Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ετοιμάζεστε με τον άντρα μου για εξωσωματική λόγο προβλήματος με το σπέρμα. Εμένα οι δικές μου εξετάσεις όλες πολύ καλές. Απλά έχω απορία για την αμή μου. Είναι πολύ υψηλή για την ηλικία μου (είμαι 33) και η αμή μου 8.8ng/mL. Θα μπορούσε να δικαιολογηθει αν είχα πολυκιστικες αλλά δεν έχω.εχει τύχει σε κάποια άλλη κοπελα τόσο υψηλή αμη? Είχα κάνει την εξέταση και πέρυσι και ήταν παρόμοια η τιμή. Αλλά στο ίδιο εργαστήριο... 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

:lol::lol::lol::lol:

Γενικώς τα εχουν ακρβα αυτα τα αυγα...αλλά εχει βρει η πεθερα μου κατι μαγαζια με χονδρικη στην Αθηνα και στη Λαρισα και τα παιρνει πολλά μαζι!! Και οι χάντρες ειναι πολυ ακριβες,γται θελει να εχεις απο πολλά χρωματα... Αχ τα εχω κατω μαζεμενα στην αποθηκη τωρα με τα πασχαλινα...θα σας τα δειξω κάποια στιγμη... Να φανταστεις οσοι τα βλεπουν ζητανε να τα αγορασουν...

Με τη μπεμπουλα πρωτα ο Θεος να μπουσουλαει απο εδω και απο'κει τι χαντρες να εχεις?? που ειναι επικυνδινες?

Ωραια θα γινονται ομως φανταζομαι...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανεις Σοφακι??

Καλα εγω εδω δε μιλαω για σεισμους, ειναι συχνο φαινομενο!

Προχθες εκανε εναν!! ακουστηκε ενα δυνατο γκντουπ!! και το σπιτι εκανε σαν να χοροπηδησε στιγμιαια!!πρωτη φορα εγινε κατι τετοιο!

Καλα ειμαι Αννα μου..εδω ξαπλωμενη..

Ο σεισμος δεν ηταν μεγαλος απλα ακουστηκε και η βουη απ'εξω καθως ερχοταν..Δεν ξεω πως να το πω..

Συγχαρητηρια στον γιο σου που συμμετεχει στους αγωνες..Καλη επιτυχια του ευχομαι!!Παντα τετοια!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Εννοώ για την πρωτη μερα ρε συ... Δεν πίνεις νερο ετσι δεν ειναι?μετα οκ πινεις ξερω...

Οσες ωρες σου εχουν τον ορο στο χερι οκ, δεν πινεις νερο.Αλλα οσο εχεις τον ορο δε σε νοιαζει δε διψας!

Αν και να σου πω την αληθεια εγω δεν το θυμαμαι αυτο, δλδ, οτι δεν επινα νερο.Θυμαμαι παντως τον ορο που μου τον αφησαν μετα καμποσες ωρες.

σεισμο???ποσα ριχτερ??

ααα σοφακι εμας η μπανιερα ειναι κυκλικη σαν τζακουζι και εχει δικο της καθισματακι και καθομαι εκει με τις ωρες!!!

Καταλαβα το σχεδιο της μπανιερας αλλα καθεσαι μεσα στην γεμισμενη μπανιερα?Εγω ξερω οτι το ζεστο δεν κανει καλο για πολυ ωρα...

Εμενα μου ελεγαν αυτες τις μερες και για τον ατμο απο το σιδερο φαντσου οτι δεν κανει να ειναι κοντα στην κοιλια...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Οσες ωρες σου εχουν τον ορο στο χερι οκ, δεν πινεις νερο.Αλλα οσο εχεις τον ορο δε σε νοιαζει δε διψας!

Αν και να σου πω την αληθεια εγω δεν το θυμαμαι αυτο, δλδ, οτι δεν επινα νερο.Θυμαμαι παντως τον ορο που μου τον αφησαν μετα καμποσες ωρες.

Α αν σου εχουν ορο και δεν διψας οκ!!! Μην κορακιασουμε κιολας!!!

:lol::lol::lol:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol:

Γενικώς τα εχουν ακρβα αυτα τα αυγα...αλλά εχει βρει η πεθερα μου κατι μαγαζια με χονδρικη στην Αθηνα και στη Λαρισα και τα παιρνει πολλά μαζι!! Και οι χάντρες ειναι πολυ ακριβες,γται θελει να εχεις απο πολλά χρωματα... Αχ τα εχω κατω μαζεμενα στην αποθηκη τωρα με τα πασχαλινα...θα σας τα δειξω κάποια στιγμη... Να φανταστεις οσοι τα βλεπουν ζητανε να τα αγορασουν...

