Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ετοιμάζεστε με τον άντρα μου για εξωσωματική λόγο προβλήματος με το σπέρμα. Εμένα οι δικές μου εξετάσεις όλες πολύ καλές. Απλά έχω απορία για την αμή μου. Είναι πολύ υψηλή για την ηλικία μου (είμαι 33) και η αμή μου 8.8ng/mL. Θα μπορούσε να δικαιολογηθει αν είχα πολυκιστικες αλλά δεν έχω.εχει τύχει σε κάποια άλλη κοπελα τόσο υψηλή αμη? Είχα κάνει την εξέταση και πέρυσι και ήταν παρόμοια η τιμή. Αλλά στο ίδιο εργαστήριο... 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σημερα ξύπνησα κ εχω πολυ πείνα!!! Γιατι??? Έστειλα τον άντρα μου να μου φέρει κατι απο τον φούρνο να φάω.... Κατέβασε λιγο τα μούτρα γιατι ήδη άργησε να πάει στο γραφείο,αλλα είπε ότι θα μου φέρει! Χε χε!!

σηκω κατσε τον εχεις τον ερμο!!τι καλο παρηγγειλες;

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ξερω βρε Εφακη..προβληματιζομαι κ εγω..το πολυ πολυ να το στελνω στις μαιες για αλλαγμα τις ωρες του επισκεπτηριου..

σε μονοκλινο θα εισαι;

λες να μην το βρω το βιβλιο;ουτε εδω Αθηνα;

εχετε ωρες επισκεπτηριου??εμας δεν εχει ερχονται οτι ωρα θελουν!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα κουκλες!!

Αννουλα κ Αννιτα χρονια σας πολλα!!με το καλο να κρατησετε αγκαλιτσα τα μωρακια σας!!

Αναστασια μου να χαιρεσαι τη μανουλα κ την ανηψια!!!

Μελινακι περαστικα βρε κοριτσι!κατσε ξεκουρασου!με το καλο να δεις το νινι σου σημερα!!αντε κοντευεις!:D

κοριτσια θα ηθελα τη γνωμη σας..εμαθα απο ενα γνωστο μας που γεννησε η γυναικα του προσφατα στο Ιασω εδω στην Αθηνα,οτι μπορεις να ζητησεις να εχεις το μωρο συνεχεια μαζι σου.εγω νομιζα οτι μονο σε μονοκλινο υπηρχε αυτη η δυνατοτητα αλλα εκανα λαθος μαλλον.η γυναικα του ηταν σε 3κλινο οπου ολες ειχαν τα μωρακια μαζι και οι μαιες ,λεει,ηταν εξυπηρετικοτατες!ανα πασα ωρα κ στιγμη,βοηθουσαν στα παντα.σε καμια βδομαδα θα παμε με τον αντρα μου μια βολτα στο μαιευτηριο να το δουμε και να ρωτησουμε,να παρουμε μια γευση!σκεφτομαι πολυ σοβαρα να ζητησω να εχω την μπεμπα μαζι!εσεις τι λετε;

Λιτσα μου, ευχαριστω για τις ευχες σου, και σου ευχομαι με το καλο να παρεις αγκαλια το μωρακι σου.

Και εγω νομιζα πως ηταν μονο για το μονοκλινο, αυτο.Ισχυει και για το 3κλινο?

Την πρωτη φορα που γεννησα που ημουν στο μονοκλινο, το ζητησα και εγω, και το ειχα το μωρο συνεχεια την 1η μερα, ολα καλα ηταν και ο αντρας μου εκει και η μαμα μου μεχρι το βραδυ, (γιατι στο μονοκλινο δεν εχει ωρες συγκεκριμενες επισκεπτηριου, καθονται οσο θελουν).Το βραδυ επεσα να κοιμηθω ταλαιπωρημενη και απο την καισαρικη, και καθε λιγο το μωρο εκλαιγε και επρεπε να το παρω αγκαλιτσα για θηλασμο.Ηταν και ο αντρας μου στο δωματιο σε ενα καναπεδακι, και μου το εδινε.Μια, 2 , μου λεει κατα τις 3.00 ο αντρας μου, δεν το δινουμε μεσα να μπορεσεις να ξεκουραστεις και εσυ?

