Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Τις αξιολογήσεις τις ξερω με ΑΒΓ η αλήθεια είναι και όχι με αριθμούς. Εγώ όπως ανέφερα έχω 3 κατάψυξη και τώρα σκέφτομαι αν θα βάλω 1 ή 2..

Θέλω να πιστεύω ότι το 1 ήταν το Α, το 1,5 είναι τα ΑΒ η Β και τα άλλα τα απέρριψαν. Θα ήθελες δίδυμα; Εγώ φοβάμαι λίγο αλλά αν γινόταν δεν θα έλεγα όχι.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα! λοιπον χτες το βραδι ζυγιζομαι και ειμαι 68!!!! παθαινω 3 εγκεφαλικα κ λεω παει το χασα!!! κ εντω μεταξυ δεν ειχα φαει πολυ χτες. ενα μικρο πιατακι αρακα κ λιγη φετα, μετα ενα τοστ, 1/3 κομματι παστιτσιο κ λιγο πεπονι. ζυγιζομαι σημερα 66κιλα! πως γινεται αυτο? 2 κιλα απο βραδι σε πρωι?

Αγαπη μου γλυκια δεν ζυγιζονται το βραδυ ποτε!! Μαζι ζυγιζεις και το φαγητο της ημερας!!

Παντα πρωι θελει νηστικη με την ιδια ζυγαρια και με το ιδιο ρουχο (νυχτικο, πυζαμα) για να ξερεις που βρισκεσαι!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

na sas rotiso kati koritsia idios esas pou ixate proigoumenes egkimosines na mou pite.i egkimosini prokali metaptosis stin diathesi?ennoo diafora sinesthimata opos agonia,fovos,nevra.kai tin mia stigmi mpori na ste kala kai meta na xespate se klamata?

Φυσικα και προκαλουνται μεταπτωσεις στη διαθεση σου!!

Ο οργανισμος σου επι 9 μηνες δουλευει τρελλα για να φερει στον κοσμο το μωρακι χωρις εσυ να το καταλαβαινεις αυτο!! Αυτο ομως επηρεαζει πολυ τις ορμονες μας!! Ο θυρεοειδης γι'αυτο πρεπει να ελεγχεται συχνα στην εγκυμοσυνη, δημιουργουνται σκαμπανεβασματα στις ορμονες!!

Και μετά την εγκυμοσύνη να συπληρώσω, οι μεταπτώσεις είναι πολλές καθώς επανέρχονται τα φυσιολογικά επίπεδα των ορμονών. Εγώ στην λοχεία ζορίστηκα πιο πολύ, υπομονή!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

fouskitsa esi doulevis?pao kai ego na kano kamia doulia sto spiti na vgalo ta sentonia...

koritsia esis pos xalaronete otan sas apasxoli kati?prospatho na kano xalarosi me anapnoes.

Ακομη και εδω που μιλαμε για το κοινο μας θεμα, ενας τροπος χαλαρωσης ειναι!!

Αρχισε να ψωνιζεις για το μωρακι, να τα πλενεις , να ετοιμαζεις το δωματιο του και τα πραγματα του, και θα δεις πως θα περασει ο καιρος χωρις να το καταλαβεις!! Και το βασικοτερο μην αγχωνεσαι!! Τις ορμονες δεν μπορεις να τις ελεγξεις αλλα το αγχος ειναι στο χερι σου!!

Εγω εχθες που πηγα για καφε με μια φιλη μου φορτισα τις μπαταριες μου!!

Και μετά την εγκυμοσύνη να συπληρώσω, οι μεταπτώσεις είναι πολλές καθώς επανέρχονται τα φυσιολογικά επίπεδα των ορμονών. Εγώ στην λοχεία ζορίστηκα πιο πολύ, υπομονή!

Εγω στην πρωτη λοχεια ειχα καταθλιψη!! Εβλεπα και τον εαυτο μου στον καθρεφτη με τα υπολοιπα κιλα, και αστα να πανε!! Ολο εκλαιγα...

