκτα περνας μια ''φαση''.Τωρα απο εκει κ περα δεν πρεπει να μας παιρνει απο κατω γιατι ολες οι μαμαδες του κοσμου τα παιρνανε αυτα...

Οπως ειπε κ η Τασπαα...μολις κοιταμε τα μπεμπακια μας θα τα ξεχναμε ολα!!

Και εγω εχω ραντεβου στην γιατρο μου αυριο το πρωι...ανυπομονω να δω τον μπεμπη.....!

Σιγουρα αλλαζει η ζωη σου!!Ειδικα οταν ειναι το 1ο και εισαι καινουρια σε αυτα!!

Παυεις να εισαι η Αννα η η Ελενη π.χ. η αυτονομη... Εισαι πλεον η μανα του μπεμπη η της μπεμπας, ολη σου η ζωη εξαρταται απο αυτο!!!!

Διαφημίσεις

Εξαρτάται το βάρος γέννησης του παιδιού. Όσα χρειάζεται να μπουν σε θερμοκοιτίδα ή γεννιούνται με χαμηλό βάρος, πρέπει να τα ξυπνάς, ιδίως όταν θηλάζουν. Επίσης υπάρχει και η υπνηλία λόγω πείνας, την έχετε ακουστά (δεν θυμάμαι τον επιστημονικό όρο).

Αυτο ειπα και εγω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

σοφη με τσακισες με τα κανελονια αλλα ευτυχως εχω φαι που μ'αρεσει!σνιτσελακια με πατατουλες στο φουρνο με σαλτσα ντοματα!

δεν τα εχω δει τα επιπλακια που ειπες στο πμ αλλα σιγα σιγα εχω αρχισει τις εξορμησεις και θα περασω κ απο εκει!

αχ ειστε σωτηριες οι ηδη μανουλες με τις εμπειριες και τις συμβουλες σας!

πολυ μ'αρεσει που δεν πρεπει να ξυπναω το μωρο για να φαει!βολικο ακουγεται!χιχι

GjJbp3.png7IWup3.png

γεια σας κ απο το γραφειο! κ εγω φοβαμαι την επιλοχειο καταθλιψη κ επισης το πως θα με αντικρισω σε ολοσωμο καθρευτη μολις γεννησω...αλλα ολα εχουν το τιμημα τους! ελπιζουμε να πανε ολα καλα κ τα υπολοιπα θα τα αντιμετωπισουμε οταν θα ερθει η ωρα. ειμαι σιγουρη οτι θα μου λυσετε ολες τις αποριες!

α πηρα την κρεμα της frezyderm για τις ραγαδες αλλα βρε κοριτσια με εχει ανακατεψει το αρωμα της....λετε να την πηρα αδικα κ να μην αντεχω να την μυριζω?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Σιγουρα αλλαζει η ζωη σου!!Ειδικα οταν ειναι το 1ο και εισαι καινουρια σε αυτα!!

Παυεις να εισαι η Αννα η η Ελενη π.χ. η αυτονομη... Εισαι πλεον η μανα του μπεμπη η της μπεμπας, ολη σου η ζωη εξαρταται απο αυτο!!!!

το συζητας;;ηδη απο την εγκυμοσυνη ξεκιναει ολο αυτο!;)

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...