Τελικα το δωσαμε και ειπα καλυτερα ετσι, να μπορεσω να κοιμηθω τουλαχιστον οσες μερες ειμαι εδω.Στο 2ο παιδι μου, δεν ζητησα καν να το κραταω νυχτα.

Τωρα αν γεννησεις κανονικα, δεν ξερω μπορει και να εχεις δυναμεις μετα.

549062c91it46lgr.gif

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

δεν ξερω βρε Εφακη..προβληματιζομαι κ εγω..το πολυ πολυ να το στελνω στις μαιες για αλλαγμα τις ωρες του επισκεπτηριου..

σε μονοκλινο θα εισαι;

λες να μην το βρω το βιβλιο;ουτε εδω Αθηνα;

δεν νομιζω να το βρεις λιτσακι, προσπαθησε απο τωρα να ψαχνεις αν θελεις!!

οσο για το επισκτεπτηριο εγω θα το στελνω στις μαιες εκτος αν ειναι να φαει που θα βγαινουν οι υπόλοιποι εξω;) ! ναι σε μονοκλινο θα ειμαι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

σηκω κατσε τον εχεις τον ερμο!!τι καλο παρηγγειλες;

Άντε να ειναι η 3η φορά που του ζητάω να φερει κατι... Ε δεν θα πάθει κ κατι!!! Του είπα κατι σε πιτακια οτι βρει σε μπουκιτσες!μιαμ....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

εχετε ωρες επισκεπτηριου??εμας δεν εχει ερχονται οτι ωρα θελουν!!!

υποτιθεται πως εχει.αυτος ο γνωστος μας ειπε οτι το τηρουσαν το ωραριο.αντε να δουμε..

Λιτσα μου, ευχαριστω για τις ευχες σου, και σου ευχομαι με το καλο να παρεις αγκαλια το μωρακι σου.

Και εγω νομιζα πως ηταν μονο για το μονοκλινο, αυτο.Ισχυει και για το 3κλινο?

Την πρωτη φορα που γεννησα που ημουν στο μονοκλινο, το ζητησα και εγω, και το ειχα το μωρο συνεχεια την 1η μερα, ολα καλα ηταν και ο αντρας μου εκει και η μαμα μου μεχρι το βραδυ, (γιατι στο μονοκλινο δεν εχει ωρες συγκεκριμενες επισκεπτηριου, καθονται οσο θελουν).Το βραδυ επεσα να κοιμηθω ταλαιπωρημενη και απο την καισαρικη, και καθε λιγο το μωρο εκλαιγε και επρεπε να το παρω αγκαλιτσα για θηλασμο.Ηταν και ο αντρας μου στο δωματιο σε ενα καναπεδακι, και μου το εδινε.Μια, 2 , μου λεει κατα τις 3.00 ο αντρας μου, δεν το δινουμε μεσα να μπορεσεις να ξεκουραστεις και εσυ?

Τελικα το δωσαμε και ειπα καλυτερα ετσι, να μπορεσω να κοιμηθω τουλαχιστον οσες μερες ειμαι εδω.Στο 2ο παιδι μου, δεν ζητησα καν να το κραταω νυχτα.

Τωρα αν γεννησεις κανονικα, δεν ξερω μπορει και να εχεις δυναμεις μετα.

κ αυτη με καισαρικη γεννησε και εκτος απο το πρωτο βραδυ,τα επομενα ηταν οκ.οι αλλες 2 γεννησαν φυσιολογικα και πετουσαν λεει!δε ζοριστηκε γιατι οι μαιες την βοηθουσαν παρα πολυ,οποτε χρειαζοταν.αχ,δεν ξερω..εγω ψηνομαι..θελω να το εχω απο τη μια,να συνηθιζω,αλλα απο την αλλη σκεφτομαι κ αυτο που λες..να ξεκουραστω λιγο πριν βουτηξω στα βαθεια!:D

δεν νομιζω να το βρεις λιτσακι, προσπαθησε απο τωρα να ψαχνεις αν θελεις!!

οσο για το επισκτεπτηριο εγω θα το στελνω στις μαιες εκτος αν ειναι να φαει που θα βγαινουν οι υπόλοιποι εξω;) ! ναι σε μονοκλινο θα ειμαι!

