Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ετοιμάζεστε με τον άντρα μου για εξωσωματική λόγο προβλήματος με το σπέρμα. Εμένα οι δικές μου εξετάσεις όλες πολύ καλές. Απλά έχω απορία για την αμή μου. Είναι πολύ υψηλή για την ηλικία μου (είμαι 33) και η αμή μου 8.8ng/mL. Θα μπορούσε να δικαιολογηθει αν είχα πολυκιστικες αλλά δεν έχω.εχει τύχει σε κάποια άλλη κοπελα τόσο υψηλή αμη? Είχα κάνει την εξέταση και πέρυσι και ήταν παρόμοια η τιμή. Αλλά στο ίδιο εργαστήριο... 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κι εγω Αννουλα μου... όλο φυσαω μυτη.... θα βγει σε λιγο το μωρο με τοση μανια που φυσαω!!!:tongue:

Εγω πάντως θα εβαζα ροναλ στην πολυ χαλια κατασταση

Χα! βαζω για να ξαπλωσω! αν δε βαλω κλεινει τελειως!

Αποψε ουτε το κεικ μου μυρισε ουτε το καταιφι που εψηνα ουτε τπτ.

Αναθεμα και αν καταλαβα και γευση στη φασολαδα, ισα ισα που οταν καταπινα δε μπορουσα να ανασανω!

Και ειχα και τους αλλους να μουγκριζουν, και να λενε τι ωραια που ειναι!

Παντως εχθες τον ρωτησα το γιατρο για το ροναλ και μου ειπε αμα εισαι τοσο πολυ μπουκωμενη βαλε απο 1 σταγονα το βραδυ πριν κοιμηθεις.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Χα! βαζω για να ξαπλωσω! αν δε βαλω κλεινει τελειως!

Αποψε ουτε το κεικ μου μυρισε ουτε το καταιφι που εψηνα ουτε τπτ.

Αναθεμα και αν καταλαβα και γευση στη φασολαδα, ισα ισα που οταν καταπινα δε μπορουσα να ανασανω!

Και ειχα και τους αλλους να μουγκριζουν, και να λενε τι ωραια που ειναι!

Παντως εχθες τον ρωτησα το γιατρο για το ροναλ και μου ειπε αμα εισαι τοσο πολυ μπουκωμενη βαλε απο 1 σταγονα το βραδυ πριν κοιμηθεις.

Ναι δεν παλευεται η κλειστή μυτη ρε συ!!! Τι θα κανουμε στην καισαρικη Αννα με κλειστη μυτη που θα στεγνωνει το στομα και δεν θα πινουμε και νερο?? Εμενα αυτο με απασχολει πολυ!!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Φαντάσου να μην ειχαμε ομως την τηλεοραση ε???? Αν ηταν εποχη άλλη κοντα στο Πασχα πχ θα ασχολιομουν με τα αυγα μου... Σας είπα οτι διακοσμώ αυγα φελιζολενια?? Αχ ειναι τελεια!!! Η πεθερα μου εμαθε την τεχνη οταν ειχα κανει το διαφραγμα την εγχειρηση και αναρρωνα στην Αθηνα τοτε και βαριομουν...

παιρνεις φελιζολ και φτιαχνεις αυγα???πολυ καλο μου ακουγεται!!μπραβο χρυσοχερα πιανουν τα χερακια σου!!!ευκολα ειναι??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Φαντάσου να μην ειχαμε ομως την τηλεοραση ε???? Αν ηταν εποχη άλλη κοντα στο Πασχα πχ θα ασχολιομουν με τα αυγα μου... Σας είπα οτι διακοσμώ αυγα φελιζολενια?? Αχ ειναι τελεια!!! Η πεθερα μου εμαθε την τεχνη οταν ειχα κανει το διαφραγμα την εγχειρηση και αναρρωνα στην Αθηνα τοτε και βαριομουν...

Περυσι που ξεκιναγε ο μικρος μου νηπιαγωγειο ειχαμε κανει αγορες οι μαμαδες που θα τα χρησιμοποιουσαν μεσα στη χρονια.Λοιπον εγω ειχα να παρω απο Αθηνα απο παραγγελια τετοια αυγα απο φελιζολ, και κατι αυτοκολλητα ηταν ?δε θυμαμαι τωρα , ειχα δωσει μονο για αυτα γυρω στα 60 ευρω.Μου ειπε η δασκαλα πως θα τα χρησιμοποιουσαν το Πασχα.

