Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ετοιμάζεστε με τον άντρα μου για εξωσωματική λόγο προβλήματος με το σπέρμα. Εμένα οι δικές μου εξετάσεις όλες πολύ καλές. Απλά έχω απορία για την αμή μου. Είναι πολύ υψηλή για την ηλικία μου (είμαι 33) και η αμή μου 8.8ng/mL. Θα μπορούσε να δικαιολογηθει αν είχα πολυκιστικες αλλά δεν έχω.εχει τύχει σε κάποια άλλη κοπελα τόσο υψηλή αμη? Είχα κάνει την εξέταση και πέρυσι και ήταν παρόμοια η τιμή. Αλλά στο ίδιο εργαστήριο... 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα, εγω στο φαρμακειο που πηγα, μου εδωσαν το φισιομερ.Ειναι θαλασσινο νερο.Αυτο επιτρεπεται αφοβα στη εγκυμοσυνη μου ειπαν και το δινουν και στα μωρα.Εκανε 10 ευρω, ακριβουτσικο ηταν για θαλασσινονερο αλλα η αληθεια ειναι οτι εκανε δουλεια!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

386717_322313024446696_100000040030423_1279080_1748177667_n.jpg

Πειτε μου..δεν ειναι υπεροχα?

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000040030423

Αυτη ειναι η σελιδα απο το facebook.Στο ιντερνετ δειχνει και βημα βημα πως τα φτιαχνουν αλλα πρεπει να εχεις και λιγο ιδεα απο βελονες.Οταν σταματησω απο τη δουλεια, σκεφτομαι να προσπαθησω να φτιαξω..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Αννα, εγω στο φαρμακειο που πηγα, μου εδωσαν το φισιομερ.Ειναι θαλασσινο νερο.Αυτο επιτρεπεται αφοβα στη εγκυμοσυνη μου ειπαν και το δινουν και στα μωρα.Εκανε 10 ευρω, ακριβουτσικο ηταν για θαλασσινονερο αλλα η αληθεια ειναι οτι εκανε δουλεια!

Το ξερω γιατι το χρησιμοποιω στα παιδια.Σου εκανε δουλεια εσενα? γιατι εμενα δε μου εκανε τιποτα.

Καλα σημερα εχω μια φωνη...χαλια... οποιος με παρει τηλ.θα λεει πως εκανε λαθος και πηρε καμμια 65αρα που καπνιζει!!χαχα!!:lol::lol:

549062c91it46lgr.gif

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Βουλα μου, ξερεις απο πλεξιμο? μπραβο σου!

Εγω μονο με κεντημα ασχολιομουν πιο παλια που δεν ειχα τα παιδια.

549062c91it46lgr.gif

Το ξερω γιατι το χρησιμοποιω στα παιδια.Σου εκανε δουλεια εσενα? γιατι εμενα δε μου εκανε τιποτα.

Καλα σημερα εχω μια φωνη...χαλια... οποιος με παρει τηλ.θα λεει πως εκανε λαθος και πηρε καμμια 65αρα που καπνιζει!!χαχα!!:lol::lol:

Αχ ετσι ημουν πριν 2 εβδομαδες.Μετα κολλησα τον ανδρα μου ο οποιος τωρα αναρρωσε..

Ναι..μου εκανε δουλεια.Βεβαια στην αρχη νομιζα οτι ηταν φσιτ φσιτ, σαν το οριναλ...πηγα να πνιγω!Δεν ηξερα οτι το κρατας στη μυτη και μετα φυσας, αλλα και στον ανδρα μου εκανε δουλεια.

Ουτε καν στην ανοιγει για λιγο τη μυτη?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Βουλα μου, ξερεις απο πλεξιμο? μπραβο σου!

Εγω μονο με κεντημα ασχολιομουν πιο παλια που δεν ειχα τα παιδια.

549062c91it46lgr.gif

Ευχαριστω, ευχαριστω..αλλα....δεν εχω ιδεα καλε!χαχαχα.

Ειπα οτι καλο ειναι να εχεις και μια ιδεα απο βελονες.Εγω ομως δεν εχω. Στο ιντερνετ ομως δειχνει βημα βημα πως να το κανεις..Ακομα και για πρωταρες και λεω να το προσπαθησω τουλαχιστον.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Πειτε μου..δεν ειναι υπεροχα?

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000040030423

Αυτη ειναι η σελιδα απο το facebook.Στο ιντερνετ δειχνει και βημα βημα πως τα φτιαχνουν αλλα πρεπει να εχεις και λιγο ιδεα απο βελονες.Οταν σταματησω απο τη δουλεια, σκεφτομαι να προσπαθησω να φτιαξω..

αχ βουλα μου ειναι τελειο!!!

καλημερα τσούπρες!!!! παω να σας διαβασω!!!!!!!!!!

καλημερα αναστασια μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αχ ετσι ημουν πριν 2 εβδομαδες.Μετα κολλησα τον ανδρα μου ο οποιος τωρα αναρρωσε..

Ναι..μου εκανε δουλεια.Βεβαια στην αρχη νομιζα οτι ηταν φσιτ φσιτ, σαν το οριναλ...πηγα να πνιγω!Δεν ηξερα οτι το κρατας στη μυτη και μετα φυσας, αλλα και στον ανδρα μου εκανε δουλεια.

Ουτε καν στην ανοιγει για λιγο τη μυτη?

Ναι, και που την ανοιγει για λιγο, μετα κλεινει , ειδικα οταν θελω να ξαπλωσω...

549062c91it46lgr.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...