σε μονοκλινο κ εγω δε θα το σκεφτομουν.τωρα που θα ειμαι στο 3κλινο,μια κουραση παραπανω θα την εχω γιατι δε θα ξυπναω μονο οταν θα ξυπναει το δικο μου!θα ειναι αλλα 2 μωρα μεσα..και φυσικα,στις επισκεψεις που θα μαζευομαστε αρκετοι!απο 2 να εχει ο καθενας,μπουχτησαμε!

GjJbp3.png7IWup3.png

Kαλημερααααααααα!Πριν λιγο με πηραν τηλεφωνο ..Θα μου φερουν τα επιπλακια μας σημερα...Υπολογιζω βεβαια μετα τις 12-1...

Το μονο που δεν εχουν παραλαβει την παντα κ το παπλωμα απο την προικα και θα τα παρω την επομενη εβδομαδα...Δεν πειραζει ας στηθουν τα επιπλα τουλαχιστον και θα ολοκληρωθει το δωματιακι..

ΠΑω να σας διαβασω ..Δεν θα αργησω μην γραψετε πολλα...

Αννα μου χρονια πολλα!!!!Να χαιρεσαι την οικογενεια σου κ να σε χαιρονται.....

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ!!παω να σας διαβασω και ερχομαι!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

υποτιθεται πως εχει.αυτος ο γνωστος μας ειπε οτι το τηρουσαν το ωραριο.αντε να δουμε..

κ αυτη με καισαρικη γεννησε και εκτος απο το πρωτο βραδυ,τα επομενα ηταν οκ.οι αλλες 2 γεννησαν φυσιολογικα και πετουσαν λεει!δε ζοριστηκε γιατι οι μαιες την βοηθουσαν παρα πολυ,οποτε χρειαζοταν.αχ,δεν ξερω..εγω ψηνομαι..θελω να το εχω απο τη μια,να συνηθιζω,αλλα απο την αλλη σκεφτομαι κ αυτο που λες..να ξεκουραστω λιγο πριν βουτηξω στα βαθεια!:D

σε μονοκλινο κ εγω δε θα το σκεφτομουν.τωρα που θα ειμαι στο 3κλινο,μια κουραση παραπανω θα την εχω γιατι δε θα ξυπναω μονο οταν θα ξυπναει το δικο μου!θα ειναι αλλα 2 μωρα μεσα..και φυσικα,στις επισκεψεις που θα μαζευομαστε αρκετοι!απο 2 να εχει ο καθενας,μπουχτησαμε!

Πες το στην αρχη, δλδ να το εχεις μαζι σου, και μετα βλεποντας και κανοντας.Αν τους πεις να το παρουν μεσα θα το παρουν.Νομιζεις οτι και οι αλλες γυναικες ξερουν καθε φορα πως θα ειναι τα πραγματα? δοκιμη θα κανεις και θα δεις.

Στα 2κλινα και στα 3κλινα εχει ωρες επισκεπτηριου και τηρουνται αυστηρα.Δεν τις θυμαμαι ομως δεν ειχα δωσει σημασια.

Στα μονοκλινα στον 8ο οροφο πας οποτε θελεις και καθεσαι οσο θελεις.

549062c91it46lgr.gif

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Kαλημερααααααααα!Πριν λιγο με πηραν τηλεφωνο ..Θα μου φερουν τα επιπλακια μας σημερα...Υπολογιζω βεβαια μετα τις 12-1...

Το μονο που δεν εχουν παραλαβει την παντα κ το παπλωμα απο την προικα και θα τα παρω την επομενη εβδομαδα...Δεν πειραζει ας στηθουν τα επιπλα τουλαχιστον και θα ολοκληρωθει το δωματιακι..

ΠΑω να σας διαβασω ..Δεν θα αργησω μην γραψετε πολλα...

Αννα μου χρονια πολλα!!!!Να χαιρεσαι την οικογενεια σου κ να σε χαιρονται.....

καλημερα σοφακι!!!!!!!!! με το καλό να τα δεχτεις τα επιπλακια!!!!!!!!!!!!!! τι καλααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ!!παω να σας διαβασω και ερχομαι!!

καλημερα ποπακι!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...