Η δασκαλα ομως αυτη εκτακτως εφυγε εκεινο τον Οκτωβρη λογω σοβαρου οικογενειακου προβληματος της, και ηρθε αλλη αντικαταστατρια για ολη τη χρονια.Αυτη φαινεται δε θα ηξερε τι κανουν με αυτα τα φελιζολ και το μονο που εκεναν τελικα ηταν να τα βαψουν κοκκινα με μαρκαδορους, και ο Παναγιωτης μεχρι να το φερει σπιτι τα χερια του ηταν κατακοκκινα! χεχεχε!!:tongue:

Διαφημίσεις

αχ βρε κοριτσια μιλατε για μπουκωμενες μυτες..εμενα μου συμβαινει κατι παραξενο (( καλα θα μου πειτε ολα τα παραξενα σε μενα τυχαινουν??))

οταν μου ερχεται να φυσηξω την μυτη μου ως συνηθως μια φορα την ημερα η μερα παραμερα αναλογως ...βγαζω αιματακι στην χαρτοπετσετα αλλα μετα σταματαει....???τι να ειναι αυτο??δεν το εχω πει στην γιατρο συνεχεια το ξεχναω...

B4Itp2.png

παιρνεις φελιζολ και φτιαχνεις αυγα???πολυ καλο μου ακουγεται!!μπραβο χρυσοχερα πιανουν τα χερακια σου!!!ευκολα ειναι??

Υπάρχει στην αγορα αυτο το φελιζολ σε σχημα αυγο... show_image_in_imgtag.php?filename=_________________4d232dd8b2f98.jpg&newxsize=250&newysize=250&fileout=

και εγω τα διακοσμω με χαντρες που τις κολλαω με ειδικη κολλα μια μια(!!) και με πουπουλα και με κορδέλες... Θα σας δείξω καποια στιγμη καποα απο τα σχεδια μου!!! Βεβαια για να κανεις ενα αυγο τετοιο θες 3 ωρες σιγουρα!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι δεν παλευεται η κλειστή μυτη ρε συ!!! Τι θα κανουμε στην καισαρικη Αννα με κλειστη μυτη που θα στεγνωνει το στομα και δεν θα πινουμε και νερο?? Εμενα αυτο με απασχολει πολυ!!!!!!!!!

Παλι τα ιδια μου λες?

Σου ειπε αυτη η φιλη σου που εκανε καισαρικη στην ιδια κλινικη οτι ηταν χωρις νερο και χωρις φαγητο μετα?

Και γιατι λες για την κλειστη μυτη? ακομα μπουκωμενες θα ειμαστε βρε?

Ηρθα και εγω...Αννα μου περαστικα σου και ελπιζω να ξεμπουκωσει η μυτη συντομα..Εινια μαρτυριο να μην μπορεις να αναπνεεις...

Δωρα μου τελεια τα ρουχαλακια που παρηγγειλες..Μεγεια κ καλοφορετα να ειναι..

Εφακη χρονια πολλα για την επετειο σας κ με το καλο να ορισει ο μπεμπης σας...

Ποπη μου 45 λεπτα στο μπανιο ε???Ατασθαλιες βλεπω ε?Νομιζα οτι εισαι συνεχεια ξαπλα!Καλα κανεις αφου αισθανεσαι καλα...

Και εγω σηκωθηκα μετα το απογευμα λιγο περισσοτερο, πηγα καθησα καναπε κ εφτανα κ μεχρι την κουζινα να παρω κατι μικροπραγματακια..Εβαλα 2-3 πιατα στο πλυντηριο.Κουραστηκα λιγο απο την βαβουρα..Ειχε ερθει ενα φιλικο ζευγαρι να μας δει κ εχουν ενα κοριτσακι 3 χρονων το οποιο φυσιολογικα ηθελε να κανει τα δικα του..Ελα που εγω ομως δεν ειμαι για τετοια..Ενταξει ολα καλα και τρα ξαπλωσα παλι..

Αααααααα πριν 2 λεπτα εδω εκανε σεισμο...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Περυσι που ξεκιναγε ο μικρος μου νηπιαγωγειο ειχαμε κανει αγορες οι μαμαδες που θα τα χρησιμοποιουσαν μεσα στη χρονια.Λοιπον εγω ειχα να παρω απο Αθηνα απο παραγγελια τετοια αυγα απο φελιζολ, και κατι αυτοκολλητα ηταν ?δε θυμαμαι τωρα , ειχα δωσει μονο για αυτα γυρω στα 60 ευρω.Μου ειπε η δασκαλα πως θα τα χρησιμοποιουσαν το Πασχα.