παρα πολυ ομορφα πρεπει να ειναι δεν ετυχε να δω κατι τετοιο η ισως να μην εχω προσεξει...πολυ ωραιο Πασχαλινο χομπι!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Κοριτσάκια μου σας αφήνω...με φωναζει ο αντρας μου να βάλουμε επιτελους την ταινια να δουμε κι εγω τον γραφω..!!!! χε χε!!!!!!

Καληνύχτα σε όλες!!!!

Σοφάκι μου και Ελευθερία μου σορρυ δεν προλαβαμε να μιλήσουμε!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καταλαβα το σχεδιο της μπανιερας αλλα καθεσαι μεσα στην γεμισμενη μπανιερα?Εγω ξερω οτι το ζεστο δεν κανει καλο για πολυ ωρα...

Εμενα μου ελεγαν αυτες τις μερες και για τον ατμο απο το σιδερο φαντσου οτι δεν κανει να ειναι κοντα στην κοιλια...

οχι δεν την γεμιζω σοφακη μου ξερω οτι δεν κανει την ειχα πατησει πριν ενα μηνα δεν το ηξερα και εβαζα καυτο νερο πανω μου...τωρα απλως καθομαι εκει και ριχνω χλυαρο με ζεστο νερακι πανω μου...μεχρι να το τελειωσω τελειως το νερο απο το θερμοσιφωνο!!

B4Itp2.png

αρα εγω θα το εχω μαλλον δευτερα ε??? σε πραν τηλ πριν το φερουν???

και κατι ακομα?? εσυ σε ποια τραπεζα εχεις βγαλει αυτην την καρτα για να ψωνιζεις απο το ιντερνετ????

Όχι δεν με πήραν τηλ, ο κούριερ μόνο λίγο πριν έρθει με πήρε να ρωτήσει που ακριβώς είναι το σπίτι.

Έχω βγάλει προπληρωμένη κάρτα από την Eurobank & από την Πειραιώς στις οποίες διατηρώ λογαριασμό και συνδέομαι μέσω ίντερνετ για να τις φορτίζω όποτε τις χρειάζομαι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοριτσάκια μου σας αφήνω...με φωναζει ο αντρας μου να βάλουμε επιτελους την ταινια να δουμε κι εγω τον γραφω..!!!! χε χε!!!!!!

Καληνύχτα σε όλες!!!!

Σοφάκι μου και Ελευθερία μου σορρυ δεν προλαβαμε να μιλήσουμε!!!

καληνυχτα ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι Αννα μου..εδω ξαπλωμενη..

Ο σεισμος δεν ηταν μεγαλος απλα ακουστηκε και η βουη απ'εξω καθως ερχοταν..Δεν ξεω πως να το πω..

Συγχαρητηρια στον γιο σου που συμμετεχει στους αγωνες..Καλη επιτυχια του ευχομαι!!Παντα τετοια!!

Ευχαριστω Σοφακι! μακαρι να μπορουσα να παω και εγω!

Ειναι μια αισθηση περιεργη, δεν ξερω πως να το εξηγησω....

Να ακους τωρα τα ονοματα πριν το λαβετε θεσεις, να ακους και του παιδιου σου και να τρεμεις λες και εισαι εσυ!!

Καλα στην Αθηνα που τον τραβαγα και με την καμερα, οταν εβλεπα πως προπορευεται αρχισαν να τρεμουν τα χερια μου, ποια καμερα.... και στο τελος μολις τερματισε πρωτος εγω ημουν σα χαμενη και ο αντρας μου ειχε δακρυσει.

Παντως γενικα οταν βλεπεις τα παιδια σου, ακομη και σε γιορτες στο σχολειο, ειναι οι καλυτερες στιγμες και οι πιο συγκινητικες !! μακαρι να ειμαστε καλα να τα ζουμε ολες μας αυτα!

Εχεις δικιο, δεν ειναι η κατασταση μας για ατμολουτρα τωρα!

Μονο για ντουζ! και εγω ετσι ξερω!!

Α αν σου εχουν ορο και δεν διψας οκ!!! Μην κορακιασουμε κιολας!!!

:lol::lol::lol:

Ναι βρε, ο ορος ειναι για ενυδατωση!!

Όχι δεν με πήραν τηλ, ο κούριερ μόνο λίγο πριν έρθει με πήρε να ρωτήσει που ακριβώς είναι το σπίτι.

Έχω βγάλει προπληρωμένη κάρτα από την Eurobank & από την Πειραιώς στις οποίες διατηρώ λογαριασμό και συνδέομαι μέσω ίντερνετ για να τις φορτίζω όποτε τις χρειάζομαι!

Και εγω το ιδιο απο την Κυπρου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...