Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ετοιμάζεστε με τον άντρα μου για εξωσωματική λόγο προβλήματος με το σπέρμα. Εμένα οι δικές μου εξετάσεις όλες πολύ καλές. Απλά έχω απορία για την αμή μου. Είναι πολύ υψηλή για την ηλικία μου (είμαι 33) και η αμή μου 8.8ng/mL. Θα μπορούσε να δικαιολογηθει αν είχα πολυκιστικες αλλά δεν έχω.εχει τύχει σε κάποια άλλη κοπελα τόσο υψηλή αμη? Είχα κάνει την εξέταση και πέρυσι και ήταν παρόμοια η τιμή. Αλλά στο ίδιο εργαστήριο... 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα βουλα!!αχ τι καλα θα εχεις την μανουλα σου σημερα!!μεγαλη βοηθεια!!!περιμεναμε πως και πως να νοιωσουμε ενα κτυπημα και τωρα μας τρελλενουν εμενα δεν με εφησε να κοιμηθω εχτες οπως και αν ξαπλωνα αρχηζε τις κλοτσιες!!!

περασαμε πολυ ωραια ειχε και τζακι στο ταβερνακι που πηγαμε μου εφερε και ενα τρανταφυλλο!!!ολα ηταν τελεια:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ααααα τι ωραια!Ξανανιωσατε εσεις!:)

Εφαγα χθες πρωτη φορα κουβερτουρα.Μπορει να εφταιγε αυτο και να βαρουσε τοσο δυνατα.

Ειναι μεγαααλη βοηθεια η μαμα!Δεν ειναι και εμεις να κανουμε πολλα πραγματα.Απο εδω και περα θελει μεγααλη προσοχη.Για πλακα τωρα συμβαινει το απροοπτο.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααα τι ωραια!Ξανανιωσατε εσεις!:)

Εφαγα χθες πρωτη φορα κουβερτουρα.Μπορει να εφταιγε αυτο και να βαρουσε τοσο δυνατα.

Ειναι μεγαααλη βοηθεια η μαμα!Δεν ειναι και εμεις να κανουμε πολλα πραγματα.Απο εδω και περα θελει μεγααλη προσοχη.Για πλακα τωρα συμβαινει το απροοπτο.

ναι ηταν πολυ ωραια!!!

ναι πρεπει να προσεχουμε τωρα δεν θελουμε απροπτα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα Βούλα!

Παρασκευη σημερα πρεπει να παω τραπεζα και σουπερμαρκετ... επειδη ειμαι με αναρρωτικη φοβαμαι μην με δει κανενας συναδελφος:confused::confused:

Ο συναδελφος που ουτε καν αναρρωτικη ειχε, τι θα δουλεια θα εχει στο σουπερ??Μιση ντροπη δικη σου και μιση δικη τους..:tongue:

Καλημερα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Βούλα!

Παρασκευη σημερα πρεπει να παω τραπεζα και σουπερμαρκετ... επειδη ειμαι με αναρρωτικη φοβαμαι μην με δει κανενας συναδελφος:confused::confused:

εγω δεν πηγαινω στο σουπερμαρκετ στελλω τον αντρα μου !!!ετσι και αλιος δεν κανει και να κουβαλαμε:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ο συναδελφος που ουτε καν αναρρωτικη ειχε, τι θα δουλεια θα εχει στο σουπερ??Μιση ντροπη δικη σου και μιση δικη τους..:tongue:

Καλημερα!

Ναι σωστα αλλα σκεφτομαι αν με δουν στον δρομο ή στην τραπεζα κενενας λογιστης της δουλειας... ξερω; ο δι@@λ@ς εχει πολλα ποδαρια...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι σωστα αλλα σκεφτομαι αν με δουν στον δρομο ή στην τραπεζα κενενας λογιστης της δουλειας... ξερω; ο δι@@λ@ς εχει πολλα ποδαρια...

τι σου εγραψε ο γιατρος στην αναροτικη???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Πηγαινες στο γιατρο και περασες να παρεις δυο πραγματα απο το σουπερ!

Και αμα σε δουν λες να πανε να το πουνε?

Δεν ξερω..εχε και το νου σου.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Αναιμια κυησης και προωρες συσπασεις...

και σου συστηνη ακινησια??εμενα εγραψε συσπασεις και οτι θελει προσοχη ετσι ξερουν οτι δεν ειμαι και στο κρεβατι αρα μπορω και να βγω λιγο εξω!!!

φανηκα και τυχερη φυσικα και μεχρι τωρα δεν ειδα κανενα!!:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Πηγαινες στο γιατρο και περασες να παρεις δυο πραγματα απο το σουπερ!

Και αμα σε δουν λες να πανε να το πουνε?

Δεν ξερω..εχε και το νου σου.

Εννοειται οτι θα πανε να το πουνε.... τετοιοι μ@λ@κ@ς συναδελφοι είναι!

Να φαει ο ενας τον αλλο προσπαθουν.

Οχ Αννα πρωι πρωι στα γλυκακια!! μιαμ μιαμ!!!:tongue:

Κοριτσια παω να ετοιμαστω για την τραπεζα και το σουπερ. να ετοιμασω και το μικρο θα τον παρω μαζι μου!! θα τα πουμε αργότερα!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...