Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Επιτέλους όλα καλά!!! Σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να περάσετε τα πιο μαγικά Χριστούγεννα γιατί το αξίζετε!!! 🎄😉

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Τι το θέλατε και μελετούσατε τα δόντια;; Ζήλεψα κι εγώ και μ'επιασε και μένα. Προχτές πρήστηκε το ούλο μου πίσω στο φρονιμίτη που τον έχω χρόνια εμφανισμένο. Αφού δεν πήρα παυσίπονο με αυτόν τον πόνο, δεν πιστεύω να πάρω μέχρι την επισκληρίδιο!

Πήγα χτες στον οδοντίατρο και κάτι το έκανε με λέιζερ είπε δεν κατάλαβα, και ξεθύμανε. Έβγαλε αίμα και πύο και μου έιπε να ελπίζουμε ότι είναι επιφανειακό και θα περάσει με αυτό και δεν είναι σε καμία ρίζα δοντιού :shock:.

Τώρα θα περιμένουμε τις επόμενες μέρες να δούμε πώς θα πάει. Από κάτω από τα ζυγωματίκα που το πιάνω έχει κάνει σαν καρουμπαλάκι και φοβάμαι λίγο μην κάνει φοβερό απόστημα... Ελπίζω να περάσει για να μην πάθει τίποτα το μπεμπάκι μου!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

θα ψαξει αλλα τετοιες εποχες που να βρεις δουλεια! εχουμε μια ελπιδα μπας κ ξανανοιξει σε λιγους μηνες το εργο που δουλευε κ τον παρουν παλι.αλλιως, το χαος,δεν εχουμε ιδεα τι θα κανει!

Έτσι κι ένας φίλος μας τον απέλυσαν χωρίς να το περιμένει κιόλας. Έψαχνε λίγους μήνες ενταντικά και βρήκε τελικά σε καλύτερη εταιρία με καλύτερο μισθό!!!! Όποτε κλείνει μια πόρτα, ανοίγει ένα παράθυρο!

Σίγουρα θα βρείιτε την άκρη σας. Μόνο μην τα παρατάτε!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Aλλαξα τικερακι!Το βαρεθηκα εκεινο!

Βεβαια αυτο που εβαλα δεν ξερω τιακριβως δειχνει στις φωτο..παντως οχι μηνα!

ωραιο ειναι το μεγεθοσ του μωρου σου μοιαζει με πορτοκαλι τωρα!!!:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ωραιο ειναι το μεγεθοσ του μωρου σου μοιαζει με πορτοκαλι τωρα!!!:tongue::tongue:

ναι...πως λενε οτι ειναι νωρις για να το νιωθουμε ομως!ενα πορτοκαλι μεσα μας ειναι!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημέρα!

Αχ Εφάκη μην λες για αυπνίες, έχω 2 χρόνια να κοιμηθώ πάνω από 3-4 ώρες συνεχόμενες το βράδυ!!

Γιατι δεν κοιμαται το παιδι συνεχομενα τη νυχτα??Μηπως κοιμαται πολλες ωρες την ημερα??

Καλημερα σας και απο εμενα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Το πορτοκάλι αυτό κινείται σε υγρό όμως που κρατάει τους κραδασμούς, γι'αυτό δεν το ακούς!!!!

Εμένα με θυμήθηκαν σήμερα οι ναυτίες! Και βρήκαν σήμερα που με ξύπνησε ο γιος μου στις 6μιση και σέρνομαι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Γιατι δεν κοιμαται το παιδι συνεχομενα τη νυχτα??Μηπως κοιμαται πολλες ωρες την ημερα??

Καλημερα σας και απο εμενα!!

Ο Μάνος από μωρό ήταν με λίγες ώρες ύπνο. Σαν νεογέννητο κοιμόταν ελάχιστα μέσα στην ημέρα. Την νύχτα δε, άστο μην τρομάξω τις νέες μανούλες.