Η μανα μου μου ελεγε: καλα βρε παιδι μου εσυ δεν ηθελες ενα μωρο??

Δεν με καταλαβαινε κανεις! Μονο ο αντρας μου προσπαθουσε να μου συμπαρασταθει ο καημενος!!

Στο 2ο παιδι ομως ημουν μια χαρα!! Μαλλον γιατι ηταν και το 1ο και δεν ειχα χρονο να ασχοληθω με διαφορες σκεψεις!!

Διαφημίσεις

Εμείς αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα με τον θηλασμό, το παιδί έπαθε σύγχιση θηλών, αρνιόταν το στήθος και ένιωθα πως αρνιόταν εμένα, πώς δεν τα είχα καταφέρει σωστά, πως ήμουν ανεπαρκής μητέρα. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου. Η μητέρα μου και η αδερφή μου δίπλα μένουν και δεν ήθελα να τις δω. Παρόλο που ήμουν προετοιμάσμένη και ήξερα που οφειλόταν όλο αυτό, ωστόσο κάπου ένιωθα πως δεν μπορούσα να το ελέγξω. Ευτυχώς σε λίγο καιρό και όταν λύθηκε το πρόβλημα του θηλασμού, επανήλθα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εφτασα και εγωωωωωωωωωωωωωωω

εγω ευτυχωσ δεν σντιμετωπησα τετοια προβληματα στο γιο μου φυσικα εγω δεν θηλασα γιατι επαθα μαστιτιδα αλλα κοιμοταν ο καλος μου ολο το βραδι και δεν ξυπνουσε!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εμενα μεχρι στιγμης μια χαρα ειναι οι ορμονες κ η διαθεση μου. λετε να τη γλυτωσα ή θα πειραχθουν μετα?

ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου ερθει!!!μακαρι να την γλυτωσεις!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Είναι νωρίς ακόμη Γωγώ. Και εγώ στην εγκυμοσύνη και στην πρώτη και σε αυτή δεν είχα ιδιαίτερο θέμα. Απλά μια μεγαλύτερη ευαισθησία, κλαίω για πράγματα που πριν δεν θα με συγκινούσαν αλλά αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα μετά που έκανα τον γιο μου. Στην λοχεία ζορίστηκα λίγο, αλλά ευτυχώς μόνο για 1 μήνα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Den ine poli noris na arxiso na agorazo rouxa tou morou na ta pleno kai na kano to domatio tou?epidi i mama mou etsi lei mpika ston 6.

καλο ειναι να κοιταζεις και μετα τον 7 να ξεκινησεις τες αγορες και τες προετοιμασιες νομιζω!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σας κοριτσακια!

εκανα τις δουλιτσες μου,λιγο σιδερο το θελω ακομα,πηγα κουρευτηκα επιτελους,εβαλα φαγητο να γινεται και τωρα χαλαρωνω!

γωγω μου ευχομαι να φτιαξουν γρηγορα τα πραγματα!εσυ δε θα στεναχωριεσαι και ολα θα γινουν!

τουλαλα περαστικουλια και αγυριστα!μακαρι να μεινει εκει η ιστορια για να μην ταλαιπωρηθεις!

τασπα εμενα για πονοκεφαλο μου ειπε ντεπον και παναντολ σε οποιαδηποτε μορφη,αφοβα!οχι βεβαια για καραμελες!σε ειδικες περιπτωσεις μονο.

αχ κοριτσια αν κατι τρεμω ειναι η πειλοχεια καταθλιψη.προς το παρον αν εξαιρεσω τις πρωτες εβδομαδες που ημουν πραγματικα ευσυγκινητη και με αρκετα νευρα,η διαθεση μου πλεον ειναι στα υψη!

εχουν εξαλειφθει σχεδον και τα εκνευριστικα συμπτωματα(ναυτιες,εμετοι),οποτε παμε καλα!κ ελπιζω να μεινει ετσι!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...