Η δασκαλα ομως αυτη εκτακτως εφυγε εκεινο τον Οκτωβρη λογω σοβαρου οικογενειακου προβληματος της, και ηρθε αλλη αντικαταστατρια για ολη τη χρονια.Αυτη φαινεται δε θα ηξερε τι κανουν με αυτα τα φελιζολ και το μονο που εκεναν τελικα ηταν να τα βαψουν κοκκινα με μαρκαδορους, και ο Παναγιωτης μεχρι να το φερει σπιτι τα χερια του ηταν κατακοκκινα! χεχεχε!!:tongue:

:lol::lol::lol::lol:

Γενικώς τα εχουν ακρβα αυτα τα αυγα...αλλά εχει βρει η πεθερα μου κατι μαγαζια με χονδρικη στην Αθηνα και στη Λαρισα και τα παιρνει πολλά μαζι!! Και οι χάντρες ειναι πολυ ακριβες,γται θελει να εχεις απο πολλά χρωματα... Αχ τα εχω κατω μαζεμενα στην αποθηκη τωρα με τα πασχαλινα...θα σας τα δειξω κάποια στιγμη... Να φανταστεις οσοι τα βλεπουν ζητανε να τα αγορασουν...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

αχ βρε κοριτσια μιλατε για μπουκωμενες μυτες..εμενα μου συμβαινει κατι παραξενο (( καλα θα μου πειτε ολα τα παραξενα σε μενα τυχαινουν??))

οταν μου ερχεται να φυσηξω την μυτη μου ως συνηθως μια φορα την ημερα η μερα παραμερα αναλογως ...βγαζω αιματακι στην χαρτοπετσετα αλλα μετα σταματαει....???τι να ειναι αυτο??δεν το εχω πει στην γιατρο συνεχεια το ξεχναω...

Ειναι απο την ξηροτητα στην περιοχη της μυτης ρε δεν ειναι τιποτα!!!:tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Παλι τα ιδια μου λες?

Σου ειπε αυτη η φιλη σου που εκανε καισαρικη στην ιδια κλινικη οτι ηταν χωρις νερο και χωρις φαγητο μετα?

Και γιατι λες για την κλειστη μυτη? ακομα μπουκωμενες θα ειμαστε βρε?

Εννοώ για την πρωτη μερα ρε συ... Δεν πίνεις νερο ετσι δεν ειναι?μετα οκ πινεις ξερω...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ηρθα και εγω...Αννα μου περαστικα σου και ελπιζω να ξεμπουκωσει η μυτη συντομα..Εινια μαρτυριο να μην μπορεις να αναπνεεις...

Ποπη μου 45 λεπτα στο μπανιο ε???Ατασθαλιες βλεπω ε?Νομιζα οτι εισαι συνεχεια ξαπλα!Καλα κανεις αφου αισθανεσαι καλα...

Και εγω σηκωθηκα μετα το απογευμα λιγο περισσοτερο, πηγα καθησα καναπε κ εφτανα κ μεχρι την κουζινα να παρω κατι μικροπραγματακια..Εβαλα 2-3 πιατα στο πλυντηριο.Κουραστηκα λιγο απο την βαβουρα..Ειχε ερθει ενα φιλικο ζευγαρι να μας δει κ εχουν ενα κοριτσακι 3 χρονων το οποιο φυσιολογικα ηθελε να κανει τα δικα του..Ελα που εγω ομως δεν ειμαι για τετοια..Ενταξει ολα καλα και τρα ξαπλωσα παλι..

Τι κανεις Σοφακι??

Καλα εγω εδω δε μιλαω για σεισμους, ειναι συχνο φαινομενο!

Προχθες εκανε εναν!! ακουστηκε ενα δυνατο γκντουπ!! και το σπιτι εκανε σαν να χοροπηδησε στιγμιαια!!πρωτη φορα εγινε κατι τετοιο!

σεισμο???ποσα ριχτερ??

ααα σοφακι εμας η μπανιερα ειναι κυκλικη σαν τζακουζι και εχει δικο της καθισματακι και καθομαι εκει με τις ωρες!!!

B4Itp2.png

Αλό, ήρθα και εγώ.

Έκανα μια σούπερ χορτόπιτα, σιδέρωσα 1 πλυντήριο σεντονάκια, έκανα χίλιες δουλειές. Δεν έχω κάτσει σε καρέκλα από τις 5 που έγραφα. Ουφ!

Τι κάνετε εσείς? Πάω λίγο πίσω να σας διαβάσω...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...