Επειδή θήλαζε μέχρι 21 μηνών ξυπνούσε οπωσδήποτε 2-3 φορές την νύχτα για να θηλάσει. Μετά που αποθηλάσαμε και μέχρι σήμερα-3 μήνες μετά, απλά του έχει μείνει το συνήθειο και ξυπνάει. Επίσης έχει μάθει και κοιμάται στο κρεβάτι μας καθότι τον θήλαζα ξαπλωτό το τελευταίο γεύμα. ΈΤσι αποκοιμιέται στο κρεβάτι μας, τον πάμε στην κούνια του και μέσα στην νύχτα ξυπνά και θέλει το δικό μας κρεβάτι και την μαμά του!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

kalimera se oles tis kopeles apo tin kipro.ego meno leukosia.kai ego simera xipnisa kourasmeni,o keros tha ftei kai i agonia mou gia avrio.

ox exo b epipedou avrio kai agonio vre pedia kai meta tha pao stin giatro mou.

na perasi kai auti i mera ...

Αννιτα ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις!!:P:p

Ο Μάνος από μωρό ήταν με λίγες ώρες ύπνο. Σαν νεογέννητο κοιμόταν ελάχιστα μέσα στην ημέρα. Την νύχτα δε, άστο μην τρομάξω τις νέες μανούλες.

Επειδή θήλαζε μέχρι 21 μηνών ξυπνούσε οπωσδήποτε 2-3 φορές την νύχτα για να θηλάσει. Μετά που αποθηλάσαμε και μέχρι σήμερα-3 μήνες μετά, απλά του έχει μείνει το συνήθειο και ξυπνάει. Επίσης έχει μάθει και κοιμάται στο κρεβάτι μας καθότι τον θήλαζα ξαπλωτό το τελευταίο γεύμα. ΈΤσι αποκοιμιέται στο κρεβάτι μας, τον πάμε στην κούνια του και μέσα στην νύχτα ξυπνά και θέλει το δικό μας κρεβάτι και την μαμά του!

Ωχ!! Αυτο ειναι δυσκολο να κοπει!!Και πρωτα ο Θεος οταν θα εχεις το μωρο τι θα κανεις??

Εχεις δοκιμασει οταν ξυπναει να πηγαινει καποιος απο εσας κοντα του μεχρι να κοιμηθει??Χωρις ομως να ερχεται αυτος σε εσας! Ειναι δυσκολο αυτο που λεω αλλα μονο ετσι συνηθιζει στο κρεβατι του! Και οχι να ξαπλωνεις μαζι του απλα να καθεσαι μεχρι να κοιμηθει!!

Εμεις ποτε δεν τα ειχαμε στο κρεβατι μας αλλα ο 1ος καποια στιγμη στον 10ο μηνα μας εκανε κατι κλαματα γιατι ηθελε παρεα και μονο ετσι το εκοψε.Ο 2ος δεν τον ενοιαζε γιατι στο δωματιο ηταν ο αδερφος του!

Όταν ένα παιδί έχει μάθει 21 μήνες να κοιμάται με τον ίδιο τρόπο, είναι δύσκολο μαζί με τον θηλασμό να του κόψεις και το συνήθειο να έχει την μαμά του δίπλα του όταν κοιμάται. Δεν τον είχαμε ποτέ στο κρεβάτι μας σε όλη την διάρκεια της νύχτας, αλλά καθότι ξυπνούσε 2 και 3 φορές κάποιες φορές δεν είχαμε κουράγιο να τον πάμε πίσω.

Τελευταία βέβαια κοιμάται σερί, συνήθως 11-8 ή 10μιση με 8, αλλά αν τύχει και ξυπνήσει φωνάζει 'δεν σέλω κούνια μου, πάμε μαμά μου'. (το λέει στον πατέρα του γιατί πλέον εγώ δεν τον σηκώνω και ξυπνά εκείνος την νύχτα να τον πάρει).

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...